Google Website Translator Gadget

marți, 20 octombrie 2015
Salut toti gusatii care , inca se mai gandesc la L-164!!!

=====================================================

  NEWS  !!

- Rusia a trimis în Siria...
una dintre cele mai ucigatoare arme din arsenalul său ?
Da ! lansatorul mobil de rachete termobarice TOS-1A, supranumit și „Soarele arzător”.
Rachetele sunt instalate pe structura unui tanc T-72, o singură salvă fiind capabilă să distrugă opt cartiere. Când lovesc, rachetele dispersează în jurul țintei lichid inflamabil care se aprinde imediat. „Rezultatele sunt devastatoare. Nu doar că explozia este mai puternica și unda de soc mai mare decât în cazul unui focos convențional, însă oxigenul din apropiere este consumat, creând un vid parțial. Acest lucru le transformă în arme de temut folosite împotriva infanteriei sau a personalului ascuns in buncăre sau peșteri.
O salvă completă a sistemului, cu 24 de rachete, creează un unghi de 200 pe 400 de metri – aproximativ cât un cartier dintr-un oraș – iadul pe pământ pentru cine e prins in zona. Armele termobarice sunt optimizate să producă o undă de șoc (4-10 bari) și căldură intensă (2500 – 3000oC). Unda de șoc este atât de puternica încât dacă ar lovi un om, i-ar putea provoca explozia plămânilor.Potrivit presei ruse, citate de Daily Mail, „Soarele arzător” a ajuns în Siria azi 20.10.2015 !

 

CUTREMUR/Talpeş: În şase luni, voi dezvălui 

NUMELE celor TRIMIȘI de MOSCOVA în timpul Revoluţiei pentru a forma noul guvern român

