Google Website Translator Gadget

joi, 25 februarie 2016

O noua ARMA SECRETA instalata de Rusia in Siria. General NATO: „Nu are legatura cu ISIS, ci cu altcineva”


Thierry Meyssan, un jurnalist francez care a fost ani de zile corespondent la Damasc, sustine ca Rusia a instalat in Siria cel mai performant sistem de aparare aeriana, care „orbeste” radarele si ataca sistemele de comunicatii ale NATO.
Sistemul de bruiaj Richag-AV, care actioneaza impotriva radarelor aeriene, navale si de la sol, a sonarelor si a sistemelor electromagnetice de ghidare a rachetelor si bombelor, ii ingrijoreaza pana si pe generalii NATO.
Richag-AV, care nu are echivalent in lume, poate fi montat pe elicoptere, nave de lupta sau masini blindate si are o raza de actiune de cateva sute de kilometri. Sistemul poate „orbi” chiar si performantele rachete Patriot MIM-104, destinate doborarii avioanelor de lupta.
Generalul NATO Philip Breedlove si-a exprimat in mod deschis ingrijorarea cu privire la utilizarea de catre rusi in Siria a sistemului de bruiaj Richag-AV, cunoscut si ca A2/AD.
„Dupa cum vedem deja, sisteme de aparare aeriana foarte performante incep sa apara in Siria si suntem destul de ingrijorati cu privire la un nou sistem care ar fi fost creat in estul Mediteranei. Aceste sisteme foarte performante de aparare aeriana n-au legatura cu Statul Islamic, ci cu altcineva”, a spus Breedlove, potrivit 21stcenturywire.com.

34 de comentarii:

  1. Buey acestia, unde l-ati pitit pe slinosul ala burdihanos de tigrul2 c-un koi ? Ca mi-a dor de povestile lui, cu care se tot lauda pe unde apuca, ca cum zbura el razant la nivelul lanului de barabule, in misiunile de gazare a invaziei de Colorado. Acu o face pe-a botosul, nu ? De parca nu se simte, dupa miros, cum trage el cu okiul de dupa perdea, pe blogurile astea, si-l mananca destele, ca sa scrie. Haidi mo, praleo, mai explica-ne inca o data, cum sta treaba cu ciucalata, pe care ti-a dat-o patria mocca, ca sa nu ti se-nmoaie mansa si pe care vrei s-o incluzi, musai, in cuantumul pensiei. Ca nu-ti ajunge !

    RăspundețiȘtergere
  2. Ma asteptam sa citesc, in Observator, cel putin vro 2-3 pagini despre excursiile tematice,organizate de meapene prin cele garnizoane, pe unde mai exista urme de armata.
    Canci. Resurse si timp cheltuite de pomana ! Bine, chestia cu timpul, la semeghisti, oricum e de pomana, pentru ca, indiferent de pozitia lor in spatiu, el se consuma aiurea.
    In schimb, gazeta ne informeaza despre sedintele alea bizare de autoevaluare a structurilor, din care, invariabil, rezulta ca totul e bine in sistem. Suntem pregatiti.
    Vorba unuia, doamne fereste de un razboi in zona.

    RăspundețiȘtergere
    Răspunsuri
    1. Ca drept dovada, cititi si ultimul articol postat de Nea Cashu pe "In cuiul cacarii" !
      Bascalie generalizata !
      Iar pentru noi, astia de-am trecut pe evidentele cemejeurilor, vai capul nostru ! Incep sa apara, la varf, generatiile PRO, un fel de rahati cu oki, care nu put decat daca-i plasezi intr-o anumita pozitie !
      De n-or extermina astia toata generatia de varsta a 3a, mare lucru.

      Ștergere
  3. Cred ca-i la sedinta de partid ...?? Cuum care partid ? Ala cu 10 oameni !
    El ii al zecelea ! Si are 8 cereri de excludere din partea membrilor fondatori ! Adica aia 10..mai puti Gligor care cica cu Motanelul KK-cios ..vrea musai sa dea o lovitura militara ....mare-i grdina domnului ...!!!

    RăspundețiȘtergere
  4. Ce zici L.T...bagi o hanaliza documentata ..realisto-pamfletara a situatiunei de pe marginea de est a NATO si UE..??
    Hai ca stiu ca poti ...!!!

