Google Website Translator Gadget

sâmbătă, 4 februarie 2012

DOGARIENII SI GANDACII PORTOCALII_______________________________________by STELIAN


  1. DOGARIENII SI GANDACII PORTOCALII
                                          Un dogarian, col. (nu plin, dar asa suna mai frumos) rez., este terorizat noapte de noapte de mii si mii de gandaci. A incercat toate metodele ca sa scape de vizitatori, de la renumitul spray rusesc la momelile cu caviar elvetian, de la blesteme si injuraturi cazone la soborul de vrajitoare, a ars portretul lui Base si al Elenei Udrea noaptea la intrarea in cimitirul evreiesc, dar degeaba, in apartamentul lui gindacii prospera mai ceva ca politicienii. Disperat, fostul colonel (acum asistat, la mila guvernantilor si al blestematului ala de punct) are o revelatie. Dimineata, in timp ce isi face inviorarea aruncind cu baioneta pumnal in portretul lui Base, se gindeste printre injuraturi sa apeleze la colegii de sindicat. Zis si facut.
                                      - Baaa da portocaliu mai esti - ii spune un general care a absovit „magna cum fraude” Academia de inalte studii social-politice (inainte de a-si da bac-ul la „special”) – tu n-ai auzit ca gindacii are organizare militara ? Da-le ordin sa atace apartamentul vecin si ai scapat de ei. Definitiv si irevocabil !
    Fericit, inainte de a suna „stingerea”cu vuvuzeaua si de a cobori Drapelul de pe dulap pe dusumea, dogarianul isi pune centura cu diagonala pe pijama (are si tocul de la pistol, pe care l-a „imprumutat” inainte de a-si cere trecerea in rezerva pe motive de NATO) si trece la programul „somn de voie”. Cind gindacii isi incep si ei programul de noapte, domnul col. rez. aprinde lumina si urla ca pe vremurile cind altii ii faceau cizmele:
                      - Atentiuneeeee ! Surprinsi, dar cu reflexele bine antrenate, gandacii incremenesc in pozitia „drepti”.
    - Comandantul la mine !, racneste fericit de reusita viitorul general.
    Un gandac durduliu (gen Dogaru) se prezinta in pas de defilare si pocneste regulamentar cu toate calciiele:
    - Ordonati, sa traiti !
    - Atacati apartamentul vecin ! tuna ordinul viitorului maresal.
    - Am inteles !, vine prompt raspunsul si in citeva secunde gandacii dispar ordonat, gloata cu gloata. Generalissim-ul ii priveste multumit si isi spune in sinea lui:
    - Avea dreptate pirlitul ala de general. Ca sa vezi pe ce se dau gradele in armata romana, pe organizarea gindacilor. Vai de mama ei !
                               Dupa ce isi admira cu deosebit respect tinuta in oglinda, dogarianul adoarme multumit si tocmai cind visa ca il aresteaza pe Base cu haremul lui cu tot, il trezeste o multime incredibila de gindaci care i-au ocupat din nou apartamentul.
    Furios, viitorul presedinte cheama la raport gandacul sef:
    - Cretinilor, v-am ordonat sa atacati apartamentul vecin !
    - Raportez – spune micul Dogaru – am executat ordinul dvs. si am luat 20.000 de prizonieri !

  2. VOCABULAR:

    DOGARIANUL este un pensionar militar (fara grade ca i le-a furat cineva) care plateste un colonel fara scoala militara ca sa fie incadrat intr-o gloata, ca sa fie intrebat daca are macar un dram de creier, ca sa i se spuna ca nu are ONOARE si PATRIE, ca sa i se spuna cum sa voteze, ca sa i se spuna ca e un disperat ,ca sa auda: zăbăucilor, amorțiților, loazelor, vaci proaste și slugoi ratați, dar lași, tîrfe, milogi și proști bîtă, pe de-asupra., si ca sa fie mintit cit mai frumos.
    „Trăiască România! Moarte FMI!”

    P.S. Nu toti sindicalistii sunt dogarieni. Unii cred sincer ca Dogaru e scutul lor impotriva legii.
    ***************

    “In 2012, salariile militarilor activi se vor alinia la salariile omologilor lor din NATO. Iata de ce se destructureaza din nou armata, iata de ce vor fi date afara 18.000 de cadre (pentru ca sunt militari activi) de la jandarmi si pompieri. Ca sa se plateasca la cat mai putini noile salarii.”
    “Daca mai aveti un dram de creier, un strop de virtute romana, si daca va mai intereseaza soarta copiilor vostri, a Romaniei ca stat si a natiunii romane, va asteptam alaturi de noi, marti, 1 Martie, la orele 14.00, cand vom ajunge in mars la Piata Victoriei.”
    18.02.2011
    ***************
    “Dorim sa dezmortim gloatele Capitalei, inclusiv pe membrii filialelor noastre din Bucuresti, sa-si regaseasca, cu ajutorul SCMD, constiinta de popor, ca sa stie pentru ce se vor bate pe 16 martie.”
    11.03.2011
    ***************
    “Este adevarat, avem multi disperati intrati in randurile SCMD doar de frica pierderii cuantumului pensiei.”
    06.04.2011

88 de comentarii:

  1. Buna dimineata !! Eu am ras tare !

    RăspundețiȘtergere
    Răspunsuri
    1. Stelian P.13:33

      Pentru mine e primul pamflet care nu prea m-a mai amuzat. Lucrez de citeva zile la un bilant al activitatii sindicale pe anul trecut si am incercat sa trag o linie, sa vad ce au cistigat si ce au pierdut (si ei si ceilalti pensionari militari).
      Ei au pierdut pe toata linia. La ora actuala au sanse in justitie doar INDIVIDUAL dar ei se incapatineaza sa "actioneze" cu gloata. Ce sanse au in justitie am explicat pe intelesul tuturor in articolul trecut.
      Gargaragiul care le papa banii vorbeste despre peste 700 de victoriosi care au ramas pe LEGEA 164. Unde sunt acesti victoriosi, de ce nu ma contrazice niciunul cu cuponul de pensie in mina ? Ce pensie au primit luna trecuta, pensia veche, cea de 3000 de euro sau pensia revizuita ?
      Ce-i asteapta la CEDO (in afara de o groaza de cheltuieli cu avocatii) am mai scris si nu sunt eu singurul care o face de peste doi ani.
      Ce am cistigat noi ?
      Ura populatiei.
      Dogarienii mai au o singura sansa sa demonstreze ca au macar "un dram de creier", sa evite din aprilie plata sumelor de bani primite in plus anul viitor. As face un pariu pe rezultat dar ma abtin.

