Google Website Translator Gadget

vineri, 18 noiembrie 2022

Războiul din Ucraina ia o turnură neașteptată - Experţii ruşi se tem de o revoluţie precum cea din 1917 Autor: F. P. Publicat: 18/11/2022 00:26 Actualizat: 18/11/2022 00:27 Sursa foto: ssatipura.com rusia ucraina În vreme ce locuitorii din Herson sărbătoresc încă eliberarea oraşului lor, reputaţia lui Putin se degradează din ce în ce mai mult în Rusia. Scutindu-se de umilinţa unei primiri glaciale, Putin a preferat sa nu meargă la summitul G20 care tocmai s-a încheiat în Indonezia. Această decizie arată în ce măsură este izolat pe scena internaţională preşedintele rus. Recent, India şi China şi-au exprimat dorinţa ca războiul din Ucraina să se termine. Coreea de Nord pare şi ea să se distanţeze de Kremlin. Această singurătate începe să se facă simţită în Rusia şi îi îngrijorează pe unii experţi ruşi care se referă la o mânie tot mai mare din partea poporului rus, notează publicația belgiană La Libre Belgique, potrivit Rador. ADVERTISING Aceste îngrijorări au făcut obiectul principal al celebrei emisiuni de televiziune de propagandă a lui Vladimir Soloviov. Cunoscut pentru declaraţiile sale extravagante referitoare la războiul din Ucraina, moderatorul rus a încercat să orienteze dezbaterea spre felul în care autorităţile pot recâştiga încrederea poporului după retragerea trupelor ruse din mai mute oraşe ucrainene. Dar emisiunea a luat foarte repede o altă turnură. Cotidianul belgian "Het Laaste Nieuws" arată astfel că invitaţii la talk-show au vorbit despre o eventuală revoltă a poporului rus. Profesorul Dmitri Evstafiev, de la universitatea HSE din Moscou, a declarat că răbdarea poporului nu este infinită şi că ţara trebuie neaparat să obţină alte succese militare pentru a-şi păstra imaginea. "Să nu credem că răbdarea societăţii este infinită, mai devreme sau mai târziu ea se va epuiza". Prezentatorul rus Tigran Keosayan a explicat şi el cum simte situaţia. "Există iritare. Această iritare şi această mânie sunt similare cu sentimentele care s-au manifestat în 1916 şi aceste sentimente trebuie să fie evitate". Îngrijorându-se de rolul pe care îl pot juca media asupra mentalului populaţiei ruse, el a lăsat să se înţeleagă că situaţia actuală este comparabilă cu cea care predomina în 1916 înainte de a da naştere revoluţiei bolşevice. Ceilalţi invitaţi, mai optimişti, au declarat că Rusia nu trebuie să intre în panică. Moderatorul Vladimir Soloviov a redirecţionat dezbaterea spre strategia militara ce trebuie adoptată, înainte de a declara că "Rusia trebuie să câştige războiul său 'contra NATO' şi sabotorii, teroriştii, trădatorii şi dezertorii trebuie executaţi.

209 comentarii:

  1. NB
    Atentie "domnul"de la arma..puscarii..zabrele si tomfe...nu mai exagera cu ...MACIUCA !

    RăspundețiȘtergere
    Răspunsuri
    1. Mai ghini ..apuca-ti calul de ..maciuca...
      Lino Leanooo..
      ca si Maria Lataretu..a tratat acest ..fierbinte sobiect
      " Mai treci neica si tu dealuuul
      Si vinooooo la noi ..cu calul ...!!
      PS
      Al dreak calul asta.....

      Ștergere

  2. Despre razboi numai de bine...IARASI AM AVUT DREPTATE ...!!
    SLAVA UKRAINA....!!

    stiripesurse.ro
    rodeostSnpif4t44if18f8h
    h
    87uill921gugi1
    1
    0ai1ac4lm800ih30m651g
    ·
    Aproape o mie de civili morți au fost descoperiți după retragerea rușilor din zonele eliberate....
    Statul Major din Ucraina anunţă noi victorii: 'Am eliberat două sute de localități din sudul țării'
    STIRIPESURSE.RO
    Statul Major din Ucraina anunţă noi victorii: 'Am eliberat două sute de localități din sudul țării'

    RăspundețiȘtergere
    Răspunsuri
    1. Anonim10:01

      Or fi fost daca printre invadatori erau macar 50 de teapa fostului lt.maj .inferior padina petre de la miscarea din '89 di la timisoara...

      Ștergere
    2. De la 89..am ramas cu cel mai mare dor
      Pe maKiss sa.l prind in zbor
      Sa.i trag o serie scurta in coada
      Si una lungaa in rotor!
      Komeata sa.l vad cum coboara
      Sa.l vad cum ara un..pogon
      🤣😜🤪😝🤑

      Ștergere
    3. Anonim11:29

      Mi-ai fi tras precum mielul la oaie ca noi am avut sanje in coaie si ne-am opus de la inceput represaliilor impotriva poporului personal.

      Ștergere
  3. Jigodia puricoasa ..continua sa se faca de ris...hi...hi..hi..!!
    reddog
    17 noiembrie 2022, 23:54
    Huhu
    Mă refeream la titlul articolului și în general la atitudinea unora fata de sticleți sau gardieni. 😁
    Sunt tari în clont că ăla in tricou kaki de la Kiev 🤣

    RăspundețiȘtergere
  4. Țiuzăr Jălenschii Evăr Luzăr10:42

    Stăpânii coloniei RO, de la Comisea Oiropeană: pensiilii tilicarilor din colonie= pensii spețiale și trebo reformate* urjent ! Dacă nu, mUE veșnică !
    Sinistrul apărării (care dreq o hi ăla) crecă dăjea a numit o comisie de belit pula la urs, care să le reformeze de îndată !
    Prima reacție a comandantului suprem: iavol !
    Prima reacție a primului: ăăăăăăăă, îîî, ăăăăăăăă
    ===========================
    Peseu: * futate
    Peseseu: ai belit puțuca Cezerike. Lu Nikk nu mai are ce să-i reformeze, așa că, mai bine renunță la dânsa
    Ura: trăiască cioilacu&pesedeaua care încurajează putorile și nemunca !

    RăspundețiȘtergere
    Răspunsuri
    1. Tra..la..la...
      Si eu si Nikk..vom cîstiga în orice varianta
      Nb
      Unde.i " M- ares" sa ma vada sa.i dau tomfa sa mi.o roada
      🤑🤪🤣😜😝🤑🤑🤑🤑

      Ștergere
    2. M...ares-alu care-o suje lu' calu'? ptiu!😅

      Ștergere
  5. Țiuzăr Luzăr și Lapona Enichel10:51

    Bă Cezerike Minte Zero Barat, râz tu râz de Viureaoa, da tare mă tem că, dacă ne reformează mUE la portfeie, ăsta o să ne cam dea cu tifla ! O să rămânem dreaq la coada clasamentulu, iar ăjdea de-or fo cariciopteriști, iar or să aibe de câșligat !

    RăspundețiȘtergere
    Răspunsuri
    1. Anonim11:26

      Oi fi tu retardat dar prost nu esti,esti doar ''hanicapat''.Afla ca eu in oricare dintre situatii sunt mult sub cuantumul care mi s-ar cuveni dupa ''lejile actuale''.
      Sa va ''desenez'':
      -Punctaj total pensie 85 puncte;
      -Vechime cumulata 46 de ani
      -Pensia a ramas in plata deoarece cf L223 mi-ar fi scazut cu
      peste 1000 lei
      -Datorita plafoanelor aiuristice de 65,85 si 100% bagate ampulea doar noua, pensionarilor militari +OUGurilor ilegale si daca mai adaugam si M25,mie, la calcul mi-au fost taiate si excluse multe sporuri si alte elemente de calcul
      Asa ca va pup pe portofel si astept precum a asteptat colonelul din filmul ''Un fort prea indepartat'' si tot sper ca ''indreptarile/intrarea in legalitate'' in orice varianta ,sa se intample in timpul vietii ,nu post-mortem sau ''dupa ce vom iesi din sistem''.Sper ca si RRomanika sa beneficieze de un prim ministru ca Georgia Meloni,sa aiba ''sange in pula'' nu kkt in vene cum are kknarul nostru-sluga preaplecata a tradatorului ''johana''.