    RăspundețiȘtergere
  5. Eu te-am facut, eu te omor ! Sau cum sa-ti gatuiesti propriul blog.
    Este cazul lui kufurez, ori kakarez, blogul universal al bocitoarelor, administrat de un securistoid bolsevic de prima clasa ! Sute de comentarii, incomode proletarului securist, zac "nepublicate"!
    Nu ca m-ar fute grija de Kacareaza asta, insa ma mai relaxam si eu, cu cretinismele lui Cornel Puta de Miel, ori cu amintirile soldatului Iulica Pula Mare(s), de prin biroaiele mestemeurilor, pe unde impingea el aerul cu keptul, pentru intarirea recunoasterii importantei coloniei noastre mandre si prospere, in cadrul aliantei atlanticului de nord, la apararea valorilor universale ale drepturilor omulu si democratiei tutulor popoarelor.
    Macar Potecarul Poty, mai rusinos fiind din fire, nu cenzureaza decat comentariile care incumba cuvinte si sintagme rusinoase auzului lui, ca cum ar hi pula mea, pizda ma-ti, idiotule, fut in gura, etc ! In rest, se simte ca are o gandire mult mai elastica.

    RăspundețiȘtergere
  6. miercuri, 24 februarie 2016
    CUM VOTATI DVS., ASA VOM VOTA SI NOI !
    - In atentia tuturor parlamentarilor Romaniei –
    ==============================================================
    Zise Dogaru !!!
    Care NOI, bre ? Si, ma rog, pe cine mai reprezinti tu ?
    Gata mestere, a zburat puiul cu ata ! Dusu-sa ! S-o crezi tu ca mai poti manipula pe cineva, intreg la minte, cu cu kestii de astea de-a datul votului.
    Adica ce, daca trece ordonanta asta prin parlament, asa cum este, cu cine zici niatali sa nu mai votam ? Cui sa nu mai dam votul ?
    Omul e disperat. Cotizatii pula, pentru ca lumea s-a convins de jocurile lor ascunse. Milioane de lei cheltuite de-a'mpulea cu niste procese arhifalimentare. Fiasco total la ultimul miting, care, practic, a avut un singur scop: sa-si mai ciupeasca niscaiva fraieresteni de pe la asa zisa si inchipuita societate civila !
    Bai puletilor, sa va fie clar, daca gargaragiul asta mai insista mult cu societatea asta civila, ramane si fara ce are. Tocanita aia ostaseasca, din 24.01 din care nu se mai intelegea care-i ceferist, care-i militar, care-i ceapist ori rivulutionar, nu le-a pica bine la pateu multora.
    Gargariseala, ba ca le cumpara bilete de avion guvernantilor si-i trimite in cele zari, insa ii opreste pe cei de la Iasi sa se sparga in figuri, ba ca va veni cu 30jde mii de oameni si va spulbera sistemul, insa nu-l mai baga in seama nici presa, ba ca le arata el lor cum va hi cu votul....
    Buey, Nea Fasolaide, gata, ti-au luat fata astia de la Federatia lui Bortan si cei de la ROMILele transfugilor Tudor si Naon !
    De cand sustine una si buna ca el nu vrea ajustarea ordonantei, ci NUMAI anularea ei, ca sa revenim iarasi la teoremele lui Poty Olescu cu inaplicabilitatea legii pentru cei penzionati inainte de 1.1.2011, borasc intruna.
    Cracanatul inca mai spera la valuri de nemultumiri generale, datorita inaplicabilitatii legii, ca sa-si refaca el filialele cu noi si noi fraieresteni, platitori de cotizatii si taxe pe procese !
    Ca, nu degeaba s-a autoreales presedinte pe viata. Mai are putin si-l depaseste si pe Iliescu Mineriada.
    Hai, ceocu mic, ca nu mai tine !

    RăspundețiȘtergere
    Răspunsuri
    1. Motanelul KK-cios ii cu el ...deci inca mai are ..znaga ..!!!!