      Ștergere
    2. Stelian P.13:51

      Erata:
      ...primite in plus anul trecut.

      Ștergere
  2. Buna hiperbola, bun pamfletul,ai surprins chintesenta miscarii "actuale'fiindca in faza initiala a formarii ei reprezenta o falanga de lupta impotriva nedreptatilor facute pensionarilor militari si o mare speranta de reparare a greselilor,dar speranta s-a naruit,ca orice speranta in Romania,din trei cauze:1.Interventia promta a ministrului Oprea pentru adoptarea unei ordonante favorabila pensionarilor;
    2.Impartirea gruparii de pensionari in doua ,unii care sustineau mentinerea L 164/2001 si ceilalti care nu beneficiau de prevederile acestei legi;
    3.Infestarea cu gustul puterii a conducerii SCMD si gandul de a accede la borcanul cu miere-practic ,deturnarea miscarii initiale.
    La inceput ne puseseram o mare speranta in acest sindicat si eram cam de temut de catre actuala putere dar marea greaseala a conducerii SCMD a fost ca nu a cautat sa gaseasca o cale de mijloc pentru toate necazurile ,doleantele si cererile pensionarilor,ei ,au incercat sa traga spuza pe turta lor si au ramas si fara spuza si fara turta>>>deja ,sunt desueti.

    RăspundețiȘtergere
    Răspunsuri
    1. Stelian P.13:39

      Chestia cu alinierea la salariile NATO e o minciuna ordinara. De peste un an ii intreb pe cei mai informati iar raspunsul e acelasi:
      - nu exista nicio prevedere in acest sens.
      Mai nou politrucul sef vorbeste despre pensii de 6 - 7000 de euro peste 2-3 ani. Il cred din ce in ce mai putini dar cei care se fac de ris suntem noi toti. ONOARE si PATRIE cu cuponul de pensie in mina.

      Ștergere
  3. Acest comentariu a fost eliminat de autor.

    RăspundețiȘtergere
    Răspunsuri
    1. #Asta cu alinierea salariilor la nivelul celorlalti din NATO cred ca seamana cu Raiul promis de preoti.pai nu va inchipuiti ca salariul unui Locotenent este de vreo 4-5000 de euro iar a unui general 15-40.000 euro de unde ???Sa zicem ,prin reducere la bsurd,ca s-ar da asa pai nu ar dura o sapatamana si s-ar declansa un razboi civil in tara de nu ar mai ramane piatra pe piatra.
      Nu zic sa nu fim visatori,dar nici sa facem din asta un crez,"Cobori in jos Luceafar bland/Si nu visa miere curgand.Sa ridicam putin plafonul deoarece unii sunt cu capul in nori.

      Ștergere
    2. Anonim13:46

      #
      AnonimFeb 4, 2012 03:38 AM

      Boculet ii maaaaare,Boculet ii taaaaaare !
      Cu a lui coasa, barbiereste frate,
      Pensii supradimensionate,gonflate si total nemeritate !
      Taie cu indarjire,ajutoare de tot felul- chiar si de incalzire !!
      Lasa fara sprijin si ajutor de benzina
      Posesori de scutere, jipuri... si dragline!!!
      Revolutionarii lu peste prajit ,
      Ce luptara si luptara in noaptea sfanta de Craciun ,
      Cu porcul pe masa si cu vinisorul,tragand la chiolhane,
      Ramasera saracii ,far,de parale doar cu..Dictatura si cu Base -Chiorul!!!
      Plang gandaci si se jura,
      Ca-l vor face in batatura
      Ca-i gandac,ca-i godac.
      Mama lui ca-i tot un drak!!!!!
      Ne-a lasat sa privim a mila ,sa ne pice -ncet o bala,
      Sa bem Wyschi pe burta goala!! VAE victis si vai mama!!
      Puschian

      Ştergere
      Răspundeţi

      Ștergere
  4. Acest text l-am mai vazut undeva printre "bloagele" din jur,oare unde?

    RăspundețiȘtergere
  5. Anonim18:28

    stati un pic doar un pic,sa ma pot opri din hohotele de ras...

    RăspundețiȘtergere
  6. Anonim18:47

    Mda tigri2 ai facut o analiza succinta si reala in doar trei puncte.Adevarul ramane adevar,oricat ar durea.Dar acum ce ne facem ca dobi/doghy ne baga pe toti in kkt.Au facut-o de fapt de mult....
    Acum civilii ne"iubesc" si mai mult ca inainte,ca stii tu cat ne iubeau si asa.
    Dobi/doghy astia nehaliti oare se vor opri vreodata din elucubratiile lor paranoice??
    PSCe mi-as dori sa ma intalnesc cu piticania aia de dogaru la o cafea si sa-l intreb de ce vorbeste gura fara el si in numele nostru...Poate voi avea noroc si ii voi arata ce e aia LM si viata de militar,dar o sa-l doara rau de tot,jigodie nesatula ce e
    Cezare am ras dar am si plans de mila militarilor cinstiti si nevinovati,tarati in aceasta mocirla.Voi aveti vecini civili care au auzit de dogaru??Ia intrebati-i??Ca mie deja imi spun vecinii mei(civili)
    scuzati expresia:
    Ce p.la mea mai vrea si asta ba(dogaru)!!.Ce nu v-ajunge???
    Bag seama ca incep sa apara primele reactii.S-ar putea sa iasa nashpa din cauza idiotului
    Tot ce v-am spus e pe bune.
    Transmite-le idiotilor doghy ca daca au pus vant deja cam iese furtuna
    zii lu cashu,lu'dogaru,lu' stelian,lu' plano,lu' dancuta cui vrei tu.Dar e pe bune!!

    RăspundețiȘtergere
    Răspunsuri
    1. Stelian P.19:18

      Tu ai vecini civilizati. Ai mei ma intreaba daca sunt si eu in "sindicatul ala.." si asta ma enerveaza rau de tot.
      Si eu am auzit ca nu iese prea bine dar din pacate dogarienii o sa iasa si mai prost decit sunt acuma. Se apropie alegerile si urmeaza sa apara din nou proiectul ala de lege cu lustratia dar nu cum urla Dogaru. O sa apara in presa poze cu evolutia fiecarui cadru de nadejde din consiliul politic, din securitate, militie, graniceri, procuratura militara, cu pensia pe care o are si poporul o sa-si spuna parerea. Cum se termina nu stiu dar printre primii pe lista e Pricina.

