Google Website Translator Gadget

marți, 4 octombrie 2011

NOI despre NOI !_______________________________________by Stelian P.

i

the_evolution_of_man

ROMANII SI VAICAREALA=============  .Poporul roman are doua mari calitati care ii ocupa toata viata: vaicareala si injuratul conducatorilor. Timpul alocat acestor probleme este atit de mare incit bietii romani nu mai au timp nici sa munceasca. Spre exemplificare haideti sa urmarim groaznicele probleme cu care se confrunta un mare roman (cu nume rusesc) si asa o sa intelegem mai usor soarta cruda a poporului nostru:
-Dl. dr. drd. Corneliu Vadim Tudor, Membru al Parlamentului European, Preşedintele Partidului România Mare, Membru al Academiei Americane de Ştiinţe Politice, Membru al Academiei Mondiale de Medicină "Albert Schweitzer", Membru al Academiei Tiberiene-Roma”, patriot, Tribun……(tribun, scris cu litera mica inseamna aparatorul poporului. Tribun scris cu litera mare inseamna aparatorul fostilor activisti de partid, militienilor, securistilor si sarac-lipitului Gigi Becali).       
                                    Acolo unde te-a pălmuit Mafia, te sărută Cuza Vodă, adică Tribunul!”
CORNELIU VADIM TUDOR,
Membru al Parlamentului European,
Preşedintele Partidului România Mare
2 februarie 2011                                                                                                                                                                                                           Apropiatii il alinta cu porecla „vagin” dar numai securitatea stie motivul.
Ca orice roman adevarat Tribunul este si profet. Iata doar un exemplu:
„TRAIAN BĂSESCU E IN FAZA TERMINALA
……In orice caz, Basescu e terminat, e o chestiune de cel mult 2 luni….”
27.01.2010
In afara de teroarea la care este supus de catre fiorosul dictator de la Cotroceni, Vadim este si victima unei conspiratii mondiale. Evreii, ungurii, americanii, mafia mondiala, oculta mondiala, masonii, serviciile secrete din toate tarile (mai putin cele din tarile comuniste, cite mai sunt), satelitii, martienii….il urmaresc si comploteaza in strinsa colaborare impotriva lui.
Surse sigure si extrem de credibile din ziarul „tribunului” ne-au dat urmatoarele dovezi:
„ Mai mulţi patrioti din Serviciile Secrete ne-au relatat ca, in jurul sediului central al PRM, de pe Str. Emile Zola nr. 2, se afla, in permanenta, masini de filaj, avind ca principal scop inregistrarea convorbirilor din cladire.” 04.02.2010.
„TRAIAN BASESCU A TRANSMIS LA RAAPPS, PRIN AMANTA LUI,



 
Elena pe plaja
ORDINUL CA P.R.M. SĂ FIE EVACUAT DIN SEDIUL CENTRAL - NU APUCĂ EL ZIUA AIA, VA CRAPA PINA ATUNCI…” 27.01.2010.
                                       Vadim e un om de cuvint:
MITING MARE AL P.R.M. LA LOCUINŢA PORCULUI DE BĂSESCU
Luni, Adriean Videanu şi Elena Udrea au discutat, separat, cu Traian Băsescu la telefon, dîndu-i asigurări că PRM va fi evacuat, zilele următoare, din sediul central.
                               În aceste condiţii, PRM a hotărît să-i trîntească porcului de Băsescu un mare miting de protest, săptămîna viitoare, chiar în faţa locuinţei, pe care o ocupă, oricum, ilegal. O să-l scoată Vadim în şuturi pe derbedeu...12.11.2010
           Partidul România Mare anunţă că nu mai poate organiza, deocamdată, nici un Miting de Protest la locuinţa lui Traian Băsescu, pentru că, la presiunile lui Adriean Videanu, primarul Capitalei, Sorin Oprescu, nu a dat aprobarea necesară...20.11.2010
                       „Uneori ma bate gindul sinuciderii, sint si bolnav, o nevroză insuportabila ma face să iau cite 10 medicamente pe zi.” Iunie 1989.
                              „Eu, unul, am vindut lucruri din casa pentru a plati chiria sediului, utilitatile, salariile oamenilor. Ajutorul dinspre filiale a fost ca si inexistent. Abonamentele la ziarul partidului, "Tricolorul" - aproape de zero.” 01.07.2010
Intre timp patriotul nostru si-a mai cistigat si renumele de luptator pentru dreptul omului de a sta in casa altuia.              A doua batalie cistigata pe acest subiect a fost la 4 ianuarie a.c. cind Basescu nu a crapat (a cita oara ?) si a demonstrat asta folosind cascheta unui politist de care Tribunul s-a agatat in timp ce era evacuat (din nou) de catre armata, politie, servicii secrete, sateliti si portavioane unguresti si maghiare.
Ce soarta cruda au romanii nostri !           Stelian P.




