Google Website Translator Gadget

luni, 23 martie 2015

Un serial de succes..!!____(part two)_________________________________________By RH +

DACA TRECI PRIN CASA MORTII !
______________________________________ Robert Horvath - Déva

 O CARTE SEZATIONALA DESPRE ROBERT HORVATH APARE IN SUA ! NEW YORK TIMES : " UN DOCUMENT ISTORIC CARE SE CITESTE CA O CARTE DE AVENTURI " !
                                              CEUSESCU VORBESTE DESPRE BOMBA ATOMICA ROMANEASCA. CINEASTUL ROBERT HORVATH TRIMITE MATERIALUL FILMAT IN SECRET, IN OCCIDENT. ESTE ARESTAT SI ACUZAT DE INALTA TRADARE. O SCRISOARE A PRESEDINTELUI AMERICAN CARTER OPRESTE EXECUTIA IN ULTIMUL MOMENT.
CITITI PE BLOGUL http://devanewyork.blogspot.com/ FRAGMENTE DIN CARTEA LUI
VICTOR NICOLAE
DACĂ TRECI PRIN CASA MORŢII (II)
                                           DOCUMENTUL CINEMATOGRAFIC CARE A PECETLUIT SOARTA LUI CEAUSESCU !
NEW YORK TIMES :

                                            Ceasescu discuta cu un grup de tovarasi despre un proiect dement . In conversatie apar referinte la bomba atomica, bacterioogica, rachete, arme cu laser etc. Filmat inopinat in satul natal Scornicesti , materialul ajunge in occident. Cineastul Robert Horvath intra peste cateva luni in ancheta securitatii si este acuzat de inalta tradare . O scrisoare a presedintelui american Carter ai salveaza in ultimul moment viata si il trimite peste in SUA. Scriitorul Victor Nicolae preia in cartea " " DACĂ TRECI PRIN CASA MORŢII " aceste evenimente de un dramatism deosebit
                                             “Printre locurile de anchetă ale Securităţii, era şi o veche sală de sport, golită de echipament. În mijlocul ei, se afla o simplă masă de lemn, de obicei goală, şi două scaune. În spatele anchetatorului, pe un perete ucigător de alb, trona portretul uriaş, supradimensionat, al lui Nicolae Ceauşescu. Privirea lui fixă m-a urmărit zi şi noapte, mult timp după aceea – îşi aminteşte astăzi, în exclusivitate pentru ‘New York Magazin’ operatorul şef al televiziunii române din anii ’70. Anchetatorii mai oboseau şi ei, dar aveau grijă ca la plecarea spre alte treburi de-ale lor să mă lase în grija celor mai negre gânduri. Atunci am încercat să pătrund în mintea, sau în lipsa de minte, a acestui ţăran / neţăran extrem de şiret, de care depindea ‘ziua de mâine” a peste 20 milioane de oameni. Pe mine mă obseda întrebarea dacă mai prindeam oare această ‘zi de mâine’? Cu cât mă speriam mai tare că totul depindea de o fracţiune de secundă pe muchia cuţitului, de o toană sau de câteva rânduri aşternute din oboseală pe-o hârtie, portretul dictatorului creştea în dimensiune şi importanţă funestă. Încercam uneori, ca în transă, să văd ce scrie pe coala destinului meu. Pentru mulţi dintre cei care au trecut prin această veche sală de gimnastică, de box sau de lupte, hotărârea finală depindea de anchetatori, de rezultatul lor final în urma anchetei. În cazul meu, între mine şi personajul atotputernic proiectat pe perete nu se mai aflau nimeni şi nimic. Uneori, în disperare, i-aş fi cerut scuze pentru curajul de a-l înfrunta direct, încercând chiar să-l conving de inconştienţa mea. Iar în alte zile mă copleşea mândria de a fi avut această îndrozneală. Încercam să-i conving pe toţi anchetatorii că, în cele 5 / 6 minute în care s-a făcut cel mai important film despre Ceauşescu, m-a dominat doar instinctul de operator cu camera-n priză, nu un obiectiv voit politic. Acesta este de altfel şi adevărul. Anchetatorii păreau că mă cred, mulţumiţi de un răspuns ce umplea o etapă a interogatoriului. Lucrurile se complicau însă la o altă întrebare, la care nu am dat răspunsul niciodată:                                                                                                             De ce am trimis materialul filmat despre preşedinte Serviciului Francez? Scurtul film încă nedevelopat de mine mi-a schimbat destinul, pe o dorinţă mereu vie de a nu uita nimic. Trebuie să recunosc faptul de a nu fi ghicit atunci că tocmai aceste câteva minute de filmare ar fi reuşit să schimbe şi soarta lui Ceauşescu, împingându-l cu încă un pas spre zidul de la Târgovişte. Totul a început într-o zi friguroasă de toamnă, la Scorniceşti, unde liniştea unei ploi mocnite a fost întreruptă de girofarele maşinilor negre ale convoiului prezidenţial.”

