Google Website Translator Gadget

duminică, 14 iunie 2020



Trupele poloneze au ’invadat’ Cehia din greșeală - Cum a fost posibil

George Traicu
nato soldati
Trupele poloneze au "invadat" Cehia luna trecută, când soldaţii polonezi au trecut din greșeală graniţa pentru a stabili un post de pază, în contextul pandmiei de COVID-19, a declarat ministrul ceh de Externe pentru CNN.
Soldații polonezi au întors din drum un grup de cehi care mergeau duminica la biserică. Incidentul a provocat stupoare la Praga, guvernul ceh cerând explicaţii Varşoviei pentru situaţie.
Practic, polonezii au trecut din satul polonez Pielgrzymow în satul ceh Pelhrymovy, situate la mică distanţă unul de altul, peste granița care urmărește cursul râului Troja.
Ministrul de Externe ceh Tomas Petricek a cerut explicaţii, recunoscând că a fost vorba de o confuzie şi nu de un act ostil, ambele ţări fiind membre UE şi NATO.
”Omologii noştri polonezi ne-au asigurat, neoficial, că acest incident a fost doar o neînţelegere cauzată de armata poloneză fără nici o intenţie ostilă. Cu toate acestea, încă aşteptăm o declaraţie oficială de la Varşovia”, a declarat pentru CNN un purtător de cuvânt al Ministerului de Externe din Cehia.
La rândul său, ministrul polonez al Apărării a declarat pentru CNN că "trecerea graniței a fost rezultatul unei neînțelegeri și nu un act deliberat. Situația a fost remediată imediat, iar cazul este închis, inclusiv de către partea cehă".

27 de comentarii:

  1. Ma KiSs...i.a dus cu tractorul cu sfîrleaza
    Cum mai tot timpul era beat...a gresit..azimutul..🤣🤣🤣😛😜😛😜

    RăspundețiȘtergere
  2. ..dar TRACTORUL..MI-8 ??

    RăspundețiȘtergere
  3. Orientarea pilotului şi sistemele senzoriale
    Orientarea este gradul de conştientizare a poziţiei aeronavei şi a noastră, în raport cu un punct de referinţă specific.

    Dezorientarea este lipsa de orientare, şi dezorientarea spaţială se referă în mod specific la lipsa de orientare în ceea ce priveşte poziţia în spaţiu şi faţă de alte obiecte.

    Orientarea este menţinută prin organele senzoriale ale corpului în trei zone: vizuală, vestibulară, şi poziţia corpului (posturală).

    Ochii menţin orientarea vizuală. Orientarea vestibulară este menţinută de către sistemul sensibil de mişcare aflat în urechea interioară. Nervii de la nivelul pielii, articulaţiile, şi muşchii corpului menţin orientarea posturală. Atunci când oamenii sănătoşi sunt în mediul lor natural, aceste trei sisteme lucrează bine. Când corpul uman este supus forţelor de zbor, aceste sisteme pot oferi informaţii înşelătoare. Aceste informaţii înşelătoare duc la dezorientarea pilotului.

    Spre exemplu, o tulburare vestibulară în timpul zborului se manifestă prin: ameţeli, greţuri, paliditate, pierderea echilibrului, etc. Aceste tulburări apar atunci când aeronava produce: acceleraţii, suprasarcini, factori stimulatori termici şi electrici, etc. Tulburarea vestibulară se previne prin antrenarea personalului navigant.

    RăspundețiȘtergere
  4. Azimutul este unghiul în plan orizontal format de planul meridianului unui loc cu planul vertical care trece prin locul respectiv și printr-un punct de referință.[1] Această referință poate fi nordul geografic sau nordul magnetic.

    Termenul provine din limba spaniolă „acimut”, derivat din limba arabă السمت (as-simt), și înseamnă „direcție”. Acesta este un termen utilizat în principal în domeniul orientării topografice, în astronomie și """aeronautică."""

    Fila.l dlaku de prostovan..nimic nu sti....:D

    RăspundețiȘtergere
  5. E curvistina..care era si pe aici..garantat...

    RăspundețiȘtergere
  6. Ne..ne....
    m.Alul..o ia cu 85 %....
    Ia legatura..cu Micutzu..are vești bune
    A.2...va intra rapid in functiune..plus.....