28 de comentarii:

  1. @Stelian-Multumesc!
    T-2 nu a mai dat niciun semn de viata pe nicaieri! Sper sa fie bine!
    Elena-asteptam impresii de la intalnirea din parlament!!

    RăspundețiȘtergere
  2. Anonim19:18

    Stelian P.
    @CEZAR
    Ii doresc si eu lui T2 toate cele bune, sper ca ne citeste.
    O astept si pe ELENA mai ales ca se pare ca l-a suparat rau pe fuhrer.

    RăspundețiȘtergere
  3. Tare m-am mai bucurat eu când am văzut, în lista mea de bloguri, că în cel al lui CEZAR apare o postare cu titlul "Noi despre Noi". Zic: Să vezi că mi-a preluat Cezărică postarea de pe blogul http://1971campulung.blogspot.com/! Când colo, nu! Dar eu tot m-am bucurat, citind ce a scris Stelian P.
    Să aveţi o zi bună!

    RăspundețiȘtergere
  4. Anonim13:12

    Stelian P.
    @Biliuta
    Ma bucur ca te-ai bucurat.
    S-auzim de bine !

    RăspundețiȘtergere
  5. Anonim18:37

    TOP GUN
    CEZARICA SI STELICA,
    Mai,pai suntem intr-o 'SCRISOARE PIERDUTA,'Pristandalelor,mai postarati odata chestia asta,Cezarica,tu n-ai nici o scuza,esti mai tanar,cu memoria stai olecuta mai bine,de Stelica,nu ma iau ca saracu'are o varsta,e si dadaca si teacher-ul nepotului,laptopul il lasa,trebuie sa fie atent si cu 'pirateria ' de pe internet.....Vai Stelica,saracan de tine,si sertaru-i gol si portofoliul si inspiratia te-a lasat, MUZA SE AMUZA SI UMBLA CAPIATA PRIN ALTE ZARI SI II INDRAGOSTITA LULEA DE ALTU' ,NU MAI ESTI IN GRATIILE EI....postezi tu cu amicu' Cezarica din aduceri aminte??????? RUSINICA!!!!!!!Adica eu vreau actiune si adrenalina si ce-mi vazura ochisorii,iara 'vechituri'!!!!!!Stelica,se poate,am pretentii de la tine,se poate sa-ti dezamagesti fanii?????
    O SEARA EXCEPTIONALA TUTUROR!!!!!!!(CELOR 2 CRAI;;;;;;;:::::::NU MAI UMBLATI CU CIOARA VOPSITA!!!!!)

    RăspundețiȘtergere
  6. Anonim19:46

    Ai dreptate Top Gun !
    Steli p-ul a vrut sa repete ce mai spusese si alta data , actualizindu-si ideile in directia realizarii unei "Istorii a porcota-prazuliilor" (dupa cum bine reiese din titlul postarii si imaginea folosita ca subtitlu) . Dar , asa cum bine ai remarcat , memoria (mintea ?) "l-a lasat" si a intrat in porumbiste cu textul re-re-copiat !

    RăspundețiȘtergere
  7. @TG- Tu si ceilalti isteti ati auzit cumva de ,,Editie revazuta si adaugita"-cam asta-i miscarea!!!nu ma astept sa puteti intelege sau ...mai stii!!!

    RăspundețiȘtergere
  8. Anonim06:30

    Stelian P.
    @CEZAR
    Lasa-i sa se bucure, de ce le strici placerea ? S-ar putea ca o data cu Decizia sa-mi vina si muza inapoi si oricum nu ea e principala vinovata ci lenea mea.

