Google Website Translator Gadget

duminică, 28 august 2022

NICI NU STITI CE PIERDETI - DACA NU DESCHIDETI !! https://cezar-armya.blogspot.com/2017/11/atunci-mi-am-blestemat-zilele-atunci-am.html

15 comentarii:

  1. Arhivilii Statulu09:54

    Uitați-vă și vă cruciț, dragi camaraz , la ce poate debita unul de se crede cumandur, ofițer, demiurg, prifesor, administratore de gară, întemeietor de partide, scriitor de amintiri fâsâite, olimpic, consumator de frecție galenică în glăjuțe de 100 ml, Rembo, Van Dame, Tigru, Tehnocrat și ce dracu s-o mai crede el, intitulat KIS A. Viorel din Urziceni, rătăcit o perioadă prin dosul hangarelor de la Alexeni, ca s-o facă și el pe-a Secretarul General Beobe Pecere (și specialist principal 1 Ciripo CI) !
    =============================================
    Întâi să vă dau câteva comentarii care aparțin acestui domn, nevenit de la coada vacii, ci dintr-un cătun care nici drumuri nu are, de prin primii ani în care a început să grohăie pe bloguri ! Ca să nu ziceți că omul s-a damblagit la dibla aia de-o poartă pe post de cap, acu de curând, din cauza unuia sau altuia.
    Ni la el, Kis Viurel:

    tigri29 martie 2012, 22:34
    Ai visat tu sau ma-ta ca va aparea ordonanta 7/98 si sa putem sa ne aranjam pensionarea? Tu nu vezi ca esti bolnav de invidie si o sa mori de grija altuia. Chiar daca ne taie din pensii tot vom avea mai multa pensie si minte decat tine boule.

    Sa-ti iei lumanari pentru tine si pentru tot neamul tau de toti banii care mi i-a taiat mie actualul guvern.
    Daca nu te duce capul nu mai comenta .


    tigri23 martie 2012, 19:11
    @hOmida de Braila ,dar esti prost rau mai animalule,insisti pana in panzele albe,maturizeaza-te dracului odata,vorbele tale de'duh'nu sunt gustate de nimeni,sincer astea-s vorbe de copil retardatsi nu8 cred ca o spun numai eu,ai o varsta de ce te comporti si scrii ca un mascarici cu patru clase facute cu vitele la pasune?Tie chiar nu ti-e jena ,n-ai pic de cultura,nu vezi ca nivelul tau de exprimare lasa de dorit,ce naibii vrei sa obtii???
    Răspundeți


    tigri215 februarie 2012, 18:51
    Scrie aici "raspundeti",as fi fraier sa dau curs provocarii incepute de un prostanac de talia lui POP I[Intai sau ION=dobitoc].Nu ma cobor la nivelul neuronului acestui sarlatan.

    tigri25 martie 2012, 22:48
    Vezi ,imputzitzii se simt bine in gunoi,cu vorbe de kk ,fara nici o noima si cu glume de grupa pregatitoare,acest[sau acesti]rahati au terminat si blogul lui Cezarau vrut sa ramana singuri si o sa se autodistruga ca prostia nu ajunge departe.Hai D.C.sa ne retragem definitiv si sa nu-i mai citim sau sa le raspundem dobitocilor!
    ====================================
    De menționat că animala, care se crede cultă, educată și nevenită de la coada vacii, intitulată Kis A. Viorel, zis și tigri2 pe vremea aia, spurca tot ce prindea în cale !
    Ei, cine aruncă cu dejecții, măi rapandulo ?



    RăspundețiȘtergere
  2. Blebeoteca Națeonală09:57

    Dar, să revenim mai spre zilele noastre, ca să vedeți până unde și-a pemis să ajungă pocitania psiho-cucu la balcon, care are pretenția că știe să închege frazele , ca un mare maestru cărturar !
    Eote:
    =============================================
    rambo20215 iulie 2022, 19:16

    Nu e vijdorel manca-i-ati pula aia de cariciopterist, e alt jmecher care va fute neamurile din spatele tastaturii.dar am o intrebare pentru handicapatul cu canal de irigatii artificial; de ce cand te duci in cimitir si te intreaba cineva la cin'te duci ii raspunzi ''la curve'', te referi la ma-ta?
    **reddog ''paraciosule'' vezi ca si tie iti vine randul ca mi-a soptit o pasaeica ca o spionezi si pe mamitica ta fomie baytrana la peste 70 care in fiece seara vine cu cate un boschetar si se fute ca o iapa, de-a ajuns si sereacul cezar sa duca magarul la doftor ca a luat blenoragie de la ma-ta.