                                      -----------------------  // ----------------------------------------

Polonia: Rezerviștii, convocați pentru exerciții militare !!

Iordachescu Ionut / 23 MARTIE, 2015 / 17:32

Anumiți membri ai forțelor rezerviste din Polonia au fost convocați "imediat" pentru exerciții militare, a transmis luni ministerul Apărării. În acest timp, un număr crescând de polonezi se alătură detașamentelor paramilitare de voluntari cu scopul de a urma o pregătire militară de bază astfel încât să-și poată apăra țara în eventualitatea unei invazii rusești.
General Bogusław Pacek a declarat pentru televiziunea poloneză TVN24 că nu există o conexiune între convocarea rezerviștilor și criza din Ucraina. 
Armata ar putea chema orice bărbat cu vârsta între 18 și 60 de ani care nu are probleme medicale.
Într-un comunicat emis luni, ministerul polonez al Apărării a comunicat că exercițiile sunt efectuate "în linie cu planurile de verificare a pregătirii operaționale a Forțelor Armate în 2015".
Ministrul Tomasz Siemoniak a anunțat încă din luna ianuarie că va adopta măsuri pentru a stimula tinerii să urmeze cariera militară, că se vor constitui unități paramilitare și că va fi sporit numărul exercițiilor pentru pregătirea rezerviștilor, în anul 2016 circa 38.000 de rezerviști urmând să fie chemați să participe la programele de instrucție militară, față de 12.000 anul acesta
În ceea ce privește detașamentele paramilitare de voluntari, Guvernul de la Varșovia a manifestat inițial reținere față de aceste miliții neoficiale, pe care acum caută se le integreze în corpul Armatei.

Crimeea: Un an de la anexarea peninsulei, aniversat în stradă la Moscova: "Vrem Polonia și Finlanda" - VIDEO


Se estimează că circa 10.000 de voluntari polonezi sunt reuniți în prezent în circa 120 de astfel de grupări. Circa 800 dintre ei s-au întâlnit vineri la Varșovia la o reuniune organizată de Ministerul polonez al Apărării, primind cu această ocazie pentru prima dată recunoașterea oficială a existenței lor. Ministrul apărării, Tomasz Siemoniak, i-a asigurat că ministerul pe care-l conduce va plăti solde pentru 2.500 de voluntari ce vor constitui structura de bază a unităților locale de autoapărare care vor fi mobilizate în caz se război.
Cerasela Panait's photo.Consilierul pe probleme de apărare al președinției poloneze, generalul Stanislaw Koziej, a declarat agenției Reuters că evoluțiile din Ucraina au determinat guvernul de la Varșovia să-și revizuiască modul de abordare a securității naționale. 'Până de curând, organizațiile paramilitare păreau să fie ceva de domeniul trecutului' pentru responsabilii din sectorul apărării, dar 'astăzi, când avem un război la granițele noastre, ei își dau seama că acest trecut poate contribui la securitatea țării', explică oficialul polonez.

99 de comentarii:

 1. Nu mai spune zugravule! Tocmai unui limbric ca tine, zugrav nebun-sula pe piept sa ti-o pun, si-a gasit Ceausescu sa-i faca destainuiri. Ha, ha, mare protovani mai sunteti si tu si asta cu muci pe rit ce-si spune Cezar.