      Ștergere
    2. Ma Kiss..a avut si are inca minte de bou..retardat
      Auzi vechime cumulata sic!!..46 de ani..in conditiile in care el avea ani de viata 42...cind l.au luat revolutionarii la goana prin tufisuri
      Toti doreau sa.i dea o muie si un sut in pro.fund..or
      🤑😝😜🤣🤪🤪🤣😜😝🤑🤑😝😜

      Ștergere
  6. @Anonim18 noiembrie 2022, 11:26
    Esti departe faţă de mine in directia 🔝 dar ce e corect nu pot
    decat sa 👏

    RăspundețiȘtergere
    Răspunsuri
    1. ȚLPN*12:05

      Vorghea bă ca să înțălege lumea ! Te-ai loat și tu dupe ăjdea din dealul Coatrocenilor, care bagă numa emoji și steaguri când vorghea pe faisbuci !
      Iar hanonimu de la 18 noiembrie 2022, 11:26 nu-i hanonim, că-i Viureaoa zburătoare bă, da numa că, zice el, cică e supt acoperire, ca să nu mai primește mUE !
      ================
      *Țiuzăr Luzăr Prost ca Noaptea

      Ștergere
    2. Moși Teakă Warșiovilă12:13

      Peseu: bă, s-o reformeze, s-o șkimbe, s-o fută dracii, da numa să ne dea ! Că nu mă interesează cu punctajele, cu procentele și alte căcaturi șmekerești, ci să-m dea penzia meritată pentru grad, funcție și vekime câcălău ! Ca de exemplu, tăț coilineii cu vekime de kașketă de aproape 36 de ani (fără alte șmekerii cu sporuri de neon), să aive 8000 ! Net. Tăț maiurii cu aceeași vechime și foncție, 6500 ! Net.
      Un exemplu.

      Ștergere
  7. Anonim12:22

    Pentru cainele de Delta,enotul reddog:
    Andrea Delmastro
    orepstSdon56c7ucm13
    9
    n
    m
    2
    4504h8i020al0a
    i
    3h3014glaflff1f6af1t1c
    ·
    All’Istituto Penitenziario di San Vittore per il convegno sul sistema carcerario promosso dai Funzionari di Polizia Penitenziaria
    Sempre al fianco degli uomini e delle donne della Polizia Penitenziaria
    La Institutul Penitenciar San Vittore pentru conferința privind sistemul penitenciar promovată de polițiștii de penitenciare
    Întotdeauna de către bărbații și femeile Poliției Penitenciarelor

    RăspundețiȘtergere
  8. Cișu - Pișu12:57

    Buey Sarsailă de Hurziceni, poți să ai tu 85 de puncte, că o să iei o sulă în cur ca să nu-ț cadă izmenele alea cu 3 dungi maronii între kraci precum bașkeții Adidas. Țara e săracă și nu sunt bani ca să-ți mai dea și ție celui ce futai sălcii pletoase și beai cu borcanu de 800 gaiț + Diana/Galenica. Auzi la el, alcoolistu, mai vrea și sporuri la pensie, după ce a făcut laba în spatele hangarului...Băă Sarsailă, așa au avut și alții al 13-lea salariu și nu s-a pus! Cișule, generația ”varșovistă” este scoasă de multă vreme din evidențele de la mobilizare, deci nu mai are valoare de întrebuințare. Gata, ”zavîrșîi”, ție armăsa/statul, vorba lățosului de Zdrongaru, îți dă acum o pensie socială. Mulțumește-te cu ea și eventual cu indexarea aia, asta dacă s-o mai da. Mă uit la cîți fraieri pot fi pe lumea asta numai citind comentariile de pe bloaga Păsăricii-Pizdulicii, care tot învîrte alandala subiectul ăstă cu pensiile militare precum scroafa bostanul, ba pe contributivitate, ba pe actualizare, ba pe ”combinată” ca la LOTO. Să vă fie clar, că ”reforma” pensiilor militare s-a făcut, fiecare ce- a apucat , cu aia rămîne. ”Ce-a mîncat lupu e bun mîncat”. Doar n-o să-și taie măCiucă pensia s-o dea la sărăcani ca alde Cezar Mucus, ori Viurea Ciok Kardea demiurgul...Și Ciușule, măi Sarsailă, îți pun o întrebare? Dacă te-ar mobiliza ăștia acum, tu le ce-ai fi bun înafară de beut lampant? Că de zburat...”a zburat puiu cu ața. Măcar Cezar MaiMucea poate păzi căprili, dar tu...
    PS. Totuși Cișule, printre atîtea calități pe care ni le-ai enumerat ca fiind în ”posesia ta”, ar trebui să fii un semizeu ceva și cred că ești. Ești fiul lui Pan, ală de cînta la nai, iar tu cînți la flut cu gușă. Am prieteni comanduri adevărați, nu inventați așa ca tine,foști piloți pe MIG21, ba și unul fost pilot pe elicopter, dar oamenii ăia nu s-au plîns c-ar avea pensii mici. Numai tu vii pe-aciulea și skelălăi ca Reddog pîrnăiașul că n-ai primit ceea ce meriți. În final, eu cred că tu ai fost doar un biet ”mecanic conductor” și ”șofeur” pe tractorul ăla UT650 care remorca elicopterele din hangar și nu pilot adevărat. Vae Victis Sarsailă!

    RăspundețiȘtergere
  9. Cadavrului viu de la 18 noiembrie 2022, 12:5713:56

    Bai spurcaciune,in primul rand sa-mi mozolesti pula,mie si tutulor celor ce scriu pe aici, tu si toti cei dragi tie apoi afla mai kkt cu oki si c-un picior in groapa ca aveam si eu ka toate lumile 33% sporuri,date prin '92 :
    -spor de conditii grele
    -spor de radiatii
    -si(parca )spor de stres, toate trei insumand 33%
    Din cauza acelui M25,art11 mi s-a spus de catre cel ce calcula (recalcula) pensiile la Slobozia,dansul fiind chemat din rezerva ,a fost seful financiar pe MApN ca nu poate baga decat 4,6% ,spor total fiindca atatia bani au ramas
    Cred ca tie care ai cam futut muste prin unitati si te-ai dus cu valul impingand aerul cu cheptul si supusenia idiota din cap de ai ajuns colonel,un fel de preputz taietor de frunze la reddogi,ti-a bagat zeci de sporuri alaturi de cocoratiili di pe piept,da, daca ti-ar fi bagat si sporul de prostie acuma aveai si tu cinci cifle ca alti kakanari de nivelul tau!

    RăspundețiȘtergere
  10. Baaaa..ci..prrrosti si ci incultî
    Tulai doamne...
    😝😜🤣🤣🤣🤪🤑

    RăspundețiȘtergere
  11. Cadavrului viu de la 18 noiembrie 2022, 12:5714:11

    Viurel cel Kel care ne mâgâie pe mel: Ai utat sporul de belit sula la urs, sporul de prostie și sporul de zbor RAZMUT- tu-te-aș la go- oz să te -oot.

    RăspundețiȘtergere
    Răspunsuri
    1. Iahool....😜😝🤑🤣🤪🤣🤑😝😜🤑🤑

      Ștergere
  12. Să-mi trag sexu, a ajuns și Cufurez-Căcărez la concluzia că : ”Problema mare pentru Guvern este că reforma pensiilor militare în anul 2023 înseamnă majorarea prin actualizare a mai bine de 60% dintre ele.” Ha, ha, ha, ”luați de la Băsescu”! Mai bine cîntați asta:
    ”Podul de piatră s-a dărîmat
    Peleixul apa l-a luat,
    Vom face noi altul mult mai frumos,
    Dar pînă atunci veți lua o sulă în dos”
    Bis!