      Ștergere
  7. Intrucat sunt interzis la publicare pe blogul lui Poty, din motive de lipsa de coloana vertebrala si condescendenta, ma vad sa-i raspund unui foarte bun prieten de-al meu, pe acest sait. Asa ca redau aici, ce-am incercat sa public acolo:
    ===============================================
    iceparu25 februarie 2016, 13:09
    Astia sunt tampi la minte.Cum naiba CMZ sau CMJ sa faca corect incadrarea in grupe?CMZ sau CMJ trebuie sa aiba statele de organizare la toate nivelurile de la Adam si Eva pana acum.Astia cand vor auzi de directii sau sectii de operatii ma fac doctor sigur.Stiti care este incadrarea la ora actuala la CMJ-uri?E rasul plansul.Vai de curul nostru.
    Răspundeți
    N-are nicio treaba incadrarea in grupe, cu statele de organizare. Ai fost sef, zbang, te baga la speciale. Ai fost controlor ispector, zbang, te baga la alte conditii ! In rest, e foarte simplu: toti au manarit armamentul, asa ca iau conditii deosebite. Inclusiv pentru perioadele de instructori si secretari utc si beobe. Iar unitatile/activitatile care dau dreptul la incadrarea intr-o anumita grupa de munca, sunt prevazute distinct si explicit in ordin.
    Stii niatale ceva, de pe timpul cand incadrarea se facea pe baza unor ordine, care stabileau o gramada de unitati din economia nationala, care-ti dadeau dreptul la grupa de munca, indiferent de functia pe care erai incadrat. Printre altele, ca de ex. OG 24/91, care nominaliza toate structurile de pe la canal, irigatii, carbune, detasamentele de constructii, unitatile de drumuri si cai ferate, etc, care dadeau dreptul la incadrare in grupe.
    Acu e simplu, ai fost comandant de pluton, in 44, la cavalerie, zbang, 50 %, ai fost instructor utc in 67, zbang, 25%, ai fost kilot, pac, 100%.
    Si, ciar de nu va vine a crede, tau majurii care se ocupa de tabelele alea cu noile grupe, kiar stiu ce fac. Ca nu au timpul sa impinga aerul cu keptul, prin comandamente si alte semegheuri, dandu-si cu parerea despre actiunea razelor de luna, asupra galosilor de guma, este altceva !

    Nea Poty, lamureste-l niata pe om, ca eu nu am limber la publicare, din cauza limbajului indecent si nedemn pentru un tilicar al Armatei Romane !
    Sa-mi fie rusine.

    RăspundețiȘtergere
  8. Pe mine ma ,,aranja CMZ..si Imi da-te si ,,Cu stima "...sa moara Coltosul de oftica....!!

    RăspundețiȘtergere
  9. Ar fi jegos si nemeritat sa ne mai luam de astia de la cemejeie ! Sunt marii futati ai ultimilor ani, in timp ce comandamentele si structurile centrale gem de bagatori de seama ! Fel de fel de biroaie si structuri de implementare strategii si masuri de belit pula la urs, in timp ce, pe la cemejeile astea au ajuns sa te consilieze si sa te rezolve tau majurii ! Bravo lor !
    Sunt sigur ca daca activitatea de repatriere a Dragonilor ar fi fost lasata pe mana lor, mergea totul struna ! Avem ditamai CLI, cu general cu 3 stele, de nu incape intr-un pavilion intreg, pe 3 etaje. Avem ditamai D Log, cu jde ganditori intr-ale logisticii. Avem nush ce Centru de coordonare a miscarii, baze logistice, de se calca pe picere, iar tilicarii dorm intr-o hala parasita, ca vitele, pe jos !
    Nu ca ar fi mare paguba-n ciuperci, si oricum is antrenati pentru conditii si mai aspre, insa e vorba despre celelalte structuri, care erau la somn de voie, in timp ce astia umblau cu sarsanalele prin bezna noptii.
    Stangul pe toba.

    RăspundețiȘtergere
    Răspunsuri
    1. Dealtfel, daca cititi comentariile la articolul cu repatrierea Dragonilor aparut in https://www.presalibera.net/dragonii-transilvani-umiliti-de-mapn-la-intoarcerea-din-afganistan_1852295.html
      veti btrage usor concluzii ce mai reprezinta armata si generalii ei, la ora actuala, in subcolonia asta bananiera de mana a doua.
      1000, cel mai mult mi-=au placut astea;
      ====================================================
      Cintrea Constantin // 24 February 2016 at 12:26 // Reply
      Daca as fi tratat asa nu m-as mai deplasa in Afganistan sa “lupt”! Ptr cine luptati voinicilor? Ptr evreii americani? Pai sa va cazeze ei la 5*!

