Google Website Translator Gadget

miercuri, 13 iulie 2022

VIDEO Lansatoarele „letale” M270 ale SUA lovesc ținte la 500 km distanță. Au fost trimise în Ucraina DE ALIN CRIȘAN | 11.07.2022 - 21:52 Lansator M270 - Profimedia INTERNAȚIONAL SUA UCRAINA RAZBOI LANSATOARE DE RACHETE M270 M270A Sistemul de rachete cu lansare multiplă M270A2 e versiunea mult îmbunătățită a M270, lansatoare care au fost folosite în premieră în timpul Războiului din Golf din 1990. SHARE Procesul de modernizare nu doar că va mări perioada de viață a lansatoarelor, dar Lockheed va dezvolta noi generații de rachete care vor fi integrate și vor mări considerabil raza de acțiune. Durata de viață va fi preungită, astfel că lansatoarele vor rămâne în serviciu până în jurul anului 2050. Procesul de moderinizare a început în 2017 când U.S. Army a trimis 160 de lansatoare către mentenanță. Vor fi modernizate toate cele 225 de lansatoare. Versiunea M270A2 a cunoscutelor lansatoare are la bază același șasiu șenilat, dar va include un nou Centru de Comandă al Focului. Citește și: VIDEO 100 de ani și „de povești” pentru veteranul de război Vasile Filoti: Știai că te duci să mori În urma procesului de modernizare lansatorul este mai înalt și dispune de un blindaj întărit, precum și mijloace noi de protecție. Cu un motor de 600 cai putere, versiunea M270A2 primește și un nou sistem de transmisie. Totodată, noua versiune a lansatorului va permite și integrarea noii generații de rachete Precision Strike Missile (PrSM) dezvoltate de Lockheed Martin care sunt așteptate să fie operaționalizate în 2023. Aceste rachete sunt dezvoltate pe baza actualelor rachete tactice ATACMS. Față de ATACMS, a căror rază de acțiune este de 300 de kilometri, noile PrSM vor dispune de o rază de până la 500 de kilometri. Desigur, noua versiune a lansatorului multiplu de rachete M270A2 va putea integra și actualele ATACMS. Citește și: VIDEO „Orașele plutitoare” ale NASA deasupra planetei Venus: „Începe colonizarea” Amintim că lansatoare M270 au fost trimise Ucrainei, atât de SUA cât și de Marea Britanie. Totodată, Norvegia preciza și ea că va trimite Ucrainei astfel de lansatoare. SUA au anunțat inițial că nu vor trimite în Ucraina rachete tactice ATACMS cu raza de acțiune de 300 de kilometri, pentru a preveni lovirea de ținte pe teritoriul Rusiei, cu posibile consecințe de atragere a SUA și NATO în conflict. ATACMS pot fi integrate și pe lansatoarele HIMARS, potrivit defenseromania.ro.

56 de comentarii:

  1. Vinatoarea de orci ..merge bine !

    RăspundețiȘtergere
  2. Anonim12:05

    Acest comentariu a fost eliminat de administratorul blogului.

    RăspundețiȘtergere
  3. Traiasca PNNR...DREPTATE PEBTRU TOTI

    RăspundețiȘtergere
  4. Anonimii..nu au credit...

    RăspundețiȘtergere
  5. Acest comentariu a fost eliminat de administratorul blogului.

    RăspundețiȘtergere
  6. 5 cartușî13:06

    Pace vOO, păcătoșilor !
    AMIN !
    Și orjent pe la OO să-m omblaț,
    Cu delicatețe, ca să nu mă stresaț !

    RăspundețiȘtergere
    Răspunsuri
    1. ALU Pigus13:10

      Ci bagabonț, dăjea s-or strâns să crepe colivă !
      Bă rapandulelor, am avut noroc că o fo recoare și n-am dat drumu la ventilator !
      Pfoai de capu meu, numa blană i-am dat ! 70-80, 70-80 !

      Ștergere
    2. Acest comentariu a fost eliminat de autor.

      Ștergere
  7. LUCRAREA MEA DE DOCTORAT ..continua cu noi teze ...NECOPIATE !
    spiritul lui Haret spunea...,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,FRUMOS INDEMN! SPUNE TOTUL..COLONELUL care are pensia mai mica decit un ..caporal
    .
    Cezar mai spune odata.Indeamna pe Mares si M sa iasa la bataie.Eventul cainele rosu sa-i mane cu biciul.

