Google Website Translator Gadget

marți, 10 iulie 2012






              MApN Comunicat nr. 126/ 09.07.2012


Absolvenţii colegiilor militare liceale au obţinut, la examenul de bacalaureat din acest an, rezultate foarte bune, promovabilitatea generală fiind de 98,5 la sută.
Astfel, din totalul de 272 de elevi de clasa a 12-a de la Colegiul Militar Liceal "Ştefan cel Mare" Câmpulung Moldovenesc, Colegiul Militar Liceal "Mihai Viteazul" din Alba Iulia şi Colegiul Militar Liceal "Dimitrie Cantemir" din Breaza, doar patru au fost respinşi.
Promovabilitatea la liceul din Câmpulung Moldovenesc a fost de 100 la sută, la Alba Iulia de 98,88 la sută, iar la Breaza de 96,74 la sută.
Elevii au susţinut examenele la Centre de examinare din localităţile Câmpulung Moldovenesc (Colegiul Silvic "Bucovina"), Alba Iulia (Colegiul "Horia Cloşca şi Crişan") şi Breaza (Liceul teoretic "Aurel Vlaicu"), în aceleaşi condiţii ca şi colegii lor din mediul civil.
Ministrul Apărării Naţionale, Corneliu Dobriţoiu, adresează în mod public felicitări, atât absolvenţilor colegiilor militare, cât şi corpului profesoral, apreciind faptul că învăţământul militar a menţinut la un nivel de excelenţă calitatea actului educaţional.

.
        Este oferita special ...HACHERILOR!!!  Poate  revin la sentimente mai bune.........!!!!

21 de comentarii:

  1. Anonim10:16

    La Breaza bate vint dinspre Banboo .

    RăspundețiȘtergere
  2. Parşivule, dai titluri din astea (Cu curul gol), ca să se bulucească lumea să vadă respectiva parte a corpului uman, mai ales că e goală. Printre cei care au căzut în plasă am fost şi eu. M-am uitat eu jur-împrejur şi niciun...
    Poate altădată!

    RăspundețiȘtergere
    Răspunsuri
    1. Anonim11:11

      Io astapt de doo zili o buca...de maimuca!

      Ștergere
  3. Regret Hacherii lucreaza !! Aveti grija!

    RăspundețiȘtergere
  4. O Rugaminte la haiducii mei : Spuneti daca voi intampinati vreo greutate sa intrati pe blog ! Eu am gasit o smecherie ,dar nu stiu daca voi puteti citi!!

    RăspundețiȘtergere
  5. Blogul e accesibil si antivirusul nu spune nimic. A fost o chestie asemanatoare si pe blogul lui Neacsu acum doua zile.

    RăspundețiȘtergere
  6. @/karadeniz - Va multumesc pt. informatie si ma bucur ! Eu am mai mult de lucru, dar il inform. pe hacher ca am gasit o metoda sa ocolesc pagina virusata!
    Daca renunta si sterge (mallware) ii spun ca-l respect ,daca nu _ e un jeg!!

    RăspundețiȘtergere
  7. CEZAR el Prezidente10 iulie 2012, 13:32
    Mei Czare, vericule uite ce raporteaza goagalul de capusa de la tine de pe blog:
    "Navigare sigură
    Pagină de diagnosticare pentru 123tagged.com

    Care este starea actuală de marcare pentru 123tagged.com?
    Site-ul este marcat ca suspect. Accesarea acestui site poate dăuna computerului dvs.

    O parte a acestui site a fost marcată pentru activitate suspectă de 2 (de) ori în ultimele 90 de zile.

    Ce s-a întâmplat când a accesat Google acest site?
    Dintre cele 376 (de) pagini testate pe site în ultimele 90 de zile, am constatat că 16 (de) pagini au dus la descărcarea şi instalarea de software dăunător fără consimţământul utilizatorului. Ultima accesare a acestui site de către Google a avut loc în data de 2012-07-09 şi ultima identificare de conţinut suspect pe acest site a avut loc în data de 2012-07-09.
    Acest site a fost găzduit pe 1 (de) reţele, inclusiv AS36351 (SOFTLAYER).

