Google Website Translator Gadget

vineri, 13 ianuarie 2023

CIINELE ROSU DE PUSCARII A SPART GHEATA ! CUM FACEAU EI DE RIS --ARMATA !! reddog11 ianuarie 2023 la 20:42 Aveam in armata un camarad din leatul meu care a ajuns sergent. După Jurământ am fost trimiși la un curs de radiotelegrafisti/morsiști. Apoi ne-au avansat la excepțional la gradul de caporal. Sergentul era unu mare gen tanc Băiat bun până îl supărai. 🤣 Am fost într-o aplicație la munte și ne-am bătut cu niste soldați de la alta unitate Că așa e in armata, mai fierbe sângele. Eram 2 contra 20. Am luat dar am și dat. Mai mult am dat fara sa mă laud. A fost bătaie că în 7 Păcate Zburau mesele și scaunele pe acolo. 🤣 Am scăpat fără arest dar ne-au tuns zero Au ținut seama probabil că eram doi caporali excepționali. 🤣✌️💪🇷🇴

220 de comentarii:

  1. Hi..hi..ho..ho..etc..!!

    RăspundețiȘtergere
  2. SEMNE BUNE ANUL ARE....!!!?????
    rambo2021 spunea...
    Stimati camarazi,a inceput un nou an mult diferit de cei de dinainte,in sens negativ.Problemele s-au complicat si inrautatit mai ales in cazul nostru al pensionarilor militari.Trebuie sa facfem ceva ,sa ne resetam in actiuni si atitudini deoarece diriguitorii,civili si militari isi bat joc de noi ,ne umilesc si nedreptatesc fara jena incalcand norme de drept,legi si principii,nemaivorbint de similitudinea cu pensionarii militari din tarile partenere.Ba primul ministru ,militar la origini ,in loc sa ne apere si sa ne redea drepturile si demnitatea ,actioneaza in spiritul dezbinarii si nedreptatii,favorizand doar pe unii dupa niste criterii aiuristice,trebuie sa facem ceva altfel vom fi dusi incet -incet spre pauperitate si degradarea sanatatii,vom avea o batranete plina de frustrari si neajunsuri dupa o viata de chin si restrictii in favoarea independentei si suveranitatii Romaniei.Vad ca gruparilor mafiote adunate in partide nu le pasa de soarta tarii...
    Cele vreo suta de organizatii,grupari,sindicate si alte denumiri pompoase ''ce din coada vor sa sune'' nu reusesc sa incropeasca nimic pentru noi, actualii leaderi fiind depasiti de realitate si de situatia la care s-a ajuns.Trebuie sa gasim o cale sa ne regrupam si sa alegem in frunte luptatori capabili si devotati cauzei,nu gargaragii si tradatori
    De ce scriu toate acestea si de ce pe acest forum de discutii? Fiindca este cel mai apropiat de interesele noastre si cel unde ne putem aduna sub acelasi stindard de lupta.
    Cei care va stiti capabili''iesiti in fata'' luati fraiele in maini si adunati multimea care face puterea.Nu va mai bizuiti pe legiuitor ,el nu va va face dreptate ,este vandut ''pana la a VII-a spita''.
    Pentru ce am scris si gandit imi cert scuze,stiu ca vor fi unii criticaci dar inainte de a critica veniti cu idei salvatoare, lasati barfa pentru babe si betivii care vorbesc toti deodata!

    13 ianuarie 2023 la 08:44

    RăspundețiȘtergere
    Răspunsuri
    1. Moamaaa ce "discurs" de viurea beobea pecerea ciripo- kerosenu.
      Inca din 2010 se freca cu indemnuri revolutionare dar el statea la cutiuta Pe vremea aia ne trimitea pe toti la manifestatiili lu' daogaru dar el nu venea niciodata.....nici eu,dar nici nu trimiteam pe altii 😂 Cezarila,PLM si altii sunt martori la ce zic....
      Un mic basinos burtos cheguevara de hurzicati,
      Asta a fost un komunikat al beobe al pecerea ot hurzicati de....sa m-apucati
      La lupta toa'si!!

      Ștergere
  3. Salve Camarazi!
    Da, eu sunt unul din cei care au participat la această acțiune care a rămas în istoria Armatei Romane. 😁
    Trebuia să apărăm onoarea drapelului unității. 💪
    Am făcut armata la 01378 Târgoviște.

    RăspundețiȘtergere
  4. Cam in perioada aia Rambo avea 5500 de calorii pe zi și era secretar la pecerea.
    Că forța eu și sergentul eram mult peste Rambo chiar daca nu aveam atâtea calorii pe zi. 💪✌️

    RăspundețiȘtergere
    Răspunsuri
    1. Anonim10:23

      Aveai pe dracu, nu uita ca am facut LM si eram sportiv de performanta, faceam cate 53 de flotari odata +gigantica si 12 tra ctiuni, am fost apreciat chiar de col Trutulescu(in 1991) aveam 35 de ani, el avea forta in pumn de 36 danni iar eu 29 de danni, tu cred ca aveai vreo 15d,afla ca te luam intr-o mana si te tineam pana mureai de foame.A fost comandantu trupelor antitero Buzau Parasutisti iar la revolutia el a coordonat apararea la TVR, mai caine incult si retardat!

      Ștergere
    2. Anonim10:31

      Mai boulene ,in timpul liceului,in vacantele de vara munceam la descarcat de vagoane de piatra si in cariera la carat bolovani cu bratele goala iar la coasa nu ma intrecea nimeni.cate remorci si care de fan am incarcat eu si cate zeci de tone de piatra de Ilva Mica am carat eu nu ai tu luni de viata mai puscarie.Si doresc sa fie ultima data cand iti raspund sau conversez cu tine, esti mult sub nivelul meu de cultura si intelegere simt ca ma murdaresc fizic si sufleteste in preajma ta! Du-te-n Dumnezeii ma-ti de javra ordinara!

      Ștergere
    3. Viorele, l-ai făcut KO pe Potaie.😂😂😂

      Ștergere
    4. Triplu tuluk cu dublu Bergănbir11:22

      Viurico, explică-i tată și cum te hidratai cu Frecțione Galenicum, câte o glăjuță 100ml/oră, atunci când mutai stâncile la Ilva Mică, de Hercule ierea mic copil pe lângă mușkiul tău ! Și nu fii modest, spune-i și cum făceai gigantica într-o mână, la bara aia fixă din spatele liceului, dinspre râpa spre croitorie, cu ieșie prin țukahara cu triplu flip !
      Învață-l minte pe flaimucea de dog căcăcios !
      URA VIUREAOA !

      Ștergere
  5. Targoviste-istoric

    Săpăturile arheologice efectuate pe teritoriul și în împrejurimile orașului au dovedit că această regiune era locuită încă din neolitic. În Muzeul de Arheologie se găsesc vestigii ale culturilor de tip Stancevo-Criș, Gumelnița, Coțofeni, apoi din perioada bronzului și din epoca fierului. Bine ilustrate în muzeu sunt podoabe și unelte geto-dacice din vremea regilor Daciei, Burebista și Decebal, și ulterior monede ce dovedesc cuprinderea zonei în aria culturii materiale daco-romane (sec. I-III) și apoi bizantină (sec. V-VI). În cartierul Suseni din actualul Târgoviște s-au găsit urme ale unei așezări din sec. II-V peste care este suprapusă alta protoromână din sec. VIII-X. Peste acestea, s-a format o așezare rurală în sec. XII-XIV, din care s-a dezvoltat târgul medieval.

    RăspundețiȘtergere
  6. Nicolae Iorga crede ca la Târgoviște a avut loc bătălia (datând-o în 1369) dintre voievodul Transilvaniei Nicolae Lackfi și pârcălabul Dragomir al cetății Dâmboviței în vremea domniei lui Vladislav I, alias Vlaicu-Vodă, câștigată de români. Este de reținut că, în cronica arhidiaconului maghiar Ioan de Küküllö, se pomenește de existența, pe locul unde se află astăzi orașul, a unei fortificații, căci „voievodul Nicolae, după ce a trecut cu oastea [...] râul Ialomița luând cu putere întăriturile ridicate de valahi” este nevoit să se retragă. O dovadă că orașul exista încă de atunci și că românii s-au bătut cu îndârjire.

    Prima mențiune a orașului, la 1396, este făcută de cruciatul bavarez Johann Schiltberger, care a vizitat orașul cu ocazia pregătirilor pentru lupta de la Nicopole.

    RăspundețiȘtergere
  7. În timpul domniei lui Mircea cel Bătrân orașul a devenit principala reședință domnească a Țării Românești. Tot în timpul acestui domnitor a fost refăcută Curtea Domnească, ale cărei ruine împrejmuiesc astăzi Turnul Chindiei; ultimele cercetări arheologice au avansat ideea că o curte a fost ridicată aici înainte de Mircea cel Bătrân.

    Primul act oficial, din 1406, este scris pe hârtie către mănăstirea Tismana de "Io. Mircea I Basarab, voievodul Țării Românești, duce de Făgăraș și Almaș, comite de Severin, despot al pământurilor lui Dobrotici și domn al Dârstorului, spre cunoștința acestora, atât celor de acum, cât și celor viitori", așa cum semna tratatele sale de alianță.