 Fostul şef al Serviciului de Informaţii Externe, Ioan Talpeş, a dezvăluit că are o listă a persoanelor care, pe 17 decembrie 1989, au fost trimise de Moscova pentru a forma noua putere în România, după Revoluţie. Talpeş spune că acestea se aflau la bordul unui avion care a fost întors de la Bucureşti şi că fac şi astăzi parte din viaţa publică în România.
 Ioan Talpeş, fostul director al SIE, a dezvăluit luni, în cadrul emisiunii Secretele Labirintului difuzată din toamna aceasta de postul Prima TV, că deţine o listă a persoanelor pe care Moscova a încercat să le trimită la Bucureşti cu zile bune înainte de izbucnirea violenţelor din timpul Revoluţiei.
Aceste persoane, aflate la bordul unui avion întors din drum pe 17 decembrie, urmau să formeze noul palier de putere în România, să joace rolurile unor feţe noi, din exteriorul nomenclaturii, a explicat Talpeş, în dialog cu jurnalistul Cristian Unteanu, director de relaţii publice al „Adevărul” şi Magda Vasiliu, realizatorul emisiunii care va fi difuzată în fiecare duminică, la ora 12.00. Ioan Talpeş este invitat permanent al acestei emisiuni. Prima ediţie, difuzată ieri, a avut ca subiect Revoluţia română.
Ioan Talpeş: Am documente, acţiuni şi măsuri pe care le-am asociat şi analizat, pot să şi probez unele dintre acestea. Cea mai cunoscută este aceea cu avionul întors, pe 17 decembrie, plin cu personaje de nivel destul de înalt, care nu erau în sistemul de putere la data aceea, dar care erau pregătite pentru viitorul sistem de putere şi care ar fi trebuit să facă parte dintre cei care veneau în schimbarea care urma să se producă. Cristian Unteanu: De unde venea avionul? Ioan Talpeş: De la Moscova. Ca să vă liniştesc, au fost şi alţii care au fost dirijaţi spre Occident. Ei urmau să acţioneze la momentul de ruptură şi să vină din afară ca o speranţă a noii lumi. Aveau şi calitatea pentru a ne linişti, veneau ca speranţă.
Cristian Unteanu: Aveţi şi o listă?
Ioan Talpeş: Nu ştiu dacă ar trebui să încep eu cu această listă. Dar, dacă ei doresc, eu o pot furniza.
Cristian Unteanu: Şi de ce nu o daţi?
Ioan Talpeş: Consider că şi la ora actuală opinia publică din România nu este pregătită să înţeleagă despre ce este vorba.
Cristian Unteanu: De ce? Nu e la fel de deşteaptă precum ceilalţi?
Ioan Talpeş: Categoric. N-a avut nicio şansă, vă spun eu. În explozia asta a tabloidelor, cu toate minunile şi cu toate acuzele care nici măcar nu trebuie demonstrate, care a invadat România şi modul de percepere - este clar că n-am putut să ne pregătim. Să dăm şansa celor care au organizat această acţiune să publice singuri lista. Sunt sigur că vor înţelege asta. Am acceptat această emisiune şi pentru că vreau să înţeleagă odată că, fără adevărurile lor, România va continua această rătăcire în încercarea de autodevorare, nu de autocunoaştere în care se găseşte. Dacă nu, în şase luni mă puteţi executa. Să ştiţi că pe unii dintre ei îi cunosc foarte bine.
Cristian Unteanu: Ştiţi cumva răspunsul la întrebarea: „21-22, cine ne-a-mpuşcat pe noi?”
Ioan Talpeş: 21-22? Cine-a tras în noi? Vă rog. Va trebui o dată să fim serioşi cu noi însine. Tot ce s-a întâmplat în România de fapt a fost o acţiune de intoxicare, fantastică, din exterior. Pentru a determina tot ceea ce se aştepta.
***
Principalele declaraţii ale fostului şef SIE, Ioan Talpeş
Adevărata putere în niciun caz nu este publică, în niciun caz nu-şi exhibă toate uneltele pe care le are la dispoziţie.
România nu a avut nişte forme organizate de rezistenţă, precum Polonia, Cehoslovacia, Ungaria. Asta nu înseamnă cî trebuie să acceptăm că este vorba de nişte forme de rezistenţă acerbă, acelea se consumaseră deja în 1956, în Ungaria. Dar ea lăsase urme în conştiinţă, în conexiile unor personaje care apoi au evoluat şi pe care le regăsim apoi, în 1989, printre principalii jucători. Obiectivele lor au fost diferite, în fiecare dintre geografiile naţionale au adus obiective diferite.
S-a încercat o lovitură de ultimă oră prin intermediul Securităţii. Cel care a fost coordonatorul a fost generalul Iulian Vlad. A fost acceptat în interiorul sistemului. În cazul respeectiv, au fost trei personaje care s-au bucurat de o încredere extraordinară în rândul a ceea ce am putea numi şi astăzi masa mută a profesioniştilor din armată. Au fost Vlad, Stănculescu şi Guşă. Ei s-au detaşat de evenimentele din decembrie prin capacitatea de reacţie şi prin încrederea de care se bucurau în rândul celor care urmau să acţioneze.
Ei nu au fost personaje de prim rang în abordarea nevoii de a reacţiona şi de a se răsturna dictatorii. Generalul Guşă era privit ca un patriot care nu stă în faţa unui atac, care reacţionează în orice situaţie care ar afecta România. Asta nu-l recomanda. El ar fi trebuit să preia comanda după moartea ministrului Milea. Stănculescu se ocupa de organizare, în special de înzestrare.
Labirintul devenise unul închipuit. Pentru mine este tulburător, zdrobitor să aud nişte personaje cu acuze pentru oameni care au acţionat în ziua aceea, în 22.
Nu pe stradă se face puterea în labirint. Strada este un instrument care este utilizat prin formulele de putere ale labirintului, exact pentru a genera un obiectiv.
Stănculescu, spre deosebire de ceilalţi - de Guşă categoric - a avut şi nişte cunoaşteri speciale. Se vorbeşte despre acel concediu din august, de la Balaton, despre o relaţie specială cu Kárpáti, ministrul Apărării din Ungaria, lucru de care m-am convins şi eu. Am fost în anturaj, în situaţii în care am văzut această relaţie concretizată.
Stănculescu a reuşit să se impună prin perceperea din partea masei mute. Era considerat capabil să gândească şi să acţioneze în conformitate cu interesele statului român, nu ale vreunui revoluţionar sau ale nu ştiu cărui personaj angajat în ringul puterii. Stănculescu a fost probabil cel mai informat cu privire la ceea ce urma să se întâmple în România, a încercat conexii pentru a vedea ce ar fi în interesul României. Chiar dacă l-ar deranja, trebuie să spun că mie mi-a făcut vreo două oferte de a fi mai apropiaţi, de a vedea ce va urma în perioada care urmează. Desigur, erau neangajante, dar erau oferte care însemnau ceva.
Sunt şi la ora actuală convins că, dacă el nu ştia ceea ce a ştiut şi dacă nu acţiona aşa cum a făcut-o, în România era un dezastru. A fost încercat, de foarte mulţi din afară acest dezastru pentru că însemna distrugerea oricărei conexii care să te oblige la asumarea unei garanţii. Cea mai bună variantă pentru interesele altora era ca din România să dispară tot ceea ce însemna putere - ceea ce s-a şi întâmplat - pentru a nu avea cu cine să negocieze şi în faţa cui să te angajezi. Aici trebuie să vedem diferenţa în modul în care a fost tratată România faţă de celelalte state ex-comuniste care au păşit către un nou proiect cu garanţii şi angajamente negociate.
Stănculescu, prin acţiunile coordonate cu Guşă, a reuşit să arate că armata a rămas pe poziţii şi respinge orice situaţie care ar însemna schimbarea frontierelor.
Sunt situaţii aproape de penibil în care, în urma unor intoxicări, divizii au fost dirijate spre graniţa de vest.
Mişcarea cu Ungaria care a deschis frontiere a fost, de fapt, ordin de la Moscova! Ei nu au vrut, le-a fost teamă., Dar, când a venit un trimis special şi a spus că trebuie făcută. La fel şi în Cehoslovacia, povestea cu studentul praghez care a murit. Trebuie să vedem aproape un spectacol al oportunităţilor, absolut necesar şi a fost favorabil.