    rambo20215 iulie 2022, 18:30

    Pacat de tarfa de ma-ta ca a murit cu dor de pula, cred ca nici manzul Mariei Tereza n-ar fi satisfacut-o ! Cel citeste (sau dobitoaca de langa el) sa-mi suga pula de trei ori pe zi si o data seara tarziu.

    rambo20214 iulie 2022, 21:17
    Ba asta cu putza-n copcii, stii de ce ti s-a infundat tulumba , n-o mai ai pe ma-ta sa ti-o suga si sa-ti faca manejul, ca d-aia se intampla ca de pe la 13-14 iti facea laba cu buzele si sugeam mai ceva ca iedul cezarului si pe langa maduva ti-a tras si vlaga cu ceva creier cu tot. Sigur esti cocosat si inca ai cearceaful in cur de cat de vartos te sugea curvistina nesatula .

    rambo20212 iulie 2022, 16:26

    Bai nene io cred ca a fost la ciuncu cu curvistina aia de la care ai supt pana te intzarcara cu pisat de magar, avand aceiasi compozitie ca prea esti tampitzel si cu mintea intrata la apa.Am auzit ca ma-ta era dama de consum pentru soldatele nespalate la sula , ea in curata de branhza cu buzele sale groase ca doua buci de scroafa.

    rambo202118 iunie 2022, 21:57

    Reddog, mai proasta pulii blenoragice ,in Armata erau CIsti nu securisti iar membri de partid nu aveau voie sa fie cooptati, si apoi ce sa informezi ca eu si cezar nu orea eram usi de biserici cum esti tu adventist imputit.Ce sa spionezi, ce sa informezi ca mi-am vazut colegul cand se pisa alaturi de javra ta?

    rambo202119 iunie 2022, 11:22

    Pai zoofilul asta adventist de reddog isi fute cateaua nu nevasta si are si caine caruia ii suge pula , trei javre si toti trei ,parnaiasul tanjeste dupa clipele cand la dusul inchisorii umbla cu punga cu sapun si arunca cate unul pe jos ca atunci cand detinutul se apleca sa-l ridice el sa-l execute pe la spate ,iar cand nu i se mai scula ii chema la gratii si le sugea pula nespalata plina de bube si de branza mucegaita!

    rambo202119 iunie 2022, 11:19

    Mai reddog, cat de retardat si incult poti sa fii,astea-s vorbe de aruncat in discutiile noastre cotidiene , asa va ivata banditii aia de pe biserica , de le pupati mana si pula si le sorbiti cuvintele mincinoase.De aici rezulta nivelul foarte scazut de cultura si civilizatie ,nu degeaba ai fost un biet paznic de puscarie, doar atata te-a dus mintea iar acuma ai ajuns sa-ti iubesti cainele mai presus de nevasta si copii afla ca femeile frumoase trageau la ofiteri nu la paznici de puscarii si sunt mandru de asta si apoi nici unul de pe aici nu am fost asa boccii ca tine mai aurolacule.Din acest moment ,cand te vad pe aici imi vine sa-mi trag nasul si sa-ti transmit o capsunica cu irizatii de sange in ciorba dina care va hraniti tu cu familia ta de boschetari prosti si idioti!
    Cezare te rog taie-i gazul acestui bicisnic prost facut gramada.
    Acuma cand sunt multe de anuntat eu n-o sa mai scriu pe aici pana cand vad ca dispare acest kakacios cu o clasa mai mult ca trenul, consider ca este sub demnitatea noastra sa stam la discutii cu asemenea specimene de inapoiati mintal.

    ===========================================
    Ei ? Domnu cumandur Kis, metamorfozat între timp în Rembo, nevenit de la coada vacii, cine împroașcă cu dejecții ?