      Pacea // 24 February 2016 at 21:01 // Reply
      Revenim :) va vindeți sufletele ca târfele păsărica pe bani �� deci vi cu bani dîn război unde te duci pt bani sa omori nu ști ce poate nevinovați dar te doare la pula iei bani mănânci shaorma bei alcool Îți iei tv și la muie ce morții tăi te respecți dar mai aveți o șansă să vă salvați sufletul și aia e SINUCIDEREA �� va pup și va aștept cu lumânări la belu lângă tata :))))

      Ăla care are dreptate // 24 February 2016 at 21:04 // Reply
      Armata și politia pt binele poporului muriți în pula mea de jegoși hahahaha futuva.n gat de lipitori căpușe pline de boli mâncavar canceru și toate bolile și viermi sa mănânce din voi

      opo // 24 February 2016 at 22:06 // Reply
      pacat de sacrificiul lor, pt puterea unor puturosi , care habar nu au sa tina o arma in mina dar sint “mari” generali ai armatei romane

      CERNAT EUGEN // 24 February 2016 at 22:25 // Reply
      AVEM LA CONDUCEREA ARMATEI SI A M.A.I.NUMAI POLITRUCI CARE JOACA CUM LE CANTA CEI AFLATI VREMELNIC LA PUTERE.(CELO CARE NU AU BUN SIMT ATUNCI CAND PUBLICA ASTFEL DE MOJICII SA LE FIE RUSINE)

      ================================================
      Iar pe astia de se fac ca comanda prin biroaiele semeghiste, ii doare la basketi. Ei se ocupa cu organizarea excursiilor prin patrie, conduse de utecistul Dumistracel, lingatorul de clante, ca sa le explice oamenilor cum sunt lucrurile ordonate in galaxia asta !

      Ștergere
  10. I-am raspuns lu ICEPARU...ca la Potecaru am interdictie ....hi..hi..hi..

    RăspundețiȘtergere
  11. -Ministrul Apărării, Mihnea Motoc, a declarat că “în 2017 aproape o mie de militari americani vor staţiona pe teritoriul ţării”.
    -Tototdată, acesta a declarat că “România va cumpăra încă 12 avioane de luptă F-16″ (tot second hand).
    -Motoc a afirmat că militarii americani fac parte din forţele pe care SUA le vor trimite în Europa începând din 2017 pentru securizarea suplimentară a aliaţilor din Estul Europei
    -A existat un anunţ al polonezilor care doresc de a contribui la executarea poliţiei aeriene
    -Preşedinţia Statelor Unite preconizează un buget militar de 3,4 miliarde de dolari destinat Europei de Est în anul 2017, comparativ cu fondurile de 789 de milioane de dolari alocate în prezent

    Sursa MEDIAFASS, via InfoMondo-iMilitar
    ==============================================
    Ai di capu nost. Am ajuns de rasul lumii. Patria lui Vlaicu, Vuia si Coanda, am ajuns sa ne apere spatiul aerian polonezii. Sau mai stiu eu cine. In loc sa-l keme pe Viurel asul ceriurilor ot Hurziceni, cu cariciopterul sau multirol: transport-vanatoare-bombardament si gazare Colorado la nivelul brazdei de barabuli.
    Si, bineinteles ca nu ne lasam si achizitionam tot rable, de la fiare vechi. Sigur ca se bucura nespus rusnacii !
    Insa, cred ca am imbatranit eu prea repede si nu mai inteleg fenomenul, pentru ca, tot ce se intampla prin colonia asta, de fapt, ar fi cam in regula ! N-asa ?

    RăspundețiȘtergere
    Răspunsuri
    1. PS: Rusia fierbe, Turcia clocoteste, Ukraina e hacuita, mamelucii invadeaza Europa precum popoarele migratoare de odinioara, Siria este devastata, grecii sunt intorsi pe dos, iar onor meapeneul isi trimite matrozii in teritoriu, ca sa-i lamureasca pe cracanatii basinosi ca ce bun e onor guvernul si legea de schilodire a pensiilor militare !
      Care nici nu a apucat macar sa produca efecte ! Oameni nebuni.

      Ștergere
    2. Cititi si va cruciti ...
      joi, 25 februarie 2016, 14:31:00 EET
      tigri2 spunea...