  RăspundețiȘtergere
 2. Ave Rh+...distins om de cultura si patriot inflacarat !
  Pe unde mama dreak umbli..???
  Sus ELITA
  Jos Pulimea ...

  RăspundețiȘtergere
  Răspunsuri
  1. Robert Horvath2 august 2012, 23:24
   Cezar
   Doua cuvinte trei injuraturi. A-ti faci de rusine parintii si armata !

   Robert Horvath3 august 2012, 03:07

   Cezar este un simbol al manelismului militar care face de rusine o meserie
   onorabila plina de demnitate. El trebuie lasat de camarazi in fund de curte
   fara hartie higienica. Oricum nu stie cum sa o intrebuinteze.......

   Ștergere
  2. Acest comentariu a fost eliminat de administratorul blogului.

   Ștergere
 3. Am revenit dela o filmare.....
  Indrasnesc sa te rog
  sa lasi un comentariu dupa serial.
  Comfuzie totala
  - Care este legatura intre convocarea rezervistilor
  si serial !
  Poate e vorba de
  Convocarea rezervistelor.


  Deasemenea femeile fatale sa fie dela casa mea de talent sau talente.
  sau din filmele mele.
  Multumesc anticipat.

  RăspundețiȘtergere
  Răspunsuri
  1. Acest comentariu a fost eliminat de administratorul blogului.

   Ștergere
  2. Acest comentariu a fost eliminat de administratorul blogului.

   Ștergere
 4. @ MULTUMESC TUTUROR PENTRU SPRIJINUL MORAL!

  MIRACOLUL CONTINUA

  CA SA FIU SINCER NU AM CREZUT CA
  BOICOTUL IMPOTRIVA LINDICULUI PAROS
  NUMIT BURCU, SA FIE TOTAL
  ABSOLUT TOTAL !

  Cercetati .....in 24 de ore ....Un ( 1 ) singur comentariu prapadit postat tot de lindicul paros.

  RăspundețiȘtergere
 5. Acest comentariu a fost eliminat de administratorul blogului.

  RăspundețiȘtergere
 6. Vreau sa verific daca postarea apartine eroului Cezar.
  Pana nu primesc o confirmare
  ma ocup de problemele curente.
  Voi convoca cateva rezerviste cu buze primitoare
  la studio.

  CINEASTUL ROBERT

  CERE SCUZELE DE RIGOARE !

  Apoi sa pui un cur de femeie in centrul unei relatari cu caracter
  istoric, pune serialul meu si pe mine intr-o postura ridicola.
  Eu sunt in beciul sacuritatii la un pas de plutonul de executie
  si tu te razi ?
  Nu ti-e bine prietene.
  Fiecare lucru la timpul sau
  prea bunule Cezar.
  Doresc scuzele de rigoare.
  Sper sincer sa fie o gafa grava care trebuie reparata.
  Oricum ma asteptam mai mult dela tine.
  Eu tin la misto si nu ma supar usor. Stiu sa parez si nu am pierdut niciodata.

  Dar cand un prieten apropiat ma jigneste este de datoria mea
  sa-i atrag atentia.
  Cu alte cuvinte respectul trebuie sa fie reciproc.

  RăspundețiȘtergere
  Răspunsuri
  1. Acest comentariu a fost eliminat de administratorul blogului.

   Ștergere
  2. Acest comentariu a fost eliminat de administratorul blogului.

   Ștergere
 7. MESAJ DE PESTE APA !
  Multumiri tuturor.
  Cer scuze anonimor pe care l-am facut sa planga.
  Cateodata ranesc Dar nu ucid. Forta mistoului meu fiind de
  calibru aproape nuclear.
  Multumesc doamnei Horvath pentru atentie .
  Nu celeilalte doamne Horvath
  din Osaka de Sus
  careia i-am multumit deasemenea....
  ca m-a lasat cateva zile singur.
  Sa auzim de bine.

  RăspundețiȘtergere
  Răspunsuri
  1. Mesaj de pe apa, unde RH pluteste ca un rahat...RH din oCACA si o ia sus la mansarda.

   Ștergere
  2. Acest comentariu a fost eliminat de administratorul blogului.

