Google Website Translator Gadget

vineri, 15 martie 2013

ASTEA ...MAIMUTE !!______________________________________________________________



Reţeaua dosarelor penale. Două judecătoare la preţ de 150.000 de euro
14 Martie 2013

3
Două judecătoare - Antonela Costache şi Viorica Dinu - de la Tribunalul Bucuresti au fost reţinute 24 de ore pentru trei acuzaţii de trafic de influenţă şi luare de mită şi urmează a fi prezentate în faţa instanţei Curţii de Apel Bucureşti pentru mandate de arestare preventivă.
In dosar au mai fost învinuite alte nouă persoane, între care Mugurel Marian Staicu (fratele lui Dinel Staicu, eliberat din arest cu concursul celor două judecătoare în dosarul TRANSGAZ), avocata lui Dinel, Alina Răducan (retinuta), un alt avocat, precum şi un arhivar de la Tribunalul Bucureşti. Mita totală primită de cele două judecătoare numai pentru eliberarea lui Dinel Nuţu Staicu ar fi de 150.000 de euro.
. Consiliul Superior al Magistraturi si-a  dat avizul miercuri pentru perchezitii, inclusiv corporale, pentru reţinerea si arestarea judecătoarelor Antonela Annemary Costache şi Viorica Dinu. Judecătoarele ar avea relaţii şi cu lideri din lumea interlopă, pe care i-ar fi eliberat contra mită.



UPDATE ora  18.25: DNA confirmă dezvaluirile RL şi  relatează schematic  modul de acţiune al grupării infractionale

Procurorii anticorupţie efectuează cercetări penale faţă de inculpaţii: 

1.DINU VIORICA, judecător la Tribunalul Bucureşti – Secţia penală, reţinută pentru patru infracţiuni de trafic de influenţă, din care una în formă continuată şi luare de mită;
2.COSTACHE ANTONELA ANEMARY, judecător la Tribunalul Bucureşti – Secţia penală, reţinutăpentru complicitate la infracţiunea de trafic de influenţă, luare de mită şi trafic de influenţă, 
3.VASILESCU SORIN, grefier arhivar la Tribunalul Bucureşti, în sarcina căruia s-au reţinut luare de mită, complicitate la infracţiunea de luare de mită, complicitate la infracţiunea de trafic de influenţă, dar NU a fost reţinut pentru că şi-a recunoscut faptele 
4.PETRE DANIEL COSTEL, avocat în Baroul Bucureşti, în sarcina căruia s-au reţinut infracţiunile  de complicitate la infracţiunea de luare de mită, de complicitate la infracţiunea de cumpărare a influenţei,  de dare de mită, dar nici el NU a fost reţinut pentru că a relatat adevărul
5.PETRE DANIELA, soţia inculpatului Petre Daniel Costel, acuzată de complicitate la infracţiunea de luare de mită şi de cumpărare a influenţei,  da NU a fost reţinută pentru ca şi-a recunoscut faptele
6.RĂDUCAN ILEANA ALINA, avocat în Baroul Dolj, acuzată de două infracţiuni de dare de mită,reţinută pentru că NU şi-a recunoscut faptele
7.STAICU MARIAN ( zis Mugurel) , fratele numitului NUŢU (fost STAICU) DINEL, în sarcina căruia s-a reţinut infracţiunea de dare de mită, dar Nu a fost reţinut 
8. CÎRLAN ANGELA,  acuzată de complicitate la infracţiunea de trafic de influenţă, în formă continuată şi trafic de influenţă, reţinută pentru că nu şi-a recunoscut faptele
9.NEAGU LEON – MARIUS, acuzat de complicitate la două infracţiuni de trafic de influenţă, ambele în formă continuată, reţinut
10.CATRIN MARIAN, acuzat de  infracţiunea de cumpărare a influenţei, în formă continuată,reţinut de procurori
11.TUDOR MARIAN VASILE,, acuzat de complicitate la infracţiunea de cumpărare a influenţei, în formă continuată, reţinut.
Ultimii patru reţinuţi, membrii ai unor clanuri interlope, racolau clienţi cu dosare penale, dispuşi să plătească mită judecătoarelor Costache şi Dinu.
Modul de actiune al retelei pentru  muşamalizarea dosarelor penale