    RăspundețiȘtergere
  13. Nou stres !
    Concomitent si in acelasi timp..sebaga si un mult iubit articol
    Chiar nimber 1
    Nici.o pensie militara nu poate sa treaca de 7.000...a sefului Armatei
    Bingoo...edte ca s.au realizat fonduri masive..pentru actualizarea BAZEI PIRMIDEI ???
    NB
    A se retine
    Prnsiile in totalitate NONCONTRIBUTIVE..POTI FI MANEVRATE DE GUVERN...INAINTE SI INAPOI
    ASA CA LASATI CURTEA CONSTITUTIONALA..DREPTUL CÎSTIGAT SI ALTE ABERATII..

    RăspundețiȘtergere
    Răspunsuri
    1. Păi a declarat la tv
      olteanul tău de Ciucă că pensiile militare sunt calculate pe contributivitate 😜🤣😭🥕⛔

      Ștergere
    2. Are si asta o calitate..aaaa
      ihih...ăăză
      Minte fara sa clipeasca...

      Ștergere
  14. Văd că iar ați luat-o pe arătură.
    Cum lipsesc puțin vă faceți de cap.
    Aici e mai rău că la puscarie observ.
    Revin cu o operațiune specială.
    Rămâneți în zona.

    RăspundețiȘtergere
  15. Dincolo la Huhu GO zice că pe Ciuca îl fac unii pe la spate iar Huhu iar aduce ofrande unui zeu numit Jalon.

    RăspundețiȘtergere
  16. Cu tot respectul aici CFI e cam sifon.

    Cornelius Flavius Ifrim
    18 noiembrie 2022, 14:30
    Ordinul UE este clar, concis si pe intelesul tuturor: Toate pensiile speciale, inclusiv cele militare, trebuiesc REFORMATE caci asa este stipulat si in jalonul215! Punct. Sa nu faca ei asa ca iar imi ia coada foc si il dau in gat pe Ciuca-franarul, ca nu-i zic pe sleau, sabotorul!

    RăspundețiȘtergere
    Răspunsuri
    1. Bravo...CFI...PE EI MAAA..!

      Ștergere
    2. adecaaa li da la riforma? adeca le arunca??...sau le da foc?

      Ștergere
  17. Din ce am observat Leo e de mult timp fan CFI
    Îi place că CFI trage rafale in inamic fara milă.

    Leo
    18 noiembrie 2022, 14:55
    BRAVO Flavius,
    Prin ricoșeu am văzut ultima ta RAFALĂ de petiții lansată pe ținte multiple.
    Să te pomenească LICHELELE MFA , care prin așa zisul ministru nou habarnist , spunea acum câtva zeci de minute la digi TV cum că pensiile militare sunt și vor rămâne pensii ocupaționale.
    Se vede clar mâna guleraților care-și bat joc de individ , dezinformându-l și mirosindu-l că este un INCOMPETENT și doctor suspect de plagiat.

    RăspundețiȘtergere
  18. Ciuca Nasirianul ( cunoscut în Afganistan și cu cu numele de războinic Abu Grasu') văd că se încordează la ăștia din UE pe tema pensiilor militare

    RăspundețiȘtergere
    Răspunsuri
    1. Probabil îl injecteaza și nevasta-sa.
      O fi auzit că vor să-i dea la temelie aia cu jaloanele alea.
      Are pensie mai mare decât Cezar dar a avut grad mai mare când a ieșit la pensie.
      Ăștia de plictiseala inventează tot felul de jaloane și peleixuri.

      Ștergere
    2. Cf ultimelor informatii se pare ca penelistii il dau la reforma direct pe ma/ciuca...adica direct asaaa ca cica nu le mai convine sa fie condusi de kawejeu...ca asta e cam pe duca....urmeaza dosarele de la sertar ca nu pupa el locu' unde si-a pus curu bataitu ala de shtrolenberg si credea ca scapa cu alta imunitate.Din 2025 se inverseaza naveta.Nevasta-sa de la sighii la bucale la rahova.Sper ca tot 10 ani 😅

      Ștergere
  19. Cert este că se impune o reparație privind ajutoarele și plățile compensatorii.
    Asta e punctul de start.
    In rest, na, fiecare e in lumea lui. 😁
    Toți o ard cu echitatea și justiția dar unii vor reparație doar pentru ei.
    Mangleala ieftina cum ar zice unii. 😁

    RăspundețiȘtergere
  20. Pe Băsescu îl înjurau unii dar omul cunoștea cel mai bine materialul uman din zona asta.
    Că nu degeaba e corsar. ✌️💪
    Știți ce zic. 😁

    RăspundețiȘtergere
    Răspunsuri
    1. Și nici nu avea doctorate.
      Știa asta așa de la firul ierbii. 😁

      Ștergere
  21. Ortodoxe
    Sf. Mc. Platon, Roman şi Zaheu

    Greco-catolice
    Sf. m. Platon şi Roman

    Romano-catolice
    Sfinţirea Bazilicilor "Sf. Petru" şi "Sf. Paul"; Fer. Carolina Kozka, fc. m.


    Sfântul Mucenic Platon este pomenit în calendarul creştin ortodox în ziua de 18 noiembrie.

    Sfântul Platon a trăit în timpul împăratului Diocleţian (284-305), persecutor al creştinilor. Era din cetatea Ancira (azi Ankara), din Galatia, Asia Mică, din familie creştină; fratele său Antioh a avut şi el tot sfârşit mucenicesc.

    Propovăduitor al Evangheliei printre păgâni, Sfântul Platon era foarte tânăr când a fost prins de autorităţi şi dus înaintea guvernatorului.

    Aici, demnitarul i-a spus: "Nu ţi se cuvine ţie, Platone, a învăţa pentru Cel răstignit şi nici numele Lui a-L avea în mintea ta; pentru că stăpânirea împărătească porunceşte ca cei ce-L mărturisesc pe El, să fie omorâţi; iar cei ce se leapădă de Dânsul, cu mari daruri să se cinstească. Pentru aceasta te sfătuiesc să te supui legii împărăteşti şi vei afla folosul, scăpând de moarte". (Vieţile Sfinţilor)

    Supus la chinuri cumplite, le-a îndurat ca un mucenic. Sfântul a fost pus gol pe un pat de aramă, iar dedesubtul patului au fost puşi cărbuni aprinşi, turnându-se peste foc untdelemn, ceară şi smoală şi aşa să fie ars; iar deasupra porunca a fost să fie bătut cu toiege subţiri pentru ca din bătaie şi din arderea focului să simtă durerea mai cumplit.

    După multă vreme Agripin, guvernatorul, i-a spus: "Ticălosule, miluieşte-te pe tine însuţi şi dacă nu vrei să te închini zeilor, apoi zi măcar cuvintele acestea: Mare este zeul Apolon şi îndată voi înceta a te chinui şi te vei duce cu pace la casa ta". La această propunere care părea acceptabilă, făcând cedarea neînsemnată, Sfântul a răspuns: "Să nu-mi fie mie aceasta a-mi milui trupul şi a pregăti sufletul pentru focul gheenei". (Vieţile Sfinţilor)

    RăspundețiȘtergere
  22. Pace Vouă Camarazi!
    "Si vis pacem para bellum"

    RăspundețiȘtergere
  23. "Iubeste-ti aproapele ca pe tine însuți"
    Nu e cazul cu Rambo și Cezar.
    Ei au alte jaloane și peleixuri in cap.
    Trist!

    RăspundețiȘtergere
  24. Moș Kaliku să îmi beliț toț șoriku18:18

    Pe surse, aflai că se trece pe contributivitate . Stagiul minim/efectiv de cotizare de 30 de ani, cu penalizare 3% pentru fiecare an lipsă, recalculare pe baza memoriilor personale aflate la CMS/CMJ nu cu venituri mînărite cu fel de fel de fițuici de caporali, MACI, draci, polițiștii și pîrnăiașii trecînd pe o altă lege tot contributivă dar fără grade militare. Nu se mai acordă OMM și nici pensia suplimentară. Ura, slavă, ura, că neterminații or să belească sula!