71 de comentarii:

 1. Cezariuca, hop, hop, hop
  Sa o iei nitel la cioc !

  RăspundețiȘtergere
 2. Astia doi (doua ) sunt ..eminentele cenusii care comenteaza pe blog..hi..hi...
  De acum poti si ..oamenii ..NORMALI ...hi..hi ..!!!

  RăspundețiȘtergere
 3. tigri2, mare cat un coi21 octombrie 2015, 16:02

  Bai maimucles cu muci pe barba, da unde ti-e prietenul RH ? Dupa ce ti-a umplut de rahat haznaua asta de blog, l-ai lasat sa te paraseasca, asa brusc, fara partaj ?

  RăspundețiȘtergere
  Răspunsuri
  1. Blogul este inchis.
   Cezar cazut in buda.
   Nicole a plecat spre NY !

   Ștergere
 4. O fi murit Ba ..!! Ce nu are voie ...??

  RăspundețiȘtergere
 5. ***Cezare ,cine-i idiotul care ne tot musca de organele genitale,o fi Mos Bashina 164 ..viceversa?
  Ai citit pagina 9 a revistei Observatorul Militar nr 41? Sa vezi idiotii de R-26s-un kkt ca si pe acestea le interpreteaza cum "vrea muschii lui" tot ce scriu altii si nu-s de acord cu el ,ii sterge.

  RăspundețiȘtergere
  Răspunsuri
  1. Rahatul de ..ELITRA..imi sterge tot ce scriu ....

   Ștergere
  2. Da..mos..P..P..Partag ii prezent pe aici ..garantat ..se simte duhoarea ....

   Ștergere
  3. T-.2 .. bai sunt ATAT DE MULTUMIT ca reusiram sa DARAMAM ..infama Lege -164.....

   Ștergere
 6. Viurel MaKak, var bun cu Viurel MaKis22 octombrie 2015, 08:39

  Acest comentariu a fost eliminat de administratorul blogului.

  RăspundețiȘtergere
 7. CEZAR PETRISOR SHTRULICA SA MA PUPE-N PASARICA, DIMINEATA PE RACOARE, DUPA CE-AM TRAS O PISARE !

  RăspundețiȘtergere
 8. Bai muci pe fata, esti tot ATAT DE MULTUMIT ca atunci cand ti-ai ratacit TAB-ul si-ai fost trimis, in surghiun, la GAZ, fara SM+IC ?