      Ștergere
    2. Anonim19:46

      Acest comentariu a fost eliminat de administratorul blogului.

      Ștergere
  7. @Cezare ,iar apar paduchii ,nu castigi nimic lasand "anonimii"sa-si dezvaluie goliciunea morala,dimpotriva ,ne alungi pe noi cativa fideli.Da-le cu 'spray"

    RăspundețiȘtergere
  8. Mi l-a furat blogul tau ,vad ca-i cam capricios.

    RăspundețiȘtergere
  9. Sa vad daca pot sa-l recuperez.

    RăspundețiȘtergere
  10. Nu pot ,am probleme de cate ori scriu pe ARMYIA.

    RăspundețiȘtergere
  11. Acest comentariu a fost eliminat de autor.

    RăspundețiȘtergere
  12. Acest comentariu a fost eliminat de autor.

    RăspundețiȘtergere
  13. Anonim23:37

    Acest comentariu a fost eliminat de administratorul blogului.

    RăspundețiȘtergere
  14. Anonim09:26

    @ cezar, curleone, stelica p....., tigri2 - Smecherilor, faceti repetitie pe blogu comisarului de parnaie si va dati in stamba aici? Adica va autoexcitati? Stiti cum i se spune la treaba asta? Laba. Sunteti lamentabili, mai lamentabili decat gandacii generalului. Cred ca sunteti o grupare evadata din prizonierii luati. Da, chiar asa e - niste gandaci portocalii scarbosi si libidinosi. Oricum, zilele portocalii sunt numarate. Sa vad cum scoateti capul in lume dupa aia. Cred ca bietul Burcu o sa aiba o groaza de treaba cu reeducarea voastra.

    RăspundețiȘtergere
    Răspunsuri
    1. Stelian P.10:08

      Minunat comentariul tau, de adevarat intelectual. Acuma am niste nelamuriri si sper sa ma ajuti:
      - ce inseamna "blogu" ca termenul imi lipseste din vocabular ?
      - ca gindacii sunt scirbosi (ai vorbit si cu entomologii sau termenul te depaseste ?) pot sa accept, dar unde ai citit tu ca sunt libidinosi ? Cunosti termenul sau iti place cum suna ?
      - zile portocalii ? Unde ai vazut tu asa ceva ? Poate vrei sa spui zilele portocaliilor dar ma tem din nou ca faci mici erori de intelegere.
      - "bietul Burcu" e activ sau face reeducarea la ferma lui ?

      Ștergere
    2. Taie-i craca anonimului,si asa este cam agramat,o fi vre-un idiot/minor.

      Ștergere
  15. Anonim11:51

    AnonimFeb 4, 2012 11:26 PM - da si care-i problema ? Va veni USL si nu se va modifica nimic in L119 !
    Ba nu -se va introduce si un impozit progresiv .De la 2000 in sus /30/40/- vezi pe unde pici!!! Puschian

    RăspundețiȘtergere
  16. @Stelian P.-Cred ca "anonimul ala"este vre-un cioban in transhumanta dotat cu laptop la coada magarului:
    ---Gindaci-o fi de la ghinda???..de la Gin ?
    ---scirbosi--de la scitzi?
    Nu stiu care o fi etimologia acestor ineptii dar sunt sigur ca tipul este un dobitoc fara scoala proaspat cazut din copac si incearca sa vorbeasca cu oamenii-un neica nimeni.

    RăspundețiȘtergere
    Răspunsuri
    1. Stelian P.13:55

      Ai dreptate. Democratia in viziunea lor le permite (anonim, evident) sa-l bage in ma-sa pe un ministru sau pe orice amarit care a zburat cu 250km/ora la bordul unui autobus de 12 t. Mare scofala ! Daca ai putea sa-l pui la mansa, acolo sus, atunci sa vezi smiorcaieli si pupaturi de miini numai sa-l scapi.
      Lasa-l sa se bucure ca-si permite sa se traga de sireturi cu un pilot.(nu multi au ocazia asta).
      Cum e vremea la voi ? Vad la TV ca va izolati iar de azi mi se pare ca vin portocalii cu codul lor peste voi. Aveti probleme cu incalzirea si aprovizionarea sau (sper) ca totul e in ordine.

      Ștergere
  17. Vremea este precum vremurile.ne-a data Domnul de toate si numai rele ;vreme cainoasa si oameni lup.Ploaie inghetata[givraj]si PARLAMENHOTI cu duiumul.necazul este pentru proprietarii de masini ca sub greutatea ghetii se rup crengi,cad copaci,trosnec toate,iar masini sunt peste tot ,au rasarit precum ciupercile dupa ploaie cred ca sunt mai multe decat locuitori [60%de-ai nostri--40% romani]

    RăspundețiȘtergere
  18. Anonim15:51

    Aho, aho, primari tampiti
    Stati si nu dezapeziti
    De 8 ore, ca nebunu,
    Locuiesc pe DN1
    ... Am o sora si doi frati
    ... In Logan la Afumati
    Iar matusa si bunica
    Stau in Opel la Saftica
    La bunic ii fac pomeni
    Dintr-un Aro la Pucheni
    Tata-i rupt de foame-n gura
    DE 5 ore pe centura
    Mananca la-mpinge tava
    Intr-un Duster la Jilava
    Nici pe jos, nici in mancare
    Nu e nici un pic de sare
    Plugusor cu 4 boi,
    Io sunt unul dintre voi
    Sofati baaaai!!! Puschian

    RăspundețiȘtergere
  19. ***
    "Plugusor cu 4 boi
    Io sunt unul dintre voi[boi?]
    Ok stim asta si stim ca este o plagiatura,ceva noutati ai?

    RăspundețiȘtergere
  20. Stelian P.09:47

    Din colectia „LIMBI ALESE”:

    „Era o formaţie aproape militară. Avea în flancul drept pe col. (r.) Mircea Dogaru, cel care a reaprins în sufletul militarilor în rezervă mândria de a fi militar. Erau 100, dar în spatele fiecăruia dintre ei se află cu siguranță milioane de suflete…..”
    Col. (r) dr. Dumitru CODITA
    01.02.2012

    „….reprezentanti ai Cadrelor Militare Disponibilizate condus de Domnul colonel(r) MIRCEA DOGARU supranumit si COMANDANTUL SUPREM AL PENSIONARILOR datorita faptului ca reprezinta interesele celor sase miloane de pensionari,…”
    antonescu Marian marianantonescu99@yahoo.com
    01.02.2012
    Revista on-line a Sindicatului Cadrelor Militare in Rezerva si in Retragere

    RăspundețiȘtergere
  21. Stelian P.09:51

    Apropo de matematica d-lui col.(r) dr.(!?) Dumitru CODITA:
    Daca in spatele fiecaruia dintre cei 100 "se află cu siguranță milioane de suflete..."
    se pune intrebarea: citi romani are Romania ?

