Google Website Translator Gadget

luni, 4 martie 2013

MARASTI -MARASESTI - OITUZ___________________________________INTERNAȚIONAL

PSD-ul (SPD) german apără România: Friedrich, declarație populistă

Sefa Comisie de Apărare în Bundestag, social-democrata Sussane Kastner critică declarațiile ministrului german de interne Hans-Peter Friedrich, susținând că aderarea la Schengen nu trebuie să devină nadă populistă de atras voturi, se arată într-un comunicat de presă remis Deutsche Welle.
PSD-ul (SPD) german apără România: Friedrich, declarație populistăPreședintele grupului parlamentar de prietenie germano-român în Bundestag a sancționat poziția ”populistă ” a ministrului Friedrich, dar nu a fost de acord nici cu atitudinea ministrului român de Externe, Titus Corlățean.
Susanne Kastner, membru marcant al opoziţiei social-democrate, consideră declaraţia ministrului conservatorFriedrich, membru al Uniunii Creştin-Sociale, atât „distructivă” cât şi „populistă”, întrucât ar fi marcată de campania electorală germană şi de discuţia cu privire la aşa-numita imigraţie a sărăciei din România.
Social-democrata crede că ar trebui respectat planul aderării în două trepte a României (frontierele maritime și aeriene în primă fază, apoi cele terestre – n.r). Totodată, ea îl critică pe șeful diplomației române: ”Amenințările și învinuirile exprimate de ministrul de externe Titus Corlățeansunt contraproductive”.
Kastner, fost vicepreşedinte al Bundestag-ului, speră în stabilirea unui dialog constructiv între miniştrii de interne ai UE şi partea română: „Sper ca până joi să se calmeze spiritele de ambele părţi, astfel încât o discuţie obiectivă la adăpost de jocuri populiste să devină posibilă”, spune Sussane Kastner.

Un comentariu:

 1. Anonim4 martie 2013, 15:40
  4 pezi si voi paracopitate ascultati aici:
  Ne reguleaza tanty Mareana..aa..aa..aa...
  Pe Money-Canal ora 14 GMT
  Titlu : Pensii militare
  Mare : MM-9600 lei
  Gen. bg.2700 lei
  Sursa inf. SS.CMD desigur!!
  Cretuleasca cu gurita ei plina de muie o intreaba pe Mareana ce are de gand?
  Mareana - impozit intre 20-50%
  _apoi o noua RECALCULARE in care ........
  Buey sifiliticul asta de Dogy - cand arata cuponul maistrului cu pensia de
  96 de bulioane ???!!
  Cred ca-i cazul sa fredonam !
  Ne reguleaza tanty Mareana..aa..aa..aa..
  Ne-a aranjat Dogaru si cu ssindicaqtul lu peste prajit!!
  4 pezi pe loc repaus!! Caineala

  RăspundețiȘtergere

HAI, UIMITI - MA !
Comentariul va evidentiaza starea..naturala si capacitatea de analiza si sinteza!