    A funcţionat acest site ca intermediar, fapt ce a dus la distribuirea suplimentară de programe malware?
    În ultimele 90 de zile, 123tagged.com nu pare să fi funcţionat ca intermediar pentru infectarea niciunui site.

    A găzduit acest site programe malware?
    Nu, acest site nu a găzduit software dăunător în ultimele 90 de zile.

    Cum s-a întâmplat acest lucru?
    În unele cazuri, anumite terţe părţi pot adăuga cod dăunător pe site-uri legitime, motiv pentru care vom afişa mesajul de avertisment.

    Paşii următori:
    Reveniţi la pagina anterioară.
    Dacă dvs. sunteţi proprietarul acestui site, puteţi solicita o examinare a acestuia cu ajutorul Instrumentelor Google pentru webmasteri. Puteţi găsi mai multe informaţii despre procesul de examinare în Centrul de ajutor pentru webmasteri Google.
    Ultima actualizare: acum 9 (de) ore
    © Google - Pagina de pornire Google"

    RăspundețiȘtergere
  8. Anonim16:14

    Foarte frumos,felicitari ,asa era si prin anii 70,ceea ce demonstreaza ca s-a pastrat nivelulul invatamantului.
    Ce ne facem insa cu papagalul de DOBRITOIU si gevernul de rahat al lui Ponta repetentul le doctorat si copiatorul,fiindca prin ordonanta de guvern emisa saptamana trecuta ,promotiile de ofiteri,mm si subof. din acest an ,vor fi tinute acasa pana in decembrie si nici atunci nu se stie daca vor fi incadrati(in functie de bugetele fortelor).Acest lucru nu s-a mai intamplat in armata niciodata.Asta ii asteapta si pe acesti tineri din pacate,fiindca pe ei nu ii inetreseaza decat .puterea

    RăspundețiȘtergere
    Răspunsuri
    1. Anonim20:17

      ,,M-aș bucura dacă structurile noastre asociative ar face un gest simbolic și ar premia pe cei mai merituoși dintre acești tineri și, de ce nu, dintre dascălii acestora''

      Meri in OZ !
      Unicul,singurul,marele premiu este aceasta victorie care, pe ,,clapaugi'' ii va duce spre un viitor sigur!Peofesorii sunt deja ,,premianti''(adica au fost premiati) fiind parte a unui sistem performant,care va dainui acestor vremuri ...basite.

      Ștergere
    2. Nu eu am spus asta ! Face parte din comunicat. Ca sa nu mai fie confuzii am sters-o!!

      Ștergere
    3. Anonim21:42

      Tu ...meri in ÚE,acolo unde matrozul a trimis pe multi. Da'tu meri mai adinc.

      Ștergere
    4. Anonim21:46

      @ anonim 16:14
      Tu ...meri in ÚE,acolo unde matrozul a trimis pe multi. Da' tu meri mai adinc.

      Ștergere
  9. Anonim21:39

    Atunci si eu ,,o sterg''.

    RăspundețiȘtergere
  10. by Flit22:52

    Muei parosilor,voi nu cu virusii aveti probleme, ci cu parazitii.
    Unul dintre voi are inclusiv ,,viermi''.Nu intrebati care.
    Auzi ce-au atacat spargatorii IT ! Muei,voi sunteti,ori nu mai sunteti zdraveni la bibilica?

    RăspundețiȘtergere
  11. Anonim09:28

    Va mai spun o data ca sa se inteleagaa mai bine:
    prin ordonanta de guvern emisa saptamana trecuta,guvernul comunist al lui Ponta a stabilit ca promotiile de ofiteri din acest an de la academia tehnica militara,academiile categoriilor de forte,precum si promotiile de subofiteri si maistri militari de la scolile de subofiteri si maistri militari,vor ramane neincadrate in acest pana la anul nou,din lipsa fondurilor de salarizare.
    Aceasta este marea realizare a acestor nenorociti care duc tara de rapa in cel mai scurt timp.Probabil urmeaza pensiile noastre si apoi din nou salariile bugetarilor.Totul e in rahat de cand comunistii au dat lovitura de stat...