    RăspundețiȘtergere
  22. Ce papagali tupeisti si ridicoli in acelasi timp!!

    RăspundețiȘtergere
  23. Anonim11:14

    TOP GUN
    Stelica,
    Bag seama ca ai avansat de la lustrangiu sef fost pupincurist portocaliu,basist,la anarhist si diversionist!!!!!Pai cum, ii faci portocaliiiiiiii pe gandaci,?????....semn ca n-ai primit medalia la care te asteptai,nici p-aia cu diamantele din gheare de cocos ,ma gandesc ca doua n-ai fi avut cum sa primesti!!!!!!A intuit dicta.......ca tu te intepi in acele lor,(in partile intime si nu vrea sa te aiba pe constiinta)auzi la pijama???? si cand mergi la paine??!!!!!
    Stelica,imi place 'elogiul' adus Creaturei Visatoare,pe blogul tau.......!!!!!!dar,frumos este sa i-l trimiti si ei,pai nu???????Numai eu sa-ti descopar dedublarile si tulburarile de personalitate?????
    O ZI EXCEPTIONALA SI, SA FITI IUBITI!!!!!
    P.S.Vezi ca dogarian in dex,nu exista,......era din gandirea ta cand nu esti urmarit de 'turele de serviciu'!!!!!!!!!Hi ,hi si ha,ha!!!!!

    RăspundețiȘtergere
  24. Stelian P.13:08

    Cum isi respecta sindicatul militarilor poporul:

    „Orice Armată îşi merită poporul !
    Nu vedeţi reacţiile maselor zăpăcite de atâta propagandă băsesciană? Salarii nesimţite, pensii nesimţite etc! De când nu aţi mai simţit atâta ostilitate din partea “publicului larg”? De pe 21 decembrie 1989, aşa e?...
    Orice popor îşi merită, cu vârf şi îndesat conducătorii şi orice Armată îşi merită poporul.”
    Cpt.cdor (rez) ing Ovidiu Mihalache
    05.02.2012
    SCMD SFANTU GHEORGHE

    Mama lui de popor prost si nerecunoscator...ca incep sa ma enervez si eu.

    RăspundețiȘtergere
  25. Anonim19:38

    Gata cezarica ,de cum iti miroase a ceva "zburatoare 'mai tanara hop si tu de parca nu ar fi cerul plin de pasari -o vrei neaparat pe cea a prietenului tau.sa stii ca noi toata viatza am cam plecat prin tara ,in misiuni.2-3 zile ,o saptamana ,o luna ,si aveam unii colegi care nefiind in stare sa-si faca rost de o pasarica se dadeau la stolul colegilor lor,asa esti si ru.Eu fac un pas inapoi,dar am avertizat-o pe CVIS ca esti"bunicul"ei.t2

    RăspundețiȘtergere
  26. Anonim20:23

    Chiar vreau niscai explicatii,ce ti-a venit sa ma jignesti ca umblu cu vanesa si alte vrajitoare,sau ca as minti,de ce te-ai aruncat 'gratuti'in acesta 'aventura'daca ai pus ochii pe aceasta fata eu ma retrag si sa stii ca nu am avut ganduri ascunse pur si simplu ma leaga niste amintiri placute de zona aia [Piatra Neamt-Iasi]este vorba de anii adolescentei mele si apoi eu nu alerg dupa himere.

    RăspundețiȘtergere
    Răspunsuri
    1. @T-2/ Ha,ha,ha,ha,...sa fiu al dracului ce am mai putut rade!
      Omule tu chiar nu ai simntul umorului , nu stii de gluma????
      In ceea ce o priveste pe fata,eu zic asa : sa aleaga ea !!(hi,hi,hi),este korekt sau nu??
      PS. Cum sa fiu mai bunicul ei ? Tie nu ti-e bine??!!
      poate coleg .de armata.......?????

      Ștergere
    2. Anonim21:38

      Cam seamana cu un ras cu ecou.

      Ștergere
  27. Anonim20:49

    Poate am glumit si eu doar ca subtil,tu ce ai inteles?Sau nu te prinzi la glumitze?Acesta-i argumentul pregatit ?Arunc cu glod in om si am pregatita replica :mai omule chiar nu stii de gluma/
    ba stiu si stiu pana unde e gluma si de unde incepe magaria.tu ia-o caatare si Piano-pianissimo.

    RăspundețiȘtergere
  28. Anonim20:53

    Tinand cont ca nu eu am aruncat primul cu piatra eu ma opresc aici.caz closed.

    RăspundețiȘtergere
  29. buna seara!:)

    Multumesc pt. vizita:D:)

    RăspundețiȘtergere
  30. Anonim23:50

    poate va mai ganditi tovarasi!!!(plano10)


