Google Website Translator Gadget

duminică, 30 iunie 2013

CA MILITIANUL ! ! !___________________________________________________

ȘTIRI

ACCIDENT MUNTENEGRU: Șoferul depășit de autocar confirmă desfășurarea incidentului


Detalii noi despre accidentul cu turişti români produs în urmă cu o săptămână. Şoferul autocarului s-a angajat într-o depăşire chiar înainte de producerea tragediei. Confirmarea vine chiar de la cel care a fost depăşit.
ACCIDENT MUNTENEGRU: Șoferul depășit de autocar confirmă desfășurarea incidentuluiElena Mester, victimă a accidentului, susține că șoferul mergea cu viteză și că i-au spus să meargă mai încet.
A precizat “Cu câteva minute înainte, prietenii la care stăteam, că eu eram în picioare pe culoar, între prietenii mei care erau pe scaune, prietenul meu a zis “mai încet”, nu s-a auzit, eu având și voce, stând și în picioare, am strigat la el “vă rugăm, mai încet””.
Ea precizează cu ultimele cuvinte ale șoferului a fost “Și eu v-am rugat să nu mai stați în picioare pe culoar”. Apoi totul a fost un amestec de noroi și sânge.
Așa cum a mai precizat și o altă victimă și Elena Mester a povestit la ieșire din tunel în fața autobuzului era parcată o mașină albă. Când a încercat să o depășească în fața autobuzului era un copil și pentru a evita acroșarea copilului “a luat brusc dreapta și a pus frână puternică”. Autobuzul a început să se balanseze și apoi a rupt parapeții și a căzut.

12 comentarii:

  1. Bre,mergi de citeste pe blogul multiubit de tine,cel al lui PULAnoX,despre ,, amintiri,, din timpul Revolutiei!!!Nu mai hali kkt cu lopata!Politistul n-a facut intentionat accidentul, racheta sol-aer insa se lanseaza de o ciurda de APV!!!!!

    RăspundețiȘtergere
  2. mos alecu spunea...
    Cel mai frumos este titlul ... "Unitatea de la Boteni responsabila ..." .
    Unitatea de la Boteni fiind o unitate a armatei-militare ...
    Armata care este vinovata de toate nefacutele de la "răscoluţie" ...

    Americanii (cu toate dispozitivele lor actuale de stabilire ... "amic-inamic") trag "ca la nunta" in civilii afganistanezi , sau chiar in amicii lor englezesti ... Dar armata romana a facut o "crima" tragind (daca a tras !) intr-un avion despre care nu stia nimic ...

    Este normal ca armata-militara a facut "toate relele"... pentru ca militionerii si securistii nu mai faceau nimic ...
    Erau paziti (militionerii si securistii) , de furia multimilor , de aceeasi armata-militara .
    Iar acum militionerii si securistii (si urmasii lor) se dau de ceasul mortii sa arate ce "baieti salon" au fost ei ... ca ei nu au facut "crime" , armata a facut "crime"...

    O umplu , pe de-alde Carmenuta , de informatii "beton" ... dupa care preiau si redifuzeaza ineptiile acesteia ...
    Mirîndu-se si ei , militionerii si securistii , de cite "crime" au facut militarii-m....dastept baiat Mosul Asta!!

    RăspundețiȘtergere
    Răspunsuri
    1. Sa-i sugi pixul!Dupa ce v-ati porcait timp de trei ani pe toate bloagele,acu il lingi in cur pentru ca ura lui impotriva politisitlor e mai puternica decat a ta.Putea sa se intample oricui acest accident.Ai grija ca pe soselele Romaniei circula mii de Huidu!

      Ștergere
    2. PulanoXule vezi ca ti se vede numele . Nu te mai ascunde ca anonim .