   Ștergere

 8. Lumea interlopa stie sa injure. Tiganii au haz cand injura.
  Creativitate si forta intalnesti la fanii de cartier .
  Mahalaua are traditie.

  Lumpenii militari sint prost si seci.
  Fara trecut si precis fara viitor.
  Niste @ Anonimi.
  Insa repeta de milioane de ori aceiasi placa.
  Mereu aceiasi,
  Repet .
  Am trecut prin scoala de corectie. Vorbesc si injur ca la satra la nevoie.

  Deci atentie si consideratie.
  Cine stie cand am ocazia sa va naucesc mintile
  fara minte.

  Dau bule tu cull de mui.
  Să vă fut în gură.

  RăspundețiȘtergere
  Răspunsuri
  1. Si noi pe tine cu tot neamul tau de zugravi cersetori care ati ajuns in America in carute cu coviltir si ceaunele, suge-mi-ai coaiele mele.

   Ștergere
  2. Acest comentariu a fost eliminat de administratorul blogului.

   Ștergere

 9. Noi am venit pe cai. Voi cu satra.
  Am prieteni tigani si nu mi-a rusine.
  Reprezint in jur de lume Romania.
  Arborez tricolorul romanesc la orice expozitie sau premiera
  de film.
  Dovada
  Deschideti

  Deva Gallery
  www.devagallery.com/‎
  Exhibition
  DELA DALI LA DEVA
  la sfarsit
  STEAGUL ROMANIEI !
  Caz inchis.

  CONCLUZIE
  DEVA REPREZINTA ROMANIA
  VOI LUMEA PROASTA SI GAURA ROTUNDA DIN FUNDUL CURTII !

  RăspundețiȘtergere
  Răspunsuri
  1. Acest comentariu a fost eliminat de administratorul blogului.

   Ștergere

 10. Clarificare.
  Familia mea din partea mamei a fost cea instarita familie din Ardeal.
  Doar in Deva aveam 16 case. Mercedes in curte.
  Am fost decimati de securitate. Unchiul Pali a fost scos cu cosciug metalic
  sa nu se vada urmele torturilor.
  Tatal meu . Arhitectul Tiberiu Horvath locuieste la NY.

  RăspundețiȘtergere
  Răspunsuri
  1. Acest comentariu a fost eliminat de administratorul blogului.

   Ștergere

 11. In America am inceput spalind vase.
  Am dormit noptiile in subway.
  Am vandut inghetata si flori
  Am facut a doua facultate FIT NY
  Prima IATC Bucuresti.
  Acolo am intalnit-o pe Kiyoko.
  Astazi am doua studiori de film New York , Tokyo.
  Predau cinematograifie la o universitate din Japonia.

  RăspundețiȘtergere
  Răspunsuri
  1. Acest comentariu a fost eliminat de administratorul blogului.

   Ștergere
 12. @ Comparatia dintre noi este dificila.
  Ca o serbare campeneasca cu mici cu bere
  alaturat de al doilea razboi mondial.
  O basina ....cu bomba atomica !

  RăspundețiȘtergere
  Răspunsuri
  1. Acest comentariu a fost eliminat de administratorul blogului.

   Ștergere
 13. CEZAR LA MOMENTUL ADEVARULUI

  Ceausescu nu s-a destainuit.
  A trimes un mesaj prin mine.
  Serialul continua ? Da
  Dar nu ca bataie de joc.....si cur de curva la mijloc .
  Mistoul la comentarii.

  RăspundețiȘtergere
  Răspunsuri
  1. Acest comentariu a fost eliminat de administratorul blogului.

   Ștergere
 14. SCRISOAREA PRESEDINTELUI SUA
  CARTER MI-A SALVAT VIATA IN ULTIMUL MOMENT.

  IN CAZUL IN CARE CEAUSESCU AR FI AVUT BOMBA
  ATOMICA ROMANIA AR FI FOST STEARSA DEPE SUPRAFATA
  PAMANTULUI !

  NU ACEPT CA NIMENI, PRIETEN SAU DUSMAN SA-SI BATA JOC DE CELE
  SFINTE !

  CEZAR CERE SCUZE ....SAU LA REVEDERE !