    O posibila tema de gandire pentru romani, pentru tot ce am trait si inca se mai traieste aici:
    Cum se distruge o natiune! Doar cu psihologia maselor, bine cunoscuta!
    Un profesor de economie de la un colegiu a declarat ca nu a picat vreodata pe cineva la examen, dar a picat odata o grupa intreaga.
    Acea clasa a insistat ca socialismul este functional si ca nimeni nu ar trebui sa fie sarac si nimeni bogat, toata lumea EGALA!
    Profesorul le-a spus, "OK, vom face in grupa aceasta un experiment asupra socialismului.
    Se va face media tuturor notelor, si fiecare va primi aceeasi nota, astfel incat niciunul nu va pica si niciunul nu va primi nota 10."
    Dupa primul test, notele au fost adunate si impartite la numarul de studenti, si toti au primit un 8.
    Studentii care au studiat intens au fost suparati, dar cei care au invatat mai putin au fost bucurosi peste masura.
    Cum cel de-al doilea test se apropia, studentii care studiasera putin au invatat si mai putin, iar cei care studiasera mai intens si-au spus ca si ei vor o "pomana", asa incat si ei au studiat mai putin.
    Media celui de-al doilea test a fost 6! Nimeni nu mai era fericit.
    Cand a fost dat al treilea test, media notelor a fost 4 .
    Notele nu au fost crescatoare deoarece au aparut certurile, acuzatiile, ura si nimeni nu a vrut sa invete pentru beneficiul altuia.
    Spre marea surpriza a tuturor studentilor, toti au picat. Profesorul le-a spus ca socialismul va pica in final deoarece, atunci cand recompensa este mare, efortul pentru a avea succes este, de asemenea, mare. Dar cand statul nu mai acorda acea recompensa, nimeni nu va incerca sau va vrea sa aiba succes.
    Nu putea fi o explicatie mai simpla.
    Iata un scurt paragraf care sintetizeaza totul:
    "Nu se poate legifera ca saracul sa fie liber, iar bogatul in afara libertatii. Ceea ce primeste o persoana, fara a fi muncit pentru aceasta, trebuie produs de cineva, care, la randul ei, nu primeste pentru ceea ce a muncit.
    Statul nu poate da cuiva ceva, fara sa fi luat mai inainte de la altcineva.
    Cand jumatate din populatie vede ca poate sa nu munceasca, pentru ca cealalta jumatate va avea grija de ea si cand jumatatea care a muncit realizeaza ca nu are sens sa mai munceasca, pentru ca altii sunt beneficiarii muncii lor, atunci, prietene, acesta este sfarsitul oricarei natiuni.

    Nu poti multiplica bogatia divizand-o."
    PS.S-a intamplat in Suedia tovarase plano

    RăspundețiȘtergere
    Răspunsuri
    1. Stelian P.07:44

      Corect si bine sintetizat. Partea proasta e ca nu toti avem sansa sa invatam cu asa profesori. In "viziunea" tovarasilor astia se numesc elitisti si locul lor e la stuf, in delta, sau mai sigur cu un glont in ceafa.

      Ștergere
  31. Anonim00:02

    comment-ul de mai sus l-am primit pe mail
    Pe infoM nu-l postez ca tembelul dancuta e cu degetul pe tasta "delete" cum eram eu pe tasta "lansare"cred ca ala nici nu mai doarme de grija tastei "delete" hi,hi
    PS.Pe de alta parte cititi si cruciti-va:
    Eu acum am intrat in casa,am privit pe geam si ce vazui!!!!
    Pe bulevard,pe un sens curgea miere si pe celalalt lapte..
    aviz dobitocilor!!!
    PS.Daaaa... dogaru n-a fost nominalizat???
    E o nedreptate strigatoare la cer.ERA CEL MAI BUN PRIM-MINISTRU.Va spun eu credeti-ma:)))))))
    PS2 dar ministrul apararii macar ar putea???(tuns)

    RăspundețiȘtergere
  32. Anonim 218:04

    DEZAVUEZ FOLOSIREA ACESTEI EXPRESII!!!
    Cezar,primeste sincerele mele urari genitale !

    RăspundețiȘtergere
  33. Anonim21:53

    ce rai sunteti(iar unii prosti de-a binelea

    pentru doamnele cu simtul umorului ... …si barbatii ... relaxati !

    Asa a inceput cearta!


    1. Urmaream in pat, linga nevasta-mea, "Vrei sa fii miliardar?"
    M-am intors catre ea si am intrebat-o: "Vrei sa facem dragoste?
    "Nu", mi-a raspuns ea.
    "Asta e raspunsul tau final?", am intrebat-o.
    De data asta nici nu m-a privit cind mi-a raspuns ca da.
    Asa ca am spus: "Atunci as vrea sa sun o prietena"...
    ...si atunci a inceput cearta!

    2. Nevasta-mea s-a dus la supermarket
    Am rugat-o sa ia si-un bax de Tuborg, de 18 lei.
    A cumparat in schimb o cutie de L'Oreal DermaGenese de 24 de lei.
    I-am spus ca berea ar fi ajutat-o sa arate mai bine in noaptea aia decit crema
    ...si atunci a inceput cearta!

    3. Am scos-o pe nevasta-mea la un restaurant.
    S-a intimplat ca ospatarul sa ia mai intii comanda mea.
    "Un cotlet mare de vita in singe pe gratar.
    M-a intrebat: "Nu va pasa de vaca nebuna?"
    "Nu.", am raspuns. "Poate comanda si singura"...
    ...si atunci a inceput cearta!

    4. Nevasta-mea statea linga mine pe canapea, in timp ce eu zappam canalele.
    M-a intrebat: "Ce mai e pe televizor?"
    I-am raspuns: "Praf"...
    ...si atunci a inceput cearta!

    5. Nevasta-mea tot incerca sa-mi sugereze ce-si doreste pentru urmatoarea aniversare.
    Mi-a spus: "vreau ceva stralucitor, ce ajunge de la 0 la 100 in trei secunde." I-am daruit un cintar ...
    ...si atunci a inceput cearta!

    6. Cind am ajuns aseara acasa, nevasta-mea mi-a cerut sa o duc intr-un loc scump.
    Am dus-o la o benzinarie...
    ...si atunci a inceput cearta!

    7. Cind m-am pensionat, m-am dus la Oficiul de Asistenta Sociala sa ma inregistrez.
    Tipa din spatele biroului mi-a cerut buletinul, sa-mi verifice virsta.
    Il uitasem acasa.
    I-am cerut scuze, i-am spus ca ma duc acasa sa-l iau si ma intorc.
    A fost foarte draguta: "Nu va mai deranjati, descheiati-va la camasa.
    Parul carunt de pe pieptul meu a convins-o si mi-a inregistrat solicitarea. Incintat de solicitudinea ei, cind am ajuns acasa i-am povestit nevesti-mii.
    Ea a spus: "Trebuia sa-ti scoti si pantalonii, poate primeai si ajutor pentru dizabilitati"...
    ...si atunci a inceput cearta!

    8. Stateam alaturi de nevasta-mea la intilnirea de 30 de ani de la terminarea liceului si ma tot uitam la o tipa bine, dar complet turta, ce-si legana nostalgic intre doua degete paharul, singura la o masa de alaturi.
    Nevasta-mea m-a intrebat: "O cunosti?"
    "Sigur", am oftat, "e prima mea prietena din liceu. Am inteles ca s-a apucat de baut imediat dupa ce ne-am despartit, si de-atunci n-a mai fost treaza."
    "Dumnezeule!" a spus nevasta-mea. "Cine s-ar fi gindit ca o persoana poate sarbatori atita timp?"...
    ...si atunci a inceput cearta!