  RăspundețiȘtergere
 9. Jaga ..jaga.....nu eu Narodule !
  Ala-i din ..BUCURESTI si in urma ispravii..A AJUNS MARE GOANGA PRIN M-100....hi..hi..hi..

  RăspundețiȘtergere
 10. Lasa bai Cezaruica, ca stim noi cine si de unde era ala de si-a pierdut tehnica de lupta, mai bine povesteste-ne cum culegeai tu gogonele, cu curul, prin gaz-ul diviziei, la Timisoara ! Vorba aia, toti care au trecut prin gaz au ajuns oameni mari, unul vicepremier, altul sef la logistica, cu 6 stele, numai tu ai ramas de papagal, ca proasta satului, de-ai ajuns sa injuri legile pe bloguri ! Ia povesteste-ne, cum sugeai tu putza tzapului ?

  RăspundețiȘtergere
 11. Ai o poveste de la Calarasi ....caut-o ...

  RăspundețiȘtergere
  Răspunsuri
  1. Nu am avut nici-o treaba cu GAZ-ul de care vorbesti ! Posibil sa faci ..confuzie ...

   Ștergere
  2. Nicio confuzie. Am verificat temeinic si este cat se poate de clar ca esti acel Padina Petre care si-a ratacit TAB-ul, fapt pentru care ai fost deposedat si de solda de merit, si de comanda batalionului, fiind plantat pe un stat anexa ! Asa ca, tovarase Bula Cezar cu muci la nas, povesteste-ne tu, de indata, de ce strugurii sunt acri !

   Ștergere
  3. Am incercat ! Esti prost ..ramai asa ....

   Ștergere
  4. Un comandant de Batalion nu umbla cu un TAB..eventual cu vreo ..60-80.....

   Ștergere
  5. Hopa,ia sa auzim povestea. Anonim ,da-ne detalii si noua.De dl. Rh ,ce ai descoperit?

   Ștergere
  6. Niko ..tiganul Rh+..zicea ca esti la NY...???

   Ștergere
  7. Niko
   Multumesc pentru atentie.
   Cred ca realizezi preluarea blogului de pulimea militara.
   Elita nu are ce cauta pe acest blog . Evident.
   Voi raspunde doar la postarile tale.
   Aduci lumii si blogului
   Frumusete, sensibilitate
   Si un cur frumos !

   pentru interesati sa vada un super model
   DEVARTES BLOG
   NICOLE ROMANIA
   Paris- Milan- New York

   Ștergere
  8. Niko
   Multumesc pentru atentie.
   Cred ca realizezi preluarea blogului de pulimea militara.
   Elita nu are ce cauta pe acest blog . Evident.
   Voi raspunde doar la postarile tale.
   Aduci lumii si blogului
   Frumusete, sensibilitate
   Si un cur frumos !

   pentru interesati sa vada un super model
   DEVARTES BLOG
   NICOLE ROMANIA
   Paris- Milan- New York

   Ștergere
  9. Parca te vazui ..prin Baie .....!!!

   Ștergere
  10. Niko
   Clarifica situatia/
   Cezar este cazut in gaura rotunda.
   Cum putea sa te vada in baie ?
   WC, BAIE, APA CURENTA //////PULA !

   Ștergere
 12. CEZAR BULA PETRISOR, SA M_APUCE DE MOSOR

  RăspundețiȘtergere
 13. Haoleo, praleo, care l-ai vazut pa var-miu Viurel Hurzicel, zas si tigri2 haustriacu, ca-l cauta unu Mos Alicu, ca sa-i faca calculul la pensie !
  Mo, has mo car vere, ja kere acas baragladino, nu mai bantui pe bloguri.

  RăspundețiȘtergere
 14. T-.2 .. bai sunt ATAT DE MULTUMIT ca reusiram sa DARAMAM ..infama Lege -164.