    RăspundețiȘtergere
  8. Cezar spunea...
    @/all
    2022..nu.i nimeni altul decît Olescu..care a manipulat din greu pe blogul (B)elita
    A fost reactivat si i se ofera material pentru manipulare
    Nu.i cazul sa.l bagam in seama
    Cu cît scrie mai mult cu atît deconspira spaima in care au intrat cei cu 5 cifre pe cupon
    Doar nu va imaginati ca au alte interese decît ..SA NU SE SCHIMBE NIMIC..
    DE REMARCAT..FRONTUL COMUN FACUT DE GULERATI RECTE MINISTERELE NOMINALIZATE..
    CIND A FOST VORBA DE PLX.199..NU AU MAI FOST ASA INTERESATI DE STABILITATEA TARISOAREI NOASTRE. SIC !!
    A CAZUT MAGAREATA PE MI..SA SE OPUNA SI CEILALTI SA FACA MIMA
    TREBUIE SA.I CEREM DOMNULUI DÎNCU SA.SI PRECIZEZE POZITIA
    A FACUT SI EL TOT ..MIMA??
    13 iulie 2022, 12:21

    RăspundețiȘtergere
  9. Cezar spunea...
    @_"ANALIST.".PRESUPUN CU 5 CIFRE PE CUPON
    IESI LA LUPTA VERE..DE DIMINEATA SI PINA LA..UNU
    🤣🤣🤣😜🤪😝...si PUNE IN FRUNTE PE MARES SI M..
    Cu biciul sa va mine Ciinele rosu ..paznic de puscarii

    13 iulie 2022, 12:11

    RăspundețiȘtergere
    Răspunsuri
    1. cANALIST13:15

      Uăi, da tu cu cine pula me te tot cerț ? Or ai loat-o razna de tot !

      Ștergere
    2. VEZI - BLOG HUHUREZU !!! Blog axat pe problematica pensiilor militare !

      Ștergere
    3. Acest comentariu a fost eliminat de autor.

      Ștergere
    4. 🤣🤣🤣🤣🤣🤣🤣

      Ștergere
  10. CEZAR spunea...
    Olescule....sa iasa la BATAIE "M - mares" si cu gasca cu 5 cifre pe copon..esalonul 2..,4 cifre cuprinse intre 9 si 6 esalonul 3 4 cifre intre ce ce a mai ramas..

    13 iulie 2022, 10:14

    RăspundețiȘtergere
  11. Rambo și Cezar au pensie din șase cifre.
    Ultimele două cifre sunt după virgula.
    E o ipoteză.

    RăspundețiȘtergere
  12. spiritul lui Haret spunea...( colonel plin..care a stat la masa cu Milea )
    Bula,privind GP partial esti pe solutie cu specificatia ca Monteoru nu a stat prea mult pe acolo.GP dupa 1990 s-au topit.
    Revenind la oile noastre ,cine a pus burta pe carte nu va sta cu soldatul in transee si nici nu va umbla cu sacul de 40 Kg in spate.In sistemul de aparare ordine publica siguranta nationala solde pe masura pregatirii,raspunderii personale,vechimii.Pensie pe masura.
    Lasati-o cu juramantul.Si soldatul pe timpul stagiului militar a depus juramant.
    Odata cu intrarea in NATO armata a devenit boierie.Pentru orele suplimentare ai primit plata lucru pentru care unii in preajma pensionarii lupta pe baricade sa presteze ore suplimentare platite.
    PNRR este bine venit.Termina cu anomalia pensiei platita functie de anul nasterii.Valoare pensiei trebuie sa fie direct proportionala cu importanta sociala a muncii,studii,riscul si vechimea in munca.sistemul de aparare ordine publica siguranta nationala nu trebuie sa fie casa de ajutor social.Contributivitatea pune stop anomaliilor.
    Auziti ce spune Gigi 2.Sa ia dela cei ce ridica lunar un porcoi de bani si sa dea la caporali.Corect.E culme ironiei.Daca dai la o parte indemnizatia de hrana si pentru echipament observi ca pensia depaseste salariul impricinatului.
    Oakarul o hotie mascata.Lucrari de excelenta?Asta presupune ca ai revolutionat sistemul.Am intalnit colonel cu "N' lucrari publicate.Acesta merita Oskar.Tu insa care ai batut-o in cap pe la pompieri si apararea civila , tu cel care erai printr-o directie centrala si tineai calul la nu stiu ce sef pentru ce sa primesti Oskar.
    13 iulie 2022, 12:12
    .

    RăspundețiȘtergere
  13. VEZI - BLOG HUHUREZU !!! Blog axat pe problematica pensiilor militare !