      Parlamentul si guvernantii au facut "blat" pe OUG 57 si acuma joaca la chinta mergand la doua capete: ei au in mana " 10,J,D,K" si asteapta evolutia strazii,daca strada "se misca "puternic ,inseamna ca nu vor veni "9" sau"A" si vor continua sperand sa le intre a cincea carte de aceiasi culoare,deoarece smecherii au mers si pe varianta "coarda de roiala" si vor prinde "CULOARE". Abia daca va fi CUTREMUR in strada,pe 6 martie ,EI se vor preda si altii sau tot ei ne vor satisface doleantele ,corecte ,de altfel. Pacatul se produce chiar printre noi,cei ce sustin ca fara acest "cancer" de OUG 57 nu se poate aplica legea 223 in forma adoptata si publicata in MO ori eu spun ca daca se vrea se dau niste adaugiri in asa fel incat sa fie aplicabila ,fara diminuari!

      Ștergere
    3. Singurul CUTREMUR va fi la curul izmenelor lui Viurel Cariciopter ! Cutremur de o culoare galben-maronie, de o consistenta lipicioasa !
      Daca-i cititi comentariile acestui cretin, cu un profil psihopatologic ingrijorator, in special de cand a aparut OG 57, o sa vedeti ca burdihanosul slinos o tine una si buna, cu iesitul in strada, ca sa-i dea lui toate primele alea de zbor, inclusiv CV ciucalatei pe care i-a dat-o patria mocca, ca sa nu i se inmoaie mansa, cand tinea sedinte de IPI PCR la BOB, al carui secretar general era.
      Deci, rahatului, nu-i ajunge cat i-a dat pe contributivitate, pe baza salariilor alea astronomice pe care le avea ca pilot. Ceea ce, probabil ca a fost normal. Acum vrea sa-i bage in baza de calcul si ciucalata, doar-doar i-o mai creste si lui, acolo de-o pita pe zi !
      Bai instigator imputit, gata, pentru ce ai facut, ai fost platit cu varf si indesat. Plus geamantanele de ciucalata pe care ti le-a dat patria recunoscatoare. Acum, sa ne calculeze pe toti dupa functia din stat + doar acele sporuri aplicabile tuturor. Nu sporuri de okiu si timpanu, nu sporuri de plata cu ora pe la catedre si alte garzi si prime de zbor.
      Hai, totusi ca sa fiu indulgent, lu Viurel Cariciopter sunt de acord sa-i bage 1/3 din ciucalata in baza de calcul, ca sa nu zica ca-s scartar.

      Ștergere
    4. PS: Viurele, abia acum legea este aplicabila, dupa ce te calculeaza la gradul si functia de maiur secretar bob PCR, plus sporurile de radiatii, de pericol si de ce mai aveai tu pe acolo, sporuri aplicabile tutulor oamenilor muncii ! Sporurile de frecat menta in dosul hangarului, ori de imprastiat ceata de la pale, nu se pun.
      De aia este inaplicabila, pentru ca un tablagiu de la sol ar iesi cu pensie mai mare decat un instelat care comanda o brigada cu 1200 de oameni si 400 de rable din ww2. Nu ca nu s-ar putea calcula, ci, din aceste considerente, nu se poate aplica.

      Ștergere
  12. MINISTERUL APĂRĂRII NAŢIONALE

    Direcţia Informare şi Relaţii Publice

    Nr. 59

    25 februarie 2016

    Aceste informaţii sunt disponibile şi în internet, la adresa www.mapn.ro



    Precizări



    La cererea ministrului apărării naţionale, Mihnea Motoc, structuri din cadrul M.Ap.N. au analizat situaţia referitoare la repatrierea militarilor Batalionului 811 Infanterie „Dragonii Transilvani” din Afganistan, constatând următoarele:

    Militarilor le-au fost asigurate mijloacele de transport şi condiţiile necesare pe timpul desfăşurării procedurilor de tranzit către garnizoanele de dislocare.

