Google Website Translator Gadget

sâmbătă, 5 decembrie 2015

Fara ura , trebuie sa se stie si cand ii cazul sa se SPUNA RASPICAT !!----------------------------------------


În anul 700 sunt menţionaţi în cronici ca fiind nişte nomazi primitivi care jefuiau prin Asia. În 896, şapte triburi maghiare şi trei triburi de turci khazari, fugărite din stepele Asiei de către pecenegi, se stabilesc în Panonia (locuită atunci de slavi, valahi, avari, germanici), în total 225.000 de nomazi sub conducerea lui Arpad.
Prima lor preocupare după stabilirea în Panonia a fost jaful (logic). Incursiunile lor sângeroase s-au desfăşurat în toată Europa ajungând până în Spania, până când Otto I cel Mare i-a umilit la Lechfeld în 955.
Ştefan cel Sfânt (997 – 1038) unifică triburile ungureşti şi îi creştinează. Totodată începe şi procesul de maghiarizare agresivă a populaţiilor din jur: germanici, valahi, slavi, acest proces fiind de fapt esenţa strategiei de supravieţuire a acestui mic popor migrator asiatic în Europa.
Personalităţile proeminente ale istoriei lor nu au fost unguri: Matei Corvin, Petofi Sandor (Petrovici Alexandar – sârb, părinţii lui nu cunoşteau limba maghiară), Kosuth Lajos – slovac, precum şi majoritatea regilor Ungariei. În 1910 un istoric maghiar recunoaşte că doar 10% din unguri sunt urmaşii celor şapte triburi maghiare stabilite în Europa în 896, restul fiind populaţii maghiarizate de-a lungul timpului (valahi, germanici, slavi). De fapt cum ar putea un ungur blond din zilele noastre să fie urmaşul cetelor mongoloide venite în Europa în secolul IX ?
Maghiarii sunt maghiarizați politic ! Sunt un popor din sămânța celor din jurul lor. Sunt și sârbi, și slovaci, și nemți, și români, deopotrivă. Nu au rădăcini și nici identitate proprie.
Yugra (Iuhra) - "the place of origin of Hungarians" - https://en.wikipedia.org/wiki/Yugra




DEZVĂLUIRI: Secuii măcelăriți de… unguri, în Evul Mediu. Istoria pe care ungurii o vor îngropată!


Secuii nu sunt unguri! Ei și-au pierdut identitatea treptat, iar astăzi își imaginează că sunt maghiari. În realitate, istoria lor este una dramatică, fiind victime ale politicii ungurești de maghiarizare forțată. Dacă acum mai bine de 400 de ani au fost aliați ai lui Mihai Viteazul și au luptat chiar și împotriva ungurilor, astăzi sunt aliații Budapestei și, prin unii dintre secuii extremiști, reprezintă vârful de lance al politicii de destabilizare a României. A se vedea și cazul tentativei de atentat terorist din aceste zile care, dacă ar fi reușit, ar fi dus la conflicte interetnice majore, cu consecințe imprevizibile!
Ceea ce cu siguranță că nu se predă în școlile maghiare din România sau Ungaria sunt episoadele din istoria Evului Mediu în care secuii au fost lipsiți de drepturi și au simțit pe propria piele furia crudă și răzbunătoare a ungurilor acelei epoci. Oare secuii mai știu de așa-numitul Veres Farsang sau Carnavalul Sângeros din iarna anului 1595-1596 când, în urma răscolei lor ÎMPOTRIVA NEMEȘIMII UNGUREȘTI, mulți dintre ei au avut parte de torturi și mutilări inimaginabile și de o moarte cumplită?!? Sate secuiești incendiate, secui trași în țepe  cu capul în jos (țeapa a intrat prin gură și a ieșit prin anus), secui mutilați prin tăierea nasului, a urechilor, a buzelor – bătuți, după mutilare, până la moarte… și toate astea pentru că și-au cerut drepturile firești care i se cuvin oricărui om. Vorbește istoria maghiară despre acest fel de episoade din trecutul ei?
Secui_simbrias
Cum s-a ajuns aici? Haideți să aflăm câte ceva despre contextul în care au avut loc aceste povești de groază, pe scurt…
mihai-viteazulPe vremea când Mihai Viteazul (numit de dușmani MALUS DACUS – Dacul cel Rău) ajungea domn al Țării Românești, secuii de rând din Transilvania trăiau sub împilarea crâncenă a nobilimii ungurești, fiind deposedați de atribute militare, intrând într-un proces accentuat de iobagizare, precum populația românescă de aici. În momentul în care Mihai Viteazul se retrage în munți, ca urmare a conflictului militar cu  turcii, acesta îi cere sprijin lui Sigismund Bathory pentru a bloca trecătorile împotriva invaziei lui Sinan Pașa. În disperare de cauză, Bathory îi trimite la înaintare pe secui, dându-le în schimb, pentru a-i motiva, o diplomă prin care aceștia urmau să își recapete vechile drepturi, după război. Astfel, secuii participă alături de oastea lui Mihai Viteazul la eliberarea Târgoviștei și la bătălia de la Giurgiu, întorcându-se  mai apoi (câți au mai rămas în viață) în Transilvania. Ei bine, imediat după întoarcerea lor, drepturile promise pentru a-i motiva să meargă la la război le sunt refuzate iar ei se răscoală. Răscoala este condusă prost iar secuii sunt învinși, satele lor fiind incendiate (satul Suseni este șters de pe fața pământului!) mulți găsindu-și moartea în chinuri, la ordinul lui Sigismund Bathory.
Ceva mai târziu, Mihai Viteazul le redă drepturile luate de unguri, iar în semn de loialitate și recunoștiință, o unitate militară formată din secui, aflată în ariergarda armatei lui Mihai Viteazul, se sacrifică până la unul pentru acesta, într-un uimitor act de vitejie, luptând din nou împotriva nemeșimii condusă de generalul Basta, la Mirăslău (18 septembrie 1600), și asigurând astfel retragerea domnitorului român…
Din păcate, secuimea nu mai este astăzi conștientă de adevărata ei identitate și face jocurile Budapestei, sub manipularea agenților acesteia din organizațiile maghiare de pe teritoriul României. Poate ar fi bine să le spună și lor cineva care e treaba cu istoria ocultată din propriile manuale de istorie…
Daniel Roxin
http://daniel-roxin.ro/