    RăspundețiȘtergere
  14. spiritul lui Haret spunea...
    Stati fara grija.Nu pleaca nimeni din armata decat cei ce profita de slabiciunea legii 223/2015 ,slabiciune care consta ca impricinatul dupa 25 ani vechime poate sa-si ia valiza si la gara.In plus la razboi exista alte legi ce reglementeaza nivelul de salarizare a celor implicati.
    Prestarea la razboi nu este benevola.
    2022 daca Hitler a devenit din caporat conducator de stat nu inseamna ca un maior ,infanterist de munte,pricepe probleme de Banca mondiala si FMI.
    Cezar mai spune odata.Indeamna pe Mares si M sa iasa la bataie.Eventul cainele rosu sa-i mane cu biciul.

    RăspundețiȘtergere
  15. Cezariană14:49

    Bă, aț turbat !
    De parcă n-ar hi soficientă fekala pe bloaga lu Cufurează.rom, acu aduceți și ici șea toate mizeriile !
    Buey scapeților, puteț să spermaț voi până n-oț mai putea, că tot o pulă ne dau bandițîî ăjdea !

    Peseu: bine că se termină și cu pomănăreala asta la care fusăi, că începuseră răpănoșii de bețivi să mă ia la împins vagoane, cu ăăăăă,îîîîîî, ngng și alea alea, ba că ce general e ăla, ba că generalii din câte se știe e oameni culț, ba că cum a ajuns umflatul ăla șeful armeții, iar de la al 3-lea pahar în sus...nu mai pot reproduce p-aciulea, că vine sereiu-peseiu la ușe !
    Bă, în ce hal am ajiuns !
    Ura, Priori- Căpriori !

    RăspundețiȘtergere
  16. CeZar muci pi kiept16:53

    Cezărel și Viorelul suje poola lu Băselu. C-or vrut contribotivitati ș-amu o ieu pi la spati. Băă, da mari prostalani mi-s unii din voi, da-mi-ați kielea înapoi.

    RăspundețiȘtergere
    Răspunsuri
    1. CEZAR Muci pi Fațî18:40

      Akiesez cu celeritate la acest punct de vedere, foarte -foarte aprofundat. În spețial susțin partea din analiză care se referă la prostalanii prostani !

      Ștergere
  17. Treiasca PNNR.. cu regulatizarea pensiilor....

    RăspundețiȘtergere
  18. nr. 1 spunea...
    Are dreptate dl Huhu, pe cei cu 5 cifre la activ i-a durut in cot de inechitati, nedreptati si inghetarea pensiilor in ultimii 6 ani ! Desigur e confortabil sa ai 10.000, 15000, 20.000 si peste 20.000 lei si sa pui talpi oricarei initiative de eliminare a inechitatilor! Prin PNRR Romania s-a angajat sa elimine inechitatile de la pensii(toate pensiile inclusiv cele militare).

    13 iulie 2022, 18:04

    RăspundețiȘtergere
  19. nr. 1 spunea...
    Ceea ce spune dl monteoru este adevarat, nimeni nu va risca sa se piarda zeci de miliarde de euro ( nerambursabili o parte iar alta parte cu dobanzi avantajoase) pentru a-i multumi inca un cincinal cel putin pe cei lacomi , smecheriti , cu pensii de 5 cifre , majoritatea nemeritate! Si nu e calcul 100% pe contributivitate, contributiva este doar o parte! Multi se fac ca nu inteleg , e greu pentru ei sa realizeze ca nu mai merge cum mergea , cum a mers mai ales de prin 2010 incoace!

    13 iulie 2022, 15:36

    RăspundețiȘtergere
    Răspunsuri
    1. kostas spunea...
      Fac apel la voi toti cei care sustineti pensiile militare si nu vreti pensii contributive: Sunt mai bune pensiile militare inghetate de 6 ani, care pot fi inghetate si in continuare, plafonate la cat vor ei? Va convine sa fiti numiti tot timpul nesimtiti, cu pensii nesimtite, cu toate ca multi dintre voi au niste pensii de mizerie, in timp ce, cei cu pensii contributive sunt respectati, ca au muncit, iar noi stam la mana si la mila celor care guverneaza,ca niste milogi. Nu vedeti ca nici indexarea de 5% nu o dau de 5 ani, iar voi va asteptati sa vi se actualizeze pensiile? Chiar nu ganditi? La civili au crescut pensiile in cativa ani cu 60-70%. Noua cu cat ne-au crescut? Dar vad ca voi sustineti sus si tare ca vreti pensii militare. Eu cred ca voua va place cum suna ,,pensii militare,,ca in rest nu puteti sa veniti cu nici un argument cu care sa convingeti ca ele ar fi cea mai buna solutie.