    RăspundețiȘtergere
    Răspunsuri
    1. Cufurează ce-m dă bărghi în bumburează18:56

      Confirm.Sunt cel puțin două variante pregătite. Ambele nașpa de nașpa. Se vor lua în calcul, strict, doar elementele funcției de pe care ai fost trecut în rezervă, cu drept de pensie. Nu șmekerii cu oskaruri, cu 6 din ultimii 5, cu sporuri de belit pula la urs și alte invenții, cu adeverințe de salarizare scoase de fochiștii de la cazarmare, detașați pe la arhive, cu date măsluite și scoase după pula/pizda fiecăruia, de începuseră detașații să facă paranghelii prin depozitele de arhivă, de ziua lor și alte șmekereli cu uite impozitul-nu e impozitul !
      Bă, să fie clar, toț coilineii de aceeași vârstă, cu aceeași vechime și foncții similare, trebo să aive pensiile la fel ! Poate cu un plus pentru importanța funcției, în favoarea coilinelulu de la rejiment, care avea în responsabilitate tehnică, materiale, armament și muniții și resursă umană câcălău, față de coilinelul de la em o 100, care avea o mapă cu hârțoage, un sigiliu și 4 speriați în subordine !
      Le jeo son fe !

      Ștergere
    2. @rambo2021 Viurelu să ne zugă kelu19:49

      Ai rămas tot un gropar kokalar. Sălciile pletoase și scorburoase erau atributul funcției tale. Par egzampăl, la mine, din 2 grupe, 27 de tilicari în total, doar unul a zburat la cele veșnice și asta fiindcă am beut bere și am mîncat mici skărkina-ne-ai la karici. Dumnezeu să-i ierte pe camarazii tăi...Vezi, dacă nu au consumat galenică cu petrol? Nu toți arată așa de bine ca tine, ca sula lui Terente în formol.

      Ștergere
  25. Rambo și Cezar sunt neterminați.

    RăspundețiȘtergere
    Răspunsuri
    1. Anonim18:59

      Lasă-i pe ăștia, nu le purta grija, ci gândește-te cum ai s-o belești tu, ca paznic civil de ocnă !

      Ștergere
    2. Ete na ! cum s-o beleasca?.... simplu ca Grivei dupa care si-o si linje....

      Ștergere
  26. "Când ai Bani și Măciuca tare nici la brișcă nu te doare."

    Filozof din anii '80 proprietar de oi.

    RăspundețiȘtergere
  27. "Banii nu aduc fericirea"

    Milionar anonim

    RăspundețiȘtergere
  28. Colonele colonele, o sa vii in genunchi la mine!

    Filozoaza roșcată din zona Olteniei
    (Un pic mai jos de Măciuca)

    RăspundețiȘtergere
  29. Cică cei de la Banga Mondială o să -i dea Cufurezului bani 💰 pentru actualizare, copeici rusești și carboave ukrainene

    RăspundețiȘtergere
  30. Oare lui Tizăr Biuzăr îi calculează ăștia pensia, cu gradul de maiur? Că lt.col. a fost doar o zi, făcut post factum, scriptum, mortem.

    RăspundețiȘtergere
  31. CFI zice că petițiile incep să dea roade.

    Cornelius Flavius Ifrim
    18 noiembrie 2022, 19:15
    @Leo, bine ca s-a scapat si a spus ca trebuie REFORMATE PENSIILE MIITARE, ii obliga PNRR! Deci petitiile isi fac efectul cu necesitatea REFORMEI!

    RăspundețiȘtergere
    Răspunsuri
    1. adica cifrimu vrea sa spuna ca "datorita lui"......chiar a postat mai jos chestia asta inca odata, cu alte cuvinte

      Ștergere
  32. Fonctia prostane..este baza!

    RăspundețiȘtergere
    Răspunsuri
    1. 4 ani si 6 luni..lt.col.fonctie.cdt B.I.Mc.
      Apoi..inca 3 ani platit pe aceiasi..fonctie..

      Ștergere
    2. Tot eu să te sparg la buci mereu19:54

      Cezar a mai fost plătit 3 ani pe aceeași funcție din ajutoarele sociale pe care le-a primit.

      Ștergere
    3. Nu prostule...cu restructurarea..mi.a luat functi de lt.col...pentru ca nu am sarit la cap..si am fost numit seful A.C.T..functie de maior la maxim
      Salarizarea mi.a ramas de lt.col.inca 3 ani

      Ștergere
    4. Acest comentariu a fost eliminat de autor.

      Ștergere
  33. Hai cu REFORMAAA...NU TE LASA C.F.I...

    RăspundețiȘtergere
  34. Între GO și Huhu deja e lupta la baioneta.
    GO zice că Huhu i-a indus in eroare pe toți, mai ales pe papagali.
    Huhu ataca așa oarecum subtil arma vânători de munte.

    RăspundețiȘtergere
  35. "Funcția doboară gradul și pila talentul"

    Anonim în kaki

    RăspundețiȘtergere
  36. GO...un putregai fara vechime..care si.a mînarit pensia cu ajutorul....fratelui se zice..gulerat pe la M.1oo

    RăspundețiȘtergere
    Răspunsuri
    1. Giolescu20:12

      Era mare controlor, verifica etichetele de la prize și întrerupătoare, condica de prezență a pmc de la PC și curățenia pe sectoare ! După care prezenta căteva pagini de concluzii și măsuri secretarului comisiei ! Activitate laborioasă !

      Ștergere
    2. GOlănescu20:21

      Peseu: Asta când nu ierea la cursuri de belit pula la urs, când prin țară, când prin străinătate !
      Ca să vezi cum, în lumea asta prost făcută, câcații fut în loc să pută: în timp ce pe mine mă copleșeau problemele rejimentulu, începând de la tehnică, carburanț, muniții bla-bla și până la barabulilii din beciuri, ca să nu se strice și să-mi rămână tilicarii fără haloimis și alte cele, uite așea apărea câte un pulică de ăsta, alde GO, de la eșalon, care-mi freca ridichea că nuj la ce încăpere lipsește etiketa cu responsabilul de întrerupător, la lumina de veghe !

      Ștergere
  37. Hai pe contributivateee, neterminații s-o ia pe la spateee!

    RăspundețiȘtergere
  38. Ciolacul e cu noi!

    https://m.ziare.com/pensii-militari/marcel-ciolacu-pensii-militari-pensii-serviciu-1773052

    RăspundețiȘtergere
    Răspunsuri
    1. Să-i dai kielea sulii înapoi. Hai cu contributivitateaaaa! 30 de ani bătuți pe mukie, nu făcuți din labă în spatele hangarului de capre sau karicioptere.

      Ștergere
    2. Țiuzăr Luzăr Minte 0 barat20:39

      Akiesez 100% ! Un pdv deosebit de pertinent și documentat cu profesionalitate !

      Ștergere
  39. "Zarurile au fost aruncate!"

    Pensionar militar în Cișmigiu la o partida de table

    RăspundețiȘtergere
  40. Anonim20:43

    Tu cu cine pizda lu mumă-ta te cerți bă, untură de mangalița expirată ?

    RăspundețiȘtergere
  41. Salve Camarazi!
    Cineva zice că a fost un miting.

    Alexandru
    18 noiembrie 2022, 18:42
    https://snpp.ro/miting-snpp-europol-450-de-politisti-de-penitenciare-si-politisti-fum-scandari-si-galagie/
    Important este ceea ce au discutat liderii sindicali cu cei de la MM pentru că mitingul a fost ieri prezentat la unele televiziuni

    RăspundețiȘtergere
    Răspunsuri

    reddog
    18 noiembrie 2022, 19:13
    De-a lungul timpului prin aceste mitinguri s-a luptat inclusiv pentru băieții (și fetele) în kaki.
    Și tot nerecunoscători sunt.
    Dar sunt camarazii noștri, buni rai cu ei defilam și mergem la lupta

    RăspundețiȘtergere
    Răspunsuri
    1. Am zis să-mi exprim și eu opinia pe acolo.
      Las la aprecierea camarazilor de aici daca am făcut bine sau rău.