  RăspundețiȘtergere
 15. You can fester in poor emotions all you want but there's only 1 remedy to ennui, and that's to get off your butt and do some thing - anything that nourishes the thoughts, body and spirit. You require to start German from the extremely root. You require to practise how to spell each letter cool words in german every German phrase; you need to pronounce each syllable distinct in every German phrase; you also require to attempt to repeat the German phrases you have discovered as frequently as feasible. Thus you can attempt to use a good language studying software, like Rosetta Stone German. Another unusual way to learn german - as nicely as any language is through advertisements. Why advertisements? Because ads are produced by professional marketing specialists for just one factor: Transportation a concept clearly and rapidly and get in your memory and make you remember it. That's precisely what you want when you learn a language. A teacher or a textbook author does not come


  What are your features to learn German? When you determine to understand German, you ought to make your self distinct about your purposes. If not, you will suffer and even complain. Because you have no motivation to prod your self. You should to think about it. Explore this option if you are frightened of sitting in a classroom or are getting a hard time learning from books or audio lessons. You will be in a position to discover each conversational and formal German with the assist of a personal tutor. If you strategy to go to a German talking nation this will be helpful. Flashcards are a stupendous studying gadget. Tons of language college students make enjoyable of the concept of utilizing flash playing cards because they appear so childish and out dated. Why use flash cards when there is such a myriad of extremely sophisticated systems that are available to assist you in learning? The motive for students using flash playing cards is simply because of how fantastic they

  RăspundețiȘtergere
 16. CEZARICA HOP, HOP, HOP SA NE-O IEI DIRECT LA CIOC !

  RăspundețiȘtergere
  Răspunsuri
  1. "CEZARICA HOP, HOP, HOP SA NE-O IEI DIRECT LA CIOC ! "
   BINE SPUS SI GANDIT !

   Ștergere
 17. CEZAR BALEGA.....CIOCHIST MILITAR
  IN RETRAGERE....SPRE BUDA !
  BRAVO ANONIMULE ! BRAVO !

  RăspundețiȘtergere
 18. A aparut mita de curte jigarita cu basinute in gura care se intituleaza
  Tigrii 2
  SA MA SUGA DE COI ?

  RăspundețiȘtergere
 19. CEZĂRICĂ VIN" LA MAMA DE CĂCAT SĂ-MI CUREŢI BLANA, BLANA CEA DINTRE PICIOARE UNDE-AM ŢURŢURUL MAI MARE. ŞI SĂ-MI SUJI MAMĂ LINDIKUL CĂ E DULCE CA ŞORICUL! ŞI-NC-ODATĂ HOP, HOP, HOP, CA SĂ-ŢI DĂM MUIE PE LOC. ŞI CA SĂ NU TE PLICTISEŞTI CÎND POOLA LA URS O BELEŞTI, IA-L ŞI PE VIUREL, S-O SUGĂ ŞI EL NIŢEL.

  RăspundețiȘtergere
 20. NIKO
  NU A-TI SALVEZI COLEGUL DE CAMERA ?
  SI DE BAIE ? Afirmatia a-i apartine.

  RăspundețiȘtergere
 21. UN IMPARAT ROMAN CAZUT IN BUDA !!!

  Ce se aude cu copulasii lui Cezar ?
  Care seamana leit cu floristul din colti .

  PROFESOARA INTREABA
  UNDE A CAZUT EROUL CEZAR PE CAMPUL DE LUPTA.
  Copilasul :
  MAMA NICOLETA SPUNE CA A CAZUT IN BUDA !

  RăspundețiȘtergere

 22. @ CEZAR (administrator de blog )
  SUNT IMPOTRIVA PUBLICARII DE ANUNTURI PUBLICITARE
  IN LIMBA ENGLEZA
  PE BLOGUL MEU ARMYA !

  RăspundețiȘtergere
 23. DOSARUL REVOLUTIEI CLASAT !
  DOSARUL CEZAR .....BALEGA ...RAMANE DESHIS !

  RăspundețiȘtergere
 24. @Nicole
  Revin cu o intrebare cheie.
  Boratura afirma ca esti colega lui de camera .
  Miroase urat .
  Stati si noaptea cu geamul deschis ?

  RăspundețiȘtergere
 25. NICOLE
  CE TE IMPRESIONEAZA IN PERSONALITATEA LUI CEZAR
  ( pula decedata )
  IN AFARA DE PENSIA
  DE URMASI ?
  astept raspuns . Sper sa nu ocolesti adevarul.

