Google Website Translator Gadget

duminică, 28 august 2022

SERIA CONTINUA CU ACTIVITATI CA OFITER>....TAREEEEE https://cezar-armya.blogspot.com/2016/07/din-aplicatiiby-cezar_15.html

31 de comentarii:

  1. Ștergere

    CEZAR28 august 2022, 13:19
    Unde-i bre ???
    PE.SE.
    Ne-a cam manipulat ...securanul..director de puscarie !
    Cind am inteles asta..m-am tirat ..rapid si in liniste !

    Ștergere

    CEZAR28 august 2022, 13:21
    @/RAMBO-"VAI DOAMNE "
    indica-mi comentariile care sint pe fals..adica zice ca ai zis tu ..dar tu nu ai zis asemenea uritenii....sa stiu ce sa sterg !!

    Ștergere

    RăspundețiȘtergere
  2. Ultimul Mohican14:55

    Adio arme28 august 2022, 12:07
    Băi ce vremuri faine fost-au pe bloaga lu domn Burcu, adevărat cenaclu literar. Pînă și APăunescu cu al lui cenaclu Flacăra ne invidia...Curdeleone/Akordul, Czar muci pi kiept/TNT-ul (tăntălăul), Kigri 2/Tehnocarici/Motănelu cîcăcios, PMT, Denilă, NeaCașu, Moș Kaliku, Pulano10/Lupulaluș/Curcurezu, Puiak, Ifrim și mulți alții...Vremuri frumoase. Toți au evoluat mai puțin mîțu cîcăcios pe care-l roade o boală incurabilă, prostia.
    ======================================
    Pfoaaaa, ce vremuri bre, ce vremuri !
    Până și Academia Română ierea invidioasă, că le-o luasem înainte ! Un al doilea Taj Mahal al colturii universale !
    Me-aduc aminte câte generații de blogări s-au instruit pe Mehedinț, prin cursuri intensive, de-o zi și doo nopț ! Printre care și Cezerike Muci pi Kept, devenit amu un fel de Guru Universal al Bloagelor tip Hazna/Veceu public gara Verești. Moaaa, da cum se mai revărsa muia ! Cum mă mai așteptau bagabonțîî la cotituri, numa fro doo vorbe să greșăsc, că-m și umpleau muia de bunăciuni ! Țin minte că, de fro doo ori, de la atâta muie încasată, m-am hrănit numa prin perfuzie !
    Lume bună bre, printre care și Leanța Coibuz, care, dupe ce a ajuns mare și tare prin parcarea Coatroceniului, s-a lepădat de Satana ! Mai bine la băgat limba în ureki, comandirulu suprem, dăcât cu puleții, din rândul cărora te-ai ridicat !
    Bine, mai ierea și haznaoa asta, de rezervă, da ierea ocupată/închiriată pe termen nelimitat de RoBort Horvath Cineastul de la Deva, care devenise o perioadă și colaborator permanent la zmăngălit pereții cu câcat !

    RăspundețiȘtergere
  3. RoBort Horvath +15:13

    Bă Cezerilă tată, da mai postaș bre de fro doo ori amintirile astea ale tale, de pe timpul când te jucai de-a hoțîî și vardiștii prin boskeții de la Cincu !
    Bagă-ne ceva atractiv, ca de exemplu ce făceai tu în tren, când plecai în vacanță de la Lemeu. Îț frecai năsturașîî cu Sidol, ca să cade gagicilii pe spate, or îț frecai puța, la o labă mică de control, în buda vagonulu !
    Or cum ai descins tu cu întregul echipaj la una mică, în dosul pieții, iar când să merjeț la cazarmă, pula TABul ! Dispăruse !
    Sau ceva amintiri din Gheazeu, când plecai cu caprilii diviziei în transhumanță, iar cel moldovean și cu cel muntean vroiau să mi te o moare, la apus dă soare !
    Lasă-ne tu cu prostiile alea, cu URA, URA, 3 granade și i-am dat pe toț pe spate !
    Ai atâtea amintiri fromoase ! Ca de exemplu cum ai dat tu cu alicea dupe răscoluționari, în 89 și alte alea alea !
    Nu se poa să nu ai și tu amintiri ca Viurelu Kelu ! Bine, ca să te dai la o salcie bătrână, ca să faci amor cu dânsa, nu cred că ai tu așea ceva întâmplări...

