Google Website Translator Gadget

joi, 1 august 2013

ARMATA_________________________________________

Suhoi-30MK 2 in Australia


Pitch Black 2012 este un eveniment militar major in Asia de Sud-Est, o aplicatie mare si ambitioasa, tinuta sub patronajul Fortelor Aeriene Regale Australiene. Inceputa pe 27 iulie, aplicatie va tine pana pe 17 august si are ca participanti, tehnica de lupta si personal din: Australia, Indonezia, Singapore, Thailanda, Noua Zeelanda si bineinteles Statele Unite. In aceasta aplicatie aeriana, similara intrucatva cu Red Flag american, vor fi implicate 94 de avioane de lupta si 2200 de oameni.
Operatiunile exersate sunt foarte complexe si au in vedere operatiuni defensive si ofensive, suprematie aeriana si suportul la sol, totul desfasurat cu un numar mare de avioane. Aceaste exercitii sunt insa si o foarte buna oportunitate pentru toata lumea sa-si puna la lucru noutatile achizitionate, cum ar fi: F/A 18 Super Hornet, radarul aerian Wedgetail Airborne Early Warning and Control aircraft (AEW&C), cisternele de alimentare in aer, KC-30A Multi-Role Tanker Transport, de partea australiana, sau F-15SG venite din Singapore.
Dar in acest an va fi marcata o noutate cu totul deosebita: Indonezia vine la exercitii cu patru aparate Suhoi, din care doua Su-30 MK 2 si doua Su-27. In acest moment Indonesia opereaza deja 10 aparate Su-27 si 4 Su-30 MK2 avand deja o alta comanda pe SU-30 MK2, de inca sase bucati.

 Comparativ : F16 .....model 1980..!!~


 Si F-35........

F-35 Lightning II multirole stealth fighter


2 comentarii:

  1. Mei IDIOTUL NETULUI, acu nu mai vrei F16 la a 3-a laba? Vrei Suhoi? Sa ma pupi in koi si pe mine si pe tigri2!

    RăspundețiȘtergere

HAI, UIMITI - MA !
Comentariul va evidentiaza starea..naturala si capacitatea de analiza si sinteza!