Google Website Translator Gadget

luni, 23 mai 2022

Fostul şef al serviciilor secrete britanice (MI6) a prezis că preşedintele rus Vladimir Putin va fi scos de la putere până anul viitor şi va fi internat într-un sanatoriu pentru boli de lungă durată, relatează Business Insider. Sir Richard Dearlove a fost şeful Serviciului Secret de Informaţii al Marii Britanii (MI6), din 1999 până în 2004. El a făcut aceste predicţii despre Putin miercuri, în timpul unui episod al podcastului One Decision. "Chiar am de gând să-mi pun pielea la bătaie. Cred că va dispărea până în 2023. Dar probabil în sanatoriu, din care nu va ieşi ca lider al Rusiei", a spus el, adăugând că sanatoriul ar fi o modalitate de a-l îndepărta pe Putin de la putere fără o lovitură de stat. Predicţia lui Dearlove este în pas cu alte informaţii recente care sugerează că Putin este bolnav şi ar putea pierde în curând puterea. Jurnalistul Christo Grozev, de la Bellingcat, expert în securitatea Rusiei, a declarat săptămâna trecută că oficiali de top din domeniul securităţii de la Kremlin cred că războiul din Ucraina este "pierdut" şi că Putin pierde controlul asupra puterii. Şeful serviciilor de informaţii militare ucrainene, generalul-maior Kirilo Budanov, a declarat săptămâna trecută pentru Sky News că Putin se află într-o "stare psihologică şi fizică foarte proastă şi că este foarte bolnav". Budanov a mai spus că este "optimist" că Ucraina va învinge şi că războiul se va "încheia până la sfârşitul anului". La rândul său, fostul spion britanic Christopher Steele a declarat recent că surse i-au spus că Putin este grav bolnav şi că părăseşte în mod regulat întâlnirile pentru tratament medical, contribuind la "dezordinea tot mai mare de la Kremlin". Starea de sănătate a lui Putin nu poate fi confirmată, deşi se zvoneşte că afecţiunile sale includ afecţiuni precum demenţa, boala Parkinson şi leucemia. Dearlove a mai afirmat că nu există un plan de succesiune în conducerea Rusiei, dar a precizat că, dacă Putin ar intra într-o unitate medicală, persoana care ar urma cel mai probabil să îi ia locul este Nikolai Patruşev, secretarul Consiliului de Securitate al Rusiei. Vă invităm să redirecționați către Epoch Times România cei 3,5% din impozitul pe venit (care altfel se duc la stat), online, fără drumuri la ANAF. Completați aici declarația 230 și trimiteți PDF-ul (imaginea) la redirect@epochtimes.ro și ne ocupăm noi să îl depunem. România are nevoie de o pr

34 de comentarii:

  1. Acest comentariu a fost eliminat de autor.

    RăspundețiȘtergere
  2. Tocmai de aia nu s.a aplicat pîna acum si probabil nu se va aplica nici in viitor
    Nu.i ma iese ..NESIMTITA LU..M..ARES..&..!

    RăspundețiȘtergere
  3. NB
    @/Nik
    70 %..nu au nimic in comun cu acea lege...ASA.I
    Dar ar trebui sa detaliezi pentru ca cei mai multi nu vor intelege sau vor intelege eronat...

    RăspundețiȘtergere
  4. Ma KiSS
    TE.A chemat KATY..sa.ti dea urmatoarea misiune?
    Spune.i sa nu.si mai vînture ..clitorisul prin Transilvania ca ramîne fara...🤣🤣
    Vezi ca milogul se apropie cu cuantumul de tine...
    Ce si daca tu ai zburat cu tractorul cu elice..

    RăspundețiȘtergere
  5. Anonim11:18

    https://www.facebook.com/photo/?fbid=157780065753153&set=a.128840111980482

    RăspundețiȘtergere
    Răspunsuri
    1. Ne pare rău, conţinutul nu este disponibil momentan

      Ștergere
    2. Te bag in ..ma-ta...

      Ștergere
    3. Anonim13:04

      Pe cine injuri bai retardatule? Si de ce?

      Ștergere
    4. Pentru ca m.ai facut sa deschid laptopul si sa vad la linkul afisat...ceea ce ti.am pus mai sus

      Ștergere
    5. Anonim13:17

      Acest comentariu a fost eliminat de administratorul blogului.