    RăspundețiȘtergere
  4. Anonim15:45

    Cezarike, cum poti admite asemenea dejectii de la acest dezaxat,acest nemernic arunca puroi pe gura nu vorbe umane, da cu clor pana nu te umple viermii.

    RăspundețiȘtergere
    Răspunsuri
    1. Cezarike16:42

      Păi astea nu e dejecții, băi Viurică Kișulică !
      Uite ici șea dejecții, de la unul închipuit Rambo fut Dame din Urzicani:
      =====================================
      rambo20217 iulie 2022, 12:01
      cezarus limbricoides cremenalu'din '89, macelarul de pe strada Surorile Caceu
      Ciobane idiot ,angajat sa marleasca caprele si sa suga la tapi,ai permis ca acesta gloaba sa fie transformata intr-o cacastoare de tip Ferentari, chiar nu ti-e jena mai kakanare sa aduni atatea dejectii intr-un loc?

      rambo20215 iulie 2022, 18:30
      Pacat de tarfa de ma-ta ca a murit cu dor de pula, cred ca nici manzul Mariei Tereza n-ar fi satisfacut-o ! Cel citeste (sau dobitoaca de langa el) sa-mi suga pula de trei ori pe zi si o data seara tarziu.

      Ștergere
  5. Anonim16:46

    Stelipulii ,zis si stelianP(de la prost).

    RăspundețiȘtergere
  6. Viurelu Her Kule Kelu16:52

    Să ne mai distrăm cu Viurelu Kișu Kelu și povestirile lui nemoritoare !
    =========================
    rambo20214 iulie 2022, 19:08

    In vacantele de vara de dupa anul II de LM lucram pe santier la desecari si aparari de mal pe Somes si pe vaile adiacente , buldozerele faceau alta albie apoi deviau apa iar unde ramaneau ochiuri de apa prindeam saci de pesti.
    Aveam niste muschi ca lemnu de carpen si ne invatau cei mai in varsta din echipa .mergeam cu un sac de peste la farmacie si ne dadea un cos cu frectie galenica , la sticlute de 100 ml, ei daca beam o sticluta din aia Hercule era tzanc pe langa noi(d-aia mi-am zis Rambo), ajunsesem sa fac cate 55 de flotari o data.
    Frectia galenica te si racorea si-ti alunga si oboseala, era bataie pe sticlute(glajutze).
    ==================================
    Vă daț seama, nu ? Păi dacă bea el, să zicem, doo glăjuțe dintr-un foc ? Ce Hercule bă, ce Supermen, Ce Omul Paingăn bă, devenea brusc mai tare decât Zeus, regele tutulor zeilor !

    RăspundețiȘtergere
  7. Kișu Ninjalăul17:00

    I-auz neică cu ce se ocupa Kișu Kelu Viurelu, iar acu vrea BC cârpită cu fel de fel de sporuri de belit pula la urs !
    ======================================
    rambo20214 iulie 2022, 16:39
    In vremea tineretii mele,iarna pe ger ,elicopterele stand afara ,pentru a putea porni motoarele in siguranta si pentru a da gheata de pe ''organe'' aveam in norma , de la rusi , butoaie de 200 litri cu alcool de 98*, romanu hot, luam cate un litru +2 litri de apa si gata cocteilul, pana prin '86 cand un idiot de comandant, care nu le avea cu bautura dar in schimb marlea tot de la capra a sura din GAZ pana la cateaua Laika de la corpul de gard a dat ordin ca in fiecare butoi cu alcool sa fie bagati 5 litri de petrol.Numai ca noi ne invatatsem cu narav si cum bautura era o raritate si scumpa ,il filtram prin tot felul de dispozitive si chiar prin paine dar ..cate o saptamana ne era si frica sa aprindem tigarile, iesea un damf de petrol, ragaiai ca maimuta dupa banane.
    =======================================
    Precum se vede, din ce ne povestește rapandula, comandantul ierea idiot, nu el, care dădea pe grumaz butoaie întregi de alcool cu gaz !
    Buey, ăștea de la Alexeni, este că vă mândriț nevoie mare cu înaintașul vostru ?

