Google Website Translator Gadget

joi, 23 mai 2013

NATO____________________________________________________



Anders Fogh Rasmussen: România are o poziţie puternică în cadrul NATO
România are o poziţie puternică în cadrul NATO, iar faptul că ambasadorul României la NATO, Sorin Ducaru, a fost numit miercuri asistent al secretarului general pentru riscuri de securitate emergente este o expresie a acestui lucru, a declarat joi, în exclusivitate pentru agenția Agerpres, secretarul general al NATO, Anders Fogh Rasmussen.

"Voi menționa contribuţia politică a României la NATO şi poate, în această privinţă, voi evidenţia faptul că tocmai l-am numit pe actualul ambasador al României la NATO, Sorin Ducaru, în postul de asistent al secretarului general pentru riscuri de securitate emergente. El va conduce una dintre diviziile noastre din NATO care se ocupă de noile ameninţări şi provocări de securitate. Abia aştept să cooperez cu ambasadorul Ducaru în această poziţie. Îl cunosc deja foarte bine, este ambasador al României la NATO de mult timp, de fapt este cel mai vechi ambasador la NATO dintre toţi colegii săi, deci este şi ceea ce numim decanul Consiliului NATO. Am menţionat acest lucru pentru că este o expresie a poziţiei puternice a României în cadrul NATO", a explicat oficialul.

 TOV. COL DANILA........ASA SA DEPOZITEZI  LEMNELE !!

2 comentarii:

  1. Mmai nnepoate,cce mmesaje ccriptate ttransmiti tu p-aciulea?Ccine-i Ttov.ccol.Danila?

    RăspundețiȘtergere
  2. Unchiule..tov col Danila Stahanovistul -patronul stanii de ..CAPRE ! tot netul stie... cum mai merge parchinsonul..bre???!!

    RăspundețiȘtergere

HAI, UIMITI - MA !
Comentariul va evidentiaza starea..naturala si capacitatea de analiza si sinteza!