      13 iulie 2022, 14:19

      Ștergere
  20. Acum ati inteles rolul lui...mareș ?

    RăspundețiȘtergere
  21. Sabrina zice că e într-un loc pe care in numește Raiul pe pământ.
    Acolo ajung probabil cei cu pensii de 5 cifre.
    Chiar și cei cu 4 cifre dar la limita de sus. 😁

    https://m.facebook.com/story.php?story_fbid=pfbid0QcunG8vmTVSYWLztkyw4HfxA7tHuKLDYHQe6TNykvuMDmJ3Z48aHjJ2qUkjjpdVel&id=100044393110797

    RăspundețiȘtergere
    Răspunsuri
    1. Asta-i Sabrina ..Curvistina...,,

      Ștergere
    2. https://youtu.be/_pF7v7iSSfY
      Asta-i Sabrina cu ajutoarele pentru pensii ..ciinele puricos ..mares ..etc

      Ștergere
  22. Acest comentariu a fost eliminat de autor.

    RăspundețiȘtergere
  23. 5 cifre21:12

    Delir total ! Unu-i cu Sabrina, altu-i cu belitul pulii, altul cu contribuțeala și alea alea...
    Bani, bani și iar bani ! Nu discută unul despre, să zicem, vreo operă literară, cacum ar hi Fofoloaga aia cu dii Batore dii, or despre muzică bună, cacum ar hi Țankă Uraganu, sau despre vrun film, or ceva ! Nu bre, bani, cuantum, Penenere, peleics, 5 cifre și tot așa !
    Nici măcar mUE nu se mai dă p-aciulea ! Ce-a ajuns și câcăstoarea asta ! De când a plecat Vios con Dios de Hurzy, viața e pustiu !

    RăspundețiȘtergere
  24. Abia astept..sa bagam la udte si gîndaci in meniu..lol
    Preferatii mei..aia negrii din bucatarie..pe care calcam cind aprindeam becu prin surprindere
    Acu..eu mai arucam ca cîti reuseam sa prind in tigaia acoperita cu granit ..si faceam cîte o friptura crocanta..dat nu ziceam..ca rîdea prostu devecin
    Acum..avem liber de la mUe..lol..viata frate

    RăspundețiȘtergere
  25. NB
    Pe uritul asta cu fortonasele ondulate vu ferul si aruncate in vint..il doare la basca..hîrciogu
    Rontaie..cuantumul avantajos de pe infama L.164...si ii trage cu friptane..nu cu gîndaci ca mine
    Sa vine recalcularea sa mestecam toti..lacusta

    RăspundețiȘtergere
    Răspunsuri
    1. Vaca de Angus..hirciogul

      Ștergere
    2. Cezerilă spaima gândaculu dă bocătărie21:32

      Te dreq bă, că am aozit că sunt MACI, or cum dreq s-or kema, care au mai mult ca mine !

      Ștergere
  26. Cezar Ciobîrlăul00:48

    Oăleu ci puti în haznaua aiasta! Cezar, flaimuculi, muci pi kiept, dă drumu oleacî la condițîonat cî murim di putoari! Oricum ici-șa îi mai fain ca la căcăstoarea lu Cufurez, uni puti ca la Glina. La tutankamonu ăla zîci cî iești la Calafat, uni puti numa a mu-i, kizdă ș-a cîcaț. Hai noroc, NB șî pi la doauă, Cezar șî cu Vio sî mă-nbeleascî la oauă!

    RăspundețiȘtergere
  27. https://youtu.be/_pF7v7iSSfY
    Apelati cu incredere !!

    RăspundețiȘtergere
  28. monteoru spunea...
    Guvernantii fac ce vor ei.Totusi unde s-a mai pomenit ca la aceeasi situatie juridica unul sa aiba pensie de 12000 lei si altul de 3000 lei.Aici este buba.Pentru asta este necesara reforma sistemului de pensie in general si militar in special.Normal ca cel cu pensie de 12000 lei sa se opuna si sa tipe ca din gura de sarpe.Daca se face reforma in sistemul public de pensii pentru acelasi motiv dece nu sa se faca si in cel militar?Sunt unii care ar vrea sa se faca dar sa nu se schimbe nimic.