    Din 1424 se păstrează prima reglementare comercială făcută de domnitorul Dan al II-lea,ce stabilește privilegiile vamale ale târgoveților locali și drepturile de care beneficiau aceștia în țară. Din 1451 datează prima culegere de legi făcută de grămăticul Dragomir, din porunca voievodului Vladislav II.

    RăspundețiȘtergere
  8. https://upload.wikimedia.org/wikipedia/commons/thumb/f/f4/Batalionul_33vanatori_de_munte%2811%29.JPG/1280px-Batalionul_33vanatori_de_munte%2811%29.JPG

    RăspundețiȘtergere
  9. Daca doream o bere rece ...cu asa ceva mergeamm....!!!

    RăspundețiȘtergere
  10. Vlad Țepeș (bază a personajului fabulos Dracula) urcă pe tron în 1456 cu sprijinul prietenilor săi Ioan Huniade și Ștefan cel Mare și se înscrie în istorie pentru victoria din 1462 împotriva sultanului Mehmet II, cuceritorul Constantinopolului. În timpul său a fost construit Turnul Chindiei (vezi foto).

    Voievodul Radu cel Mare reclădește începând cu 1499 biserica "Sf. Nicolae din Deal", cunoscută azi ca Mănăstirea Dealu, care va fi terminată de urmașul său Vlad cel Tânăr. Pictura acesteia va fi realizată în 1514 sub Neagoe Basarab de zugravul Dobomir din Târgoviște

    RăspundețiȘtergere
  11. Celebra bătălie despre se face vorbire aici a fost o strălucită victorie datorita strategiei chiar daca eram 2 contra 20.
    Nu intru in detalii, oricum Rambo, Cezar și Akord75 nu cred că ar înțelege chestiuni de strategie din arta militară.

    RăspundețiȘtergere
  12. Terente10:23

    Geaba scrie Viurel Kișu pe unde apucă că nu-l bagă nimeni în seamă.

    RăspundețiȘtergere
  13. Rambo și-a greșit cariera.
    Trebuia să rămâna la descărcat vagoane și cosit.
    Plus că a avut amici dubioși gen Trutulescu.
    Ăla era contrabandist de țigări parca.

    RăspundețiȘtergere
    Răspunsuri
    1. Trutulescu..m.a instruit in Colegiul Militar
      Era un militar de exceptie
      Vremurile si banditii civili la butoane l.au pus in situatii inadecvate pentru un militar..cercetare diversiune in teritoriul inamic
      Stima

      Ștergere
    2. Te-a instruit la contrabanda cu țigări?

      Ștergere
    3. Gheorghe Truțulescu este un fost colonel din cadrul Serviciului de Protecție și Pază (SPP) din România[1]. A fost condamnat, alături de alte 18 persoane, în dosarul Țigareta II pentru introducerea ilegală în România, prin transport cu avionul, a peste 4.000 de baxuri de țigări de contrabandă[1]. A fost condamnat definitiv la șapte ani de detenție, a fost încarcerat din luna mai 1998[2] și a fost eliberat în octombrie 2003[1].
      https://ro.wikipedia.org/wiki/Gheorghe_Tru%C8%9Bulescu

      Ștergere
  14. Mihai Viteazul a reușit în 1600, pentru prima oară, Unirea celor trei principate românești - Țara Românească, Moldova și Transilvania. Prestigiul lui de apărător al creștinătății era recunoscut în întreaga Europă. Trădarea si uciderea lui a fost plânsă de toți românii. În timpul său, Târgoviște este ocupată de turcii lui Sinan Pașa, care fortifică zona centrală. În octombrie 1595, trupele creștine ale Ungariei și ale lui Mihai Viteazul eliberează orașul, ce suferă însă mari pagube.

    Matei Basarab (1632-1654) a fost un mare sprijinitor al culturii. El este cel care întărește și extinde fortificațiile orașului (unice la sud de Carpați), repară vechile biserici și construiește multe altele noi.

    Constantin Brâncoveanu a asigurat timp de un sfert de secol (1688-1714) stabilitatea țării. În timpul său, reședința de vară a țării s-a aflat la Târgoviște, iar cea de iarnă la București. După domnia sa, capitala se mută la București, eveniment în urma căruia Târgoviște a început să piardă din puterea economică precum și din populație

    RăspundețiȘtergere
  15. Sincer eu și sergentul am pus puțin umărul la readucerea gloriei de altădată a Târgoviștei.
    Toți cei care erau în aplicația aia de la munte au aflat că învingătorii din faimoasa bătălie erau de la 01378 Târgoviște. 💪
    Probabil am avut ceva și din spiritul lui Vlad Tepes
    Am dat fara milă.

    RăspundețiȘtergere
  16. Statuia lui Vlad Tepes din Târgoviște
    Să-i fie binecuvantata memoria!

    https://destepti.ro/statuia-lui-vlad-tepes-din-targoviste-targoviste/?amp=1

    RăspundețiȘtergere
  17. Fetele se uitau într-un mare fel la noi.
    Se vedea o sclipire de admirație și dorința in ochi.
    Bine, asta observ și acum după zeci de ani.
    Băieții aveau un fel de invidie și ura in ochi.
    Și asta e valabil acum tot după zeci de ani.

    RăspundețiȘtergere
  18. Rambo a avut o cumătră parașuta
    Era cu ăla care făcea contrabandă cu țigări.

    RăspundețiȘtergere
    Răspunsuri
    1. Era mult mai tânără.
      Aia cu parașuta.
      Dana.

      Ștergere
    2. Coi..lineii de la Frunze..au intrat in" Silencio Trampa..."😂🤣🤣

      Ștergere
    3. Anonim13:19

      Triplu tuluk cu dublu Bergănbir13 ianuarie 2023 la 11:22

      Viurico, explică-i tată și cum te hidratai cu Frecțione Galenicum, câte o glăjuță 100ml/oră, atunci când mutai stâncile la Ilva Mică, de Hercule ierea mic copil pe lângă mușkiul tău ! Și nu fii modest, spune-i și cum făceai gigantica într-o mână, la bara aia fixă din spatele liceului, dinspre râpa spre croitorie, cu ieșie prin țukahara cu triplu flip !
      Învață-l minte pe flaimucea de dog căcăcios !
      URA VIUREAOA !
      😂🤣🤣

      Ștergere
    4. Coilinelu Înfrunzât13:22

      Nu bă muceo, tocma ieream în preludiu cu hoașca, că făcui o huța-huța !
      Te dreq !

      Ștergere
  19. Acest comentariu a fost eliminat de autor.

    RăspundețiȘtergere
  20. Domnii colonei sunt mai rezervați.
    O gândesc mult.
    Dar și când o dau, o dau.
    Nu e valabil pentru cei mai mici în grad gen Rambo, Cezar și Akord75.

    RăspundețiȘtergere
  21. Epoca Modernă

    Răscoala lui Tudor Vladimirescu, din 1821, după ce strălucește la București, restabilind domniile pământene pe scaunul țării, se sfârșește trist la Târgoviște. Tudor și mulți dintre soldații săi sunt masacrați de eteriști pe locul din fața bisericii Mitropoliei, unde s-a ridicat o cruce de piatră, în amintirea lor.

    Târgoviștenii au participat activ la revoluția română din 1848 și au susținut toate actele politice ale unioniștilor. După unire, Alexandru Ioan Cuza a intrat să viziteze orașul, pe sub o arcadă de flori, la 17 iunie 1859.

    Modernizarea societății românești la sfârșitul sec. XIX a însemnat un mare avânt economic, ilustrat prin iluminarea orașului în 1863, inaugurarea cursei de diligențe și apoi de cale ferată București-Târgoviște, înființarea primei întreprinderi industriale - Arsenalul Armatei, construirea rafinăriilor de petrol.

    Târgoviște și-a plătit tributul de sânge în toate marile bătălii ale națiunii. În războiul de independență din 1877-1878 s-au distins numeroși comandanți si ostași târgovișteni. În timpul Primului Război Mondial, Regimentul III Dâmbovița nr. 22 a primit Ordinul „Mihai Viteazul” pentru vitejia sa în campania din Transilvania din 1916, și apoi în timpul marilor bătălii de la Mărăști, Oituz si Mărășești în 1917

    RăspundețiȘtergere
  22. Practic femeia te ridica femeia te coboară!
    Multi au simțit asta pe pielea lor.
    LOV este un exemplu elocvent în acest sens.
    Ea avea o problema cu coloneii.