    Spaţiile puse la dispoziţie au asigurat condiţiile pentru aşteptare, nu pentru odihnă, dat fiind timpul relativ scurt între zborurile planificate până la destinaţia finală.
    =========================================================
    Daca taceati, destepti ramaneati !
    Toate pozele, care circula pe net, ne arata cat se poate de clar ca nu s-au asigurat niciun fel de conditii, decat o hala fara mese, fara scaune, fara paturi, fara nimic !
    Pana si la Gara din Dolhasca exista o sala de asteptare, cu niste scaune si mese.
    Se vede clar ca razboinicii dorm pe jos, ca rumegatoarele.
    Ca sa spui ca de la miezul noptii si pana dimineata, cand a plecat ultimul avion, spre C Turzii, a fost timp destinat pentru asteptare, si nu pentru odihna, trebuie sa fii cretin !
    Buey acestia, pai atatea ore de asteptare nu s-au inregistrat nici macar la trinu'5005, in perioada de viscol, din asta iarna !
    Ma mir ca nu i-a pus si la ceva activitati administrativ-gospodaresti, ca tot era timp de asteptare !
    Pai, si cum sa astepte razboinicii, buei, in picere, caca balinele ?
    =========================================================================

    De-a lungul celor treisprezece ani de participare a României la misiunile din teatrul de operaţii din Afganistan, M.Ap.N. a aplicat aceleaşi proceduri de repatriere, conforme cu legislaţia naţională.
    ==========================================================
    Inseamna ca, daca timp de 13 ani s-a procedat la fel, este foarte rau. Nu cred ca este normal si moral sa ne vina razboinicii acasa, iar structurile de resortul logisticii sa doarma in bocanci. Iar in cazul de fata, sa doarma la propriu, in puful cald al asternuturilor, in timp ce puletii se ghemuiau pe sub calorifere, cu capatzanile pe ranite.
    ==============================================

    Ministerul Apărării Naţionale apreciază în mod deosebit eforturile militarilor români în teatrele de operaţii şi sprijină permanent familiile acestora, prin grupurile de sprijin aflate la nivelul unităţilor şi garnizoanelor din care fac parte. Meritele militarilor sunt recunoscute şi apreciate atât de conducerea M.Ap.N., cât şi de partenerii de Coaliţie.
    =============================================

    Pe asta am vazut-o cu totii, kiar in aceste zile, fara sa ne mai atentionati voi.
    In special este de apreciat sprijinul ministerului in domeniul pensiilor militare de stat !
    Nu mai este cazul ca sa facem un exercitiu de calcul a unei pensii, pentru un tilicar de asta angajat cu contract, sau seghevist cum ii zice acuma. Chiar si pentru grade mai mari. Cuantumurile de batjocura ne indica cu totul altceva, si nicidecum grija ministerului pentru sistemul propriu !
    Gargara.
    Sa fie chemat urjent la raport, jeneralul ala cu jde stele, care n-are in cap decat cum sa mai umfle cu structuri mastodontul ala de CLI, si sa-i zisu domnului ministru, de ce nu a fost la fata locului, cu cohorta aia de lingai, care-l insotesc ombilical cand isi inspecteaza trupili !

    Din pacate, asta-i adevarul. Si, tot din pacate, societate vede, judeca si injura.

    Ceocu mic. In loc sa-l trimiteti pe Zdruminstracel ala sa faca selfi cu razboinicii veniti de pe front si sa-i mai imbarbateze, ca mult o fo, putin mai este, voi il trimiteti sa prezinte slaiduri cu desene animate, de vadormit mosnegaraia basinoasa, prin garnizoanele patriei !

    RăspundețiȘtergere
  13. Otilia trebuia sa-i intampine ..buey..L.T....!

    RăspundețiȘtergere
  14. vineri, 26 februarie 2016, 10:27:00 EET
    Corneliu spunea...

    @ Comandor R: Multumesc onorabile! Hai sa va povestesc ce am patit din cauza caracterului meu care imbina seriozitatea cu amuzamentul si umorul: Pe la inceputul anilor '80, ***fiind Lector Cdt. Plt. la UM o2269 Scoala de soferi***, Braila, imi pregateam plutonul in vederea tragerilor cu armamentul de infanterie la lasatul serii si pe timp de noapte. Aveam asigurate aparatele de ochire fosforescente si .....
    ===================================
    ...eii da pe Dorele cum il ridica in clasa ..cu asemenea fonctie ...???

    RăspundețiȘtergere
  15. R-2650026 februarie 2016, 11:42
    @ @ All. Eu sunt inca la faza reincadrare in grupe. Nu m-am grabit sa intru in aglomeratie,intrucat oricum nu se intampla nimic pana la 01.01.2017. Zic ca am rezolvat total, inclusiv la CMJ. Dar daca nu esti un pic vigilent, poti sa o furi! Vigilenta inseamna sa ne amintim de fapt, cam ce activitati am mai executat prin cariera care dau dreptul de reincadrare in grupe superioare de munca.