    RăspundețiȘtergere
  7. PSD va vota eliminarea pensiilor speciale!
    Lia Olguta Vasilescu:
    “Toate categoriile vor fi impozitate, fie că e vorba de funcționari parlamentari, personal din viația civilă, primari, parlamentari, polițiști, militari și chiar și foștii șefi ai statului român. Nu mai există vreo categorie care să nu fie impozitată.”

    RăspundețiȘtergere
  8. Procororu13:14

    hop, hop, hop,
    aț loat-o*n ceoc !
    (hîncepând de la secoriști, mestemiști și alț moiști și până la ceobănoiu Cezărilă& șoptiriku Viorilă, cărora le mai rașketează câte nițel din ajotoarele soceale, de rezerviști OTAN ! bă ce v-a futat eară politrucii ! pe mine mă doare la bașkeț, că eo o am mică-mică )

    RăspundețiȘtergere
    Răspunsuri
    1. 🤣🤣🤣🤣🤣😜😛😜😛
      ..te.n gît vrei sa moara caprili mele

      Ștergere
  9. MăȚiucă cel Mare15:01

    Bă Viurică, în 5 ani de zile, ăla care se va penziona dân foncțea de șef depozit izmene pentru mobelezare, o s-o aivă ezagt cât tine de mare ! De groasă nujdiu ezagt cât o s-o aive, da de mare sigur o să hie cât a ta !
    Da nu tre să disperi, pen că ji tu o s-o ai la fel de mare cât ministrul Zdobrițoiu !
    Numa ceobănoiu Cezărilă, ăl de a ieșit cu ajutor soceal de handicapat, o să rămână neșukărit, că lui n-are ce să-i mai crească, dăcât câte o firimitură la fiecare hînceput de an !
    Trăească Anexa 2, trăească varianta măȚiucă cel mare, trăeasca varianta Leșu, trăească și să hînflorească varianta Zdrongaru&Co !
    Ce nais o să hie cân o să-i vină coponu lu jeneralu ăla de la Asoceațea Principală a Cadrelor de Rezervă OTAN, care din 15 mii dă mangoț ad labam, se va trezi cu 7700 ad labam, adică o țâr mai mare calu huntărofițirănu ăla de-a soflat în țimpoi în fanfara rejimentulu !
    Ioi !
    Ai futat-o Viurică, îț eau bagabonțîî și CV de la staniolul de la ciucalata mocca !

    RăspundețiȘtergere
  10. ricOnelu supt de Cezărelu19:07

    hop, hop, hop,
    cufurează, Tutankamonul vechimilor comolate
    o ea ji el la ceoc !

    RăspundețiȘtergere
  11. Hacademic..-tu.va in gît...

    RăspundețiȘtergere
  12. Fazanilor...Micutzu...are documentele de la MApN..stampilate si semnate
    Anexa 2..va intra rapid in vigoare
    Ma doare la bascheti...cracanatilor

    RăspundețiȘtergere
  13. Din DUBAI...1..iedut un camion de bascheti....:D

    RăspundețiȘtergere
  14. Stau calare pe un TUN
    Stinga scad
    Dreapta adun
    Daca rezultatul nu-i bun
    Imi bag lupa in el de ..Tun !

    RăspundețiȘtergere
  15. Guitaie cei ce trec de 7000 !
    Ceilalti ce aveti?
    Dintr.o data se inmultira guitatorii..🤣🤣😜😛😜😛😎😎

    RăspundețiȘtergere
  16. Proletaru13:17

    hop, hop, hop,
    asistatul soceal
    intitulat Cezar
    n-o* ea la ceok
    =====================
    * cu o penzie de 3961, cat are az un fost sef depozit stoc kiloț-izmene-budigăi mobilizare, mai are multe revelioane de petrecut, cas-ajunga, din indăxare în indăxare, la muia veșnică, AMIN !

    RăspundețiȘtergere
  17. cezerilă transhomantu14:44

    Kișulică, hop, hop, hop
    Ț-a cam dat-o pe la ceoc !
    Cât pe ce să ț-o repare,
    Însă...te-a futat mai tare !
    Roagă-te ca cecereu,
    S-anolezî mârșăveu !