    RăspundețiȘtergere
  8. Viurelu ot Gîlgău17:16

    E clar domle, e clar, Cișu nostru de-a beut lampant/kerosen a ajuns omu rachetă, de cît a luat la buci și-a fost spart la rozetă!

    RăspundețiȘtergere
  9. Anonim17:35

    Stelian P.
    Fotografia mea

    Vedeți mărimea completă

    Pe Blogger din decembrie 2013

    Vizualizări profil: -

    RăspundețiȘtergere
    Răspunsuri
    1. PULANO 10 Intercraci17:48

      Ce e bă cu domnu Stelipulea, e de bine, or ba ? Omu o fo patronc pe blogu PULANO 10 Intercraci, unde aveai dreptul doar să taci ! Adică, ca să intri, treboea să-ț scaneze fața, pula, su sufli-n feolă și să-ț facă analizele sumare la urină, pe loc !
      Când a sărăcit, l-a vândut moșneagul, ăstuia de-ș spune acuma Cufurează.rom, din Vâlcea ! Un vrednic urmaș alu Steliopulea, care, în plus îț mai face și analiza hemoroizilor înainte de a te lăsa să intri, ca să vadă dacă ej, or nu, demn de bloaga lui !
      Spune tu lu moșu, care-i baiu ? Dacă vrai info în privat, sună-mă acum ! Sunt fierbinte !

      Ștergere
    2. StelianP..
      Este simplu comentator
      Plano 10 a vîndut lu Huhureaza!

      Ștergere
  10. La doi maidanej19:01

    Buei Țezăikă de ce ești Oaie? Bă Plano10 = Lupulus = CurCurez aceeași otreapă și acelaș săcuran. Toț 3 îs din Rm. Vîlcea. Asta nu ț-a dat de gîndit niciodată? Mai mult, Cufurează a avut și cont pe FB unde se-mpungea cu Moș Kaliku, dar l-a șters iute că se desconspira. KVG-ul însă l-a găbjit pe rapăn, așa că doar unii dintre voi au pus botu la palavrele lui. Cuferează a fost activat din țivil, de aia îi tot trage cu contributivitatea. Țezare, așa cum îți spuneam, te-am lăsat berbece și te-am găsit oaie skărkina-ne-ai la oo, amîndoo!

    RăspundețiȘtergere
    Răspunsuri
    1. Cufurez de la Falanga a 5a20:04

      Buey, lu ăsta trebo ca să-i și desenezi, ca să înțeleagă !
      Auz, cică i-a fost mentor când derapa, pe probleme de politică financiară internațională !
      Bue Cezerike, păi tu iereai într-un derapaj continuu, ca coyotul ăla din desenele animate, care se străduiește să prindă struța !

      Ștergere
    2. @Cufurez de la Falanga a 5a : Corect, bine punctat!

      Ștergere
  11. Nu cred...stilul îi totat diferit
    Plano 10..era mentorul meu pe Mh..in sensul..ca.mi intarea in particular cînd combateam..legal di ma tragea de mîneca atunci cînd derapam..

    RăspundețiȘtergere
  12. Ca să vez cît iești di oai20:12

    Auz la el:” avocat civil”. Păi bine buei TNT-ule, dacă era ”avocat” țivil, ce căuta el cu comenturile pe pensii militare?

    RăspundețiȘtergere
    Răspunsuri
    1. El cît a fost Plano.10...nu s.a bagat la pensii militare..pe Mh
      Chiar asa mi.a si zis ca vinde unui prieten..militar care poate dezbate aceasta problema

      Ștergere
    2. Pe mone ma consilia asa..corectitudone legislativa..etc

      Ștergere
    3. Vezi ca are pagina de fb si cred ca si blog..Plano -10

      Ștergere
    4. De fapt nici ca ma intereseaza

      Ștergere
  13. Ai dreq bagabonț ! Aț început cu tonții ca să vă daț eu, p-aciulea ! De nici eo nu mai jdiu bine care-s eu, pe la comentarii !
    =====================
    Peseu: slava administratorele !