    RăspundețiȘtergere
  23. Cezar SP13:57

    Că iar adusă Viureaua Ciripo vorba despre liceu:

    Liceul ăla de la Clung are cam multe tâmpenii, intrate în istorie ! Unele adevărate, altele ce par a fi nijde balade tip Robin Hud ! Una s-a spânzurat, dupe ce și-a tras-o cu unul de anul 4 și s-a făcut de toată ocara, altul s-a sinucis prin împușcare (jăfu lserviciilor), un elev a căzut pe geam și ded cu el și bla-bla ! Chestii reale.
    Da, din povești, cică în permanență iereau câte 1-2 tâmpiți pe acolea ! Se pare că tâmpitul suprem o fo unul Cristea Pifanteru, mutat disciplinar în liceu, ca să predea sportul. Balada spune că, într-o duminică, când ierea Osele, se trezește cu un elev de anul 1, întors din învoire din oraș, bătut măr ! Ca să rezolve problema în mod cât mai corect, tov. Cristea încropește repede o subunitate de asalt, din sportivi din anul 4, pe care îi scoate în oraș, ca să repare onoarea pufarinului ! Și, cică, tot ce le-or picat în mână și la pafta, a lor o fo, fără discriminare: gagiu, babă, șmekeraș, popă ! Au snopit !
    Zice balada, eu nu l-am prins pe coilinelul ăsta în liceu !
    Da pe ăla care s-a împușcat , când a ajuns coilinel la servicii, l-am cunoscut, ierea căpitan pe vremea mea !
    Bineînțeles, alde de ăjdea de-au scris istorie, gen Truți-spaima puții, ori Țichindilean-caftangiul universului au fost prin toate liceele !
    Însă, diliu mai mare ca Viurică Pecerică, nici că n-o să mai aflaț !
    Ura ! (Redu să-m belească nițel pula. Dual: când cu gura, când cu mâna) !
    Ura Viurel (să me-o ea ji el nițel) !

    RăspundețiȘtergere
    Răspunsuri
    1. Cică coilinelul Cristea era de loc din Galați, iar cafteala aia cu civilii ar fi fost pe bune. Cât despre Ciușu nostru, el de când era mucea la LM era bun prieten cu sticluța de samahoancă. O glojgăia iute și după aia se culca în ajutajul MIGului 15 din curtea școlii. De unde se vede că lui Ciușu nostru de mic i-a plăcut să zboare. N-a avut noroc pe supersonic, ci doar pe UT 650.

      Ștergere
  24. Cara Teka14:23

    Anonim13 ianuarie 2023 la 10:23
    Aveai pe dracu, nu uita ca am facut LM si eram sportiv de performanta, faceam cate 53 de flotari odata +gigantica si 12 tra ctiuni, am fost apreciat chiar de col Trutulescu(in 1991) aveam 35 de ani, el avea forta in pumn de 36 danni iar eu 29 de danni, tu cred ca aveai vreo 15d,afla ca te luam intr-o mana si te tineam pana mureai de foame.A fost comandantu trupelor antitero Buzau Parasutisti iar la revolutia el a coordonat apararea la TVR, mai caine incult si retardat!
    ==============================
    A coordonat O PULĂ bă Viurico ! Ce apărare și împotriva cui ? Ce Revoluție mai visezi muei rapandulo, că e clar că a fost o lovitură de stat ! A coordonat așea de bine apărarea, încât au tras ai noștri în ai voștri, ji invers, câteva camioane de moniție ! Ca la nunta lu Ceghevara !
    Bă, care il tot lăodaț pe Truți ăsta, ceoku mai mic ! Bișnițar de tiutiun bă, așa rămâne în istorie !
    Să vă mai desenez cine este anosnimul de mai sus ? Ăl de făcea urcarea prin răsturnare la bara fixă, fără mâini și câte 50 de abdomene, spânzurat cu dibla în jos ? De a ajuns, olterior demiurg și ierou în veață ?
    Sau nu mai ie nevoie....

    RăspundețiȘtergere
    Răspunsuri
    1. Anonim16:31

      Bai patru-clase muncitoresti,afla ca Gigi Truti este acuma gl.(R) ,tu ce-ai ajuns?Un biet pui de tarfa cu mintea dusa si cu cancer in faza finala, sa pui pe cineva sa ne anunte cand o voi mierli ca sa vin sa ma pis pe catafalcul tau!

      Ștergere
    2. Țiuzer Demolatorul18:20

      Băi pui de curvă de centură făcut din labă, taci în pizda mă-ti cu Gigi Truți al tău, marele general șmenar de tiutiun !
      Păi tu cu pușcăriași de ăștia te lauz, bă rapandulă slinoasă, cu bișnițari de pacioace ?
      În ceea ce privește ca să pun pe cineva să anunțe cân o vei mierli, ca așa ai scris bă bou cu țâțe, stai liniștit, că nu trebo anunțat. Se va simți imediat ce dispari, pencă odeat cu stârvul tău o să dispară și duhoarea cu care împuț pomântu !
      Și să te piș pe catafalcu lu mă-ta, boanghen împuțit !

      Ștergere
    3. Anonim18:24

      A ajuns și ăsta gheneral, cum a ajiuns și Viurică Pecerică Șoptirică cumandur !
      Făcuț din cartoane, pe bază de limbi în cur !

      Ștergere
  25. Cordy Men14:30

    Bă, vă las în plata Dogulu ! Fug, că-m face zbârcita cu okiu ! Crecă iar i se făcu de-o saună, de-o huța-huța !

    RăspundețiȘtergere
  26. Cine -a tras în noi? Tigri 2 c-un coi!

    RăspundețiȘtergere
  27. Domnii colonei sunt aproximativ ok doar că exagerează cu sexul sălbatic.
    Cum făcea și Rambo cu flotările.
    Nu cu astea impresionezi inamicul.
    😁
    Pe front se vede cine are pula mare. ✌️💪😁🇷🇴

    RăspundețiȘtergere
  28. Baaa..va tai macaroana pe lung..- tu.va in gît..vorbiti fromos si la oect!

    RăspundețiȘtergere
  29. Răspunsuri
    1. văKIȘă Viurel19:13

      Taci dreq ! Scoală-te și te culcă, că haznaoa funcționează în presiune constantă !

      Ștergere
  30. Anonim18:38

    Stimati camarazi, mai frati/dusmani care ''este'' ati uitat sau n-ati citit opera scriitorului spaniol Miguel de Cervantes Saavedra- Don Quijote de La Mancha- acolo este vorba de un hidalgo (pensionar militar nedreptatit) Don Quijada care a citit o mulțime de cărți,Luând numele de Don Quijote, pleacă în lume hotărât să devină cavaler rătăcitor (adica pensionarul nostru crede ca va deveni un cavaler al dreptatii) Botezându-și mârțoaga Rosinanta, ia însoțitor pe „scutierul” său Sancho Panza, un țăran „plin de minte cât broasca de păr”[2]. Cavalerul dorește să devină apărătorul celor lipsiți de ocrotire, prin asta să devină faimos, ca aceia despre care a citit în cărți.''
    In cazul nostru ,pensionarul militar este escrocat de vre-un avocat dornic de bani si-l vrajeste pe amarat ca sigur va castiga,nestiind ca urmeaza a se pupta cu ''morile de vant''-alias justitia romana ,cumparata si obedienta factorului politic corupt si avid de bani nemunciti. Incetati cu procesele astea sunt ca la jocurile de pacanele si singurii care vor castiga sunt ''arvocatii'' iar voi din saracani ce sunteti mai dati bani pe la procese,la drumuri si avocat si va zdruncinati viata si sanatatea pentru o cauza necastigatoare...Sperante desarte!
    Singura solutie viabila este sa ne unim, sa devenim o forta de temut si uniti sa mergem peste ei sa-i luam de gat,la propriu, altfel este o '''perdere de vreme''
    Vae victis!
    Doamne ajuta, da-ne minte ! Da bahtalo mo chaurea!

    RăspundețiȘtergere
    Răspunsuri
    1. Don Pișcote alu Mandea19:11

      Da bă muceo ! Să ne onim ! De fro 12 ani ne tot onim de am ajuns să ne împărțim în jde asociații, federații, sindicate, ligi și alte forme de unire, de ne-am omplut de câcat, forevăr !
      Ai descoperit, cumva, mneatale formula onirii ? Ori doar dai din clanță, așa ca proasta la pulă, ca să te bage cineva în seamă !
      Dacă da, adică dacă ai formula, bagă mare ici șea, că eo, par example, vrau musai să mă onesc cu Vio Pecerică, cu a mea matarângă în muiuța lui mică !

      Ștergere
  31. 13 ianuarie 2023 la 19:1119:20

    Sa ma fut in gura tuturor celor dragi si apropiati tie mai boratura inculta si perversa si sa facem hazna pe mormantul tau cat de curand,pieri-ti-ar neamul de naparca ordinara ca spurcat si rau mai esti.
    Sa te bata Dumnezeu de javra ca un cuvant bun nu am citit de la tine,poate te termina cancerul ala mai repede si la crematoriu cu starvul tau ca oricum ai trait degeaba, tu nu esti om,esti un cacat plutitor prin viata.

    RăspundețiȘtergere
  32. Anonim19:51

    Pai mai crucea si altarul ma-ti de prostanac,cum dracului ai ajuns colinel ,poate ai facut academia cu frunze de ''pizda tigancii'' si ai mancat doar ciumperci ''pula calului'' ca vad ca tare esti redus in a deduce sau analiza o situatie tactica. Afla prostanacule ca daca in punctele cheie ale capitalei si mai ales televiziunea unde se stabilise punctul de comanda al loviturii de stat securisto-bolsvico...n-ar fi fost alde Truti ,Fratii Chiranescu de la Boteni si alti comandanti parasutisti,antitero asigurati din aer cu elcoptere inarmate de la unitatile capitalei ,Boteni si Alexeni s-ar fi produs nenorociri cu zeci de mii de morti.
    Dar la mintea ta de moldovean incuiat la minte, coborat din Povestea prostului lui Creanga ce pretentii putem avea?
    Esti un nenorocit care te pretinzi ca ai fi colinel mai fiu de curva de birt de prin hartoapele vasluene!

