ZeList
ZeList
hello cezar
Sa fie un cal verde pe perete?

Castiga un bilet VIP la concertul Jan Akkerman

Jan Akkerman va concerta in cadrul primului eveniment din seria Guitar Masters, care va avea loc vineri, 23 noiembrie 2012, la Hard Rock Cafe.
Detalii despre cum puteti castiga acest bilet gasiti aici .

Sa fie un cal verde pe perete?

Videoclipul "Cai verzi pe pereti", lansat de Smiley & Alex Velea feat. Don Baxter, a fost videoclipul cu cele mai multe preluari in blogosfera in luna octombrie, depasind videoclipul mult mai cunoscutului Justin Bieber.
Activitatea din blogosfera a crescut cu 22 de procente in luna octombrie, conform.roblogs Index. Insa, daca ne raportam la numarul blogurilor active, putem spune ca blogosfera a inregistrat, de asemenea, in luna octombrie o crestere de aproximativ 2% fata de luna septembrie, ajungand de la 10 987 la 11 205 de bloguri active (bloguri cu peste o postare pe luna).
Cu toate acestea, numarul de articole a crescut in luna octombrie cu aproximativ 21 de procente fata de luna precedenta. Astfel, in blogosfera au fost publicate in luna octombrie 181 194 de articole, fata de 143 486 de articole in septembrie. De asemenea, au fost publicate cu aproximativ 18% mai multe comentarii in luna octombrie decat in luna septembrie, pana la un numar de 191 838 comentarii.
Twittosfera a inregistrat o scadere de 3% in luna octombrie fata de luna precedenta,.roTwitter Index ajungand la 1404 puncte. Numarul de conturi active a crezut in luna octombrie, ajungand de la 14 450 de conturi active in septembrie la 14 815 de conturi active in luna octombrie, inregistrandu-se o crestere de 2.5%.
Cum vorba multa e paguba in timpul atat de pretios al fiecaruia, iata care sunt topurile pentru luna octombrie:

Stiri virale - top 10 »

Locul 1: Eleva umilita in ultimul hal de o alta fata. Scuipata si fortata sa-i pupe piciorul agresoarei 
Intr-un filmulet primit de realitatea.net se poate vedea cum o eleva este umilita de o alta adolescenta pe motivul ca s-ar fi "bagat" intre ea si prietenul ei.

Videoclipurile lunii »

Locul 1: Smiley & Alex Velea feat. Don Baxter - Cai verzi pe pereti [Official video HD]
   

Hashtag-urile lunii »

Similar cu luna septembrie, in luna octombrie, hashtagul #peblog ocupa prima pozitie din punct de vedere al numarului de mentionari.
   

Evenimente pe care nu trebuie sa le ratezi!

22 noiembrie - NetCamp - Bucuresti
27 noiembrie - Sport Marketing Conference - Bucuresti
29 noiembrie - Romania Marketing Summit - Bucuresti
5 decembrie - Social Media Summit - Cluj
15 - 16 decembrie - Social Media Snow Camp - Paraul Rece


P.S. Iar daca nu ai chef sa mai primesti never-ever vreo notificare de la ZeList, da un click aici.