    RăspundețiȘtergere
  9. Anonim06:39

    TOP GUN
    Cezarica,
    Eu si compania de isteti ,cred ca am auzit de la tine.de editie' REVAZUTA' DESI, DUPA MINE E REVIZUITA SI ADAUGITA,dar daca tu vezi ROSU MAI MEREU IN FATA OCHILOR(ca esti taur,nu-i asa)Stelica,fiindca are multi ,multi ani de intelepciune,trebuia sa te roage pe tine,sau sa-ti vina tie ideea asta sa adaugi mare in titlu.....Nu-i mai bine de la inceput sa faceti precizari din astea de bun simt si dupa aia sa ne calaloghezi in isteti,supermani,zeitati si alte nebunii!!!!!!Sau voi mizati pe memoriile noastre???????
    Vezi,ca s-ar putea sa te trezesti si cu 'istetele' de pe celalalt forum......hai ca esti DESTEPTEL FOC si stii la ce ma refer
    O zi exceptionala tuturorsi,sa fiti iubiti!!!!!!!!

    RăspundețiȘtergere
  10. TG. NB.......dupa aia sa ne calaloghezi in isteti,supermani,zeitati!!!!!!Sau voi mizati pe memoriile noastre??????? TE-au suparat epitetele? Pot folosi si altele.....
    Nu am treaba cu memoria voastra-carcotasa! Blogul mai este citit si de multi altii-intelegi sau fac si schemuta....!!!!

    RăspundețiȘtergere
  11. Anonim10:20

    Cre ca primii 3 din coada apartin fameliei lui Czar, iar ultimul sigur e Stelian P! Ouauu ce bine seamana ala burduhos cu Stelian!

    RăspundețiȘtergere
  12. Acest comentariu a fost eliminat de administratorul blogului.

    RăspundețiȘtergere
  13. Ne injura pe toti,fara deosebire de rasa ,religie,preferinte sexuale etc.!!

    RăspundețiȘtergere
  14. Anonim14:21

    NU VA ESTE RUSINE??
    DECIZIE:
    Art.1 – Birourile operative ale filialelor SCMD vor soma membrii de sindicat debitori ai obligatiei de plată a cotizatiei ca, în termen de 30 de zile de la comunicarea somatiei, să achite cotizatiile restante, cu mentiunea că în caz de nerespectare a termenului scadent, membrii în cauză vor pierde drepturile si facilitătile acordate de Statutul SCMD si se va proceda la retragerea dreptului de reprezentare al SCMD în instantele judecătoresti pe procesele de anulare a deciziilor de recalculare sau revizuire a pensiilor militare de stat.

    Art. 2 – În situatia în care membrii de sindicat nu au respectat mentiunile din somatia primită, presedintele filialei va solicita, în scris, mandatul presedintelui SCMD de a notifica avocatului care asigură asistenta juridică a filialei, retragerea actiunilor SCMD din instantele judecătoresti pe procesele de anulare a deciziilor de recalculare sau revizuire a pensiilor militare de stat, în numele si pentru persoanele, care nu si-au achitat obligatia statutară de plată a cotizatiei.

    RăspundețiȘtergere
  15. Anonim21:49

    Nela Bataru=- Cobuz Elena!

    RăspundețiȘtergere
  16. Anonim07:17

    Stelian P.
    Sunt disperat. Am vazut ca azi dimineata ziarele tribunului il fac albie de porci pe ...tribun.
    De unde mai imi iau eu materiale ?
    Colac peste pupaza, pe blogul prietenului meu, Dogaru, au inceput sa apara comentarii.
    Incepe o noua revolutie ?

    RăspundețiȘtergere
  17. Anonim07:34

    Acest comentariu a fost eliminat de autor.

    RăspundețiȘtergere
  18. Anonim09:01

    Agerpres – Alina Gorghiu: Vrem să revenim la legea pensiilor ocupaţionale şi să eliminăm interdicţia de cumul pensie-salariu pentru militari

    4 Oct

    Deputatul liberal Alina Gorghiu a anunţat marţi în cadrul unei întâlniri cu cadrele militare în rezervă şi retragere că PNL pregăteşte mai multe proiecte de lege cu privire la această categorie de pensionari, printre care legea pensiilor ocupaţionale şi eliminarea interdicţiei de cumul pensie-salariu.

