Google Website Translator Gadget

marți, 12 ianuarie 2021

 

12.01.2021 - COMUNICAT: Discuții la Parlament, în cadrul Comisiei pentru Apărare din Camera Deputaților

12.01.2021    -  COMUNICAT:  Discuții la Parlament, în cadrul Comisiei pentru Apărare din Camera Deputaților

  FSNPPC/ 12.01.2021

  

COMUNICAT

Discuții la Parlament, în cadrul Comisiei pentru Apărare din Camera Deputaților

                            

            Astăzi, la ora 12,00, la sediul Comisiei pentru apărare, ordine publică și siguranță națională din Camera Deputaților au fost invitați la discuții, pe diferite teme de interes, reprezentanți ai organizațiilor sindicale, profesionale și ale forumurilor asociative ale personalului în activitate și rezerviștilor din MAI și MApN. Din delegația SNPPC fac parte: secretarul general Neculai Isache, vicepreședintele Mihai Zlat și președinții SNPPC din cadrul DGPMB și IPJ Constanța, Dumitru Istrate, respectiv Vasile Zelca.

            Comisia a fost reprezentată de următorii deputați: vicepreședintele Nicolae Georgescu, secretarul Dumitru Coarnă și Alfred Simonis – membru. De asemenea, au mai fost prezenți și deputații Mircia Chelaru, fost șef al Statului Major General, și Nicolae Roman, general în retragere.

            MApN a fost reprezentat oficial de secretarul de stat Marius Bîlu și de consilierul ministrului pe probleme de dialog parlamentar.

            Membrii Comisiei au făcut o informare asupra proiectelor legislative de interes pentru polițiști, militari și personalul contractual, dar și pentru pensionarii proveniți din cele două ministere – cadre militare în rezervă/retragere, proiecte aflate pe agenda actuală sau de perspectivă a Comisiei și a Camerei Deputaților, precum și o prezentare a intențiilor legislative proprii, pentru a susține drepturile și interesele acestor categorii profesionale, după reluarea activității parlamentare.

 

BIROUL EXECUTIV – FSNPPC

 

3 comentarii:

  1. Nicolae Roman, general ...vedeti baaaa mocofanilor ..coleg cu mine de LICEU MILITAR BREAZA..ACADEMIA TRUPELOR TERESTRE si REVOLUTIA TIMISOARA...sic!!

    RăspundețiȘtergere
  2. Acest comentariu a fost eliminat de autor.

    RăspundețiȘtergere
    Răspunsuri
    1. Oricum erau ..prea multi generali
      😛😛😛🤣🤣🤣😎😎

      Ștergere

HAI, UIMITI - MA !
Comentariul va evidentiaza starea..naturala si capacitatea de analiza si sinteza!