    Erori pe care le-am depistat la modul concret si pot veni in spijinul tuturor:


    - erori intalnite in cazul celor care au activat in grupa AC pt. perioadele de cursuri de cariera. Cei de la CMJ au tendinta sa inscrie la gramada CD sau CS. Nu este asa! Nu este asa! Daca a fost curs de exemplu, de Cdt. Cp. V.M., la acel curs nu nu am desenat doar harti, ci am efectuat si alpinism.

    ============================================

    Dom Poty, nu te mai sparge in figuri, ca faci riduri degeaba ! Pe majurul care zmangaleste fisa il doare la basketi de cursul pe care l-ai facut tu ! Este de aceeasi valoare cucur sul de secretari generali beobe PCR pe Cariciopter, aptsolvit magna cum laudae de Viurel Beobel C-un Coi, halitor de ciucalata mocca.
    Te baga la CN, kit c-ai stat tu spanzurat in ate, pe coclauri, tot cursul.
    Normal asa ar hi, cum zici tu. Orice intentie a ta de a ataca interpretarea majurului va ajunge la DMRU, care, printr-o adeverinta de 3 randuri, iti va servi o mare muie. Adica, iti va spune ca, pe timpul cursului, ai tras mata de coada 90% din timp, la clasa, la dormitoare, ori la crasma din localitate, iar restul reprezinta invoiri, studiu, curatenie pe sectoare si odihna la liber ! Pentru o catarare pe un damb, nu te poate rasplati cu CS.
    Ceocu mic.
    Asa ca intri in aceeasi oala cu Viurel Beobe, aptsolvent de curs de propagandist PCR !

    Ar mai hi si alte observatii, la observatiile tale. Danam timp, ca tre sa-mi fac o clisma.

    RăspundețiȘtergere
  16. vineri, 26 februarie 2016
    DECIZIILE COMITETULUI DIRECTOR AL S.C.M.D
    DIN DATA DE 25.02.2016
    I n f o r m a r e
    - In atentia tuturor membrilor S.C.M.D. –
    Intrunit statutar, la Pitesti, in ziua de 25 februarie a.c., Comitetul Director al S.C.M.D. a luat urmatoarele decizii:
    S.C.M.D. se mentine ferm pe pozitia sustinerii in strada, prin manifestatii, solicitari la Guvern si in Parlament, pe pozitia abrogarii, ca neconstitutional, a Art. 40 din OUG nr. 57/2015;
    C.D. cheama pe toti membrii S.C.M.D. din toate filialele din Tara si Capitala sa participe la mitingul din 6 martie, din Piata Victoriei, si sa apeleze in acest scop la toate organizatiile de rezervisti, sindicale si ONG-uri, membre sau nu ale C.N.S.C. cu invitatie de participare;
    Membrii S.C.M.D. vor contacta toti deputatii si senatorii, pe plan local, indiferent de culoare politica, in vederea sustinerii abrogarii Art. 40 din OUG nr. 57/2015, a abrogarii OUG nr. 95/2014 si sustinerii proiectelor legislative si hotararilor vechiului Guvern, abandonate de Guvernul Ciolos;
    Sprijinirea in justitie a membrilor S.C.M.D. care sunt si membri ai uniunilor de creatie, in vederea redobandirii drepturilor legale la indemnizatiile de creatie, anticonstitutional si in mod absurd confiscate;
    Filialele S.C.M.D. vor contacta deputatii si senatorii, pe plan local si pentru a sprijini adoptarea in Parlament a Proiectului de Lege a sindicatelor, propus de C.N.S.C. si inregistrat la Senat, ca initiativa legislativa, de domnul senator Ioan GHISE;
    C.D. a validat raspunsul pozitiv al Biroului Operativ Central de incheiere a unui acord de colaborare intre S.C.M.D. si CAR „Coeziunea Sociala” la solicitarea acestui membru al C.N.S.C.;
    S.C.M.D. va transmite o scrisoare de atentionare a ambasadei S.U.A. asupra situatiei rezervistilor dar si a incalcarii drepturilor militarilor si politistilor activi de catre Guvern prin ignorarea Constitutiei, solicitand totodata noului ambasador ca viitoarele luari de pozitie ale domniei sale sa se incadreze strict in limitele mandatului de diplomat si sa aiba in vedere si informatiile reale venite din partea Societatii civile organizate, nu numai dezinformarile politice cu scop manipulator, ale unor implicati in actualul proces electoral din Romania.
    Honor et Patria! Vae victis!