      Ștergere
  3. ....esti un bou(vaca!)! Ne-am poprcait pe un ..subiect ! acum suntem deacord pe alt ..subiect! Militienii nu pricep...!!
    NU putea sa se intample ,,oricui !"" S-a intamplat unui idiot care mergea cu viteza DUBLA fata de legal admisa!! Basca faptul ca militianul nu avea ce sa caute la volanul autocarului..nici macar aviz PSIHO ..nu avea la zi !
    Sper sa ajunga in iad si sa raspunda pentru vietile unor nevinovati!!

    RăspundețiȘtergere
    Răspunsuri
    1. Citeste ce ai zis mai sus (Anonim1 iulie 2013, 20:26) si apoi ..sa te dai fata mare!

      Ștergere
  4. Cezare,daca in acest mod si cu astfel de epitete iti tratezi vizitatorii, eu iti urez „ succesuri” in a-l cita la infinit pe marele guru mos alecu, fa-l nemuritor!Sa fii iubit!

    RăspundețiȘtergere
  5. AVE CEZAR
    UN ANUNT IMPORTANT :
    AVEM FUNDUL ACOPERIT !


    DREPT DE REPLICA DELA UN JURNALIST INDEPENDENT
    DAR CU PRIETENI !
    Afirmatia este aproape de adevar. Orice jurnalist profesionist are surse proprii. Uneori serviciile plaseaza informatii din diferite motive jurnalistilor. Spatiu nu-mi permite sa desvolt ideia.
    Nu este un secret ca am contribuit la caderea lui Ceausescu prin trimiterea unor materiale filmate despre Ceausescu. Acestea mi-au deschis usa catre serviciile occidentale. Nu am fost niciodata angajat dar
    informatiile mele au cautare. Doar pastrand independenta….ele au cautare.
    Dau un exemplu. Intamplarea face ca serviciul Imperial Japonez sa ma intrebe ce se va intampla cu Ceausescu in lumina evenimenelor din rasaritul continentului.
    Am cerut o ora de gandire . Raspunsul meu a sunat cam asa.” Intr-un oras din Ardeal cu populatie mixta romana, maghiara si germana va incepe revolutia. Cluj, Timisoara…….
    In timpul cinei ce o luam cu familia mea japoneza a sunat telefonul.
    La Timisoara a inceput rascoala impotriva lui Ceausescu.
    Am plecat la doua zile catre SUA ….Se pare ca am mana buna.
    Opiniile si sfaturile mele au cautare unde trebuie.
    UN JURNALIST PRIETEN CU CONDUCEREA CIA !
    Cititi cu atentie si consideratie…..
    Acum ceva ani am lucrat la un film despre actul de la 23 August creiat de regele Mihai si agentura americana . Pentru creiarea scenariului am luat legatura cu Asociatia pensionarilor de CIA. Filmul a fost oprit de securitate care a considerat ca adevarul istoric nu foloseste regimului Iliescu. Am devenit in consecinta prieten la catarama cu toata conducrea din vechime a CIA care pe langa informatii a-mi apara fundul la nevoie.
    AMANUNTE ROBERT HORVATH DEVA BLOG