  RăspundețiȘtergere
 26. Va voi raspunde sincer doar in cazul in care doriti sa ne sponsorizati cu un wc performant ,banuiesc ca dumneavoastra il detine-ti pe cel care intai te spala pe gura si pe fund.
  Cat despre copilasi...the end-ul a fost scris deja.
  Nu sunt in masura sa iau apararea unui barbat ca si Cezar.
  Sa auzim de bine...si cenzurat,pana la urma este un blog in care sunt oameni cu toate capsele la loc..

  RăspundețiȘtergere
 27. Desi parintii au facut eforturi speciale se pare ca cei 7 ani de acasa nu s-au lipit
  prea mult. Faptul ca imparti camera, baia si incultura cu un taran basit spune totul.
  Incerci sa fii inteligenta si cu simtul umorului. Degraba.
  Cu alte cuvinte.
  Frumoasa si proasta !

  RăspundețiȘtergere
 28. In sfarsit un comentariu demn de un om de valoare.
  Nu va faceti griji pentru viata mea personala,traiesc ,iubesc si fac alegeri dupa placul sufletului.

  RăspundețiȘtergere
  Răspunsuri
  1. O pensie amarasteana nu poate fii un ideal in viata.
   Pe vremea lui Ceausescu femeile se indragosteau pentru
   O butelie de aragaz.
   Azi mai rau.
   Alegerea ta este proasta.
   Puteai gasii militari tineri cu pula ridicata sau batrani cu lovele.
   Ce ai ales ?
   O pula fara pula !

   Ștergere
  2. @ Niko
   Cu tot respectul pentr curul taude vis nu cred ca esti
   persoana care sa aprecieze valoarea
   Sau invers.
   La mintea ta
   Cezar nu este o basina de grajd ci un imparat roman.
   Un imparat roman cazut in Buda. !!!
   Cand vei reusii sa insailezi doua propozitii logice sau interesante.
   Si sa citesti ce postezi.
   Putem discuta despre gradul tau de inteligenta.
   Nu neg. Cu ajutorul meu interesat puteai sa ajungi un model international.
   Ramane intre noi
   Modelele nu sunt prea inteligente. Mai deloc.
   Deci ai toate calitatile si lipsa de calitati necesare .

   Ștergere
  3. Bravoo.Niko ..l-ai bagat in buda ..pe tiganul Rh+....

   Ștergere
 29. Nu glumesc. Aveai calitatiile necesare sa ajungi sus.
  Ai facut senzatie pe blogul meu de arta
  Devartes Blog.
  Puteai ajunge jos.
  Dar a-i ales a treia cale.
  Foarte jos.

  RăspundețiȘtergere

 30. Cezar nu este un om sau maimuta
  Doar un barbat...........fara puta.
  Vorba rimei.

  RăspundețiȘtergere
 31. Puteam impreuna sa cucerim lumea.!!!
  Dar ai preferat elitei .....pulimea!!!
  In locul unui mare artist
  Un mare rahat.
  Ca sa ma exprim cuvincios.
  Ca sa ma exprim elegant.

  RăspundețiȘtergere
 32. Nu este nociodata prea tarziu.
  Sa te urinezi in gura lui Cezar
  America te asteapta cu bratele deschise
  Si organul
  In plina erectie.!,,

  RăspundețiȘtergere
 33. Acest comentariu a fost eliminat de administratorul blogului.

  RăspundețiȘtergere
 34. Spui ca nu poti lua apararea "unui barbat ca Cezar "
  Corect. Nici o femeie nu poate lua apararea unei barbat cu
  PULA DECEDATA !
  Totusi al numii pe curuleu "barbat " mi se pare o
  exagerare extrem de grava.
  La capatul curtii exact in spatele budei
  unde inculpatul da cur la ostasi tineri
  rolul lui este de " femeie ".

  RăspundețiȘtergere
  Răspunsuri
  1. Tigane (peiorativ,de3sigur )..ai cam fost bagat in Buda....de frumoasa Nikole !!

   Felicitari Nikoo....!!