      Ștergere
  6. Ce scîrba..îi primarul ala din metropola Onesti..
    I.a aruncat asa in scîrba(si complet ilegal) un apartament cu 3 camere gant...dar nu s.a gîndit si la o echipa care sa.l mute pe ..jegoman
    Ce era mare lucru acolo un camion cu vreo 5..7..handralai..sa.l duca cu alai de nunta
    Asa intra putoarea in depresie..ca a strins intr.o camera..cit sa umpli o masina de gunoi
    Dar las ca o sa scrie el la..NASA..🤣🤣🤣🤣

    RăspundețiȘtergere
  7. @/NIKK...nu mai este cazul sa te obosesti..
    Uite aici ..
    Prea buna ca sa nu o fur....inca odata FELICITAR STER....!!
    Ster spunea...
    De ce nu luăm exemplul Sistemului de pensii militare al Armatei SUA? Din cauza smecherilor din toate ministerele/servicii. Pentru obtinerea unei pensii militare, americanii la fel ca si alte state NATO, utilizeaza conceputul exclusiv de vechime in serviciul militar. Intelegeti? Nu in munca asa in general, nu in serviciu asa in general, ci exclusiv in serviciul militar.

    La noi, smecherii desi pot avea o vechime in munca asa in general rezonabila, in realitate au o vechime mica in serviciul militar. Exemple:

    - o persoana a lucrat in domeniul civil 20 ani pana la varsta de 35 ani, apoi a gasit o relatie si s-a angajat 15 ani in armata (intalnim la greu astfel de situatii in toate ministerele si serviciile). Si aici apare problema? In SUA i s-ar acorda pensie militara doar pentru vechime de 15 ani din armata. In Romania i se acorda pensie militara pt. vechimea in munca asa in general, de 35 ani. De aceea, unor astfel de persoane nu le convine modelul SUA.
    - exemplul pensiilor militare din SUA ar lovi la greu in toti politistii din MAI si din MJ si care sunt functionari publici civili, nu militari. In SUA (in toate statele NATO) functionarii publici civili - adica politistii, nu beneficiaza de pensii militare. Deoarece pe buna dreptate, serviciul politienesc nu este serviciu militar. Aplicat modelul SUA in Romania, ar lasa fara pensii militare cam pe toti politistii activi astazi, dar si pe multi dintre politistii deja pensionati si care au o vechime mai mica de 15 ani inainte de demilitarizarea politiei.

    Din cauza smecherilor si smecheriilor mentionate, nu se doreste un sistem de pensii militare model SUA si in Romania.

    RăspundețiȘtergere
    Răspunsuri
    1. Continuare !
      A se retine si o chestiune legata de termeni. In niciun stat NATO (cu exceptia Romaniei) nu se realizeaza analogia intre ministerul de provenienta si pensia militara. Ci doar intre notiunea de serviciu militar si pensia militara. Cu alte cuvinte, de pensie militara beneficiaza oricine are o vechime minima prestabilita in serviciul militar. Tradus inseamna astfel: " ERONAT: de pensie militara beneficiaza militarii, politistii si ....". "CORECT = de pensie militara beneficaza cetatenii cu o vechime de minim ... ani in serviciul militar". Spune-i de vechime in serviciu militar unui politist angajat dupa 2002 si care are vechimea in serviciul militar de zero zile. Dar care are drept de pensie militara. In SUA nu ar avea! In schimb, in SUA ar avea drept de pensie militara un politist care intamplator a activat si 20 ani in armata. Asa ar trebui si la noi.

      O alta treaba! Nu doar SUA, ci in general statele NATO aplica acelasi model simplu pentru pensiile militare, precum cel american. Ideea de baza: se acorda procent din ultima solda/media unui numar de solde pt. fiecare an in serviciul militar. Procentul difera de la tara la tara, intre 2.5% (SUA) si 5% Polonia. Si aceasta este pensia militara. Vechimea minima difera din nou de la tara la tara, fiind cuprinsa intre 15-25 ani in serviciul militar. Cuantumul pensiei fiind permanent actualizat in functie de majorarea soldelor miltarilor activi. Se subaintelege ca atat in SUA, cat si in celelalte state NATO, cuantumul pensiei militare creste, cu cat vechimea in serviciul militar creste si aceasta, Adica, daca in SUA ajungi la 50% dupa 20 ani vechime, la 30% ani vechime ajungi la 75%, iar la 41 ani vechime ajungi la 102,5% (nu exista limita de 100%).