    Biroul Operativ Central al S.C.M.D.

    RăspundețiȘtergere
    Răspunsuri
    1. Da de ce anulare OG57, si nu modificarea acesteia ?
      Pai, stim noi de ce. O eventuala modificare a ordonantei, cu ceva procente in plus la BC si ridicarea plafonului la 100 la 100, ar arunca, pour et simplu, sindicatul in aer. Ar ramane doar cu cei de la societatea civila, respectiv cativa rataciti de pe la Chefere si Asoceatea Mondeala A Luptatorilor din Rascolutia de la '89 !
      Aici este spilul, pentru care Zdrongaru flutura amenintator OG57, prin nush ce studiouri TV.
      Pe el il avantajeaza un blocaj al legii, fro prorogare ceva, care sa-i scoata la lupta de strada si pe cei pensionati de curand, insa fara decizii de pensie !
      Si-ar umfla iar filialele cu fraieresteni, platitori de cotizatii, pe care, apoi, sa-i stoarca iar de comisioane si taxe de proces, prin tribunalele patriei !
      Cine este curios, sa faca un exercitiu simplu: sa dea un telefon la departamentul ala de justitie si sa ceara o lamurire, ca simplu cetatean. Si, o sa constatati ca, mai intai, te verifica la tabel, daca esti membrake. Daca nu, pas, ca nu da indicatii decat membrilor plini. Daca da, iar te verifica, daca esti la zi cu firfireii. Daca nu, muie.

      Ștergere
    2. PS: in rest, as putea admite ca sunt de acord cu obectivele luptei de clasa, promovate de Zdrongaru. Este singurul care face garagatza la ora actuala, laiv, ceea ce s-ar putea sa aiba ecouri, in favoarea tilicarilor de pretutindeni.
      Insa, daca dintr-o nesansa fatala, ordonanta s-ar abroga si s-ar reveni la lege, cu aplicare doar pentru cei penzionati dupa 1 ian 2011, asa cum s-au facut sute de scenarii si pe blogul lui Poty ot C de A, atunci am futato-n fericeala !

      Ștergere
    3. PS: asa ca, eu obtez pentru modificarea O57 si transformarea ei in leje, astfel incat, domnul Viurel Beobel, cel mai mare cariciopterist gazator de Colorado in viata, sa poata beneficia, in procent de 100 la 100, peste baza de calcul+ contributia+OMM, de CV ciucalatei pe care i-a dat-o patria mocca, in lupta cu gandacul de Colorado, la nivelul brazdei de barabuli !

      Ștergere
  17. Mai cezar homalau de TM cat te-a costat cautiunea ca sa le elibereze pe ma-ta si cele dragi tie de la casa de toleranta? iti ajung banii sau faci cheta,mai vinde si tu din turma aia de capre raioase...

    RăspundețiȘtergere
  18. Preluare de pe Poty Blog-Elita
    =====================================
    Ultimele știri de pe frontul de est: Ambsada S.U.A. avertizează România că va rămâne singură și cu chiloții în vine în fața Rusiei, în regiunea Marii Negre!
    ====================================

    Ma doare la floci de cum o sa ramana Romania in fata Rusiei. Nu-mi fac griji, nu-mi fac probleme, atata timp cat amiralii Zdrumistracel si Tiberila Fratiu conduc cu competenta, din biroaiele semeghiste, destinele mandrei noastre flote romanesti ! Daca mai scoatem si suptmarinul nuclear Delfinul din dana, jear mananca rusnacii. Numa sa ne dea o baterie, astia de la Durasel.
    Habar n-au amerlocii de ce suntem noi in stare. Ca sa nu mai zic si de aviatie...sa va spuna domnu Viurel Beobel C-un Coi, Asul Ceriurilor, cel mai mare Specialist Clasa I Gazator Colorado si devorator de ciucalata !

    RăspundețiȘtergere

HAI, UIMITI - MA !
Comentariul va evidentiaza starea..naturala si capacitatea de analiza si sinteza!