    RăspundețiȘtergere
    Răspunsuri
    1. Anonim09:42

      Buey răpăneskovici, da pretinii tăi Băşinescu şi Boc-floc, ce-au făcut cu promoţia MAI de anul trecut?
      Aşa că, fără supărare serveşte un ALUPIGUS mare!
      ...Şi nu uita: Mai ia din cînd în cînd cîte-o pastea, să-ţi revină la loc în colivie mintea!

      Ștergere
  12. @Anonim
    După cum spui în postare cauza o reprezintă lipsa fondurilor de salarii. Bugetul pe acest an a fost stabilit și aprobat anul trecut pe timpul lui Oprea și Boc. Deci vina este în ograda MApN care prin DFC se pare că ori nu știe să-și fundamenteze necesarul pentru bugetul anual ori a făcut alte cheltuieli nealocate în buget, gen angajări pe filiera indirectă. Cum și UE și FMI ne cam obligă să respectăm niște ținte de deficit cred ca același lucru ar fi stabilit și guvernul Ungureanu ori chiar Boc dacă ar mai fi rămas la conducere. Treaba asta a mai fost pe la MI, parcă.

    RăspundețiȘtergere
  13. Anonim10:46

    @karadeniz
    banii se duc la referedum si la alte pomeni ale comunistilor.Daca se stia ca nu sunt bani ,de ce racneati ca disperatii ca sunt ,dar nu vrea guvernul anterior sa ii dea?De ce v-ati omorat sa preluati guvernarea ?Ca sa facelti acelasi lucru si sa tot dati vina ca nu va lasa nu stiu cine sa faceti lucruri bune?!Ati mintit si ati manipuat prostimea cu antenele securiste iar acum s-a intors impotriva voastra.Ponta nu stie sa guverneze decat asa cum l-a invatat stramosul sau politic Nastase-coruptie,hotie,minciuna,gascaraie si cumetrie ,smecherie si nesimtire,aroganta si iresponsabilitate.I-ati bagat si pe prostii de liberali in cacat,ei de altfel fiind de alta factura,speram sa isi dea seama cat de curand si sa revina unde le este locul.
    Tara are de pierdut si noi toti din tot balciul cu preluarea puterii inainte de alegerile programate.De asta nu sunt bani,fiindca toate acestea ne costa ,ca si referendumul menit sa-i aduca si lui Antonescu jucaria mai repede,caci venea oricum daca era cuminte,pe cand asa , nu se stie sigur...
    Vad ca te dai mare consilier pe langa bretonat.De ce mai sunt acolo toti mafiotii pusi de Marin,Badalan,Oprea?A,nu aveti bani sa le dati pentru ordonanta,sau ati luat banii de la promotiile nevinovate ca sa ii lamuriti pe astia sa iasa la pensie...Mari jigodii comuniste.

    RăspundețiȘtergere
  14. Anonim11:15

    @anonim 10:46
    Mai,ia-ti tratamentul si sterge-te la gura,ca-ti curg balele printre colti.

    RăspundețiȘtergere
  15. @ anonim 10.46
    Îmi atribui niște calități pe care nu le am. Nu sunt nici PSD-ist, nici USL-ist, nici PDL-ist. Deci acest ”voi” acuzator nu mi se cuvine. Nu sunt nici consilierul lui Dobrițoiu.
    Cei care ne conduc democratic, de 23 de ani, tocmai pe astfel de reacții colerice mizează. Atât timp cât nu vom identifica corect adevăratul inamic, clasa politică postdecembristă în integritatea sa și ne vom consuma energiile în sterile proteste partinice, cei de sus, indiferent de denumire și culoare politică, ne vor mulge și tunde în continuare ca pe oi.
    ”De ce mai sunt acolo toți mafiotii puși de Marin, Bădălan, Oprea? „ Sunt încă pentru că trebuie demonstrat că nu acolo e locul lor. Iar demonstrația aceasta se face pe bază de date și fapte. E simplu să vii și să spui dă-l jos pe cutare că e omul lui Oprea. Iar ăsta abia așteaptă să-l dai jos ca să dea ministerul în judecată și să obțină repunerea pe funcție și ceva daune morale.

    RăspundețiȘtergere

HAI, UIMITI - MA !
Comentariul va evidentiaza starea..naturala si capacitatea de analiza si sinteza!