P.S. Mai multe despre crimele hungarismului puteți citi în cartea generalului (rez.) Radu Theodoru: URMAȘII LUI ATTILA


16 comentarii:

  1. Las-o balta.
    Ocupa-te de minoritatea de borfasi borati din care faci parte.

    RăspundețiȘtergere
  2. Ce legatura are curul negresei cu prea curul de vise al Nocoletei?
    Nu ai bun simt ,nici pula !

    RăspundețiȘtergere
  3. Nicole merita mult mai multa atentie.
    Chiar consideratie.
    Este destul de inteligenta
    Si deosebit de frumoasa.
    Merita un viitor fericit
    Si chiar mai mult
    Inclusiv apa curenta si WC in interiorul vilei !

    RăspundețiȘtergere
  4. @
    Cezar.
    Merit mai multa consideratie.
    Doar suntem amandoi Budisti.
    Eu cu cultura asiatics
    Tu cu toaleta in curte !

    RăspundețiȘtergere
  5. @
    Nicole merita toata atentia mea.
    Voi posta pe
    DEVARTES BLOG fotigrafia ei!
    Sper sa scape de mitocan
    Cu muci in gura
    Vorba camarazilor.

    RăspundețiȘtergere
  6. Spatiul mioritic
    Creiaza cele mai frumoase corpuri femenine
    Depe intrg blogul
    Chiar mai mult.
    Le asigur de competenta mea profesionala
    Si chiar personals.

    RăspundețiȘtergere
  7. Ma intreb daca masina rosie
    Si fotografia apartin Nicoletei
    Vrem dovezi materiale si fizice.
    Nu neg ca are ......talente.

    RăspundețiȘtergere
  8. La revedere trup sculativ
    La revedere cur de vise
    Balega continua cenzura
    Deci te las in compania colegului de camera
    Cu buda in fundul curtii
    Sper sa aveti un craciun nefericit !

    RăspundețiȘtergere
  9. Asa sa ne ajute bunul Dumnezeu la toti! (dupa cum dorim la alti!)

    RăspundețiȘtergere
  10. Si de la mine la fel Niko ..pentru Rh+...sa aibe de Craciun ..politie la poarta si pompieri pe casa ...hi..hi..hi...

    RăspundețiȘtergere
    Răspunsuri
    1. Nu ma refer la cel mai frumos cur depe mapamond.
      Ma referam la balega trista si la camerista care mirose sub brat si in pizda.
      Un craciun fericit Nicoleto !

      Ștergere
  11. Cezar
    Revin la sentimente mai bune.
    Sper la anul sa ai acces la apa curenta.
    Si dus.
    Sper sa fii fericit
    Sa te descurci singur fara Nicole.
    Sa reusesti sa iesi din buda.
    Spre necazul tovarasilor de arme .
    La multi ani !

    RăspundețiȘtergere
  12. Pe data de 20 dec
    Premiera filmului EGON
    Urmariti
    Devartesblog......Vimeo.
    Un film extraordinar.....de sculativ.

    RăspundețiȘtergere
  13. Noi am venit pe cai
    Cu briceagul in caramb
    Tu ai venit cu satra
    Balaghenita
    Imbracat in viitoarele
    Paltonase rosii.
    Azi puradel batran
    Cu muian foarte borat.

    RăspundețiȘtergere

HAI, UIMITI - MA !
Comentariul va evidentiaza starea..naturala si capacitatea de analiza si sinteza!