      Ștergere
  42. Ne ajuta și rezbelul asta de la granița puțin.
    Sa le dea Dumnezeu sănătate lui Putina și Zdrelenki și putere să-și rupă capetele reciproc încă mult timp.
    Sper sa nu dezamăgească!!

    RăspundețiȘtergere
    Răspunsuri
    1. Și Zdrelenki i-a amentitat pe ruși cu tribunalul.

      https://m.ziare.com/razboi-rusia-ucraina/rusia-judecata-zelenski-crime-razboi-prizonieri-ucisi-1773043

      Ștergere
    2. Pai ori ne batem ori ne amenințăm cu tribunalele?

      Ștergere
    3. Acest comentariu a fost eliminat de autor.

      Ștergere
  43. Eu nu merg..cu pîrnaiasii la lupta !
    E o eroare ceeia ce spui..
    Ei au profitat de legea noastra proasta ..223..avînd sporuri cu nemiluita..si.au tras pensii de 3x fata de cei kaky
    Boulenii de la MFA..PROSTI SI DOGMATICI..NI S.AU PRINS NICI ZCUM CA.I MANIPULEAZA MILITIA

    RăspundețiȘtergere
  44. Viureaoa Kișuleaoa20:54

    Ooooo....a aperut și Rambolăul de Hurzicani ! Nici n-a dășkis bine mestecătoarea, că a și umplut totul de câcat !

    RăspundețiȘtergere
  45. V Cișu care a beut petrol ce seamănă cu sula lui Terente în formol21:08

    Băi neterminaților, cei cu armata la fără frecvență, păi 30 de ani pe contributivitate e brici. Pe vremea lui Ceaușescu coilineii ieșeau la 60 de ani, ba unii și la 61, 62, 63, după cum era nevoili de cadre, iar copitanii și maiurii așa ca Cișu sau Țizăr Biuzăr pe la vreo 55. Noi le spuneam ”copitani de cursă lungă”. Viață grea nineacă, cu Balta Brăilei, cu Rogojelu, Rovinari, cu DLEN-ul (detașamentul de lucru în economia națională) cîte 6 luni pe muchie și asta dacă aveai schimb să te înlocuiască. Toț neterminații behăie ce mari luptători au fost ei, Țizăr care boia hărțile cu 2 plaivazuri, unul roș și unul albastru, iar Cișu zbura și el la rece/drenajor, dînd din haripe pe pista cariciodromului alături de stolurile de cioare, că petrolul nu mai era fiind glojgăit de Viurel. Să se facă dreptate, 30 de ani pe contributivitate, fără sporuri și alte căcaturi.

    RăspundețiȘtergere
    Răspunsuri
    1. Pișu-Kișu Galenicu21:28

      Sunt total de acord cu analiza domnulu de mai sus, care publică supt fericitul pseodonim ales de V Pișu-Kișu=Pula lu Terente în borcanul cu formol.
      Mi-aduc aminte că, în stagiul din anul 3, am dat peste un maiur la unitatea unde am fo repartizat, aproape la fel de bătrân ca bunică-miu !!! Era de la servicii-cazarmare și nu-i dădeau voie să plece, deoarece nu avea înlocuitor !

      Ștergere
    2. Kiușu Kerosen21:42

      Peseu: DLEN= Direcția Lucrări în Economia Națională ! Un colos cu fro 8-11 mii de suflete, care se ocupa de irigații, de construcții locuințe și alte alea alea ! Mai iereau Detașamentele de Geniu-Construcții de la Canal, apoi Casa Popoului, Metroul și tot așa !
      Dacă aveai neșansa să te vadă pe stradă frun înstelat, că fumai, ori te skărkinai la koaie, exact când trecea el cu lemozâna Dacea, a doua zi te prezentai singur la Canal, după care venea și ordinul de detașare ! Plus futai de la pecereaoa lu Pișu. Plus notarea de serviciu bulită !
      Nu șmekereli la ciordit de alcool &gaz lampant, cu meșterii și troscăieli prin spatele hangarulu !
      Or la numărat lădițe cu roșii, ca rapandulea Țiuzăr Buzăr !

      Ștergere
  46. 18 noiembrie 2022, 21:2821:44

    Tilicare izmanar,esti mult sub nivelul meu de pregatire si gandire ca sa mai stau la taclale cu un idiot de teapa ta, asa ca n-ai decat sa-ti vomiti ineptiile ca oricum nu te va asculta sau''intelege'' decat ,tot un retardat aflat in situatia ta.

    RăspundețiȘtergere
    Răspunsuri
    1. Anonim22:04

      Ia o muie și cară-te dincle, la căcărează, unde e numa teligenț ! Ori, la cât de teligent și bine pregătit ejdi, nici acolea nu ai loc, de ț-au dat și ăia mumu-mumu !
      Sictir, animală !

      Ștergere
    2. Cezar22:05

      🤑😜😝🤣🤣😝😜🤑
      Asa.i mai omule..ai dreptate!

      Ștergere
    3. V/W C22:10

      Viurele, cu toții știm că ești un demiurg, fiul zeului Pan, cel ce-a băut petrol cu Diana și a scos pe cur propan.

      Ștergere
    4. VăKiș de nu vă vedeț, inculțîlor22:11

      Retardaț steț tu cu mă-ta, care te-a înțărcat cu țuică de 63, după ce te-a recuperat de la futatul salciei pletoaso-scorburoase !

      Ștergere
  47. "Munca innobileaza omul!"

    Anonim fruntaș arma dilibau

    RăspundețiȘtergere
  48. "E mai bine să primești ajutoare și plăți compensatorii decât să nu primești"

    Anonim cunoscut arma GAZ

    RăspundețiȘtergere
    Răspunsuri
    1. Hingeru22:23

      Buey sac cu purici, vrei să facem pantofi din tine?

      Ștergere
  49. "Nimic nu se compara cu un borcan de kerosen la umbra unei sălcii"

    Autor semi clasic - Opere Alese
    Fragment din romanul-Aripi Frânte de Gulerati

    RăspundețiȘtergere
  50. Ups, unii au avut probleme la plecarea spre Qatar.
    Eu sunt ok cu actele dar văd că FIFA nu mă mai claxonează in ultimul timp.
    Mai trimiteau și ei un email din când în când cu Dear Ion.
    Exceptând ultimul mail. 😁

    https://m.ziare.com/campionatul-mondial/drama-unei-familii-in-drum-spre-mondialul-qatar-au-economisit-8000-euro-timp-3-ani-aveau-bilete-4-meciuri-1773006

    RăspundețiȘtergere
    Răspunsuri
    1. Un fleac, 8000 de dolari.
      Cam cat a luat Rambo ajutoare acum aproape 3 decenii.

      Ștergere
  51. Ăștia de la compania aeriana spun să-mi fac bagajele. ✌️😇

    Rezervare .........: Este timpul să vă faceți bagajele pentru București → Abu Dhabi





    17 nov. la 14:27

    Pentru mai multe informații, accesați secțiunea Ajutor
    sau conectați-vă
    Bilet Saver
    Servicii Basic
    București Abu Dhabi
    Este timpul să vă faceți bagajele
    NUMĂR REZERVARE

    .........

    STARE REZERVARE

    Confirmată
    Sperăm că abia așteptați următoarea dvs. călătorie. Au mai rămas doar câteva zile! ✈️

    Iată o scurtă listă de verificare pentru a vă ajuta să vă pregătiți. Nu uitați să folosiți aplicația noastră pentru a revizui din mers detaliile călătoriei și a primi notificări pentru actualizări importante.

    1. Consultați reglementările și pregătiți documentele
    CERINȚE ȘI RESTRICȚII
    Verificați de două ori pentru a vă asigura că aveți toate documentele necesare și cunoașteți bine toate reglementările pe toată durata călătoriei dvs.

