Google Website Translator Gadget

marți, 4 septembrie 2012

WAR ...!!!!


Război iminent la marginea Europei

Armenia a avertizat luni că se pregătește de război, pe fondul puternicelor tensiuni cu statul vecinAzerbaidjan.Tenisunile au crescut după ce Baku a graţiat şi promovat un ofiţer azer condamnat pe viaţă în Ungaria pentru decapitarea unui militar armean, informează AFP, citată de Agerpres.
Război iminent la marginea Europei
“Nu dorim războiul, însă dacă suntem constrânşi, ne vom bate şi vom câştiga”, a declarat preşedintele Serj Sarkisian, într-un comunicat difuzat luni pe site-ul său.
Preşedintele azer Ilham Aliev l-a graţiat pe Ramil Safarov la revenirea acestuia în ţară, vineri, după extrădarea din Ungaria, unde îşi ispăşea pedeapsa pentru crima comisă în 2004, în timpul unui stagiu organizat de NATO la Budapesta pentru militari din fosta URSS. Safarov a fost promovat la rangul de maior, a primit o locuinţă şi plata soldei pe cei 8 ani petrecuţi în închisoare.
“Un stat în care se ordonă ilegal punerea în libertate şi unde este glorificat public orice ticălos care a omorât oameni numai pentru faptul că sunt armeni” a caracterizat Azerbaidjanul șeful statului armean
După ce primise asigurări din partea Azerbaidjanului că ofiţerul îşi va ispăşi restul pedepsei în ţara sa, Erevanul a anunţat vineri că rupe relaţiile diplomatice cu Budapesta.
Erevan şi Baku îşi dispută de mulţi ani controlul asupra enclavei armene Nagorno-Karabah, alipită la Azerbaidjan în epoca sovietică. Regiunea şi-a proclamat independenţa, nerecunoscută de comunitatea internaţională, la capătul unui război care a provocat 30.000 de morţi şi sute de mii de refugiaţi, între 1988 şi 1994. În pofida armistiţiului semnat în 1994.Armenia şi Azerbaidjan nu au reușit niciodată să se pună deacord asupra statului regiunii.

6 comentarii:

  1. Am vazut ca ma birfesti pe alte bloguri unde stii ca nu pot sa raspund. Ti se pare corecta procedura ?
    Incerci aici sa-mi explici cu ce te-am dezamagit ?

    RăspundețiȘtergere
  2. Nu v-am barfit ! Am spus doar ca dezamagirea a fost mare , atunci cand descoperit in dvs. un PDL-ist atat de convins ! In rest toate cele bune!!

    RăspundețiȘtergere
  3. CEZAR Gaburu4 septembrie 2012, 21:05
    Bei al dreak' clantzanila ala de Stelian P. Basist 100%. Asta e precum aia Visan, Popoviciu-beli-mi-ar kariciu. Are raspuns la toate. Cind il "auzi" ce teorii de kkt expune pe bloage, zici ca-i cel putin Hainstein, cind el fost-a in armata sef de atelaj la GAZ-eu...
    Proteza asta bashita e primul care posteaza pe blog ca sa ne strice ziua. Pe la 7 c-atunci il maninca prostata si-l string pampersii.

    RăspundețiȘtergere
  4. Io anonimu"veselim sau la palicaru vesel,hi,ha,!!!!
    Fara cuvinte,stelica ,alias marinica fara 'obectu' muncii,e un loser!!!Noroc cu pampersii si cu proteza cu cip de la nataraii portocalii !!Nebunia e maxima,si-a inchis si blogu' ala de tot rasu',asa ca un pic de clementa sa avem si noi!Cezarica,imi place de tine,consecventa taurasule e baza progresului!
    Ghici cine-i sub masca anonimatului?Nu-i nevoie sa zici in gura mare!

    RăspundețiȘtergere
  5. Multumesc!
    Te rog mai da-mi un indiciu....sa nu fac confuzii!!

    RăspundețiȘtergere

HAI, UIMITI - MA !
Comentariul va evidentiaza starea..naturala si capacitatea de analiza si sinteza!