    ‘Întâlnirea de azi cu militarii rezervişti din colegiul meu, care sunt în număr foarte mare, a avut un scop foarte clar. I-am anunţat că sunt două proiecte legislative semnate de senatori şi deputaţi din USL care se referă la eliminarea din legislaţie a interdicţiei de cumul pensie-salariu, lucru care este foarte important pentru ei, pentru că a trebuit să opteze pentru locul de muncă în sistemul bugetar sau pentru pensie şi foarte multe instituţii publice au pierdut specialişti de valoare. Mai este un amendament la ordonanţa privitoare la recalcularea pensiilor care face referire la modalitatea de recalculare a pensiilor atunci când nu se regăsesc toate documentele în arhivă care atestă locurile de muncă ale militarului respectiv’, a spus Gorghiu.

    Ea a adăugat că un alt subiect important discutat la această dezbatere este legea pensiilor ocupaţionale pentru militari la care liberalii vor să revină iar cadrele militare în rezervă au făcut o serie de propuneri pentru ea. ’Este important ca această lege să vină din cadrul structurilor şi să nu fie o lege a parlamentarilor, pentru că oricât de bine am înţelege fenomenul, cred că cel mai bine îl înţeleg cei care sunt afectaţi de această legislaţie. Garanţia pe care le-am oferit-o este că în nici un caz USL nu are de gând să diminueze pensiile care au crescut, aşa cum circulă un fel de zvon printre militari, că în momentul în care USL va veni la putere primul lucru pe care îl va face va fi să revină cu pensiile la nivelul decembrie 2010. Vom avea o problemă de rezolvat, revenirea pensiilor care au scăzut la cuantumul decembrie 2010′, a susţinut parlamentarul liberal.

    Alina Gorghiu a afirmat că acest proiect de lege va fi finalizat înainte de alegerile din 2012 iar după ce va fi elaborat şi asumat de PNL şi USL, va fi inclus în programul de guvernare 2012-2016. ’Le spuneam militarilor că putem să facem acum acest demers, dar aritmetica parlamentară ne este defavorabilă, motiv pentru care n-aş vrea să ne grăbim. Oportun este să-l depunem atunci când ştim că vom avea şi succes’, a explicat Gorghiu.

    La rândul său, deputatul PNL George Scutaru le-a spus cadrelor militare prezente la întâlnire că timp de trei ani au avut suficient timp pentru a se convinge de reaua-voinţă a actualului guvern faţă de militari.

    ‘Avem nevoie de sprijinul dumneavoastră în politică. Fotbalul se joacă pe goluri, politica se joacă pe voturi. Este important să ştim că fiecare contează pe celălalt, noi pe dumneavoastră, dumneavoastră pe noi’, le-a spus Scutaru celor prezenţi la dezbatere.

    Senatorul PNL Teodor Meleşcanu i-a îndemnat pe pensionarii militari să nu renunţe la căile de atac în justiţie pe care le au la îndemână pentru a-şi recupera tăierile de pensii şi să insiste pe ideea că sistemul de securitate al ţării se bazează pe militarii în rezervă.



    i

    RăspundețiȘtergere
  19. Buna dimineata!
    Q.E.D.- multumim anonimule pt. ca ne-ai luminat!
    Cate ceva mai stiam totusi si noi!
    Concluzii;
    -din nou se vorbeste in numele tuturor rezervistilor!
    -din nou Elena se vrea purtator de lance (ca pe vremea defunctului scmd)
    Alinutza -tu intelegi ce plasa luati?
    sa zicem ca o sa castigati 8-10% dintre rezervisti+familiile lor(abureli)
    PIERDETI DIFERENTA PE CARE TE LAS S_O CALCULEZI TU!!!!!asta se numeste popular ,,afacere bulgareasca".Romanii sunt mai delicati si ii zic PROSTIE!!!!

    RăspundețiȘtergere
  20. @ DC. -ce faci a inceput sa-ti fie rusine de ce spui?!!