    RăspundețiȘtergere
    Răspunsuri
    1. Viurelu din Gâlgău să ne sugi puța mereu.

      Ștergere
    2. Anonim20:57

      Hop, hop, hop,
      kișurelu idiot
      iar o luă la ceoc !

      Ștergere
  33. Truți Spaima Puții21:17

    Viurică din Gâlgău
    Ne câcăm pe râtul tău !

    RăspundețiȘtergere
  34. Lăsați -l pe Ciușu, că se pregătește să meargă cu sorcova, deși el e de mult dus, de Anul Nou pe vechi.

    RăspundețiȘtergere
  35. Anonim22:05

    Hal de comandor ! Sa te fereasca Dumnezeu de un asemenea individ. Oare cum îl suportă cei din familie ?

    RăspundețiȘtergere
    Răspunsuri
    1. Nu-l bagă în seamă. Soția lui era săraca la muncă prin Italia, băiatul e căsătorit cu familia lui, iar al nostru Viurel, e singur cuc și bea kerosen+ Galenică din borcănel...

      Ștergere
  36. Anonim22:37

    @Hopaaa, curvetul de pe centura se da fata mare,manca-v-ar jermii ficatul si creierasul de imputitzi!

    RăspundețiȘtergere

  37. craaauuu....
    https://www.google.com/url?sa=i&url=https%3A%2F%2Fwww.audubon.org%2Ffield-guide%2Fbird%2Ffish-crow&psig=AOvVaw0TbQ-1GEbor-SvhWs0eS9X&ust=1673730106111000&source=images&cd=vfe&ved=0CBAQjRxqFwoTCNDGo9a4xfwCFQAAAAAdAAAAABAE

    RăspundețiȘtergere
  38. Acest comentariu a fost eliminat de autor.

    RăspundețiȘtergere
  39. Acest comentariu a fost eliminat de autor.

    RăspundețiȘtergere
  40. Am sters restul.Cred ca atat ajunge...

    RăspundețiȘtergere
  41. Ieroul de la Hurzicani23:49

    Viurică din Gâlgău
    Ia muie, de-i vine rău !
    Kișuleaua rapandulă,
    Umblă moartă după pulă !
    (Multă doar în a lui gură !)

    RăspundețiȘtergere
  42. NB vouă și nu uitați la ora doo să mă înbeliț la oo!

    RăspundețiȘtergere
  43. Neața, luaț un ceai cu lamuie ca iute să vă treacă greața!

    RăspundețiȘtergere
  44. Anonim08:12

    Masa de Craciun servita de doru serban zis si akord dupa ce-a ingurgitat fro juma de kil de slibovita (pe caiet) in birtul haltei din BIRTolomeu:
    https://myploiesti.ro/lifestyle/item/1969-gaini-moarte-avortoni-si-oua-expirate-ai-idee-cum-ajunge-asa-ceva-in-farfuria-ta

    Iata-l si pe retardatul educat in cultura sfeclei si a prunului in delirium tremens:
    https://www.fetesibaieti.ro/pozehaioase/pozehaioase.php?id=1199

    Akord mare betivan
    Un biet paznic la PROTAN
    Toata ziua-i la ''ciocan''
    De tuica si de molan.
    El zice ca da cu pila
    Da-l bazaie Drosophila
    Are-n paza doar clondiru
    Mortaciunile si...kilu.

    RăspundețiȘtergere
  45. Anonim08:29

    De ce este suparat akord pe reddog :


    Un betivan-doru serban se intoarce noaptea acasa.
    Cand intra în curte, cainele(reddog) a sarit din cotet si a inceput sa latre.
    Supărat beţivul îi şopteşte:
    - Linişte, prostule! Daca se trezeste nevastă-mea, tu unde o să dormi?

    RăspundețiȘtergere
  46. EU PLECIND IN APLICATIE....!!!

    https://commons.wikimedia.org/wiki/File:B33Zimbru2008NationalDayRehearsals.JPG#/media/Fișier:B33Zimbru2008NationalDayRehearsals.JPG

    RăspundețiȘtergere
    Răspunsuri
    1. Pai acolo scrie că poza e din 2008. 😁
      Trecuseră cam zece ani de când ați luat ajutoarele trecând în rezervă. 😁

      Ștergere
    2. Anonim12:43

      Băi reddoagă cap de pula si prost de bubuie din senin,tie ar fi trebuit sa-ti dea ajutoare pe caz de boala=retardat gr II, adreseaza-te ministerului sanatatii ,lui Rafila beli-ne-ai pula! Iar acelea nu s-au numit ''ajutoare'' dupa care umbli tu cu mana intinsa pe la Portile Orientului, la cerseala, ci se numesc ''solde compensatorii'' date pentru calmarea spiritelor cu ocazia reducerii semnificative a Arma-ti, loaza cu blana de caine jegos ce ne suji pana la os!

      Ștergere
    3. Nu ai inteles nimic..dogule !
      Di on 2000 si in 2008...era la fel

      Ștergere
  47. Doar o COMPANIE..avea atitea ! Batalionul de 4x +

    RăspundețiȘtergere
  48. Rambo iar incepe sa fie tare in plisc.

    RăspundețiȘtergere
  49. Zice că Trutulescu zis și "Truti" se ocupa de grădinărit și câini la conacul sau de lângă Buzău.
    De fiica-sa zice că e o bomba sexy.
    Mă rog, pare mai degrabă o petarda.

    https://www.cancan.ro/fiica-unuia-dintre-cei-mai-vanati-romani-a-devenit-o-bomba-sexy-imaginile-vorbesc-de-la-sine-20013955

    RăspundețiȘtergere
    Răspunsuri
    1. Zice că a fost și consilier la firma de detectivi particulari a soției.
      Probabil e vorba de Dana.
      Cea cu parașuta.
      Rambo ar trebui să știe mai multe detalii.

      https://www.cancan.ro/cancan-l-a-gasit-pe-fostul-colonel-spp-gheorghe-trutulescu-in-conacul-sau-de-la-sahateni-tigareta-ii-e-istorie-acum-ma-joc-cu-cainii-14941080

      Ștergere
    2. "Nu tot ce zboara se mananca, dar toti cei ce zboara se mananca intre ei"

      Aici cred că trimite săgeți către Rambo

      Sunt și poze făcute de Loredana Trutulescu.
      Probabil ea e soția lui "Truti" 😁

      https://motoparapanta.wordpress.com/2011/09/05/zbor-la-festivalul-fermierului-localitatea-sahateni-buzau/

      Ștergere
    3. Aici zice că Loredana Trutulescu a candidat la alegeri din partea Pro Romania.
      Asta nu e partidul lui "dottore" Ponta zis și Pinocchio? 😁

      https://ziare.com/alegeri/alegeri-locale-2020/candidati_buzau/consiliul-local/sahateni/

      Ștergere
    4. Din fericire a pierdut.
      E și unul de la Pro Romania pe acolo.
      Ceilalți sunt de la PSD și PMP.

      http://www.comunasahateni.ro/consiliul-local.html

      Ștergere
  50. Conacul Hariton
    E tot în Sahateni la Trutulescu.
    Pare un conac interesant dar păcat că s-a degradat.
    Îl putea cumpăra Rambo când a luat ajutoarele dar a dat banii pe tot felul de prostii.
    😁

    https://simonamocanu.ro/2020/04/21/conacul-hariton-din-sahateni/

    RăspundețiȘtergere
  51. Ăștia spun că Trutulescu e un fel de Rambo autohton. 😁
    Tatăl Danei zicea că "Truti" se simțea singur și nu era vizitat de prieteni.
    Îl putea vizita Rambo că nu stătea așa departe.

    https://www.amosnews.ro/arhiva/trutulescu-buzau-22-10-2003

    RăspundețiȘtergere
    Răspunsuri
    1. Urziceni-Sahateni
      50 de km-39 de minute cu mașina.
      Rambo cu rabla aia de Volvo e posibil sa facă mai mult.

      Traseu cu acces comun
      De la Urziceni la Săhăteni via DN2/E85 și DJ102H.

      39 min. (50 km)
      39 min. cu traficul actual


      1. Mergi spre nord-vest pe Strada Perilor/Şoseaua De Centură către Bulevardul Republicii
      2. Virează la dreapta pe Bulevardul Republicii
      3. Virează la dreapta pe Strada Merilor/DN2/E85
      4. Virează la stânga pe DJ102H
      5. Virează la dreapta pe Strada Mihai Bravu/DN1B/E577
      6. Virează la stânga
      7. Sosești la locație: Săhăteni
      Pentru cel mai bun traseu cu traficul actual, accesează

      https://maps.app.goo.gl/m899aF6U1ZR9rMSB9

      Ștergere
  52. Aici Rambo îl felicită pe un deputat.

    https://www.protectiaanimalelor.org/contact/

    RăspundețiȘtergere
  53. RedDick, virează la dreapta, virează la stânga și după aia mergi în pulili noastre!