    RăspundețiȘtergere
    Răspunsuri
    1. Mai că îmi vine să strig "Hai Liberare!" 😁💪

      Ștergere
    2. Teoretic și la mine se pot întâmpla unele chestii.
      Când iau bilete de avion le iau fara asigurare.
      Asta înseamnă că dacă se anulează zborul pierd banii.
      Dar militarii își asumă riscuri. 😁✌️💪

      Ștergere
    3. Pai daca te-a mancat in c.....sub coada sa zbori cu bluairu? Mai repede ajungeai pe jos.Si mai ieftin!

      Ștergere
  52. Hingeru22:49

    Țizăr, dă de purici, de păduchi, dă cu ceva! Dă-i lui Reddog în cur de brînci, în gît de gîlci, în ochi de albeață și-n cap de mătreață! Situația e gravă, uite aici :

    https://www.monitorulsv.ro/Ultima-ora-local/2022-11-18/Nou-caz-de-turbare-cu-8-oameni-suspecti-de-contaminare-descoperit-datorita-mediatizarii-cazului-de-la-Suceava

    RăspundețiȘtergere
  53. Anonim22:53

    Dragoste moldovineasca dupa trizaci di ai di cashketa
    https://www.facebook.com/reel/636528221536919/?s=single_unit

    RăspundețiȘtergere
  54. Preluare de pe Cufurez:

    Sense
    18 noiembrie 2022, 22:24
    Cea mai buna varianta este contributivitatea. Raportata la vârsta de pensionare de 65 ani și un stagiu complet corespunzător. Pentru toți pensionarii, indiferent de anul în acre au ieșit la pensie. Cei care au ieșit când vârsta și stagiul prevazute atunci de lege erau mai mici....asta e, ghinion de neșansa. Nu i-a obligat nimeni sa iasă la 20-25 ani sau chiar mai puțin.
    Evident, pe contributivitate, toate xompensatoriile trebuie recuperate, au fost niște chestii speciale care sunt cah, imorale și care nu respectau deloc principiul sfânt al contriibutivitatii. Deci recalculate la nivelul 2023 și luate înapoi. E de bun simt sa nu ceri contributivitate în același timp în care ai luat niște bani necontributivi, speciali (ca tot se lupta unii sa arate ca militarii au pensii speciale).

    RăspundețiȘtergere
  55. Hop, hop, hop să v-o dau la ceok!23:27

    Oăi dragii niei fraț, terminaț, neterminaț cari sula-n brațî o sî luaț, oăi, cini vre echipament militar gratuit, ari ici-șa norma. Trebă musai să fie rezervist di cel puțîn 8 ani. Viurikă puțî nikă al nostru are spre egzemplu în norma de echipari pantofi di carton/preșpan șî cu găureli șî fără.

    https://lege5.ro/Gratuit/gm4diobqgqyq/norma-nr-4-pentru-echiparea-cadrelor-militare-in-rezerva-si-in-retragere-hotarare-728-2020?dp=gmzdgnbsgezdcmi&fbclid=IwAR3vUZ6LMA3t_JhgO4pVRZQAGprVnXwFYdK__aUDxAzlw91zl6Q0Ri7HUqU

    RăspundețiȘtergere
    Răspunsuri
    1. Viureaoa seKIȘă la salcia bătrână08:41

      Pfoaaa, fug la depozit, om m-am făcut pentru ormătorii 10 ani ! Crivată, fulear, geacî cu guler calacur, cămeș, pantuflii, căciulî calacur și alea alea ! Mă și văd ci aligant o să hiu, printre blocuri, p-aciu, când o să ies cu potaia la caca-pișu !
      ========================
      Peseu: Țiuzăreeeeeee, Luzăreeeeee, dă drumu bre n-auz la aerisire, că s-a umplut câcăstoru de putoare de osânză de groștei de Hurzicani ! Groștei de ăla inteligent și bine instruit și deosebit de disciplinat !

      Ștergere
  56. Propun ca motto al acestui minunat blog "Fara armonie viața e pustie"

    RăspundețiȘtergere
  57. Anonim00:22

    Ia d-aci redogule:
    https://www.facebook.com/reel/662707148649246/?s=single_unit

    RăspundețiȘtergere
    Răspunsuri
    1. Anonim02:40

      Atentie lipovene,corcitura de enot ca acest dans nu este ''Peri-Prava(sau Pravda) ''ci este ''Peri-Nița'' sa nu te apuci sa dai din cur ca ursu dac-ai pula ca si fusu'

      Ștergere
  58. Se apropie ora doo, veniți de mă înbeliți la oo !

    RăspundețiȘtergere
  59. Viureaoa futaco-KIȘătoare de sălcii08:48

    Bă Țiuzăre, bă Luzăre, nu vrai să cumperi o căciulă de coilinel din blană calacur ? Că-m tot dă la drepturi de ekipament câte 1 la 10 ani, de m-am umplut de căciuli calacur. O dau și la skimb cu Fiatu tău Pulea Ștrong Haibrid, numa dacă dai și diferența !
    Hai bă, că te fac aligant, știi ce bine merge cu un treling Hadidas ?

    RăspundețiȘtergere
    Răspunsuri
    1. 19 noiembrie 2022, 08:4811:02

      Impotentule!
      Geaba ai,de miel,caciula
      Daca duci lipsa de pula
      Ai caciula tuguiata
      Si o pula nesculata!

      Ștergere
    2. Bravooo Kissulee

      Ștergere
    3. Sînt pline de..capuse..
      Nu.mi trebe
      🤣😂🤣😂🤣😂😜🤪😝🤑

      Ștergere
  60. Titlul de Doctor
    În toiul nopţii, pe un tip îl apuca o durere cumplită la coiul stâng. Cauta înnebunit să ajungă la un medic şi vede pe o uşă o plăcuţă pe care scria Dr. Ionescu. Bate la uşă, apare un tip în cămaşă de noapte. Suferindul îi zice:
    – Domnule doctor, vă rog, ajutaţi-mă! Mă doare îngrozitor testiculul stîng.
    – Dragă, nu pot să te ajut. Eu sunt doctor în drept.
    – Măi să fie, unde s-a ajuns şi cu specializarea asta!
    :)

    RăspundețiȘtergere
    Răspunsuri
    1. Dr. Ciomu10:45

      Akoarde, să vii la mine să -ti reglez avansul după ce te urc pe rampă.

      Ștergere
  61. Are dreptate și omul.
    Pai să-i zică Dear Albert


    GO
    19 noiembrie 2022, 10:01
    @ Ein Stein. Cum te cheama? Vad ca mi te adresezi folosindu-mi numele, dar tu esti anonim ...

    RăspundețiȘtergere
  62. Asta-i cel mai tare banc pe care l-am citit vreodata////einstein cum te cheama"? eu imi spun numele(zice go_ ).....anonimule!!! 😆😆😆

    "GO
    19 noiembrie 2022, 10:01
    @ Ein Stein. Cum te cheama? Vad ca mi te adresezi folosindu-mi numele, dar tu esti anonim .."

    RăspundețiȘtergere
  63. Aici la noi e mai simplu.
    Știm că dl Ifrim postează și ca anonim dar nu-i cerem să-și lumineze fata. 😁

    RăspundețiȘtergere
  64. Huhu mai și greșește dar are dreptate când spune că Rambo și Cezar sunt neterminați.

    RăspundețiȘtergere
  65. Intru să-mi verific emailurile și ce găsesc.

    meryoltenca este online acum!

    Intra si tu acum, nu lasa dragostea sa-ti scape printre degete.

    RăspundețiȘtergere
    Răspunsuri
    1. Incredibil! ❤️

      Ștergere
    2. Pai n-o las să-mi scape printre degete dar acum plec în Qatar.

      Ștergere
    3. "But i'll be back" cum ar spune aliatul strategic. 🦅

      Ștergere
  66. Acest comentariu a fost eliminat de autor.