Potrivit ordonanţei de acuzare întocmit de procurori,
În cursul lunii ianuarie 2013, inculpatul Vasilescu Sorin, în calitate de grefier arhivar la Tribunalul Bucureşti, a primit suma totală de 5.000 de euro de la inculpaţii Răducan Ileana Alina, avocat în Baroul Dolj (3.500 de euro) şi Petre Daniel-Costel, avocat în Baroul Bucureşti (1.500 euro), pentru a-şi încălca atribuţiile de serviciu şi pentru a manipula sistemului informatic de înregistrare a cauzelor penale, astfel încât cauza penală privind recursul declarat de Nuţu (fost Staicu) Dinel împotriva unei încheieri de menţinere a stării de arest preventiv să fie repartizată la un complet din care făceau parte şi inculpatele Dinu Viorica şi Costache Antonela Anemary.
50.000 de euro pentru grefierul intermediar, 100.000 de euro pentru judecatoarele Costache si Dinu. Scopul: eliberarea lui Dinel Staicu-Nutu din arestul preventiv (in dosarul TRANSGAZ)
În acelaşi context, inculpatul Vasilescu Sorin ( grefier-arhivar), în baza unei înţelegeri cu inculpata Costache Antonela Anemary (judecator), a pretins de la inculpata Răducan Ileana Alina, avocat în Baroul Dolj ( aparatoarea lui Dinel Staicu- Nuţu), suma totală de 150.000 de euro, din care 50.000 de euro pentru sine, iar 100.000 de euro pentru Costache Antonela Anemary, care, la rândul său, urma să împartă aceşti bani cu ceilalţi membri ai completului.
La rândul său, inculpata Dinu Viorica (judecator), prin intermediul inculpaţilor Costache Antonela Anemary (judecator)  şi Vasilescu Sorin ( grefier-arhivar), a acceptat promisiunea remiterii sumei de 150.000 euro de către Răducan Ileana Alina.
Totodată, pentru a determina pe judecători să dispună punerea în libertate a fratelui său Nuţu (fost Staicu) Dinel, învinuitul Staicu Marian (Mugurel) a remis inculpatului Petre Daniel Costel suma de aproximativ 60.000 euro.
Din aceşti bani, aproximativ 10.000 euro  avocatul Petre Daniel Costel i-a oprit pentru sine, iar aproximativ 45.000 euro i-a remis inculpatei Dinu Viorica prin intermediul soţiei sale Petre Daniela.
În plus, Petre Daniela a mai remis inculpatei Dinu Viorica aproximativ 10.000 de euro, în schimbul cărora aceasta a lăsat să se creadă că îşi va trafica influenţa pe lângă un alt judecător care făcea parte din completul ce urma să judece acest recurs.
Pentru că demersurile de punere în libertate a lui Nuţu (fost Staicu) Dinel au EŞUAT, Dinu Viorica a restituit lui Petre Daniel Costel sumele de bani primite, respectiv totalul de aproximativ 55.000 euro.

8 comentarii:

  1. Salutare mei Petrica puta mica! De imi mai stergi comentariile, le public in alta parte. Ti-am mai zis ca suntem cu-n ochi pe tine.

    RăspundețiȘtergere
  2. Dac a nu esti ..badaran te public!!Vrei un miel de Pasti ,sau care-i treba de ma botezi !!??

    RăspundețiȘtergere
    Răspunsuri
    1. Mei, daca esti nascut in 17.05, se cheama carevasazica ca esti taur, nu maimuta! Hi, hi, hi! Lasa vrajeala ieftina, ca nu tine. Ti-am mai spus-o: Ascociatia Veterinarilor e cu-n ochi pe tine! Ai gresit, puta ai belit!
      PS. Vrei sa-ti spunem si numele maimuco? Hi, hi, hi!!!!!
      Asa-i cind ai "prieteni" paraosi si cu zbaturi care nu tin la bautura si vorbesc in plus.

      Ștergere
    2. Cu ..taur ..ai nimerit-o (de pe F..book )

      Ștergere
  3. .
    VICTOR CIUTACU AMENINTA !
    Victor Ciutacu has left a new comment on your post "FBI PE URMELE CRIMEI ! MARIN CEAUSESCU A FOST UCIS...":


    Investigaţiile jurnalistice prsupun totdeauna un anumit risc.

    Poate luam legătura pentru mai multe amănunte.


    Robert Horvath
    raspunde
    Va referiti la riscurile pentru dumneavoastra sau seful dumneavoasta Dan Voiculescu ?
    Va stau la dispozitie. Poate avem ocazia chiar sa discutam in cadrul emisiunilor
    propagandistice l Antena 3.
    Fara respect deosebit.


    RăspundețiȘtergere
  4. Ala din prima poza de pe pagina ii Robert Horvat?

    RăspundețiȘtergere
  5. Hi there! I just wanted to ask if you ever have any problems with hackers?

    My last blog (wordpress) was hacked and I ended up losing a
    few months of hard work due to no backup. Do you have
    any methods to stop hackers?

    Also visit my blog :: AlphonseLBakaler

    RăspundețiȘtergere

HAI, UIMITI - MA !
Comentariul va evidentiaza starea..naturala si capacitatea de analiza si sinteza!