    RăspundețiȘtergere
  14. Pretenarul adevărat de cruce alu Viurel Kel21:03

    Ce bine ! Toantă lumea și-a revenit, tontu este calm ! Nu tu spume, nu tu scuipaț...nu tu morț futaț și alea alea !
    Viureleeeee, hai și tu isi cu noi, unde-i cald și bine ! Nu sta botos dupe perdea, că se simte că tot tragi cu okiul necontenit, p-aciulea !
    Haide bă Kele Viurele, că fără tine lumea e pustiu ! Zău bă, dacă te bagi, poț să-ț lustruiești cât vrai tu nasturii cu sidol ! Și-ț trimit cu Fan Curier ș-un pachet premium cu pempărș reșapaț, gratis de la mine ! Iar bonus, o juma de tub Corega !
    Haidi băăăă, nu hi-nbufnat, mai bagă și tu o amintire dân kopkilărie ! De pe la Lemeu, or ceva !
    Bă, mai trăiește coana Floarea, dirigintă-ta ?

    RăspundețiȘtergere
  15. Anonim22:22

    Acum doi ani am vb cu dansa la telefon, inca traia era la Buzau cu Tudor ,fiul ei, i-a adus gen Danila care-i fusese elev ,tot la A ca si mine dar dupa vreo 10 ani.Tu la ce clasa ai fos6t, l-ai cunoscut pe Luca Dorel?Parca era la E.

    RăspundețiȘtergere
  16. Anonim22:23

    Eu am facut chimia cu Spatareasca, divortase de sot cand am vb ultima data, eram elevul ei preferat, olimpiade ,rezolvari de probleme la gazeta, etc

    RăspundețiȘtergere
  17. Biznis Clas22:41

    Bă rapandulo, când terminai tu lemeul, eo ieream dăjea loCOItinent majur, cu 3 steluțe harjintii ! Aproape căpitan, în prag de admitere la AM. Dacă tu ai 67 vârsta biologică acu, iar mintea ț-a rămas cam de 5-7 anișiori, atunci apreciază și tu cam cât are mojiu !
    ========================
    Peseu: pfoaaaa, ce noroc pe capul tău s-o ai pe Spătărescu prifisoară ! A sucit multe capete de ofițerași, dar și de elevi bine dotaț ! Nu dijeaba s-a dizvorțat !
    Doamne feri, ptiu-ptiu, doar n-ai făcut și tu măscări indecente cu ea, la orele de meditații tet a tet, la rabloratoru ăla de chimii, dă deasupra birourilor de comandament !
    Ioi !

    RăspundețiȘtergere
  18. Anonim23:53

    Doar nu ai fost promotie cu Loter Victor(Sa-i fie tarana usoara), sau cu Jeler, fostul meu comandant. si vecin acuma.Eu eram flebetea lui Spatareasca,imi placea cand ma strangea la piept cu capul intre tate...am fost cu ea pe la olimpiade la Suceava si o data la Bucale,dar nu-ti plac amintirile altora asa ca te las.

    RăspundețiȘtergere
  19. Acest comentariu a fost eliminat de administratorul blogului.

    RăspundețiȘtergere
  20. Sf Sabrina Bruno, cea iute înghițitoare de capete de oIo06:33

    Altu care n-are somn !
    =====================
    Mneața bună camaraz, vă spun eo vOO !
    (Și-n particuler, care-m smotocești a mele OO ?)

    RăspundețiȘtergere
  21. Sabrina e tot la plaja undeva pe langa Napoli.

    https://m.facebook.com/story.php?story_fbid=pfbid0292MC185NbWmAxQSC2iAzQ2Ri7uEBJghREUo6eQnGxLHhxYjrqQ3qsN2CE49PdTbel&id=100044393110797

    RăspundețiȘtergere

HAI, UIMITI - MA !
Comentariul va evidentiaza starea..naturala si capacitatea de analiza si sinteza!