    RăspundețiȘtergere
    Răspunsuri
    1. Puteți investi în niste cazinouri eventual. Cu multe luminițe!
      Ca român când faci dragoste/sex sălbatic cu o straineza trebe sa dai tot ce e mai bun din tine.
      Nu de alta dar reprezinți Romania! ✌️💪🇷🇴

      Ștergere
    2. Poți da chiar cu dușmănie
      Așa e la război. 🔥🎯

      Ștergere
    3. Învingătorul scrie Istoria!
      Vae Victis! 🙃😇

      Ștergere
  67. "In dragoste e ca în război"

    Nea Gică, veteran de casatorie

    RăspundețiȘtergere
  68. Anonim13:07

    Pe bloaga lui ciobănel
    Bîntuie un colinel
    Făcut seara la apel
    E beteag cu pula-n sonda
    Dar cu fața rubiconda
    Și minte de fată blonda
    Pretinzînd că face sex
    El suje pula lui Rex
    Căci a lui n-are reflex.
    Seara vrea să-și scoată puța
    Ca să facă huța-huța
    Cînd este-n călduri băbuța
    .......
    Văzînd că n-are succes
    Caută pe blog acces
    La vreo doi de bun augur
    Să-l sodomizeze-n cur.

    RăspundețiȘtergere
    Răspunsuri
    1. Hop, hop, hop, Vio Pișu o ea la ceok!

      Ștergere
    2. Anonim13:35

      Stay sa-mi cumpar microscop
      Ca-i prea mica,nu-s miop

      Ștergere
  69. Ne vom intoarce intr-o zi

    Ne vom intoarce intr-o zi,
    Ne vom intoarce neaparat.
    Vor fi apusuri aurii,
    Cum au mai fost cand am plecat.

    Ne vom intoarce neaparat,
    Cum apele se-ntorc din nori
    Sau cum se-ntoarce, tremurat,
    Pierdutul cantec, pe viori.

    Ne vom intoarce intr-o zi...
    Si cei de azi cu pasii grei
    Nu ne-or vedea, nu ne-or simti
    Cum vom patrunde-ncet in ei.

    Ne vom intoarce ca un fum,
    Usori, tinandu-ne de mani,
    Toti cei de ieri in cei de-acum,
    Cum trec fantanile-n fantani.

    Cei vechi ne-om strecura, tiptil,
    in toate dragostele noi
    Si-n cantecul pe care si-l
    Vor spune altii, dupa noi.

    In zambetul ce va miji
    Si-n orice geamat viitor,
    Tot noi vom sta, tot noi vom fi,
    Ca o samanta-n taina lor.

    Noi, cei pierduti, re-ntorsi din zari,
    Cu vechiul nostru duh fecund,
    Ne-napoiem si-n disperari,
    Si-n rani ce-n piepturi se ascund.

    Si-n lacrimi ori in mangaieri,
    Tot noi vom curge, zi de zi,
    in tot ce maine, ca si ieri,
    Va sangera sau va iubi.

    Radu Gyr

    RăspundețiȘtergere
  70. Anonim13:32

    Sediul NASA,fabrica de savanti de renume mondial si de ...demiurgi

    https://www.facebook.com/photo.php?fbid=152572616273898&set=pb.100045634818757.-2207520000.&type=3

    RăspundețiȘtergere
  71. Anonim13:38

    Wey colinel cu puța d-un degețel tu nu ești prost ci intelijent asimptomatic.

    RăspundețiȘtergere
  72. Anonim13:41

    https://www.senat.ro/Legis/PDF/2020/20L120FG.pdf

    RăspundețiȘtergere
    Răspunsuri
    1. Ha, ha, ha, poți să te ștergi la buci și după aia de muci cu ea, măi Viurea!

      Ștergere
  73. "Bloagele astea sunt de la diavol"
    Tanti Aneta, cucernică la Sf Parascheva.

    RăspundețiȘtergere
  74. Preluare de pe A3/CNN/Huhurez

    @ Huhu
    Mai omule chestia e rezolvata de 4 zile asa ca inchide blogul asta odata ca ma faci cu nervii
    Iti reproduc mai jos Decretul majurului cu spor de praf/arhiva, cu lucrare exceptionala(oskar), cu CS si cu un mare cosmar al echitatii pensiilor militare dar fara cunostinte elementare de gramatica clasa a VI-a
    Presedintele DECRETEAZA
    Prim-ministrul,Min ApN contrasemneaza pentru conformitate
    DECRET
    (dolhasca/botseni)

    Viorel
    18 noiembrie 2022, 18:50
    Până la sfârșitul anului se va aproba PLx-199/2020 în forma actualizată, cu intrare în vigoare de la 01.01.2023. Termen de aplicare 24 luni.

    sursa:
    https://www.huhurez.com/2022/11/ce-pensiile-militare-reformate-ca-si.html

    Uraaaaaa!! Viorelu si poporu ne cladeste viitorul(scandari insufletite)

    aplauze prelungite pt majurul socialismului multilatit
    Stati la locurili voastri toarasi...!!!
    Se intoneaza "trei culori cunosc pe lume" Pe scena se canta "Hai sa dam mana cu mana cei cu BDS-u la'ndemana!"

    RăspundețiȘtergere
    Răspunsuri
    1. Akordeoane...lasa.l mai ca nu zice rau
      Sa.l auda sfintii di Nibiru..si sa ia masuri de aplicare!!

      Ștergere
    2. Io n-am zis ca zice rau. dar zice degeaba,e ferm si hotarat si e increzut ca un imparat
      De parca tot universul se invarteste in jurul lui.Si si-a "tras" si poza de "dendi" moldohotu'
      O laba trista,cu curu pe calorifer si lingator de clante.Na!!
      O copie nereusita a lui m_ares

      Ștergere
    3. Aprob...pozitiv !
      De asta mi.a picat si mie cu tronk...

      Ștergere
  75. Practic sunt fel și fel de cucernici
    Babele cu Sf Parascheva
    Și Moșii cu peleixul.

    RăspundețiȘtergere
    Răspunsuri
    1. Sa sugi lupa pe nespalate..
      Mosilor...dog puricos

      Ștergere
    2. Sînt di fogi..pafuchiosi scosi la reforma..care alearga de.anebunii sa.si prinda coada..strigînd..ca sînt ajutoarele date la reforma
      Acum debiteaza ca pleaca in Qatar..cu magarul precum Isus
      😀😃😄😁😆😅🤣😂😜😝😐🤑😜🤪😝🤑😜🤪😝🤑

      Ștergere
    3. redcur15:01

      Susțin. Sugi lupele*
      ===================
      *matarângile învârtoșate; ștromeleagurile

      Ștergere
  76. Voi purta cu mândrie drapelul României în Qatar.
    Așa cum am făcut de fiecare data cand am fost in alte tari. 💪🇷🇴

    RăspundețiȘtergere
    Răspunsuri
    1. redcur14:57

      Poartă-l ! O să-ț dea ajutoarele ! De 2x !

      Ștergere
    2. Sa nu uiti "drapelul de lupta"al "armei ocna".Ala cu tomfa si catusa avand in centru o legatura de chei inconjurata cu zabrele

      Ștergere
    3. Iau drapelul României, tricoul Naționalei și tricoul lui Dinamo.
      Plus cardurile și pașaportul. 😁💪🇷🇴

      Ștergere
    4. redcur15:40

      Nu uita ca pe tricoiu lu Dinamo să scrii, cu careoca, MUIE !

      Ștergere
    5. Ca sa vada arabetii ca vii din _UE via SUedia

      Ștergere
  77. Sa sperăm că se va face dreptate pentru pensionarii militari.
    Începând cu acordarea ajutoarelor.
    Asta e primul pas.

    RăspundețiȘtergere
    Răspunsuri
    1. redcur14:58

      Pentru militari, da ! Pentru paznicii de ocne, nu mă interesează !

      Ștergere
    2. 🤣🤣🤣🤣🤣🤣🤣

      Ștergere
  78. Dreptate pentru militarii în kaki!
    Trebuie acordate ajutoarele!
    Dl col Mareș și toți ceilalți camarazi kaki merita asta.