   Ștergere
 35. Ohoooo hooo hooo ,va multumesc!
  Fiti serios,poate ca intr-o zi vom da mana in alte imprejurari.Sincer ,chiar nu mi-as dori sa fiu nevoita sa-mi plec privirea de rusinea discutiilor de aici.
  Daca doriti atacuri la persoana,se rezolva...pot sa fiu si prost crescuta si sa va ofer lipsa de respect.
  Alegerea va apartine...
  Astept cu nerabdare sa vad ultimul filmulet al cineastului Robert Horvath,nu toate aceste cuvinte gen "sculativa" "in plina erectie" ...daca nu puteti sta fara utilizarea acestor. Cuvinte ,eu ma retrag.O femeie chiar si proasta si urata nu merita sa fie tratata astfel.

  RăspundețiȘtergere
 36. Acel trup frumos pe care majoritatea barbatilor il observa pe strada detine si un suflet,detine si sentimente.

  RăspundețiȘtergere
 37. Niko ..tu tiganului de Rh+..ii vorbesti de sentimente ..educatie ...etc .,..
  El ii cu ORGANUL in gura tata ziulica ...de a dat japaneza scorojita de radiatii..in balbaiala ....

  RăspundețiȘtergere
 38. Dupa Ion Minulescu
  " RAMAI IN PULIME CUCOANA
  I-MI IAU GEAMANTANUL SI PLEC "


  Am fost todeauna politicos. O femeie frumoasa merita atentie
  Chiar daca s-a cuplat cu un fel de om ....lipsit de educatie si
  organ sexual. Atacurile au pornit dela tine.
  Apoi a sta in acelasi pat cu un taranete umplut de balega pune
  intrebari care merita raspuns. El tot afirma ca a-l iubesti .
  Spune ca esti colega lui de camera si aveti baie comuna.
  Pai daca aveti baie dece nu-l bagi sub dus. Apoi dece nu-l inveti sa foloseasca
  hartia higenica si sa traga apa ?!?
  Citeste
  Ce ragaie...japoneza....radiatii.
  Kiyoko se trage dintr-o veche si distinsa familie japoneza
  Care nu are nici o legatura lumea si mintea unui taran prost si needucat .
  In concluzie
  Poti sa te intorci la timp in lumea noastra. Care asculta Mozart
  Sau sa ramai in pulime ascultand pe Tudorache !

  RăspundețiȘtergere
 39. Tigane (peiorativ desigur )..trimite bani de avion ..iti dau eu un Cont ...si poate ai noroc ....
  PS..minim 85,741 mii de dolari ...

  RăspundețiȘtergere
 40. Nu cred ca sunt tigan.
  Dar tu sigur.
  De unde stiu?
  Dupa comportare si miros.
  Dece bilet de avion.
  Avem destule neamuri proaste si pe aici.
  Pentru Nicole ?
  Antai trebuie sa se lepede de Cezar Pulimes
  Apoi mai discutam ....

  RăspundețiȘtergere
 41. Acest comentariu a fost eliminat de administratorul blogului.

  RăspundețiȘtergere
 42. Eu nu pot obliga pe nimeni sa intre sau sa iasa din pulime.
  Femeile sunt atrase de jigodiile societatii . Ele doresc aventura si pericolul.
  Dar aceasta scursura de pensionar nu ofera nimic.
  Nici aventura . Nici lovele.
  Se lauda ca are baie si apa curenta .
  Nu ascunde ca este borat si asculta muzica tiganeasca.
  Muzica de borfasi si blenoragii netratate.
  Se pare ca nu te intereseaza disperarea parintilor
  care sperau sa ai o profesie si un viitor.
  El se afinda in buda. Atat la propriu cat si la figurat.
  Esti tinara si frumoasa.
  El este batran si urat.
  Primitiv si incult.
  Am crezut ca este o mezalianta.
  Este mult mai grav.
  Miroase nasol. A tiganie si pulime.
  Scuze sinceritatea opiniilor.

  RăspundețiȘtergere
 43. Acest comentariu a fost eliminat de administratorul blogului.

  RăspundețiȘtergere
 44. Niclole
  Spune ca te vede in baie.
  L-ai vazut vreodata si tu ?
  Dar oare ce sa faca acolo
  Nevoile si le face in fund de curte.
  Si se sterge cu urzici.....

  RăspundețiȘtergere
 45. Acest comentariu a fost eliminat de administratorul blogului.

  RăspundețiȘtergere

HAI, UIMITI - MA !
Comentariul va evidentiaza starea..naturala si capacitatea de analiza si sinteza!