    RăspundețiȘtergere
  34. Anonim21:54

    9. Nevasta-mea statea goala si se privea in oglinda din dormitor
    Nu se prea bucura de ce vedea si mi-a spus :
    "Ma simt oribil! Atit de grasa si de batrina! Am nevoie de un compliment!" I-am raspuns: "Vederea ti-a ramas perfecta"...
    ...si atunci a inceput cearta!

    10. Nevasta-mea m-a intrebat daca rochia ii face fundul mare. I-am spus ca nu asa de mare ca rochia de ieri . ...si atunci a inceput cearta!

    11. Simbata dimineata m-am strecurat usor din asternut, mi-am facut pachetul si am coborit pe tacute in garaj Am legat barca la cirlig si am inceput sa dau cu spatele. Abia cind am iesit cu totul din garaj am realizat ca ploua cu galeata si vintul batea cu 100 km/h . Am deschis radioul si am aflat ca vremea avea sa fie la fel toata ziua. Am tras inapoi in garaj si, tiptil, m-am dus inapoi in dormitor. M-am strecurat la loc linga nevasta-mea si i-am soptit: "E o vreme groaznica afara." Pe jumatate inca adormita, ea a raspuns: "Iti poti imagina ca prostul de barbatu-meu s-a dus la pescuit pe asa
    o vreme?"...
    ...si atunci a inceput cearta!

    12. Am intrebat-o pe nevasta-mea unde ar vrea sa mergem pentru aniversarea casatoriei noastre. Mi s-a incalzit inima cind am vazut-o topindu-se de bucurie.
    "Undeva unde n-am mai fost de mult timp..." a spus ea, nehotarita
    Asa ca i-am sugerat: "Ce parere ai de bucatarie?"...
    ...si atunci a inceput cearta!

    RăspundețiȘtergere
  35. Interesante motive de cearta dar cam sofisticate ,de fapt la varsta noastra putem gasi motive mai banale .oricum sunt valabile.tigri2

    RăspundețiȘtergere
  36. Anonim00:20

    @tigri2
    n-o lua in serios !!
    sunt doar poante si atat.Chiar scrie la inceput.Am vrut sa zambiti nu sa faceti analize de tot felul.OK??

    RăspundețiȘtergere
  37. Anonim08:21

    CU 10 ORE IN URMA
    sursa "adevarul.ro

    ,,Gata, acum mă duc la pârnaie“, a spus fostul secretar de stat pentru problemele revoluţionarilor, Emilian Cutean, când a aflat că a fost condamnat definitiv la cinci ani de închisoare.
    Acuzat de corupţie, Emilian Cutean (46 de ani), fost deputat PSD şi fost secretar de stat pentru problemele revoluţionarilor în Guvernul Năstase, îşi va petrece următorii cinci ani după gratii. Decizia este definitivă şi a fost luată ieri de magistraţii Curţii de Apel Bucureşti.

    Contactat de „Adevărul" imediat după anunţarea sentinţei, Cutean era răvăşit şi resemnat. „Mă aşteptam să fiu condamnat. Cred că există o legătură între prelungirea mandatului lui Daniel Morar la DNA şi condamnarea mea. Am început să mă pregătesc. Gata, acum mă duc la pârnaie", s-a văitat Emilian Cutean.

    A tocat banii revoluţionarilor

    Potrivit anchetatorilor, în decembrie 2004, la câteva zile după ce şi-a pierdut funcţia de şef al Secretariatului de Stat pentru Problemele Revoluţionarilor, Emilian Cutean ar fi virat aproape 300.000 de lei (echivalentul a peste 85.000 de euro la acea dată) din bugetul instituţiei în conturile asociaţiei sale - ,,Asociaţia Club 22". Fostul secretar de stat ar fi folosit aproape 100.000 de lei ca să achite chiria restantă pentru imobilul în care locuia - şi în care funcţiona şi asociaţia, iar restul, de 200.000 de lei, i-ar fi virat într-un cont al său.

    Toate acestea, în contextul în care Guvernul alocase sumele respective pentru ,,un program care se referea la problemele sociale ale revoluţionarilor (autoturisme pentru răniţi, materiale sanitare, tabere pentru copiii revoluţionarilor etc.) şi la aniversarea a 15 ani de la Revoluţia Română din 1989", notează anchetatorii anticorupţie. Cutean nu a ,,operat" singur, ci a fost ajutat de Mihaela Sbârcea, fostul director economic al secretariatului de stat, condamnată şi ea la trei ani cu suspendare.

    Iliescu îl apără: „E o nedreptate"

    Ascensiunea lui Emilian Cutean către structurile de conducere ale statului a început în zilele Revoluţiei din 1989. La acea vreme, Cutean se afla în Bucureşti, după ce în 1987 plecase din Sibiu, reprofilându-se din strungar la întreprinderea „Mecanica" în cascador la „Româniafilm". Pe 22 decembrie 1989, după fuga lui Ceauşescu, a intrat în sediul Comitetului Central şi a făcut parte din gaşca lui Dan Iosif, transformată de regimul Iliescu într-un soi de gardă revoluţionară. După ce s-au liniştit apele, noua putere a avut grijă să-i răsplătească cum se cuvine pe toţi cei care au dat o mână de ajutor.

    În ianuarie 1990, Emilian Cutean a fost inclus în Comisia de Control Economic, subordonată Guvernului, a devenit membru FSN şi a înfiinţat ,,Asociaţia Club 22". A fost blagoslovit cu fel şi fel de funcţii în timpul mandatelor lui Ion Iliescu: a fost secretar de stat pentru problemele revoluţionarilor (2002-2004) şi deputat PSD de Alba (2004-2008), iar în anul 2004, Iliescu a dat un decret prezidenţial prin care l-a inclus pe fostul strungar în Colegiul Naţional al Institutului Revoluţiei Române. Acest institut va avea acum „onoarea" de a avea în structură un puşcăriaş, întrucât legea după care funcţionează prevede că un membru poate fi înlocuit doar în caz de deces.

    RăspundețiȘtergere
  38. Anonim08:22

    continuare.....

    Ion Iliescu, preşedintele Institutului Revoluţiei, nu se dezice de infractorul Cutean nici în al doisprezecelea ceas, ba, mai mult, îl apără cu îndârjire. „Este o mare porcărie această decizie de condamnare. Băiatul ăsta trăieşte o nedreptate, el este nevinovat şi a picat la mijloc într-o luptă. N-a făcut decât să distribuie asociaţiilor de revoluţionari nişte sume care reprezentau un sprijin acordat de Guvern. Instanţa a dovedit că a băgat banii în contul lui? Nu ştiu, nu vreau să comentez. Îmi ajunge, măi, nu mai insistaţi", a declarat Ion Iliescu.