    RăspundețiȘtergere
  21. Anonim10:48

    hanonimus says:
    Octombrie 7, 2011 at 10:10 am

    Patrarea cuantumului exagerat de mare din dec 2010 nu se justifica. O lege a pensiilor militare , corecta si demna de oameni demni ar trebui sa tina cont de gradul la pensionare(vechimea in acest grad sa fie de min 12 luni), functia avuta la pensionare( vechime in functie de min 12 luni), nr. efectiv de ani in care cadrul respectiv a slujit sub drapel, esalonul la care a lucrat( intre noi fie vorba , una e sa fii in SMG cu mari responsabilitati si alta e sa numeri ciorapii, sacii de cartofi etc si sa ai si grupa speciala de munca pentru ca ai lucrat in unitate), functiile avute de-a lungul carierei( si aici trebuie facuta distinctia clar intre cei care au activat in unitati operative si cei detasati pe la diferite ministere in locuri caldute, unde nu prea au avut de-a face cu alarme, aplicatii, exercitii etc, una e sa fi avut o functie mare in minister, SMG, State Majore cu responsabilitati pe masura si cu totul altceva e sa fi avut , la acelasi esalon niste functii mai mici , fara importanta prea mare) . Se pot gasi si alte criterii obiective, care sa reflecte cu adevarat importanta muncii depuse de-a lungul carierei. Cat despre actuala legea a contributivitatii, nu spun ca nu este buna insa si aceasta conduce la mari neajunsuri(ii favorizeaza pe cei care au stat toata cariera in unitate si au numarat sacii de cartofi-au grupe de munca). Noua lege , a contributivitatii admite printre altele si includerea in veniturile salariale a tot felul de indemnizatii de pe la diferite Cons de Administratie , AGA, ceea ce nu este un lucru corect. Ar trebui luate in calcul doar veniturile legate de activitatea militara in sine . Cam asa ar trebui privite lucrurile , nu cu smecherii gen: sa se mentina in plata cuantumurile smecherite…..utilizare datelor din memoriul personal……care sunt niste aberatii…..cum adica sa nu se gaseasca documentele doveditoare intr-o unitate militara unde nu-i asa? ar trebui sa fi domnit ordinea si disciplina….?

    RăspundețiȘtergere
  22. De acord! Ca sa fie si mai simplu ,eu as zice ca atunci cand se calculeaza grupa sa se puna intrebarea: CE FACEAI PE FUNCTIA IN CARE AI FOST INCADRAT IN CAZ DE RAZBOI_MOBILIZARE?

    RăspundețiȘtergere
  23. Anonim11:23

    Ciprian Paul Frandeș

    Eu am o problemă legată de conceptul de pensionare în general în România. În opinia mea fie te pensionezi și atunci nu te mai poți angaja niciunde nici măcar cu jumătate de normă, fie nu te pensionezi și rămâi salariat în continuare. În fond și la urma urmei dreptul la pensie este și rămâne doar un drept, nu o obligație, iar dacă decizi că nu mai dorești să faci parte din corpul activ al societății nu mi se pare normal să ți se mai permită să lucrezi după ce te-ai pensionat. Trebuie și tinerii să muncească și să acumuleze experiență, lucru greu de făcut dacă toți cei în vârstă se pensionează și lucrează cu jumătate de normă (asta în mod oficial). Înțeleg că pensiile în general sunt mici și atunci li se oferă multora șansa să-și mai mărească veniturile prin munca după pensionare însă nu ne putem bate joc de tineri, care încearcă să intre în câmpul muncii, doar de dragul unor categorii sociale. De asemenea bănuiesc, că majoritatea pensionarilor nu își doresc să lucreze până mor la locul de muncă, ci după un nr. de ani de muncă își doresc o pauză. Asta înseamnă pensionarea. În România conceptul a fost deturnat de la semnificația sa. Trebuie găsite alte soluții pentru ca pensiile să devină decente și trebuie să se renunțe la ideea asta cu munca după pensionare.

    RăspundețiȘtergere
  24. @Ciprian Paul Frandeș,
    Bine zici!

    RăspundețiȘtergere
  25. @INCERTITUDINI -Sar"mana! Si eu apreciez la fel!