    RăspundețiȘtergere
  6. ACUZ PE PRIMUL MINISTRU DE CRIMA !
    SI ANUNT PREDAREA DOSARULUI VICTOR PONTA SERVICIULUI INTERPOL
    Filmul In Gura Lupilor spune esenta dar nu tot.
    https://vimeo.com/68411388
    A existat o intelegere intre ministrul Cristian David aflat in vizita la New York si ziaristul Robert Horvath. In cadrul unei intrevederi private acesta urmand sa-i inmineze parte din documentele remise catre FBI. Ele probeaza faptul ca acesta
    a furat banii lui Ceausescu si la ucis cu mana lui pe Marin Ceausescu.
    Stimate domnule Horvath,
    Dorind insa sa va oferim ocazia de a comunica cu domnul Ministru si cunoscand faptul ca sunteti o persoana importanta si cunoscuta in comunitate , am solicitat domnului ministru Cristian David o intalnire privata cu dumneavoastra, iar domnul Ministru a acceptat .
    Ca atare , va informam ca duminica 9 iunie , orele 11.30 -11.50 , este programata o intalnire privata intre Ministrul pentru Romanii de Pretutindeni dl. Cristian David si dl. Robert Horvath .
    Loc de desfasurare - hotel Hilton -Tudor , loby , [ 42nd street - 2nd ave ] .
    Cu multumiri
    Consulatul General al Romaniei la New York
    La ordinul Primului Priministru aceasta intalnire a fost contamandata.
    Santajul lui Dan Voiculescu a functionat . Ponta a ucis un om. Nu o spun eu ci victima:
    "Cainele asta de Ponta m-a omorat! Apoi a mai spus ceva dar nu am mai putut auzi, a intrat in coma”.
    Domnule Horvath,
    Datorita unor modificari care au intervenit in program , respectiv invitatia adresata domnului ministru de catre comunitate , in timpul intalnirii din 8 iunie , de a lua parte la o slujba religioasa , va informam ca intalnirea programata duminica 9 iunie - 11.30 se anuleaza .
    Doresc sa predau documentele confidentiale ale dosarelor criminale Voiculescu si Ponta.
    forurilor competente .
    Doi criminali care conduc Romania!!!!! Dar nu pentru mult timp.
    In cazul in care in Romania nu se face dreptate ma voi adresa forurilor internationale si guvernelor tarilor care ma reprezinta. Incep cu Serviciul Interpol.
    Sunt cetatean SUA si prin casatorie cetatean japonez. Nu am renuntat si nu voi renunta niciodata la cetatenia Romana.
    Concluzie.
    Un plagiat se poate ascunde ......o crima nu !
    Robert Horvath Deva
    Presedinte Devartes Film International
    New York Tokyo
    MEMORIU INTREG...
    ROBERT HORVATH DEVA BLOG

    RăspundețiȘtergere
  7. DOSARUL CRIMINAL PONTA......UCIDEREA PROCURORULUI PANAIT.
    dosarul nr. 177/P/2002, al Parchetului de pe lânga Înalta Curte de Casatie si Justitie, Sectia de urmarire penala si criminalistica. Obiectul acestuia este „Moartea violenta a procurorului Cristian Panait. Inculpat: Ponta Viorel Victor”. Dosarul a fost tinut timp de noua ani “la secret”.

    „În urma evenimentului produs la 10.04.2002, ce a constat în caderea lui Panait Nicolae Cristian de la înaltimea terasei propriei locuinte, pe partea carosabila a strazii Logofat Stroici, nr. 35, Sectorul 2, Bucuresti, ne-am deplasat la fata locului si am efectuat cercetarea în scopul descoperirii, fixarii si stabilirii pozitiei si starii mijloacelor materiale de proba. În pofida tratamentului chirurgical aplicat si a masurilor de resuscitare întreprinse de medicii Spitalului Clinic de Urgente Bucuresti, la ora 20,30 s-a înregistrat decesul lui Panait Cristian. Cercetarile s-au desfasurat în cadrul unor versiuni de ancheta elaborate în raport de persoana victimei, profesia si functia sa, locul de munca, anturajul sau, etc. La stabilirea formei judiciare a mortii s-au avut în vedere cele 3 posibilitati de suprimare a vietii: omuciderea, caderea accidentala si sinuciderea.” – asa incepe raportul criminalistului din cadrul IGPR, referitor la evenimentul macabru din seara zilei de 10 aprilie 2002. Mai departe, in rechizitoriul procurorului care cerceta moartea violenta a lui Panait (in dosarul real al cauzei, si nu in cel fals, prezentat de procurorul Ilie Botos in urma cu cativa ani si in care, in complicitate cu Ovidiu Paun si Ilie Piciorus – ambii sefi ai lui Panait, s-a falsificat raportul medico-legal si cel al criminalisului, aratandu-se opiniei publice ca moartea procurorului a survenit ca urmare a aruncarii de la fereastra apartamentului in care locuia) se spune ca “varianta sinuciderii ori a accidentarii nu se sustin de catre probele coroborate cu declaratiile martorilor, in concluzie stabilirea formei judiciare a mortii ramane ca stabilita omuciderea”.

