Google Website Translator Gadget

sâmbătă, 20 septembrie 2014

MIR...!!!!_____________________________________

ACORD de pace la Kiev. Ce prevede documentul

Mădălina Barbu / 20 SEP, 2014 / 08:46 
În urma unor negocieri ce au durat șapte ore, reprezentanții de la Kiev și separatiștii pro-ruși au căzut de acord asupra unui armistițiu și crearea unei zone demilitarizate de 30 de kilometri în estul Ucrainei.
"Am semnat un memorandum", a declarat fostul președinte Leonid Kucima.

Citește și: Rudia cere modificarea acordului de asociere UE-Ucraina

Fostul președinte ucrainian a explicat că documentul de nouă puncte prevede încetarea utilizării armelor și o retragere cu 15 kilometri de la linia de contact a artileriei grele a celor două tabere.

3 comentarii:

  1. SCRISOARE DESCHISA PARLAMENTULUI ROMANIEI !
    Mesaj din SUA ROMÂNIA ESTE CONDUSĂ DE UN CRIMINAL!

    Scrisoare Deschisă

    Mă numesc Robert Horvath-Deva. Sînt de meserie cineast. Sînt cetăţean român şi american. Prin căsătorie, am devenit şi cetăţean al Imperiului Nipon. Reprezint, alături de soţia mea, Kiyoko, mass-media japoneză în SUA. În calitate de jurnalist de investigaţii, am deschis o anchetă în legătură cu crima comisă de actualul premier al României, Victor Ponta.

    Sînt în posesia unor documente şi informaţii în legătură cu crima odioasă comisă, pe care doresc să le prezint Parlamentului Român. Uciderea procurorului Cristian Panait este o invitaţie la şantaj intern şi extern. Serviciile occidentale au intrat în posesia unor documente credibile în legătură cu şantajul rusesc. Menţionez că am cerut o anchetă Serviciului Interpol, caz muşamalizat de autorităţile române. M-am adresat secretarului general al Serviciului Interpol, Ronald K. Noble. Am predat la sediul Interpol New York, din cadrul ONU, probele deţinute.

    1) Proba video; 2) Proba audio, în timp real; 3) 27 de interceptări telefonice; 4) Cererea de redeschidere a Dosarului Panait, făcută de Monica Macovei, parlamentar european. 5) Scrisoarea adresată comisarului european pe probleme de Justiţie, Viviane Reading, pe marginea controversatului Dosar 117/P/2002.

    Ziarul german „Frankfurter Allgemeine Zeitung“ a afirmat că Victor Ponta este principalul suspect în cazul morţii lui Panait. În 10 aprilie 2002, tînărul procuror, în vîrstă de doar 29 de ani, a mai apucat să spună mătuşii lui: „E Ponta! Cîinele Ponta m-a ucis!“. Toate aceste documente vă stau la dispozitie. Vă rog să mă contactaţi de urgenţă; în caz contrar, nu rămîne decît să consider parlamentarii României ca făcînd parte dintr-o conspiraţie îndreptată împotriva intereselor şi securităţii statului.

    ROBERT HORVATH-DEVA

    Devartes Film International, New York

    RăspundețiȘtergere
  2. O VICTORIE URIASA IMPOTRIVA PULIMII INTERNATIONALE SI A SECURITATII
    CU NUMELE SCHIMBAT.

    DESCHIDETI .....

    http://devartesblog.blogspot.com/

    THE MODEL
    Behind the scenes of fashion worlds
    PARIS LONDON MILAN
    DEVARTES FILM INTERNATIONAL

    RăspundețiȘtergere
  3. Unde au disparut lumpenimea ?
    Coreolone tot mort ?

    RăspundețiȘtergere

HAI, UIMITI - MA !
Comentariul va evidentiaza starea..naturala si capacitatea de analiza si sinteza!