  RăspundețiȘtergere
  Răspunsuri
  1. Acest comentariu a fost eliminat de administratorul blogului.

   Ștergere
  2. Eroare RH+!
   DACA CEAUSESCU APUCA SA FACA ARMA NUCLEARA ERAM PRECUM FRANCE ..CEL PUTIN !! PUTERE NUCLEARA ..NU_SI MAI BAGA BOTUL UNUL SAU ALTUL CA LA PIATA IN AVEREA ROMANIEI ....

   Ștergere
 15. Acest comentariu a fost eliminat de administratorul blogului.

  RăspundețiȘtergere
 16. Moama ..iarasi a atacat ..MANIACO-DEPRESIVUL ! Iarasi am de lucru ...al dreak bolnavior ....

  RăspundețiȘtergere
 17. PENTRU TOTI...Cand vreti sa aflati IMPOSTORUL MANIACO-DEPRESIV..dati klik ..pe nume si va apare ..profil indisponibil....
  La Cezar real ...apare ....fisa cu tot .....

  RăspundețiȘtergere
 18. RH+..hai nu fi gelos...am vrut sa vezi ca avem si noi rezervisti ce ...trage pe tapa ....

  RăspundețiȘtergere
 19. Acest comentariu a fost eliminat de administratorul blogului.

  RăspundețiȘtergere
 20. RH+ numai minciuni spui, bai borac negru si batrin. Tu ai fost nascut in paie si traiesti printre gunoaie si limbi iti place sa dai pe coaie.

  RăspundețiȘtergere
 21. Gasiti falsul ...de va duce mintea !!!

  RăspundețiȘtergere
  Răspunsuri
  1. Mă uit în oglindă şi-mi vine să-mi dau mueee singur, ori să-mi fac autocritica oltenească.

   Ștergere
 22. Acest comentariu a fost eliminat de administratorul blogului.

  RăspundețiȘtergere
 23. Eroare RH+!
  DACA CEAUSESCU APUCA SA FACA ARMA NUCLEARA ERAM PRECUM FRANCE ..CEL PUTIN !! PUTERE NUCLEARA ..NU_SI MAI BAGA BOTUL UNUL SAU ALTUL CA LA PIATA IN AVEREA ROMANIEI ....

  RăspundețiȘtergere
 24. La revedere !
  Dar nu si pentru doamna Horvat.
  Voi revenii cu vesti bune despre decesul redactorului
  Burcu !
  Sunt doua variante.
  Unii afirma ca si-a dat foc !!!
  Iar altii ca si-a dat foc....doar la valiza !
  Boicotul impotriva blogului Mehedinti continua
  chiar dupa moartea lui Burcu cel cu par pubic pe fata.
  Pubic hair - Wikipedia, the free encyclopedia
  en.wikipedia.org/wiki/Pubic_hair‎
  Pubic hair is the hair in the frontal genital area of adolescent and adult humans, located on and around the sex organs, the crotch, and sometimes at the top of the face,
  ...........Burcu case Mehedinti ,Romania.

  RăspundețiȘtergere

 25. Multumesc Cezar ! Mutarea curvistinei sculative si sculamentive
  salutata dela New York !
  ELITA SUS !
  Pulimea
  JOS !

  RăspundețiȘtergere


 26. Ceausescu afirma in materialul filmat
  " Cu bomba mea o sa-i fut si pe americani si pe rusi " !
  Aceasta spunere i-a fost fatala
  ca si lui Sadam.Hussein.

  Ca si Burcu si-a futut norocul !

  - Nu sunt specialist ,dar cred ca in cazul unui confruntari nicleare
  Romania este stearsa depe suprafata pamantului,sub doua minute.

  - Depinde si cine are boma atomica.
  Gorbaciov si Bush nu prea aveau incredere in el. !

  RăspundețiȘtergere

 27. Repet
  Bush batranul i-a prezentat lui Gorbaciov
  materialul filmat de mine.
  Nu afirm ca eu l-am daramat pe Ceausescu
  dar precis,,,,,,, am contribuit.!!!!!!!!!!!!!!!!!