    14 iulie 2022, 07:06

    RăspundețiȘtergere
  29. Cezar birjar șăf caleașca infanteriei (și mulgător țapi)09:51

    Hop, hop, hop,
    Pân apar bisericeștile*
    Să me-o loaț la ceok !
    (Toț, fără discriminare
    Să-m omblaț între picioare)
    =======================
    *emanațiile ÎnaltPreaCufuritulu Red

    RăspundețiȘtergere
  30. Cezar crypto și lapona Antigel13:48

    A început circăraia pe teveuri cu penziile tilicarilor !
    Așa se întâmplă, dacă nu-i fuț cu pula îndoită, atunci când trebo, te fut ei, fără pulă, pe unde te prind ! Vai mama noastră de prostani !
    Aj putea să mă exprim că mă doare la șeapkă, și așa sunt un tiriplici, însă să-i văd pe bravii nojdrii cu cuantumuri amețitoare, când or intra la malaxorul contributivității !
    Sireacu Zdrongaru, țipă ca din gură de șarpe, pe teveuri, că iar se maskează măgăriile celei de-a 3a putori în stat, pe seama pensiilor militarilor ! Iar labagiștii, în loc să-l lase să vorbește, bagă publicitate !
    Zgura ma-ti !
    Ura ! Trăească șăfii boș care ne fut !

    RăspundețiȘtergere
  31. Porkul asta de Zdrongaru ne.a adus in aceasta situatie
    Zgura mamii lui...ofiter fara sîcoala militara..etc
    Treiasca gîndacul de bucatarie si lacusta verde
    Vom avea si noi ce crepa in noi inainte de a mergr la lupta la baineta

    RăspundețiȘtergere
  32. Gavroș Cezar în Galoș19:51

    Chescă vu fe lăbăsarilor ?
    O meslină, două pește coapte, ceva, de Zioa Franții ?

    RăspundețiȘtergere
    Răspunsuri
    1. Doar fetele de Molina Ruje..ne aratara chilotii

      Ștergere
    2. PE.SE.
      Sigur erau cei de anul trecut...:D

      Ștergere
  33. Acest comentariu a fost eliminat de autor.

    RăspundețiȘtergere
  34. Sa traiasca gindacul ...si lacusta
    Avem si noi ce crepa in noi dimineata la prinz si sara !!

    RăspundețiȘtergere
  35. rambo2021 spunea...Io-te icii sa,...ce viseaza prostalaul de la Stabor Hurzicati !!!..:D

    Pana nu se face ordine in sistemul pensiilor militare in sensul de a se elimina o multime de adaugiri,sporuri inimaginabile adaugate in functie de anumite date de timp de s-a ajuns la situatia ca fiecare pensionar sa aiba alte sporuri(nemaiauzite si nemaivazute) si in cuantumuri duble sau triple fata de veniturile ''curate'' + eliminarea a tot felul de adaosuri cu denumiri care sa eludeze legea ,gen indemnizatii, oskaruri,spor de scripca, spor de bulan si bulanas, pulan si pulanas si nu se va ajunge ca fiecare fost militar sa aiba pensie egala pentru aceiasi situatie juridica indiferent de perioada activitatii nu va fi dreptate si liniste.
    dar este o vorba , daca esti prost sau incapabil inspirate de la altii mai isteti, in cazul nostru de la aliatii militari si economici la paritate in functie de nivelul economiei.
    Asa geaba se incearca tot felul de variante ca se vor opune cei cu ''DREPTUL CASTIGAT''(in general dreptul ala ''gras'' este inserat cu matrapazlacurile enumerate mai sus.
    Este necesara o ACTUALIZARE gen ''judecata de apoi'' amintita de Biblie unde fiecare sa vina in curul gol si sa fie categorisit dupa faptele sale nu dupa ''penele'' cu care se impodobeste.

    15 iulie 2022, 07:44

    RăspundețiȘtergere
    Răspunsuri
    1. Demolenșăn Ifrim Men11:13

      Achiesez cu celeritate la chintesența analizei de mai sus, cu următoarele conplectări:
      -spor de frecat manșa la rece, în dosu hangarulu
      -spor de ciucalată moka
      -spor de secretar general pecere IPI utece
      -spor de demiurg și administratore de cefereu
      -spor de șoptirică (ciripo la organ)

      Ștergere
  36. Ifrim Berberiăn14:50

    Hop, hop, hop,
    Pe această caligulă
    S-o loaț la ceok !

    RăspundețiȘtergere
  37. nr. 1 spunea...
    Cum necum, asa cum bine spune dl Gigi, bataia de joc trebuie sa inceteze! Pensiile excesiv de avantajoase trebuie recalibrate la cuantumuri decente, de multi ani, multi smecheriti iau pensii de peste 12.000, chiar peste 15.000, multe nemeritate, obtinute conjunctural ceea ce nu e corect! Ajunge !

    15 iulie 2022, 07:17

    RăspundețiȘtergere

HAI, UIMITI - MA !
Comentariul va evidentiaza starea..naturala si capacitatea de analiza si sinteza!