      Unde mai apar diferente, dar nu de substanta, ci de forma. Unii vor spune ca nu este bun exemplul SUA, ca la 20 ani vechime pensia este doar 50% din ultima solda (media unui nr. de solde). Exemplul SUA este foarte bun, daca luam in calcul faza ca in SUA soldele includ si remuneratiile pt. grupele de munca. In Romania aceste remuneratii nu intra la calculul soldei, ci doar la pensie. Ca atare, adaptarea corecta in Romania a modelul SUA este ca la fiecare vechime luata in calcul la pensie, sa fie adaugat sporul de vechime pentru grupele de munca. Si adaugat cei 20 ani nu mai sunt 20 ani, ci la marea majoritatea (conditii speciale) se transforma in 30 ani.

      24 mai 2022, 12:17
      Trimiteți un comentariu

      Ștergere
    2. FELICITARI STER....oricine ai fi !
      Cunosti foarte bine subiectul !

      Ștergere
    3. Acest comentariu a fost eliminat de autor.

      Ștergere
    4. Asa la STO" ..sa creasca suspansul...!

      Ștergere
  8. Mars mnaa..,cu jegurilii...

    RăspundețiȘtergere
  9. Acest comentariu a fost eliminat de autor.

    RăspundețiȘtergere
    Răspunsuri
    1. 🤣🤣
      S.a ocupat..studii superioare
      4 generale si 3..hacademice

      Ștergere
    2. Acest comentariu a fost eliminat de autor.

      Ștergere
    3. Cu Lenus in frunte...chiar ca.mi ia tot🤣🤣🤣🤣

      Ștergere
  10. Anonim12:08

    '@cezare, am vorbit cu Carpaci sa-ti dea un cort ca sa-ti tii laptopul si acareturile ca se anunta ploi pi la voi prin Cimisdeula.Has co car mo shaurea.

    RăspundețiȘtergere
  11. Anonim13:05

    Ce faci mai cezarus , tot prost ca un magarus si credul ca un catelus?Vaz ca puneti botul la scamatoriile securistului idiot-kakareaza cu galbeaza care vine cu tot felul de idei derizorii,mai nou cu pensiile la amerloci,auzi la rapciugos cu cine vrea sa ne comparam , de ce nu scrie despre cei din Iorop, de poloneji, unguri,nu am pretentii la tarile adevarate ale Europei ci la cele asemanatoare noua ,oricum noi suntem aurolacii europulii

    RăspundețiȘtergere
  12. Anonim13:38

    Acest comentariu a fost eliminat de administratorul blogului.

    RăspundețiȘtergere
  13. Doamna K..mai bate tarusi cu curul prin Italy
    Posibil ca o si suge...nu ontra tarusul altfel.🤣🤣🤣🤣

    RăspundețiȘtergere
  14. Vezi ca am informatii..oferite de binevoitori ! Daca insisti le fac publice !
    Mama ii moarta demult scrba..poti sa mergi sa o cauti prin cimitir asa cum obisnuiesti...

    RăspundețiȘtergere
  15. Cezar spunea...
    Concluzie:
    "m".Ares..magda cu fustita scurta....maaars la pensii civile..pe grade profesionale
    Sa nu va mai prezentati cu tupeu si nesimtire cînd intrati in contact..cu societatea civila ..sint militar rezervist ..colonel x

    25 mai 2022, 13:39
    Cezar spunea...
    NB.
    Iar cei din soc.civila cind vad cuponul cu minim 10.000 sa nu mai injure cu nesat ..Armata !
    Asta pîna cînd unul mai ager la ochi vede sus pe cupon MAI!!
    E SECURIST BAA..ETC

    25 mai 2022, 13:45

    RăspundețiȘtergere
  16. Anonim14:27

    Acest comentariu a fost eliminat de administratorul blogului.

    RăspundețiȘtergere
  17. Poate ca ai.."stabelit"..cu neamurile tale..recte..daogaru sau sprincina !

    RăspundețiȘtergere
    Răspunsuri
    1. Anonim15:00

      Apoi ,vad ca esti mult mai prost decat un plotoner,nu degeaba conversezi doar cu ei ca-n rest te scuipa toti ca pe o buba maimutei.vezi cand o mai faci cu cineastul din Deva, Horvath sa nu umpleti si restul turmei cu variola maimutei.

      Ștergere
  18. ESTI BOLNAV...MERGI LA UN MEDIC...MA KISS..MOTANELUL KKCIOS..TEHNOCARICIU...ETC.

    RăspundețiȘtergere
  19. Anonim01:33

    https://www.facebook.com/watch/?v=5114162695319940

    RăspundețiȘtergere

HAI, UIMITI - MA !
Comentariul va evidentiaza starea..naturala si capacitatea de analiza si sinteza!