    RăspundețiȘtergere
    Răspunsuri
    1. babarnocu ramator21:02

      Ba pe-a mă-tii, prostovane
      Avortat, cu burta mare !
      Iară-ți curva floricea
      S-o servească-n în ceoc și ea !
      Îț convine ? Zice drept,
      Ca să-ț loăm fomelia-n kept ?
      Nu-ț convine ? Băi panaramă
      Ți-o servesc pe-aceeași gamă !
      Ai grijă pe cine-n*juri
      Că, la fel ai să ți-o furi !

      Ștergere
    2. Cezerike hîmpăratu23:27

      Spurcaciune esti tu cu "ma-ta, care te-a fatat in pridvor, dupa posta din Obor" !Daca simti neaparat, injur-o pe ma-ta, ba psihopatoidule si nu te mai tot lua de viii si mortii oamenilor !
      Iar daca ma descoperi, o sa ma pupi drept in gaoz, bai osanza deformata ! Inclusiv pe Cezerike, care nu mai poate el de amenintarile tale de scelerat scapat de la Socola !
      Zat, spurcaciune !

      Ștergere
  18. Trebuia să platrsti CAS..nu impozit ca prostul😛😜😛😜🤣🤣🤣

    RăspundețiȘtergere
  19. tehno cariciu21:09

    Buey Cezerake, ai tremis buey petițea aia la Cepeseu ? Aia de ți-o băga între oki prostănacu ăla nehalit de tehnocraci, care se dădea grețos pe bloage că ce frumos va hi veața dupe ce ne vor repera ăștea onoarea ! Biansiur, cu haportul lui sobstanțeal, dupe ce s-a bătut zi lomină prin parlament !

    RăspundețiȘtergere
  20. Noul slagar pe care-l freadona in izoleana ..Lautarul M.Paval..!

    Au inebunit toti ....Kis uleii !
    Au luat-o razna pe aratura...!
    Ca din reparatiile lu Daogaruuuu
    S-au ales ce ea in ..guraa..!
    Bis de 3 ori

    RăspundețiȘtergere
  21. Din momentul de fata maKiSS..are macaroana taiata ..pe timp nelimitatb!

    RăspundețiȘtergere
  22. kiss my ass viurea20:18

    Cezerike, hop, hop, hop,
    Cui i-o mai dau eo la ceok ?

    RăspundețiȘtergere
  23. Cezerike muta-mi mansa20:22

    Si, nu oita ca pe la nOO,
    Sa ma skarkini pe la OO !
    Iar de tu nu vei potea,
    Da-i drumul lu Viurea !

    RăspundețiȘtergere
  24. CASTER DE SPORT PROFESIONAL, CARE VĂ POT AJUTA CU Vrăjitorul de iubire pentru a VĂ EXPUNE EXPLOȚIA DRAGOSTEI ÎN URGENȚĂ DUPĂ DESCĂRCARE / DIVORȚIE ÎN CAZ DACĂ SITUAȚIA DUMNEAVOASTRĂ ESTE NECAPĂ! CONTACT: DR. ODION (drodion60@yandex.com) ESTE CERTA CEL MAI BUN DE VÂNZARE ONLINE ȘI REZULTATUL său ESTE GARANTARE 100% ..

    După 3 ani într-o relație cu iubitul meu, iubitul meu a început să iasă cu alte fete și să-mi arate dragoste rece, în mai multe rânduri amenință că s-a despărțit de mine dacă îndrăznesc să-l întreb despre afacerea lui cu alte fete, am fost în totalitate devastat și confuz până când un vechi prieten de-al meu mi-a povestit despre o cască de vrăji pe internet DR. ODION care ajută oamenii care au relația și problema căsătoriei prin puterile dragostei Vrăji, La început m-am îndoit dacă așa ceva există vreodată, dar am decis să încerc, atunci când îl contactez, mi-a spus tot ce trebuie să fac și am făcut. și m-a ajutat să arunc o vrajă de dragoste și în 48 de ore, prietenul meu s-a întors la mine și a început să-mi ceară scuze, acum a încetat să mai iasă cu fetele și este cu mine pentru bine și pentru real. Contactați această Casă de mare vrăjire pentru relația dvs. sau problema dvs. de căsătorie.
    Iată contactul său ..

    APEL / WHATSAPP: +2349060503921
    EMAIL: (drodion60@yandex.com)

    RăspundețiȘtergere

HAI, UIMITI - MA !
Comentariul va evidentiaza starea..naturala si capacitatea de analiza si sinteza!