    RăspundețiȘtergere
  54. Anonima de mai sus are stilul lui "Truti"
    Ăla cu fiica bomba sexy și nevasta parașutistă. 😁

    RăspundețiȘtergere
  55. Ieri am fost la un meci de fotbal cu foști colegi și m-am accidentat.
    M-or fi pomenit "fanii" mei. 😁
    Dar îmi revin repede, doar am fost militar la arma penitenciare. ✌️💪🇷🇴

    RăspundețiȘtergere
    Răspunsuri
    1. Important e că am învins. 💪
      Am dat totul pentru echipa. ✌️🦅

      Ștergere
    2. Militar??? ...nici vorba..boaknar!

      Ștergere
  56. RedLindick16:09

    Un bombalău gonflat cu osânză, cu capul ca o pulă de boanghen, cică face kaștoc de Domnu Don Curdileu, pretinu nost mare consumeor de șliboviță Adio Mamă !
    Cică, doar ! În loc să ne povestea el noo cum, citez: o beut cu beobeul lui tot alcoolul pentru dejivrarea sfârlezei la cariciopter, de-i puțeau bășinile a gaz lampant-încuiat citatul, or cum se hidrata cu frecție galenică, de ajunsese să aibe minicerebelul ca piftia-iar am încuiat citatul, balabusta* se ia de oamenii onorabili !
    ==============================
    * Viurel Apizdiței KIȘurel, singurul ierou în viață și demiurg planetar !

    RăspundețiȘtergere
  57. Din ce am văzut pe Google Maps Trutulescu are casa vis a vis de primăria Sahateni pe Strada Principala.
    Văzusem niste poze cu casa pe alte siteuri și apărea și un turn in zona.
    Are casa frumoasa. 👍
    Are și ceva teren.
    Rambo poate merge sa dea o coasă pe acolo.
    Face un ban cinstit. 😁

    RăspundețiȘtergere
    Răspunsuri
    1. Un pic mai la deal e Conacul Hariton.
      De fapt terenul conacului Hariton e chiar langa casa lui Trutulescu.
      Conacul Hariton are teren mai mult (daca o fi tot terenul ăla al lui)

      Ștergere
  58. Anonim18:40

    Mai prostanacule,reddog, tu la viata ta ai fost ajutor de proctolog,ajutai doctorii la bagarea deștului in curul pacientilor prin umezirea sfincterului cu limba.Dupa atata ''munca'' ti-o fi paralizat limboiul si ai inceput sa scormonesti cu batul prin toti kktii,mare dobitoc te-a avortat ma-ta!

    RăspundețiȘtergere
    Răspunsuri
    1. Anonima
      Nu prea e frumos să-i numiți kkti pe Rambo și Truti. 😁
      Mă plictiseam și am zis sa fac o mica investigație.
      Probabil e și defect profesional. 😁

      Ștergere
  59. RedDick, tu nu-l recunoști pe Rainbou când postează? Se deghizează in carici și după aia vine să te caute la buci.

    RăspundețiȘtergere
    Răspunsuri
    1. Anonima
      Îi recunosc pe mulți după stil.
      Nu va stresați! 😁

      Ștergere
    2. Măi javră pușcăriașă să mă pupi în cur!

      Ștergere
    3. Anonima
      Cu mătărânga eventual. 🤣

      Ștergere
    4. Cum naiba se deghizeaza in carici??
      N-are nevoie,asa arata permanent in stare naturala.De cate ori se uita in oglinda vede doar un carici.....
      Deghizarea e inutila!

      Ștergere
    5. "De cate ori se uita in oglinda vede doar un carici....."
      continuare:
      ....si capul lui privit la luna,seamana cu'n cap de pula(cu palarie)

      ca mai jos:
      https://scontent.fsbz3-1.fna.fbcdn.net/v/t1.18169-9/11737884_583351575139307_7162725118067640228_n.jpg?_nc_cat=111&ccb=1-7&_nc_sid=174925&_nc_ohc=YPCdU4IIwR0AX8_5kwT&_nc_ht=scontent.fsbz3-1.fna&oh=00_AfCxlnDICjcrc6geLjwk73Kz4Jr4uCbywjfcgAXd08PW8A&oe=63EA5B03

      Ștergere
  60. Au și Facebook cei din familia Trutulescu

    La Gheorghe e cam slăbuță mișcarea, probabil e mai mult cu grădinăritul și câinii.

    Loredana se mișcă mai bine.
    Dar poate mai mult de atât.
    Potențial se pare că are.

    https://www.facebook.com/truti.gigi

    https://www.facebook.com/loreda.trutulescu

    RăspundețiȘtergere
    Răspunsuri
    1. Și fructul iubirii celor de mai sus.
      I se mai spune și bomba sexy
      Pai ce putea să iasă dintr-un bombardier și o parașutistă?

      https://www.facebook.com/ana.trutulescu

      Ștergere
    2. ţâgancă cu strungareata. Am vazut-o si in poza cu Anzii corditori 😅

      Ștergere
  61. Anonim20:33

    ^reddog, mai doabitoaca de Delta,daca omul te da in judecata pentru jignirile cu iz penal aduse lui si familiei, ce faci vitzelule, fugi in Dubai sau belesti pula si mai vrai?

    RăspundețiȘtergere
    Răspunsuri
    1. 😁🤣
      Aștept citația!
      Mai ales cea a Anei. 😁🦅

      Ștergere
  62. Anonim20:50

    Joaca-te prostanacule, vezi ca este infractiune grava /penala sau ti-e dor sa mai sugi ceva prin celule sau vreo mataranga sa te ''vindece '' de hemoroizi?

    RăspundețiȘtergere
  63. Aici zice că a călcat din nou pe bec.
    Cam când a apărut legea 223 a pensiilor militare. ❤️
    Prin 2015 Rambo deja își făcea niște calcule.
    Prin Decembrie același an i-au dat unii la temelie și i-au ruinat visele. 😁
    Probabil au fost implicați și camarazii noștri de la arma gulerati


    https://spynews.ro/actualitate/creierul-din-celebrul-dosar-tigareta-2-a-calcat-din-nou-pe-bec-fostul-colonel-spp-trutulescu-are-lipici-la-belele-90171.html

    RăspundețiȘtergere
  64. Bucuresti-Dubai
    67 de euro în Martie (doar dus)
    In Dubai n-am fost.
    Doar la vecini in Abu Dhabi.
    E pe lista.
    Nu am uitat nici de Cairo și hotelul Longchamps. 😁
    Am găsit și pentru Bahamas in Caraibe dar e cam scump biletul
    200 de euro cu escala in Boston USA.

    https://www.kiwi.com/ro/cautare/results/romania/dubai-emiratele-arabe-unite/anytime/no-return?sortBy=price&sortAggregateBy=price

    RăspundețiȘtergere
    Răspunsuri
    1. Pentru Boston am văzut că sunt preturi ok. 87 de euro doar dus
      Dar nu mă duc să dau interviu pentru a lua viza pentru americani.
      Sunt sigur că aș lua viza dar am și eu onoarea mea de agent de Poliție Penitenciară. 💪
      Mă duc când ridica vizele.😁

      Ștergere
  65. Hmmm tate lasate,craci scurti si grosi...nashpa
    Cand se da jos din pat si se duce desculta "lipa-lipa" la baie si o vezi din spate,chiar se poate sa-ti para rau de ce-ai facut cu aia...si sa-ti vina rau .... Bleah!
    https://media.cancan.ro/2n_H6slVfwklj1gwmzQA9uMos34=/fit-in/1200x800/filters:fill(000000):contrast(5):format(webp):quality(80)/https%3A%2F%2Fwww.cancan.ro%2Fwp-content%2Fuploads%2F2019%2F06%2F0e8f4b62-61fd-412d-a894-2c9fc67bf9db.jpg

    RăspundețiȘtergere
  66. La banii lui Trutulescu ii poate plati o vacanta in Bahamas fiicei sale.
    Poate trăi experiențe unice.
    Că fetele alea care fac baie cu porcii aia.

    Viața de porc in Bahamas. 😁


    https://www.fvw.de/counter/verkauf/mybestbahamasmoment-jetzt-muessen-die-bahamas-kundschafter-liefern-222836

    RăspundețiȘtergere
    Răspunsuri
    1. Oricum, pe la spate arată mai bine decât Viorel al nostru prin față.

      Ștergere
  67. reddog21:57

    Anonim14 ianuarie 2023 la 08:12
    Masa de Craciun servita de doru serban zis si akord dupa ce-a ingurgitat fro juma de kil de slibovita (pe caiet) in birtul haltei din BIRTolomeu:
    https://myploiesti.ro/lifestyle/item/1969-gaini-moarte-avortoni-si-oua-expirate-ai-idee-cum-ajunge-asa-ceva-in-farfuria-ta

    Iata-l si pe retardatul educat in cultura sfeclei si a prunului in delirium tremens:
    https://www.fetesibaieti.ro/pozehaioase/pozehaioase.php?id=1199

    Akord mare betivan
    Un biet paznic la PROTAN
    Toata ziua-i la ''ciocan''
    De tuica si de molan.
    El zice ca da cu pila
    Da-l bazaie Drosophila
    Are-n paza doar clondiru
    Mortaciunile si...kilu.