  RăspundețiȘtergere
 28. Deasemenea repet
  CEAUSESCU ERA OMUL AMERICANILOR !
  Mesajul pe care l-am remis o dovedeste din plin.

  RăspundețiȘtergere

 29. @ Ma lasi
  si
  Si fa pasi !
  Rovana Plumb fara buze sculative nu are ce
  cauta pe un blog militar !
  Ce crestere ?
  Caderere libera closca.

  RăspundețiȘtergere
 30. Polonia are cea mai puternica armata din Europa.
  A-i fute pe rusi singura

  Armata Poloneza, una dintre cele mai moderne armate din cadrul fostelor state ex-Varsovia, actuale membre NATO. O armata a unei tari respectate si demne! O armata respectata de catre conducatorii tarii si nu numai! O armata careia i s-a acordat intotdeauna sprijinul necesar de catre conducerea statului, lucru ce se vede in dotarea pe care o au. Dotare, la care, din pacate deocamdata, putem doar sa visam…Am fi putut fi, daca nu superiori, cel putin egali cu polonezii, daca am fi avut conducatori interesati de soarta tarii si a armatei sale. N-am avut insa! N-am avut nici oameni in fruntea Armatei de talia Maresalului; iar cei putini care au indraznit sa atraga atentia conducatorilor politici si politicului in general, au sfarsit…la pensie, scosi pe liber sau retrasi in viata civila. Cu, sau fara voia lor!

  RăspundețiȘtergere
  Răspunsuri
  1. Bai tigane, mai du-te in poola mea! Hai fa pasi puradelule!

   Ștergere
 31. Si eu l-a NY fac eforturi
  chemand la studio rezerviste.....

  Orice se poate pune sub semnul intrebatii.
  Cu exceptia patriotismului meu.

  El va continua pana la revenirea lui Kiyoko din Japonia.

  RăspundețiȘtergere
  Răspunsuri
  1. Tu nu esti patriot ci caldarar de ala de face ceaunele suge-mi-ai coaele mele

   Ștergere
 32. Da bule mule ceadaca
  Futu-ti mortii matii @ Anonim minoritar.
  Sper ca ma intelegi
  Doar vorbesc limba matale .

  RăspundețiȘtergere
 33. Dau bule tu cull de mui. =
  Să vă fut în gura pe toti !
  Ma duc sa ma culc cu ceva super modele.

  RăspundețiȘtergere
 34. Nu cred ca sunt tigan nici rom,
  dupa fata si port.
  Vezi fotografia mea cu pipa
  sus dreapta.
  Blog Cezar

  RăspundețiȘtergere
 35. Eu am iesit pe lume , prin fata !
  Din surse credibile .

  RăspundețiȘtergere
 36. Acest comentariu a fost eliminat de administratorul blogului.

  RăspundețiȘtergere
 37. Uscamias chilotii pe crucea matii de @anonim
  Dute si posteaza pe lindicul Burcu.
  Nu pe acest blog de elita.

  Ave Cezar

  RăspundețiȘtergere
  Răspunsuri
  1. Corect,Anonimilor....la pascut cu voi,ca a dat iarba....

   Ștergere
  2. Oau...Niko ..a mai trecut pe la noi !
   Bai jegosilor ..nu va este rusine de domnisoara ..sa vorbiti porcarii ...??

   Ștergere
  3. Trec des,Cezar pe la voi...poate,poate mai apare vreun nume cunoscut. :)) Lasa,Cezar vizitatorii sa isi spuna oful.

   Ștergere
 38. VASILICA BURCU
  mehedinti
  2 comentarii in 48 de ore !

  O noua victorie a civilizatiei europene asupra lindicului paros !

  RăspundețiȘtergere

 39. @ "Doamna Nicoleta
  Nu cunoaste frica."

  Desi artist vizual am inceput sa compun
  o poezie in vers clasic ,
  dedicat frumusetii
  spirituale si mai ales trupesti ale doamnei Horvat.

  Ma "usurez " pe poietii moderni .