    RăspundețiȘtergere
    Răspunsuri
    1. Hacademia Rommă10:12

      Peseu: pentru cei mai tinerei și mai de curând vizitatori pe blogurile astea cu damf cazon, de menționat că, încă de la începuturi, de prin anii 2011-2012, iereau doo personaje, care dețineau, unul monopolul prostiei bahice, iar altul al mojiciei fără de frontiere ! Cu primul, pe numele lui adevărat Șerban Dorel, fost Don Corleone și actual Akord75, s-au luptat comentacii 24 din 24 și 7 din 7, ani la rând, ca să-l scoată din transa alcoolului, care, pur și simplu, îl aducea într-o stare reală de turbare ! Totuși, cât era treaz, știa ce știe. A dispărut din peisaj, s-a pocăit, iar acu îl puteți găsi comentând pe alte bloguri, de zici că-i alt om !
      Despre al doilea, admis la publicare doar pe aciulea, nu mai e nimic de zis ! Cum l-a născut mă-sa, diliu de gradul 1, așa a rămas. Boală agravată sistematic de consumul excesiv de frecție galenică, apoi de alcool de 98 amestecat cu gaz lampant, după cum chiar domnia sa ne povestește în Amintiri despre Trecut !

      Ștergere
    2. Al doilea pare intim cu Cezar care a spus că e pe invers.
      Se mai înjură uneori dar doar așa la derutarea adversarului.

      Ștergere
  3. Se deschide dar sunt multe bălării.

    Cezar zice că e pe invers și un anonim zice că știa.

    CEZAR18 iulie 2011, 09:12
    Buna dimineata!
    Daca cineva se simte jenat de ceea ce a postat,are posibilitatea sa-si stearga opera!
    Ar fii de dorit sa nu-mi mai dati sarcini cu ce sa fac pe blog.Nu de alta dar cam am reflexe ,,inverse"
    Răspundeți

    Anonim18 iulie 2011, 09:16
    Stim, stim ca tu esti pe "invers", da spune-ne tu esti activul sau pasivul?
    Hommo Sapa

    RăspundețiȘtergere
  4. Anonim10:22

    Daca tu crezi ca te ridici in ochii cititorului blamandu-ma pe mine ,da-i inainte,dar,oare despre tine ce ai de spus sau tu esti var primar cu Sf.Petru si nepot de-al Mariei Tereza?
    @Cezare, sincer, cu asemenea boraturi umane eu nu mai pot bsta alaturi. Chiar te las cu el si o sa blochez acest blog ca sa nu ma mai tenteze sa intru si sa citesc.Chiar nu stiu ce are de impartit cu mine acest impostor?Stii tu ceva?

    RăspundețiȘtergere
  5. Sabrina este in Amalfi.

    Rambo și Cezar probabil apreciază mai mult lămâile alea.

    https://m.facebook.com/story.php?story_fbid=pfbid0CtmyhbKHzFymVYX6bmiBWfJtPUjHs2RP85fo5PrBKjkACGfvqVYvv3TqET36kLqtl&id=100044393110797

    RăspundețiȘtergere
  6. Adio arme12:07

    Băi ce vremuri faine fost-au pe bloaga lu domn Burcu, adevărat cenaclu literar. Pînă și APăunescu cu al lui cenaclu Flacăra ne invidia...Curdeleone/Akordul, Czar muci pi kiept/TNT-ul (tăntălăul), Kigri 2/Tehnocarici/Motănelu cîcăcios, PMT, Denilă, NeaCașu, Moș Kaliku, Pulano10/Lupulaluș/Curcurezu, Puiak, Ifrim și mulți alții...Vremuri frumoase. Toți au evoluat mai puțin mîțu cîcăcios pe care-l roade o boală incurabilă, prostia.

    RăspundețiȘtergere
    Răspunsuri
    1. PESEU: Băă beșînoșilor, l-am uitat pe PMT!!! E viu, printre voi, nișcă și la buci cu cîte-o sulî vă kișkă.

      Ștergere
    2. Unde-i bre ???
      PE.SE.
      Ne-a cam manipulat ...securanul..director de puscarie !
      Cind am inteles asta..m-am tirat ..rapid si in liniste !

      Ștergere
    3. @/RAMBO-"VAI DOAMNE "
      indica-mi comentariile care sint pe fals..adica zice ca ai zis tu ..dar tu nu ai zis asemenea uritenii....sa stiu ce sa sterg !!

      Ștergere
    4. Cezar
      Nu toate comentariile de acolo erau bălării.
      Doar unele.

      Ștergere
  7. Daca ..ce ai citit "Ciine paznic de puscarii"-SINT BALARII -sa nu te mai prind pe aici....!

    RăspundețiȘtergere
  8. Că iar se supără Rambo și Cezar.

    RăspundețiȘtergere

HAI, UIMITI - MA !
Comentariul va evidentiaza starea..naturala si capacitatea de analiza si sinteza!