    Răspundeți

    Anonim14 ianuarie 2023 la 08:29
    De ce este suparat akord pe reddog :


    Un betivan-doru serban se intoarce noaptea acasa.
    Cand intra în curte, cainele(reddog) a sarit din cotet si a inceput sa latre.
    Supărat beţivul îi şopteşte:
    - Linişte, prostule! Daca se trezeste nevastă-mea, tu unde o să dormi?

    Răspundeți

    RăspundețiȘtergere
  68. Anonim22:06

    D-le general va transmit o copie a unor discutii zeflemitoare si jignitoare la adresa dvs si a familiei dvs.Autorii sunt cunoscuti chiar daca se prezinta sub IDuri nesemnificative. Blogul se numeste :
    Blog ,,Space ARMYA - International"https://cezar-armya.blogspot.com

    RăspundețiȘtergere
    Răspunsuri
    1. 🤣
      General?
      Nu l-au degradat pe micuț?
      Chiar l-au avansat la gradul de general?
      Asta e rușinos!

      Ștergere
    2. Să ne căcăm în gura poștașului cu bucăți de poola cât mâneca cojocului

      Ștergere
    3. Anonim00:53

      Zise serjantul cu diagonala fost paznic de ocnasi.

      Ștergere

    4. turnatorul ciripo s-a si pus pe delatiuni?
      Nici nu ma mir ca tipul e "credibil"....are un istoriiiic ....woooow
      Asa a a ajuns el saf la beobe pecerea cand si-a turnat tot neamul pana la a saptea spita

      Ștergere
  69. Anonim00:51

    Io zîc sî vî kîkați pe mormintele curviștinelor care v-au avortat că le aveți la îndemînă !

    RăspundețiȘtergere
    Răspunsuri
    1. Viurel la ora 5 să -ti dăm kelu să ni -l lingi!

      Ștergere
  70. https://youtu.be/Oz8PRlMFrdY

    RăspundețiȘtergere
  71. Cineva a sugerat sa-l punem pe Dog in fata cu ..TOMFA...:D
    E doar o ..parere ...:D...:D..

    RăspundețiȘtergere
    Răspunsuri
    1. Aaaaaa ...si pe COI..lineiii de la FRUNZE....!!!...:D...:D...

      Ștergere
  72. https://youtube.com/watch?v=lpSx_Hp-xvA&si=EnSIkaIECMiOmarE

    RăspundețiȘtergere
  73. Si ultima varianta ..perfectionata....dar nu a mai fost sa fie!! A venit pestele PIRANYA..care nu-i amfibiu..si ii mare cit o claie de fin..!!
    Si un chior il ocheste ..mai ales din lateral
    Daa..ati auzit bine;;astea namilele astea romanesti sint ..amfibii...observati noua conceptie a propulsoarelor pe apa ...mult le-a trebuit ..!!

    RăspundețiȘtergere
  74. Bă Kișule, nu mai posta sub pseudonim. Postează ca anonim, că tot un drac e.

    RăspundețiȘtergere
  75. https://youtube.com/watch?v=yDH46Jz27WA&si=EnSIkaIECMiOmarE
    SI SAUR 2

    RăspundețiȘtergere
  76. Acest comentariu a fost eliminat de autor.

    RăspundețiȘtergere

  77. Salve Camarazi!

    Sa vedem ce zic astrele despre Rambo și Cezar

    Astrele au pregătit noi provocări pentru zodii, unele fiind mai norocoase, iar altele mai puțin. Toate previziunile despre dragoste, bani sau job, în horoscopul zilnic.

    Berbec: Daca doresti sa iti pui in practica planurile mai vechi, mare atentie, caci exista cineva care ti-ar putea insela asteptarile. Dialogul cu superiorii ierarhici nu poate fi evitat. Este foarte posibil sa ai un mic succes in sfera serviciului.

    Taur: In plan profesional vei avea unele mici realizari, care iti vor demonstra ca nu ai muncit degeaba in ultimul timp. Sfaturile rudelor apropiate se vor dovedi inspirate si ar fi bine sa tii cont de ele.


    Duminică, 15 ianuarie. Zodia care va primi o ofertă greu de refuzat

    https://m.ziare.com/horoscop-zilnic/horoscop-zilnic-15-ianuarie-2023-1783122?utm_source=Ziare.com&utm_medium=copy-paste

    RăspundețiȘtergere
    Răspunsuri
    1. Lui Rambo probabil Ciuca Nasirianul ii înșeală așteptările.
      Lui Cezar iar ii fata o capra.

      Ștergere
    2. Anonim10:50

      Mai crastravete murat sa stii de-acuma inainte ,ca eu sunt nascut in zodia gemeni, zodie de oameni inteligenti,de zei si demiurgi nu de poatai de Delta sau paznici de temnitze.

      Ștergere
  78. - L-am vizitat pe Akord75 la spital. Să știi că va mai rămâne o vreme...- De unde știi? L-ai văzut pe doctor?- Nu, dar am văzut-o pe asistentă...


    Bancul Zilei: Akord75 ajunge la spital

    https://m.ziare.com/bancul-zilei-ziarecom/bancul-zilei-ziare-com-1783120?utm_source=Ziare.com&utm_medium=copy-paste

    RăspundețiȘtergere
  79. Mergi si pe apa..Dunarea..Nistru..etc plutesti?..🤣😂🤣😂
    Daca.i foc si treci repede..scapi
    Fumul..nu.l deranjeaza..are filtre si NBC
    DACA INDREPT TURELA SPRE CER...CE TE FACI???
    O SERIE SCURTA IN COADA SI UNA LUNGA IN ROTOR..🤣😂🤣😂
    Sa nu uitam ca in interior este si o grupa de infanterie..9 militari echipati..ca Ramboo...

    RăspundețiȘtergere
  80. Cezar a văzut prea multe filme cu Rambo.

    RăspundețiȘtergere
  81. Rambo e înconjurat de câini.
    Rambo de ciorombei.
    Cezar de capre.
    Toți se cred niste Napoleoni.

    RăspundețiȘtergere
    Răspunsuri
    1. Truti e cu câinii.
      Dar e cunoscut și că un Rambo autohton.
      Nu are anvergură lui Rambo de Urziceni care e cunoscut la nivel național.
      Puțin și internațional pe la Viena.

      Ștergere
    2. Cezar se crede un Rambo de pe Bega.
      Plin de Rambo în spațiul carpato-danubiano-pontic. 😁

      Ștergere
  82. Anonim11:01

    @reddog ,tu sa taci deoarece tu si tagma ta de plontoneri/tablagii nu ati avut tangente cu tactica ,decat cu numaratul farfuriilor si a izmenelor/budigailor la soldatime,dar asa aveti tupeul/nesimtirea sa jigniti generalii si ofiterii superiori, ba pe huhureaza lansati ideea ca voi ati fi cei mai buni la comanda trupelor pe front si la legile referitoare la pensiile militare, din punctul meu de vedere sunteti cu totii niste ageamii/necunoscatori si prosti ingamfati / încrezut, fudul, vanitos, orgolios, mândru, umflat în pene, fălos, trufaş, închipuit, înfumurat, plin de el, cu nasul pe sus. Toate astea aplicate din proverbul ''Prostul pana nu-i fudul ,nu-i prost destul''.
    habar nu aveti cate prune aveți în straiță dar vrețti să vă cotîrciți....Vae victis!

    RăspundețiȘtergere
  83. E valabil și la elicoptere.
    Stewardesă părea infanterist, știa să facă culcaturi.

    Bancul zilei. Într-o cursă aeriană piloții au uitat microfonul de comunicație cu pasagerii deschis. La care unul dintre piloți se adreseasă celuilalt:

    -Ce facem? Facem amor cu stewardesa sau mâncăm? Celălat răspunde:

    - Mâncăm mai întâi.

    Stewardesa îi aude și se grăbește spre cabină să-i avertizeze că au lăsat intercomunicația deschisă, dar se impidedică și cade. La care o batrâna se repede să-i zică:

    -Nu te grăbi maică, n-ai auzit? Mai întai vor să mănânce!

    RăspundețiȘtergere
  84. Accident aviatic în Nepal


    https://m.ziare.com/avion/clipele-dinaintea-dezastrului-primele-imagini-filmate-cu-avionul-prabusit-nepal-1783241

    RăspundețiȘtergere
  85. Anonim12:45

    Cur bombat
    Calcai crapat
    Parul rosu,nas buldog
    Zici ca-i dama de centura
    Dupa pula a ei gura
    La picioare-i pintenog
    Cand se-arata
    E reddog.

    RăspundețiȘtergere
    Răspunsuri
    1. Bineee ...baaaa
      Faci progrese...🤣😂🤣😂

      Ștergere
  86. 55 de danni am in pumn.
    Asta acum. Că aveam mai mult când Truti avea 36 și Rambo 29.