  RăspundețiȘtergere
  Răspunsuri
  1. Dl.Robert Horvath,nu aveti nici un poet roman preferat? :)

   Va multumesc,sa nu care,cumva va opriti din anchete si celelalte chestiunii importante din motiv ca va atrage atentia,nevinovata mea fotografie...in ploaie. :D

   Ștergere
  2. Vezi,Cezar...cate calitati are dl.Horvath ?Tu nu scrii poezioare?

   Ștergere
 40. "Doamna Nicoleta
  Nu cunoaste frica "
  Ador versul clasic
  Ma usurez pe poezia moderna

  RăspundețiȘtergere

 41. Repetitia s-a produs datorita unor defectiuni tehnice, induse de anumite servicii
  straine .........,frumusetii spirituale si trupesti.

  RăspundețiȘtergere
 42. Domna Nicoleta de felul meu sunt bou si o tin asa, de la Boboteaza pin la Anul Nou. Mai maninc si paie, mai si iau bataie si ma ling pe coaie,

  RăspundețiȘtergere

 43. DECESUL UNUI ORGAN SEXUAL ESTE UN PRILEJ DE MAHNIRE
  NU SI DECESUL
  LUI BURCU

  3 COMENTARII IN 3 ZILE !

  A MAI ADUNAT UNUL DUPA DECES !
  Publicat de Admin, Romania Megalitica la 20:55 3 comentarii

  RăspundețiȘtergere
 44. Sunt zugrav si mama-i cioara: craaa, craaa, craaa, tata cinta la vioara hop s-asa!!!

  RăspundețiȘtergere
 45. Buna, mai buna ca drogatele alea ale mele de la Deva...

  RăspundețiȘtergere
 46. ATENTIE ROMANIA !
  CITITI SERIALUL
  "DACA TRECI PRIN CAMERA MORTII "
  APOI ASEZATI-VA PE SCAUNE
  AVETI GRIJA SA NU CADETI .

  LASERUL LUI COANDA , ARMA SECRETA A ROMANIEI
  A FOST VANDUT AMERICANILOR DE CEAUSESCU !

  STIU DIN CEA MAI SIGURA SURSA
  ROBERT HORVATH !!!

  RăspundețiȘtergere
 47. C.IA
  INTELIGENCE MEMORANDUM
  secret
  Pentagon was prepared to spend 400 millions of dollars in 1976 to secure laser ....
  Ceausescu secret arm.
  .Like other equipment that is purchased, the Romanian-supplied weapons were dismantled and studied by Pentagon experts. The findings were used to design American hardware with a specific technological edge .
  Va urma

  RăspundețiȘtergere
 48. From Romania alone acquisitions included the latest version of the Shilka, one of the most effective anti-aircraft systems ,; mobile rocket launchers that were improved by the Romanian military, Laser sistem.......
  and radar systems used in identifying targets and directing the firing of various Soviet anti-aircraft weapons.

  RăspundețiȘtergere
 49. @ Stimata doamna sau domnisoara, tot Horvath
  Poetul meu preferat este
  Eminescu.
  La toamna incep filmarea " GENIUS "
  ultima zi din viata sa .....in limba engleza.
  Luceafarul a fost otravit etc.

  Ma atrage poezia sa erotica.

  [„Şezi călare…”]
  (1880 – 1882)

  Şezi călare drept în dop
  Şi să mergem în galop
  Ohohoi cum salt [cu] gust
  Şi te zvârl din pulă-n sus
  Şi te prind în pulă iar,
  Dilce fată ca un dar.
  Stai, drăguşă, iar mă salt!
  C-acu vine celălalt
  Moment dulce când de rod
  Tu mă sugi, eu mă slobod
  Oh, apără-te, cum nu pot
  S-intru-n tine, dragă, tot,
  Să mă bag în pizdă-adânc,
  Dinăuntru să te mânc
  [Să mă bag în pizda ta
  Dulce fată, fata mea!]

  RăspundețiȘtergere
  Răspunsuri
  1. Cam...siropos,scrise Eminescu! :D

   Ștergere
  2. Niko ..scriu si eu ...dar nu ca Eminescu !!! De RH+...nu mai vorbesc...un talent ce clocoteste mai ceva ca ...Foukushima.....!!!