    RăspundețiȘtergere
  26. PS. Nu zice nimeni sa stai de lemn Tanase! Mai pui de-o agricultura daca ai pamant,mai lucrezi la privat daca te tin balamalele si gasesti,mai o afacere,o colaborare etc.
    Dar sub nici-o forma sa ocupi un loc bugetat ,pe care ar putea veni un absolvent de faculta(poate chiar copilul,nepotul tau)

    RăspundețiȘtergere
  27. Anonim16:49

    Trofin
    Pentru :hanonimus
    Octombrie 7, 2011 at 10:10 am
    Foarte corect punctul dumneavoastra de vedere. Problema care se pune este cum se vor cuantifica toate criteriile pe care dumneavoastra le enumerati. Daca aveti o oarecare idee in acest scop , ma asociez si eu pentru dezvoltare si aplicare. O lege care sa tina cont de tot ce dumneavoastra considerati a fi criterii obiective cred ,eu , ca nu este posibila. O metodologie , da, este posibila.
    Durerea mare care abia acum se manifesta este aceea ca sindicatul nostru si alte asociatii care pretind ca ne reprezinta in loc sa produca idei au produs ura si diversiune si se vede unde am ajuns, cautam clementa de la cei care detin painea si cutitul.

    RăspundețiȘtergere
  28. Anonim13:13

    #

    *
    hanonimus

    Aveti dreptate. Elaborarea unor Norme metodologice mai corecte si care sa tina seama de intreaga activitate a celui in cauza este relativ dificila dar nu imposibila. Se va lua ca baza tabelul cu veniturile lunare( la ora actuala cred ca pentru peste 95% dintre cadre tabelul este deja finalizat) si se va actiona in principal in 2 directii:
    – eliminarea din Tabel a veniturilor provenite din indemnizatii la AGA…, sponsorizari……si vor fi pastrate doar cele legate de activitatea pur militara(nu participari in comitete si comitii);
    – la ora actuala grupele de munca sunt cele care majoreaza cu cca 50% pensiile celor de care aminteam mai sus si creaza mari nedreptati. De aceea, se pot stabili noi coeficienti gen: 8% -grupa speciala, 12% grupa deosebita , 16% piloti de vanatoare, parasutisti, vanatori de munte, scafandri;
    – se pot stabili coeficienti pentru grade( mm, subof, ofiteri de la locot la capitan, maiori, lt colonei, colonei, generali pe grupe ca sa fie mai simplu ) ;
    – idem se poate proceda pentru functii( cum am mai spus una e sa fi fost plut de companie in UM si sa numeri ciorapii si cu totul altceva cu functie de of superior in UM, State Majore etc-spre ex plt companie din UM ia 2% , cel cu functie de general in UM ia 5% …);, deci o defalcare pe functii ;
    – defalcarea pe esaloane ( UM-3% ; MU 5% ; STAT MAJOR 7% ; MINISTER-10% ), detasati in fabrica-2,5 % ; detasati in Centrale industriale -3% ; detasati in ministere-4%;
    – la final, cel in cauza va avea in loc de 25% cat avea pana acum , sau 50% , un coeficient care va tine cont de toata durata carierei sale, de gradele si functiile avute, de esalon, de importanta muncii depuse. Si nu e greu de loc acest calcul avand in vedere ca datele de salarizare sunt deja introduse in calculator pentru intreaga perioada;
    – desigur, eu am dat un exemplu de calcul care poate fi perfectionat . Orice cadru militar adevarat, care mai are cat de cat simtul onoarei , cinstei si corectitudinii nu poate , cred eu, sa ignore sau sa dezaprobe total cele de mai sus. Latraii de serviciu ..smecherii…smenarii…….nu ii iau in calcul….;
    – cu 2500 cadre detasate la nivelul tarii , considerand ca ar fi cca 200.000 rezervisti , ar reveni 80 dosare/cadru detasat, 1 dosar pe zi lumina -deci in cca 4 luni actiunea ar fi finalizata cu succes nu cu succesuri;
    -toate cele de mai sus ar fi trebuit sa vina din partea celor pe care i-ati ales si care sunt platiti cu sume uriase si favoruri. E trist ca acestia nu au facut o analiza pertinenta ci au pus botul la vrajeli ieftine gen…..sa fie mentinut in plata cuantumul cel mai mare( cel smecherit adica, de peste 8000-10.000-14.000 lei) pana cand prin mariri succesive…….Daca acest principiu ar fi aplicat, tovarasi de la sindicat…..cate cresteri succesive i-ar trebui unui fost sef SMG ( care are acum cca 5000 lei) pentru a ajunge la pensia smecherita de 14.000 lei ?

    RăspundețiȘtergere

HAI, UIMITI - MA !
Comentariul va evidentiaza starea..naturala si capacitatea de analiza si sinteza!