    Escrocii, între ei

    Deşi a prejudiciat statul, Emilian Cutean n-ar fi ajuns probabil niciodată la puşcărie dacă n-ar fi intrat în conflict cu actualul secretar de stat George Costin, despre escrocheriile căruia ziarul „Adevărul" a scris în repetate rânduri.

    Costin este cel care a scos la iveală neregulile comise de Cutean, dar nu din spirit civic, ci pentru a-şi urmări interesele. Prin asociaţia sa, ,,Metrou", Costin a cerut o expertiză juridică pentru a proba în instanţă vinovăţia lui Cutean, după care l-a şantajat, cerându-i ,,să treacă" la grămadă dosarele revoluţionarilor din Asociaţia ,,Metrou", miza fiind uriaşă prin perspectiva indemnizaţiilor consistente încasate de fiecare posesor de certificat.

    ,,A fost finalizată expertiza judiciară vizavi de acei bani pe care Cutean i-a furat de la SSPR, iar eu trebuia să plătesc această expertiză. Costa vreo 140 de milioane de lei vechi. Atunci l-am chemat pe un om de-al lui Cutean şi i-am zis că mi-a venit expertiza şi că e grav de tot, e de puşcărie. I-am zis că nu vreau să plătesc 140 de milioane. Renunţ la expertiză, nu o trimit ca probă la dosar şi procesul se încheie. Dar să-mi dea garanţia că îmi lasă oamenii în pace şi că îşi vede de treaba lui. A doua zi mi-a dat telefon Cutean şi mi-a spus «Sugi p...». De atunci nu l-am mai iertat şi uite că se duce la puşcărie", explica Costin pentru ,,Adevărul" într-un interviu realizat în 2011.

    Protejatul lui Iliescu

    Emilian Cutean a ocupat postul de şef al Secretariatului de Stat pentru Problemele Revoluţionarilor în perioada ultimului mandat al lui Ion Iliescu la Cotroceni (2000-2004). Deşi era judecat de magistraţii Judecătoriei Sectorului 1 Bucureşti pentru infracţiuni conexe celor de corupţie, în februarie 2009, când PSD a intrat la guvernare alături de PDL, Emilian Cutean a fost repus în funcţie, la insistenţele lui Iliescu, care s-a arătat deosebit de interesat de controlul acestui departament guvernamental. În iunie 2009, la câteva ore după ce a fost condamnat pe fond, Cutean a fost demis de premierul Emil Boc.

    300 de mii de lei este suma alocată de stat revoluţionarilor, pe care Emilian Cutean a folosit-o însă în interes propriu.

    RăspundețiȘtergere
  39. @Don Corleone,nu stii ca orice scriere va fi analizata de catre critici,ce mai ca orice capodopera.sanatate.

    RăspundețiȘtergere
  40. Stelian P.08:18

    Din "gindirea" unui general:

    "Sectorul privat, responsabil în proporţie de 80% de dezastrul economic, a fost protejat, cea mai mare parte a întreprinzătorilor declarând timp de trei ani „profit zero” şi producând evaziune maximă."
    miercuri 08.02.2012

    PREŞEDINTELE SCMD, FILIALA 1 BRAŞOV
    Gl.mr.(r) prof univ. Petrişor Mandu
    dr. în Ştiinţe Economice
    dr. în Ştiinţe Militare

    RăspundețiȘtergere
  41. Anonim08:49

    @Stelian P
    stiu ca nu poti dar incerc si eu
    Dupa atata gandire "economica pertinenta" n-ai putea sa stergi denumirea localitatii din postarea de mai sus???

    PS d-nul de mai sus mi-a fost cdt.bt.timp de trei ani in sc.of.....adica TREI ANI nu asa o saptamana doua deci cunosc "spetza"hi,hi(plus ca in urmatorii 20 si...de ani am fost concetateni."Perle" de astea si de altele a spus cu sutele

    RăspundețiȘtergere
    Răspunsuri
    1. @DC._19 grade C. Linea - porneste la primul..sfert de cheie!!!

      Ștergere
  42. Anonim08:56

    @Stelian P.Feb 5, 2012 03:55 AM - N-ai vrea sa vezi cum e daca-mi tii tu mansa? Sau levierul... Pot incerca si ceilalti din grupul de barfitoare (cezar, tigri, curleone). Cred ca ar fi o experienta interesanta pentru voi.
    Apropo, telectualule, gândire se scrie cu â din a iar nu gindire. Daca nu ai instalate diacriticele, nu am idee daca stii ce sunt alea,macar foloseste a.
    Si acum, gata - treceti la... mansa (sau levier). Case closed!

    RăspundețiȘtergere
    Răspunsuri
    1. Stelian P.10:45

      Chestia cu gindirea e o recomandare nu e obligatorie. Si tocmai tu sa folosessti cuvintul asta e blasfemie.

      Ștergere
  43. Iar ai aparut musca galbena de closet?Daca ai fi OM [ceea ce nu esti-tu esti o biata maimuta cu rat de porc si nu ai curajul sa scrii decat dandu-te drept ANONIM]ai scrie cu simtul raspunderii dar esti un prostanac gen Jeoana sau alti dobitoci.Du-te-n crucea ma-tii de boschetar nenorocit.

    RăspundețiȘtergere
  44. Anonim11:57

    @tigri2
    subscriu cu o corectura....da este de kkt da-i verde nu galben,un verde de ala ,urat,urat si puteeeee.....a politica de la distanta

    RăspundețiȘtergere
    Răspunsuri
    1. Stelian P.12:47

      Te inteleg bine. Si eu tin la orasul meu dar asta e situatia. Fiecare oras mare are si el gunoaiele lui, de ce nu ar fi Mandu o exceptie ?

      Ștergere
  45. Stelian P.12:50

    Unde esti tu, o Soarele meu ?

    "După cum observaţi şi dumneavoastră nici „partidul Tribunului” nu iese la rampă cu ceva negocieri. Preocupat, în exces, cu problemele europarlamentare probabil, va emite un punct de vedere când „zarurile vor fi aruncate”."

    miercuri, 8 februarie 2012
    PREŞEDINTELE SCMD, FILIALA 1 .........
    Gl.mr.(r) prof univ. Petrişor Mandu
    dr. în Ştiinţe Economice
    dr. în Ştiinţe Militare

    RăspundețiȘtergere
    Răspunsuri
    1. Si asta a fost" ocupat " cu armata de a avut timp pentru atatea doctorate!!