    Pe lista suspectilor din dosarul cauzei exista un singur nume: “Viorel Victor Ponta, de profesie procuror, coleg cu victima”. La dosar mai exista, de asemenea, ca punct deosebit de important in desfasurarea anchetei penale si stabilirea autorului crimei, declaratia matusii lui Cristian Panait: “Cristi m-a anuntat, cand s-a intors de la serviciu, in jurul orei 17, ca va avea o vizita si sa nu ma sperii daca aud scandal. A zis: Ori eu, ori ei! A specificat ca vrea sa lamureasca niste probleme de viata si de moarte cu un coleg si a spus numele Ponta. Mi-a cerut sa le pregatesc o cafea si, daca se poate ar fi mai bine sa nu asist la discutii. In jurul orei 17.30 a venit musafirul asteptat iar eu, conform intelegerii cu Cristi, am plecat in vizita la o vecina. Ultima persoana care a venit la Cristi a fost acest Ponta”. Femeia mai declara si ca “am fost alertata de ceilalti vecini ca nepotul meu a cazut de la etaj. Ultimele cuvinte pe care le-am auzit de la el au fost: cainele asta de Ponta m-a omorat! Apoi a mai spus ceva dar nu am mai putut auzi, a intrat in coma”. Procurorul care a dat rezolutia de incepere a urmaririi penale impotriva lui PONTA a fost, in doi timpi si trei miscari, pensionat fortat, de catre ministresa Rodica STANOIU. Un alt procuror a luat “cazul” si, la ordinele lui Botos – procurorul de casa al lui Nastase si Hrebenciuc, a falsificat toate probele astfel incat moartea procurorului panait sa para o sinucidere.

    Va rog a comfirma primirea si numarul de integistrare.

    RăspundețiȘtergere
  8. Val Vâlcu / 01 Jul 2013 22:48
    Autostrada Morții e de vină. Nu, de vină sunt pasagerii, care cântau, discutau sau îl enervau pe șofer. Sau frânele. Sau un automobilist care a parcat la ieșirea din tunel. Sau copiii care mergeau pe carosabil. Oricine, numai șoferul care conducea cu 80 km/h, într-o zonă cu limită de 40, nu!

    Nu pot să cred că postacii care aruncă pe net mesaje în apărarea șoferului vitezoman sunt toți angajați MAI, care își apără șefii. Probabil, mulți dintre cei care îi caută scuze o fac fiindcă așa conduc și ei.

    Duminică seara, pe o ploaie torențială, am mers pe A1 cu viteza legală: 80 la oră. Le amintesc celor care n-au mai fost de mult pe autostradă că 130 la oră este viteza maximă în condiții normale, iar când plouă limita se reduce la 80. Repet: era nu ploaie, ci rupere de nori. Se vedea mai slab ca pe ceață, iar bălțile, pe celebra A1, răsar când nu te aștepți, smucindu-ți volanul din mână.

    Desigur, nu mă aștept ca posesorii de mașini tari să țină cont de vreme. Au riscat și când le-au făcut, riscă și când le distrug, împreună cu viețile fraierilor din cale. Dar până și necăjiți cu Dacii, care n-au bani de avocați și experți mincinoși, se aruncau orbește, la rupere. Doar poliția, când plouă, nu mai iese la ciupeală, cu radarul.

    Măcar șoferii de autocar, după tragedia din Muntenegru, au înțeles că răspund de viețile a zeci de oameni? Nici poveste. N-am ajuns din urmă niciun autocar, opt sau nouă m-au depășit, dansând de pe o bandă pe alta, cu mult peste sută. Probabil, dacă mă loveau din spate, apărătorii vitezomanului din Muntenegru mă scoteau vinovat, că le-am stat în cale, mă înjurau că am condus cu viteza legală.

    RăspundețiȘtergere

HAI, UIMITI - MA !
Comentariul va evidentiaza starea..naturala si capacitatea de analiza si sinteza!