Google Website Translator Gadget

sâmbătă, 17 noiembrie 2012

S C A P A M ........................................

Stiri | DC News | De Ce se intampla | Ziar online




NASA vobește despre Apocalipsa 21 decembrie 2012. Vezi ce spune

NASA vobește despre Apocalipsa 21 decembrie 2012. Vezi ce spune



Agenția spațială americană oferă pe propriul site răspunsurile unor oameni de știință la întrebările populației legate de Apocalipsă. Astfel, NASA dezminte toate zvonurile privind sfârşitul lumii şi spune că nu va exista o inversare a polilor magnetici şi nici o aliniere a planetelor.
Ziua de 21 decembrie, când mulţi consideră că lumea se va sfârşi odată cu terminarea calendarului mayaş, va marca doar solstiţiul de iarnă, consideră NASA, conform Jurnalul.ro.
Sfârşitul lumii nu va fi în 2012, au scris oamenii de ştiinţă pe site-ul agenţiei americane.
„Planeta noastră este ok de mai bine de 4 miliarde de ani, iar oamenii de ştiinţă credibili din toată lumea ştiu că nu există nicio ameninţare pentru Terra în 2012”, se arată în răspunsul NASA.
În legătură cu frământările lumii privind terminarea calendrului Mayaş, NASA arată:
„La fel ca şi calendarul pe care îl aveţi în bucătărie, care nu sfârşeşte odată cu sfârşitul anului, la fel şi calendarul mayaş nu va înceta să existe după data de 21 decembrie 2012. Aşa cum calendarul nostru începe din nou la 1 ianuarie 2013, la fel se întâmplă şi cu cel mayaş”.
Oamenii de ştiinţă mai asigură populaţia globului, pe site-ul NASA, că în următoarele decenii nu se vor înregistra alinieri de planete.
„Şi chiar dacă s-ar întâmpla aşa ceva, efectul asupra Terrei ar fi neglijabil. O aliniere majoră s-a produs, de exemplu, în 1962, iar alte două au avut loc în 1982 şi 2000”, au precizat oamenii de ştiinţă.






Niciun comentariu:

Trimiteți un comentariu

HAI, UIMITI - MA !
Comentariul va evidentiaza starea..naturala si capacitatea de analiza si sinteza!