   Ștergere
 50. JOS PULUMEA !
  Foarte multi cloneaza Robert Horvath.
  Este cum a-i fura portofelul cuiva cu
  acte cu tot.
  La asta se pricep.
  Sa cerseasca si sa fure.
  Fac de rusine pe romani in jur de lume.
  Elita este infricosata si timorata.
  Le este frica sa spuna ca citesc carti , se duc la expozitii ,sau la
  concerte simfonice.

  Sunt multi care gandesc ca mine,
  Ca Cezar sau distinsa doamna Horvath.

  Militarii sunt mandria tarii.
  Astia care cloneaza sunt rusinea tarii.

  Militarii sunt mandrii si drumosi.
  Astia sunt borati si bronzati din nastere.

  Deci ca in titlul postarii
  PULIMEA JOS
  ELITA SUS !

  RăspundețiȘtergere
  Răspunsuri
  1. Zugravule, sa-mi sugi nasul si sa ma saruti pe barba!

   Ștergere
  2. RH+..altceva nu ai mai gasit de ..Eminescu ??
   Sugestie -Imparat si proletar ...!!!

   Ștergere
 51. Erata
  MILITARII SUNT FRUMOSI
  NU HOTI ,
  MURDARI SI PUTUROSI

  RăspundețiȘtergere
 52. LUMPENUL MIORITIC
  Ceausescu i-a aruncat la oras.
  Nu sunt nici proletari nici tarani.
  Sunt LUMPENI.
  Cei mai fara scoala si lenesi au devenit membrii de partid si
  securisti .
  Ei conduc Romania !

  Cei harnici din chiaburime s-au educat.
  Ei sunt elita si ultima speranta,

  Multi au luat calea armatei onorand uniforma militara.
  Au intrat la ostasie sa apere patria.
  Ei sunt Elita Militara

  Din pacate ceii multi au intrat pentru pensie si sa posteze pe
  bloguri.
  Ei sunt din pacate majoritari.

  Ei sunt PULIME MILITARA
  @ Anonimi
  Adica numeni.
  Multi si prosti..


  RăspundețiȘtergere
 53. RESURECTIA UNEI BASINI URAT MIROSITOARE !
  Scuzati limbajul
  Adevarul trebuie spus.
  Lindicul paros inceaerca sa atraga anonimii
  postand o fotografie a frumoasei Elena Udrea.
  Apoi vomita si grohaie pe ea .

  @ Anonimi
  Sper sa fiti puternici si sa rezistati tentatiei sa va intoarceti
  spre gaura rotunda a blogului Mehedinti.

  Ne apropiem de lumina pastelui.
  Burcu desi mort ,
  spera sa-si resurciteze trupul umflat de perpetuie basini profunde.

  Atât crestinii cât si multi non-crestini îl vad pe Isus Cristos
  ca o renastere spre o noua primavara a umanitatii.

  El a fost fara indoiala cel care a schimbat cursul istoriei si in opinia mea, confirma nu numai caracterul unic al personalitatii sale,devotiunea si sacrificiul de sine
  dar si faptul ca el a adus natiunilor ,
  lumina lui dumnezeu .
  O imensitate care poate fi masurat doar in timpul cosmic al infinitului
  ......Burcu fiind doar o un miros de basina....... luata de vant.  cu care multe tari crestine "Iluminate" s-au servit pentru a-si satisface fara rusine dorintele egoiste"

  RăspundețiȘtergere
 54. Erata
  Acest text monumental se incheie :

  ..Burcu fiind doar o un miros de basina....... luata de vant.

  RăspundețiȘtergere
  Răspunsuri
  1. să-mi sugi nasul şi să te ştergi pe la rît cu izmenele lui Cezar!

   Ștergere
 55. O zi superba..pentru toti vizitatorii mei si cu deosebire pentru cei care comenteaza ......

  RăspundețiȘtergere
 56. Si o ..dedicatie !!!


  "Eu stiu c-ai sa ma-nseli chiar mâine...
  Dar fiindca azi mi te dai toata,
  Am sa te iert -
  E vechi pacatul
  Si nu esti prima vinovata!..."

  RăspundețiȘtergere

HAI, UIMITI - MA !
Comentariul va evidentiaza starea..naturala si capacitatea de analiza si sinteza!