    RăspundețiȘtergere
    Răspunsuri
    1. ✌️💪🦅🇷🇴

      Ștergere
    2. Anonim13:11

      @ assdogule,cum ti-ai masurat forta, cumva cu bagarea degetului in curul cainelui din dotare sau cu un aparat special :
      https://optimum-medical.ro/dinamometru-masurarea-fortei-mainilor/

      Ștergere
    3. La mine aparat de măsurare înseamnă micuții care cad că spicele.
      Le apărea pe fata. 😁💪

      Ștergere
  87. Anonim13:06

    Mai assdog,lumineaza-ti fata! sau tu habar nu ai de unde provine expresia deoarece tu ai facut doar paza ,pe post de curist pe la celulele violatorilor.

    RăspundețiȘtergere
  88. Iar au apărut anonimele excentrice tari în plisc. 😁
    Sunt fărâmate și plângăcioase dar se baga in seama cu campionii. 🤣

    RăspundețiȘtergere
  89. "Ped aspera ad Astra"

    Napoleon era înconjurat de inamici la Waterloo și Rambo de văduve între 50 și 64 de ani la Urziceni

    Poate ajunge pe vreo insula gen Insula Mare a Brăilei.
    E vorba de Rambo.
    De Napoleon știm pe ce insula a ajuns. 😁

    Gemeni: Reusesti sa faci o buna impresie oriunde te vei duce, ti se vor face complimente, ceea ce ar putea starni gelozia partenerului. Nu esti in situatia de a forta nota. Ai face bine sa asculti sfaturile partenerului in ceea ce priveste chestiunile banesti.


    Horoscop zilnic. Duminică, 15 ianuarie. Zodia care va primi o ofertă greu de refuzat
    https://m.ziare.com/horoscop-zilnic/horoscop-zilnic-15-ianuarie-2023-1783122?utm_source=Ziare.com&utm_medium=copy-paste

    RăspundețiȘtergere
  90. I se mai întâmplă și lui Cezar.

    O numește în mod afectuos Peleixa.

    https://m.dcnews.ro/un-actor-cunoscut-spune-ca-este-prieten-cu-o-fantoma-o-vad-tot-timpul-se-plimba-prin-casa_901870.html

    RăspundețiȘtergere
  91. rambo2021 spunea...
    Stimati camarazi, mai frati/dusmani care ''este'' ati uitat sau n-ati citit opera scriitorului spaniol Miguel de Cervantes Saavedra- Don Quijote de La Mancha- acolo este vorba de un hidalgo (pensionar militar nedreptatit) Don Quijada care a citit o mulțime de cărți,Luând numele de Don Quijote, pleacă în lume hotărât să devină cavaler rătăcitor (adica pensionarul nostru crede ca va deveni un cavaler al dreptatii) Botezându-și mârțoaga Rosinanta, ia însoțitor pe „scutierul” său Sancho Panza, un țăran „plin de minte cât broasca de păr”[2]. Cavalerul dorește să devină apărătorul celor lipsiți de ocrotire, prin asta să devină faimos, ca aceia despre care a citit în cărți.''
    In cazul nostru ,pensionarul militar este escrocat de vre-un avocat dornic de bani si-l vrajeste pe amarat ca sigur va castiga,nestiind ca urmeaza a se pupta cu ''morile de vant''-alias justitia romana ,cumparata si obedienta factorului politic corupt si avid de bani nemunciti. Incetati cu procesele astea sunt ca la jocurile de pacanele si singurii care vor castiga sunt ''arvocatii'' iar voi din saracani ce sunteti mai dati bani pe la procese,la drumuri si avocat si va zdruncinati viata si sanatatea pentru o cauza necastigatoare...Sperante desarte!
    Singura solutie viabila este sa ne unim, sa devenim o forta de temut si uniti sa mergem peste ei sa-i luam de gat,la propriu, altfel este o '''perdere de vreme''
    Vae victis!
    Doamne ajuta, da-ne minte ! Da bahtalo mo chaurea!

    13 ianuarie 2023 la 18

    RăspundețiȘtergere
    Răspunsuri
    1. Acum am văzut comentariul lui Rambo.
      Acum s-au trezit și el.
      Eu tot pledez de mult timp pentru unitate și pentru a lupta împreună pentru acordarea ajutoarelor.

      Roma Victrix! ✌️💪🦅🇷🇴

      Ștergere
    2. Rambo îl poate lua scutier pe Cezar și să plece în lume.
      Cezar deja are măgar iar Rambo găsește și el o gloaba prin metropola Urziceni.

      Ștergere
    3. Rambo nu poate circula decât în căruță cu coviltir, că hindienii din Punjab.

      Ștergere
    4. Anonim19:35

      Vad ca sunteti doi prosti cu ''stea in frunte'',steaua calauzitoare spre prostie.Tiganii din ziua de azi au palate si masini bengoase poate tiganii de prin centru moldovei sa fie mai amarati si paduchiosi ca pe acolo toata populatia este cam la fel,neam de samahoanca si spirt sanitar sau alcool metelic pupa-m-ati pe sub buric si pe mame la lindic.

      Ștergere
    5. Viorel Cioropel mânca -l -ar aviara pe el.🚜

      Ștergere
  92. ALUPIGUS VIUREA CIRIPO20:54

    Bă, atâta pulă-n gură cât poate duce prostalăul ăsta de kiș-ține gura să mă piș, nici că am mai văzut !
    Mă uitai de la început, ce s-a comentat și, fără surprindere, văd că toț, da toț bre i-o dau pe la muia aia de boanghen, însă urîțenia cu pălărie nu se lasă ! Cu cât i se administrează muie mai multă, cu atât e mai dornic de noi înmagazinări !
    Tâmpitul, care cică se crede comandor erou în viață, nu se lasă bre !
    Bă, ăsta e mai rău decât masochiștii !

    RăspundețiȘtergere
    Răspunsuri
    1. Nu doar ca "duce" dar ii si place... nesatulul!!
      Masochist 101%

      Ștergere
  93. Nik Lindik Mik21:00

    Azi, poporul l-a serbătorit pe Luțeafăr !
    Se cade să ne aducem și noi aminte, de poietu națeonal, nu ?
    Măcar cu câteva poezii celebre, intrate în patrimoniul mondial !
    =====================================
    [„Alei puică”…]
    (1871 – 1872)

    Alei* puică mişcă-ţi gura
    Să se vadă muşcătura.
    Cum puicuţă* nu te-nduri
    Să mă laşi să-ţi văd de curi.
    De curi albi ca şi omătul,
    De lindicul sperietul.
    Să-l punem la rânduială
    Cu niţică zgândăreală.
    Vin * colea * şi-oi şti să lupt
    Crăpătura * să ţi-o-nfrupt
    Că destul am stat pe post
    Sub pecete cât a fost.
    Sub pecetea cea de fată
    Când pişai * ca o săgeată.
    De când dragă te purcişi *
    Urlă valea când te pişi.
    Merge drumul din lindic
    Până chiar pe sub buric
    Şi buricul frică n-are
    Că el merge tot călare.
    Da lindicu-i mânios
    Că el merge tot pe jos
    Pe spetezea * pizdii late
    Pe bucile afumate.
    Mult mă mir şi mă badur *
    Cum stă pizda lângă cur,
    Şi nu moare
    De putoare.

    [„Măi jupân fanaragiu”]
    (1871 – 1872)

    Măi jupân fanaragiu
    Na-ţi pizdă şi dă-mi rachiu,
    Dă-mi rachiu nde-l prefăcut
    Să stau bine la futut.
    (…)
    Mai slăbeşte-mă din pulă
    Că-mi dă rachiul pe gură.
    Ba măcar să-ţi dea pe nas
    Că din pulă nu te las.
    *
    Fata mare stă călare
    Pe-o pulă lată-n spinare
    Şi se vaită şi se plânge
    Vai de ea că nu-i ajunge
    Şi se plânge şi se vaită
    Vai de ea că nu-i mai lată !
    ===========================
    Adevărate capodopere !

    RăspundețiȘtergere
    Răspunsuri
    1. Trebuie încheiat cu tradiționalul " Hop,Hop,Hop, Viurel s-o ea la ceok!"

      Ștergere
    2. Jiupânu Fanaragiu21:18

      Valabil și peste ani !
      ====================
      Viureaua stă călare
      Pe-o pulă lată-n spinare
      Şi se vaită şi se plânge
      Vai de el că nu-i ajunge
      Şi se plânge şi se vaită
      Că nu-i intră-n gură toată !

      Ștergere
  94. Bumburuzu Viurea21:02

    [„Pune capul…”] (1871 – 1872)

    Pune capul între craci
    Să văd o mie de draci.
    Mai că-mi trece şi auzul
    Când îmi gâdil bumburuzul
    Nu se rupe cheotoarea
    Bumburuza *, bumbaraua *.
    Dă-l încoace să mă frigă
    Şi să-l punem în verigă,
    Veriguţă de pelcică
    Se lărgeşte – oricât de mică,
    Veriga de catife-i *
    Se lărgeşte oricât vrei.
    Oliolio pizdă cu dinţi
    Cum m-ai scos şi-acum din minţi.
    M-ai băgat la cheltuială
    Pentru zamă şi scrobeală.

    RăspundețiȘtergere
    Răspunsuri
    1. Tare Eminescu!!!

      Ștergere
    2. Eminescu o fi scris din astea mai deochiate dar a zis și multe chestii deștepte.
      Geniale chiar.
      Nu întâmplător e numit Poetul Național.
      A fost un Geniu.
      Și Unic.

