Google Website Translator Gadget

joi, 1 septembrie 2011

MOMENTE OSTASESTI!!________________________________By Czar!

 INAINTE DE 1989

                                Iarna. Frig de inghetau tab-urile in parcul -auto!
     Alarma de antrenament pentru subunitatea ce asigura sprijin Aeroportului -Timisoara(civil si militar)
 


"SAUR 1 este un concept sută la sută românesc, performant. Tab-ul poate transporta un echipaj de 11 militari şi poate purta o gamă largă de armament, de la mitraliere de 7,62 şi 12,7 mm la tunuri de 90 mm, aruncătoare sau platforme de lansare a rachetelor, este complet computerizat. Are viteză superioară, siguranţă sporită, consum redus şi a trecut testele",

                                       Antrenamentul presupunea pornirea unui anumit numar de tab-uri si camioane,inbarcarea militarilor(echipajele de lupta) si deplasarea la aeroport. Pana la aeroport,era obligatoriu sa traversam orasul   -    de  laV.la E.
         In parcul- auto,nervozitate maxima! Motoarele inghetate bocna.Bateriile de pornire care vechi ,care descarcate..........cine a pornit macar o Dacie in asemenea conditii,va intelege mai usor.......!
         Cu chiu cu vai pornesc cateva motoare,suficiente pentru a umple parcul- auto cu un fum gros inecacios.
         Militarii(militari in termen) echipati de lupta,bateau sarba pe loc, asteptand sa se constituie coloana si sa se imbarce  .
        Comandantii de subunitati printre ei. Cu totii se uitau si se rugau sa porneasca dracului motoarele,caci deja eram in intarzaiere fata de baremele stabilite!   Eu vin dinspre comandament  si ma opresc in spatele unui grup de militari care  hlizeau si dadeau pronosticuri-porneste,nu porneste.....
        Unul mai  ,,clontos"  ridica mana si zice;
 -   Bai cine pune pariu cu mine ca,,- CU BROSCOII ASTIA INGHETATI(tab-uri) nu ajungem nici pana saptamana viitoare!!  Rasete , aprobari si dintr-o data liniste deplina. Soldatii  realizasera ca sunt printre ei si ca..... radeam mai tare decat toti!!
        Realizeaza si soldatul cu pricina,ii ingheata zambetul pe fata,ia pozitia regulamentara si foarte contrariat(nu intelegea de ce rad si eu!) incepe:
                           -Tov (.gradul ) stiti ,am glumit si eu........
      Eu imi sterg lacrimile aproape inghetate pe obraz si ii zic
                            -Nu ai glumit soldat! AI DREPTATE! Cand terminam ,sa treci pe la biroul meu sa te recompensez    ............................................................   
                                                                           Urmeaza- Nici-o masa fara peste oceanic!!

8 comentarii:

  1. TOP GUN
    Cezarica,scumpete,lasa un respiro si postacilor cum iti place tie sa ne alinti,dar noi gandim ,nu muncim si stii tu cei care gandesc,analizeaza sa ajunga la o situatie optima si favorabila,deci analizam,nu bagatelizam,asa ca din cand in cand,mai pune o melodie,sa fie si triscoteca,asa de relaxare.
    Zau, Cezarica cu apa si aspirina ai tinut-o vreo 2-3 zile si acu'vrei sa ni se incinga creierasul si sa dea neuronii pe spate,pai asa tii tu la noi????????VREAU MUZICA,MUZICA SI IAR MUZICA!!!!!!,crezi ca putem gandi pe uscat?????,vreun tratament de recuperare cu sampanie,cockteil,rom si alte delicatesuri n-o fi bun?????,merge si caviarul asa de buna dispozitie si mai ales ca-i afrodisiac,oac,oac!!!!!
    O ZI EXCELENTA TUTUROR!

    RăspundețiȘtergere
  2. @TG. ai dreptate! Vine si muzica si gata luna asta sunt in pauza de recuperare intelectuala!
    Salutare la toaaaata lumea!

    RăspundețiȘtergere
  3. Acest comentariu a fost eliminat de administratorul blogului.

    RăspundețiȘtergere
  4. Acest comentariu a fost eliminat de administratorul blogului.

    RăspundețiȘtergere
  5. Recuperare intelectuala placuta,IubyCezar! O sa imi fie dor di tini! :D

    RăspundețiȘtergere
  6. Aaaaaa ce surpriza placuta!! Multumesc ca ai mai trecut pe la mine! Era si mai bine de as fi fost si eu acasa......Multumesc pentru urari si imi va fii si mie dooooor! Ti pup dulcii!!

    RăspundețiȘtergere
  7. Cu placere!Trec des pe aici sa stii! :D
    Ci draguuuutz!!! :) Si eu ti pup dulci! :)

    RăspundețiȘtergere
  8. 18. Trofin a scris:
    4 Septembrie 2011 la 4:50 pm

    Pentru toti.
    Daca tot se agita spiritele mai peste tot in legatura cu ce va fi in 2012 in privinta pensiilor militarilor , folosindu-ma de tabelele cu pensiile militare revizuite la data de 29 Iunie 2011 am facut niste operatii aritmetice. Ipotezele folosite :
    -pensiile se platesc asa cum rezulta in urma revizuirii ;
    - pensiile revizuite se plafoneaza la 5 puncte ( 3664 lei);
    - pensiile revizuite se plafoneaza la 4 puncte (2932 lei);
    - pensiile revizuite se plafoneaza la 3 puncte ( 2199lei).
    Mai jos nu mai cobor fiindca este sub limita bunului simt.
    Valoarea unui punct de pensie am considerato la 732,8 lei ( dupa zarva guvernamentala se pare ca si in 2012 aceasta valoare va fi inghetata).
    Cu aceste ipoteze , bugetul necesar platii pensiilor militare care au suferit procesul de trecere la unicitate se prezinta astfel:
    - fara plafonare , bugetul anual ar fi de 2.132.384.484 lei ( 100%);
    - cu plafonare la 5 puncte bugetul anual ar fi de 2.039.951.076 lei ( mai mic cu 4,3347 % decat bugetul fara plafonare);
    - cu plafonare la 4 puncte bugetul anual ar fi de 1.919.962.208 lei ( mai mic cu 9,9601% decat bugetul fara plafonare)
    - cu plafonare la 3 puncte bugetul anual ar fi de 1.692.659.760 lei ( mai mic cu 20,6212% decat bugetul fara plafonare).
    In concluzie , fara alte interpuneri poltice , guvernantii vor opta , posibil , pentru cea mai avantajoasa solutie care sa impace si capra si varza . Cine este capra si cine este varza , ramane de vazut.

    RăspundețiȘtergere

HAI, UIMITI - MA !
Comentariul va evidentiaza starea..naturala si capacitatea de analiza si sinteza!