Google Website Translator Gadget

sâmbătă, 30 august 2014

Base ....o fi auzit ..????.....ca America ---...a auzit foarte bine ....!!-----------------------------------

Obama: Rusia, INCURSIUNE în Ucraina. Nu luăm măsuri militare

Vladimir Putin: Nu vă puneți cu Rusia nucleară!

Iordachescu Ionut / 30 AUG, 2014 / 09:07 

Președintele rus Vladimir Putin a declarat vineri că forțele armate ale Rusiei, susținute de arsenalul nuclear, sunt pregătite să facă față oricărei agresiuni. Aflat la o tabără de tineret, liderul de la Kremlin a precizat că statele străine trebuie să înțeleagă un lucru: "E mai bine să nu vă puneți cu noi".

Vladimir Putin a afirmat că anexarea Crimeei, din luna martie, era necesară pentru a salva o largă populație vorbitoare de limbă rusă de violența manifestată de guvernul de la Kiev, conform Reuters. El a adăugat că luptele din Est sunt rezultatul refuzului Kievului de a negocia.
"Rusia nu este nici pe departe implicată într-un conflict la scară largă", a spus Putin în tabăra de tineret. "Nu vrem și nu plănuim asta. Dar, în mod natural, trebuie să fim pregătiți să respingem orice agresiune împotriva Rusiei.
"Partenerii Rusiei trebuie să înțeleagă că e mai bine să nu se pună cu noi", a spus Vladimir Putin.
"Slavă Domnului, cred că nimeni nu se gândește să declanșeze un conflict la scară largă cu Rusia. Vreau să vă reamintesc că Rusia este una dintre primele puteri nucleare", a precizat liderul de la Kremlin.

Obama: Rusia, INCURSIUNE în Ucraina. Nu luăm măsuri militare

Iordachescu Ionut / 29 AUG, 2014 / 00:02 

Președintele Barack Obama nu s-a referit la agresiunea Rusiei în Ucraina folosind cuvântul "invazie", ci termenul "incursiune", anunțând că Vestul nu intenționează să ia măsuri militare în sprijinul Kievului.

Cele mai importante declarații ale președintelui Barack Obama, care a susținut joi o conferință de presă în care a tratat și subiectele ISIS și războiul civil din Siria:
• În timp ce Ucraina nu este membru NATO, celelalte națiuni din vecinătate sunt, iar SUA ia angajamentele prevăzute la art. 5 foarte în serios;
• Separatiștii sunt susținuți, antrenați, înarmați și finanțați de Rusia. Pe parcursul acestui proces am văzut implicarea Rusiei în tot ce au făcut (separatiștii);
• După consultările cu partenerii europeni, așteptările mele sunt că vom face pași adiționali, îndeosebi pentru că nu am văzut nicio acțiune semnificativă din partea Rusiei să încerce și să rezolve asta (criza - n.r)) într-o manieră diplomatică;
Nu vom lua măsuri militare pentru a salva problema ucraineană. Ceea ce facem este să mobilizăm comunitatea internațională să aplice presiune pe Rusia. Dar crede că este foarte important să admitem că o soluție militară pen
TREZITI BETIVUL NATIONAL ..SA NU MAI ABEREZE PE LA TELEVIZOR...!!!!!
-

Un comentariu:

  1. Sugi pula prostovane ! Si nu uita sa i-o sugi si hortistului RH ! Bineinteles, numai dupa ce iti stergi mucii de pe fata si numai in pozitia 69 !

    RăspundețiȘtergere

HAI, UIMITI - MA !
Comentariul va evidentiaza starea..naturala si capacitatea de analiza si sinteza!