      Ștergere
  46. Stelian P.14:15

    Gramatica la coloneii dogarieni:

    EROULŞI MAFIOTUL
    „Din compararea celor două cariere se desprinde două concluzii:”
    joi, 9 februarie 2012
    col.(r) Remus Macovei
    SCMD CONSTANTA

    RăspundețiȘtergere
    Răspunsuri
    1. Anonim20:33

      Pai e "normal" la macovei,ca "e" sub 50.
      Si a mai comis-o analfabetul de multe ori

      Ștergere
  47. Anonim16:32

    Ce sa mai comentez? Nu ajungi tu cu cititul pana aici. :) Odorica

    RăspundețiȘtergere
  48. Stelian P.18:06

    Coloneii "loveste" fara mila:

    "Personal, voi continua să-l întreb pe cetăţeanul Emil Boc „de ce mi-a trimis în ultima lună cinci (5) decizii de pensionare, toate greşite?”."
    miercuri, 8 februarie 2012
    PREŞEDINTELE SCMD, FILIALA 1.......
    Gl.mr.(r) prof univ. Petrişor Mandu
    dr. în Ştiinţe Economice
    dr. în Ştiinţe Militare

    Ce noroc au unii colonei ! Lor le trimite deciziile un prim-ministru iar mie mi le trimite un amarit de director. Unde e egalitatea in fata legii ?

    RăspundețiȘtergere
    Răspunsuri
    1. Anonim20:29

      @Stelian P
      Multumesc pt intelegere....aia cu orasul(desi toata lumea il stie ca pe un "cal breaz" pe ipochimen)
      @Cezar
      te intrebi cum de atatea "doctorate"???
      Iti spun eu:Dupa anii '90 era cdt sc of Bv cu functie de gl.mr.(in anii 80 cand mi-a fost cdt bt era notoriu ca apropiat al PCR(notoriu fara ghilimele)Mai departe ...cu functia si cu relatiile din anii 90,restul a fost joaca de copii....Doar a spus ce doreste si a fost servit.Uitati-va la "lucrarile" lui.Toate dar TOATE sunt copy/paste.
      Mai pe larg.....din sase -sapte lucrari originale a copiat sute de pasaje si-a mai dat cu parerea pe ici si colo,si a aparut o carte "noua si originala".Si gata "doctoratul"mai ales dupa ce d-nul general NU MAI ERA doar general era si RECTORUL ACADEMIEI FORTELOR AERIENE.....bla,bla.Mai departe a fost simplu.....

      Ștergere
    2. Anonim20:34

      Poate vroia 7 ....hi hi ce mincinos!!

      Ștergere
  49. Stelian P.18:08

    Mii de scuze, abia acuma am vazut.
    Pentru generali e "normal" sa se ocupe primul-ministru de trimiterea deciziilor.

    RăspundețiȘtergere
  50. Daaaa mai traiesc, ce iti era dor de mine ? :)) nu prea am mai scris pe blogul asta, ci pe celalalt, acolo scriu chestiile sentimentale...:))pe asta scriu doar ce nu trebuie sa stie "prietenii". Uite eu sunt cam dezamgita ca sunt asa fraiera si nu reusesc sa fiu curva...e greu..am incercat si-am esuat....dar se mai poate incerca !

    RăspundețiȘtergere
    Răspunsuri
    1. ...zici ca ..ai incercat si nu ai reusit??! Poate vrei sa detaliezi!! Sunt conviins ca vei primi sfaturi garla!!!

      Ștergere
    2. Anonim20:36

      Mi-aduci aminte de "perversa" de la radio ZU...poate o mai gasesc in arhiva lor.E chiar faina!!

      Ștergere
    3. Anonim20:38

      @gand pervers
      Domnule ai nevoie de "peste"

      Ștergere
    4. Ce zici ..te bagi,daca fata(doctorita )solicita???!!

      Ștergere
  51. @Don Corleone,domnisoara "gand pervers" are nevoie si de instructor si de peste-te recomand cu caldura.Ce spui "Gand pervers"da-mi datele tale sa-ti fac un portret psiho-comportamental.tigri2

    RăspundețiȘtergere
    Răspunsuri
    1. Anonim09:37

      @tigri2
      Pt "tipul" asta de antrenament nu am nevoie de "profilul" psiho...blabla
      Ca "unealta" mea de instructor nu stie carte....
      PS proasta gluma am facut dar v-am mai zis ca eu la baza nu am scoala de maici si nici la pension n-am fost hi,hi

      Ștergere
    2. Bravo T-2 ai si sarit sa-mi zbori ..trufandaua !!! Prietenii la nevoie se cunosc doar!!!!!!

      Ștergere
  52. Acest comentariu a fost eliminat de autor.

    RăspundețiȘtergere
  53. Daca mai umblii cu ..pistolul mitraliera(p.m.) la vedere bag cenzura ! Nu vreau sa-mi sperii vizitatorii!!

    RăspundețiȘtergere
  54. Acest comentariu a fost eliminat de autor.

    RăspundețiȘtergere
  55. Acest comentariu a fost eliminat de autor.

    RăspundețiȘtergere
  56. Anonim15:18

    si eu am trecere,striga la fel fetele
    PS P-asta n-o stiam

    O stiam p-asta .....baa superba aia moare dupa mine
    -cum bai boso??
    -pai doar n-o sa moara inaintea mea

    RăspundețiȘtergere
  57. @D.C.Asta am auzit-o pe la Marin Moraru prin anii '80.

    RăspundețiȘtergere
  58. Anonim09:31

    ce ti-e si cu "tehnologia" asta.sper sa va amuze.
    o zi buna tuturor!

    http://www.youtube.com/watch?v=GSq7D6aX4dI&feature=youtu.be&t=26s

    RăspundețiȘtergere
  59. Anonim09:24

    Whitney Houston a murit.(48 ani)
    Dumnezeu s-o odihneasca!!
    Plang...

    RăspundețiȘtergere
  60. Anonim14:26

    Aveti grija ca oamenii valorosi incep sa dispara...

    RăspundețiȘtergere

HAI, UIMITI - MA !
Comentariul va evidentiaza starea..naturala si capacitatea de analiza si sinteza!