      Ștergere
    3. Anonim21:49

      Sorii, mai e un geniu, ăla de Hurzicani ! Și ierou pe deasupra !

      Ștergere
  95. Luțeafăru de Peste Linie21:04

    Urmează să completeze și domnu Reddog, cu un simpozeon despre localitatea Segarcea, sau Segărcea și, seara culturală e ca și gata !

    RăspundețiȘtergere
  96. Nu știu câți au auzit de dl Caftangioglu din Segarcea.
    Rambo și Cezar in niciun caz

    La 18 decembrie 1915, s-a nascut in localitatea Segarcea, localitate in care si-a petrecut si copilaria, Vintila Caftangioglu, fiul inginerului agronom Vintila Caftangioglu si al menajerei Elena (nascuta Iucal).

    A urmat studiile liceale la Colegiul National Sfantul Sava din Bucuresti. A urmat studii universitare de drept, filozofie si litere la Bucuresti, Perugia, Viena si Paris. Si-a luat doctoratul in drept in Spania, iar licenta in litere la Paris la Universitatea Catolica.

    https://primariasegarcea.ro/oras/personalitati/

    RăspundețiȘtergere
  97. Bubico, tu ești holtean cu pedigree, sau ești o corcitură?

    RăspundețiȘtergere
  98. Cezar
    Uite la asta ce bine iti "incarca bateriile" la conserva aia ruginita a ta cu puscoci de 14,5
    https://www.youtube.com/watch?v=3gPvWK0ZtTA

    RăspundețiȘtergere
    Răspunsuri
    1. Rahat ..au aruncat si ei citeva proiectile reactive nedirijata si fugi caci vin Ukrainiencele cu ..aruncatorul de umar..racheta ...elicopterul...

      Ștergere
  99. Viurel, la ora 3 de burlan să mă ei!

    RăspundețiȘtergere
    Răspunsuri
    1. Anonim09:38

      Ai curajul sa-i mai spui ''pula'' acelui vierme de closet,plin de putregai si sancru?

      Ștergere
  100. Demiurgea Viurel file de poveste08:39

    Mnă dimineața !
    Pe la ceock nițel s-o loaț,
    Ca să vă tae greața !
    Iar ieroul Viurel
    S-o și mângâie nițel !

    RăspundețiȘtergere
    Răspunsuri
    1. Anonim09:36

      Ce sa iei la cioc,o fosta sula blenoragica ajunsa la stadiul de limbric nefunctional...lunga ca dopul si groasa ca paiul? Iar in cazul tau nici ca aparat de pisat pe budigai nu este buna ,te folosesti de furtune ajutatoare ,manca-ti-ar cancerul toate celulele din corp!

      Ștergere
    2. Viurel MăKak, văr de sânje cu Viurea MăKiș09:46

      taci dreq bă demiurge. ia-o la ceok și nu te mai plânge ca o babă deshidratată. dacă ți-e greață, bagă cu un borcan de kerosen, că alunecă mai bine pe jinjii, ori cu niște frecție galenică !
      SICTIR, descreieratule !

      Ștergere
  101. Anonim09:30

    ORDONANTA nr. 7 din 26 ianuarie 1998
    privind unele măsuri de protecţie socială a personalului militar şi civil, care se vor aplica în perioada restructurării marilor unităţi, unităţilor şi formatiunilor din compunerea Ministerului Apărării Naţionale
    EMITENT
    GUVERNUL
    Publicat în MONITORUL OFICIAL nr. 34 din 29 ianuarie 1998
    Art 7.... pentru fiecare an rezultat ca diferenţa între vârsta de 55 de ani şi vârsta pe care o au la data trecerii în rezerva se acordă o plata compensatorie neimpozabila, egala cu doua solde lunare brute din ultima luna de activitate.
    Art. 10 Militarii angajaţi pe bază de contract beneficiază de plati compensatorii, în situaţia în care nu exista posibilităţi de reincadrare şi urmează sa li se desfaca contractul înainte de expirare.

    RăspundețiȘtergere
    Răspunsuri
    1. acordă o plata compensatorie neimpozabila,,,,,,JEGURILE...INCEPIND CU 2000,,,S-AU IMPOZITAT CU ..40%%

      Ștergere
  102. Anonim09:33

    Asa ca mai vita incaltata cu labe de caine si minte de gaina cu aviara zis si REDDOG practic ASSDOG nu mai folosi termenii plini de ura si invidie prosteasca:
    NETERMINATI si AJUTOARE ci ,conform legii de mai sus :
    DISPONIBILIZATI si SOLDE COMPENSATORII

    RăspundețiȘtergere
    Răspunsuri
    1. Anonim09:48

      Kișș my ass, parcă așe te strigau bagabonțîî din dosul hangarulu !

      Ștergere
  103. Anonim10:04

    Mai deranjatule mintal afla ca la noi erau mai multe hangare,incastrate in biute deci nu aveau ''dos/spate'' unde sa te furisezi si apoi ,noi pilotii nu aveam tangenta cu hangarele ,mai ales cei de la MI-8 deoarece acesta stationa la linii de elicoptere ,in biute speciale de pamant, departe langa pista.Doar elicopterele mici gen IAR-316 erau garate in hangar.Asa ca zi-i curvei de muma-ta sau celei mai apropiate si dragi tie sa-ti suga virmele sau puroiul din fosta putza.

    RăspundețiȘtergere
  104. Salve Camarazi!

    Rambo este iar pe arătură.
    Fiica bomba sexy a lui Truti deja e cuplată la "Pomul Cunoașterii" și a gustat din fructul oprit.
    Întrebarea ar fi cine e micuțul pe care l-a amăgit sa guste din măr.

    https://www.facebook.com/100001409206001/posts/5918715308185384/?substory_index=0&app=fbl

    RăspundețiȘtergere
    Răspunsuri
    1. Șarpele cam știm cine e.
      Se joacă cu câinii la conac

      Ștergere
    2. Anonim12:21

      O fi ''gustat'' asa precum gusta femeia de la barbat ceea ce ,in cazul tau ai gustat de la...barbat!

      Ștergere
  105. Rambo poate plimba un ciorombel in lesa prin parc.

    RăspundețiȘtergere
  106. Ar fi bine sa fie și cu ochii pe Rambo.
    Pare cam dubios.

    https://m.ziare.com/anaf/anaf-verificari-categorii-romani-urmarire-stil-viata-1783384

    RăspundețiȘtergere

  107. Rambo și Cezar i-au spus lui Dumnezeu:- Doamne, este adevărat că pentru tine un miliard de ani este că o secundă?
    Dumnezeu răspunde că da.- Doamne, este adevărat că pentru tine un miliard de dolari este că un ban?
    Dumnezeu zice da.- Doamne, pot să am un ban?
    Dumnezeu:- Sigur, doar o secundă.

    Bancul Zilei: Discuție cu Dumnezeu

    https://m.ziare.com/bancuri/bancul-zilei-ziare-com-1783293?utm_source=Ziare.com&utm_medium=copy-paste

    RăspundețiȘtergere
  108. Anonim13:21

    Pentru pretenul nost' bland si prost zis si anusdecaine

    Frunzulita de sulfina
    Esti mai prost ca o gaina.

    RăspundețiȘtergere
  109. Mulțumesc camarazilor pentru comentarii și lui Cezar pentru topicul dedicat unor bravi MILITARI de la UM 01378 Târgoviște. 😁✌️💪🦅🇷🇴

    PS Așteptăm și poveștile altor camarazi.
    In special ale dl col care a fost prin Orientul Mijlociu

    RăspundețiȘtergere
  110. Țiuzăre, schimbă bă apa la closet!

    RăspundețiȘtergere
  111. Cezar poate deschide un nou topic despre acordarea ajutoarelor și soldelor compensatorii.
    Daca suntem uniți putem avea succes! ✌️💪🦅

    RăspundețiȘtergere
  112. Foarte important pentru cei care călătoresc în străinătate!!!

    https://playtech.ro/2023/suma-maxima-cu-care-ai-voie-sa-pleci-din-tara-in-numerar-ce-patesti-daca-iesi-sau-intri-cu-mai-multi-bani-fara-sa-i-declari/

    RăspundețiȘtergere
  113. Nu am material inca...

    RăspundețiȘtergere
  114. Anonim20:38

    Trimite reddogul la produs/cersit pe faleza.

    RăspundețiȘtergere
  115. Viurică Muie Mică20:43

    Ce dreq de material îț trebo bă ! Pune colo șea un copii-peist, că oricum nu-ți citește nici dreq căcănărelile ! O bucată de curpapir, o buleandră, ceva, da numa schimbă aerul în câcăstoare, că l-a împuțit de tot Viurică Pecerică Ciorombel Ciripo, marele ierou în viață și demiurg planetar !
    Ăsta, pe unde trece, lasă dâră în urma lui, ca melcul ! Numa că dâra lui e un fel de amestec ciudat de osânză, căcat dospit, kerosen și frecție galenică !
    Pfui, da ce pute !

    RăspundețiȘtergere

HAI, UIMITI - MA !
Comentariul va evidentiaza starea..naturala si capacitatea de analiza si sinteza!