    RăspundețiȘtergere
  79. Cezar a luat ajutoare și a trăit în opulenta cum ar zice Rambo.

    RăspundețiȘtergere
    Răspunsuri
    1. Și Rambo a luat ajutoare dar a trăit în madascaritate.

      Ștergere
    2. Practic Rambo are o problema cu culoarea kaki. Și asta din cauza lui Cezar
      Rambo având alta culoare.Ceva mai spre spre kerosen.
      Practic cee ce îi leagă sunt ajutoarele.
      Apoi se despart.
      Unul cu lebedele prin Viena și altul cu caprele prin Timișoara.

      Ștergere
  80. Rambo n-o mai iubeste pe Galenica.Acum o iubeste pe Diana.....Shoshoaca.A vazut el ca are cocartzu' mai mare:)))

    RăspundețiȘtergere
    Răspunsuri
    1. Nici Sosoaca nu-l mai baga in seama la o adică.
      E valabil și pentru Cezar.
      Sosoaca e din alta secta.
      Aia se închină la alti idoli.
      Rambo și Cezar se închină la peleix. 😁

      Ștergere
  81. Un Țiuzăr Năcăjât15:38

    Are dreptate Țiuzăr când accentoează că: *Comentariilii ne evidentiaza starea..naturala si capacitatea de analiza si sinteza !* -încuiat cetatul. Am reevaloat oleacî conținutul comentariilor și, fără resentimente, am conclizionat că p-aciulea-s numa tâmpiț ! Unii cu vekime, ruginiț de vicisitudinile vremii, alții pufarini, încă în formare. Da tot tâmpiț !
    Tot fără resentimente, am optservat că, din multitudinea de tâmpiț, unii dau (cu o largă majoritate), iar alții primesc (minoritarii). MUE. Iar din cei care primesc, doar câțiva* și cer. MUE. În rest, mi se pare destul de onorabil. Decât să ne înjurăm comandantul suprem, ori pe domnul Ponta, ori pe Nea Vasile ori nuj care putere în stat, mai bine ne rezolvăm problemele în fomelie, cum s-ar zice. Adică, nu dăm din casă !
    Muie veșnică, tilicari !
    =============================
    * cel mai elocvent exemplu de solicitant de muie, reprezentativ pentru acest blog, așa cum ar hi, să zicem, Iorga, Eminescu, Enescu, Luchian, Băncilă, Antipa or Lipă pentru Botoșani, este kiar Viureaoa KIȘătoare.

    RăspundețiȘtergere
  82. Sa nu va bazați pe ajutoare!
    Exemple vii sunt Rambo și Cezar.
    Au avut grămezi de bani și acum tot plângăcioși sunt.
    Eu având și un defect profesional
    suspectez că ei plâng așa și cu lacrimi de crocodil.
    Arma penitenciare nu crede in lacrimi!

    RăspundețiȘtergere
  83. Iubirea-un sentiment sublim
    Poate ne povestește un colonel cdt de regiment cum îl iubesc foștii subordonați.

    RăspundețiȘtergere
    Răspunsuri
    1. redcur16:02

      ALUPIGUS. Pe vremurile de tristă, iubirea nu avea loc în schema rejimentulu. Acest sentiment frumos a început să apară în vremurile de veselă. Odată cu pițipoancele intrate pe filierele indirecte și indecente, cu portul bărghii, cu liberalizarea consumulu de alcool prin cazărmi, cu parangheliile faraonice și alte acte de iobire.

      Ștergere
    2. Am scris ceva despre asta dar a șters asta micu cu ajutoarele. 🤣

      Ștergere
  84. Să nu uiț Țiuzăr15:56

    De curând m-a întrebat un amic ( tot moșneag bășânos), ce bloguri mai citesc și de unde mă mai informez. I-am răspuns, fără ezitare, că vizitez DOAR ArMUIA Blog. Un blog serios, profesionist, echidistant și foarte bine ancorat în realitate. Omul (bășânosul) chiar și-a notat pe telefon denumirea blogulu. Acu câteva zile m-am trezit băgat în pizda mămicii mele, plus o grămadă de alte epitete (tâmpit, idiot și alea alea). Nu m-am ofuscat, însă m-am arătat surprins de reacție, în urma bunelor mele intenții. El m-a întrebat, io i-am răspuns. Nu l-am obligat.
    De aici mi-a trosnit o ideie, pe care am s-o experimentez și pe alț bășânoș. Sunt curios la păreri multiple. Așa îți formezi un concept închegat, bine structurat și cu o temelie adevărată. Ori ne aflăm, ici șea, în câcăstoarea supremă, ori în Taj Ma Halaua Culturii Universale.
    Vă țin la curent.

    RăspundețiȘtergere
    Răspunsuri
    1. 🤣🤣🤣😂🤣🤐🤪😝🤑
      Bravo omule
      Da.l draku de anal..fabet functional
      Nu intelege..nimic
      Fa.i o dare de seam cu continutul ideatic..a trei patru pagini
      Poate.l recuperezi pe hanimal

      Ștergere
  85. Zice că ne vedem în Qatar.
    Dacă nu cade avionul va scriu din Abu Dhabi. 😁

    RăspundețiȘtergere
    Răspunsuri
    1. redcur16:04

      Eo crecă pleci în pulă cu telescaunul.

      Ștergere
    2. redcur16:09

      Eo zic să rămui ici șea, pen că avem surplus de muie. Stocuri întregi, plus că trebo reîmprospătată și rezerva de la mob. Nu de alta, dar nu putem să-i administrăm întregul stok doar lui Viurea Ciucardea Pecerea Ciripea KIȘărea, chiar dacă el, cumandurul rezbonării, poate duce de 3-4 ori greutatea lui, echivalentă în muie. (Conversia unui Kg de osânză = 100 de muiuțe)

      Ștergere
  86. Vă dau și coordonatele zborului sa mă urmăriți în timp real.
    Rămâneți aproape. ✌️💪

    RăspundețiȘtergere
    Răspunsuri
    1. redcur16:25

      La comentariul cu nr 180, rapid-rapid să mi-o/ne-o freci !

      Ștergere
    2. redcur16:27

      Peseu: dacă tot pleci și nu ne-o freci, bagă un șer locheișăn, ca să-ți trimitem un balot/bax de muie proaspătă, să ai ce ronțăi pe stadion, în locul semințelor de floarea soarelui.

      Ștergere
    3. redcur16:29

      Și ai grijă la găoază, să nu ți-o spargă bagabonțîî ăia de bedoini

      Ștergere
    4. Da-le da-le!!!! ca stiu io da ce.Da sa fii in avion sigur ! O sa ma uit pe geam....hublou cum ii ziceti voi astia de la puscherii,sau hubloaie uatevar....
      PS Ia-l si pa viureaua ca sa fie doi dintr-o lovitura.Ies mai ieftin asa
      Vine Tziuzar cu farasu si va aduna dup'aia.O sa fiti un pic "amestecati" dar va deschiolam noi...

      Ștergere
  87. Dom'le sincer eu as vrea așa un fel de război civil.
    Nu e nimic nou sub soare.
    Ne mai dezmorțim și noi oleacă. 😂
    Șefi pe una din baricade ii vreau pe Rambo și Cezar care au luat ajutoare.
    Să lupte alaturi de CFI contra ciocoilor gulerati. 🤣
    Poate vine și generalul **** Găbiță 😁✌️

    RăspundețiȘtergere
  88. Semper Fidelis! 💪🇷🇴

    RăspundețiȘtergere
  89. Eu sunt pe baricada Corsarilor.
    Nu mai dau nume că iar li se ridica tensiunea unora. 🤣

    RăspundețiȘtergere
    Răspunsuri
    1. Suje mătărânga corsarului și scarpină -le la floci pe iepele lui

      Ștergere
    2. Semper fideliș- să ne-o molfăi pe furiș17:37

      Susțin necondiționat ! Să-i sugă ștromeleagul corsarului, până-i ies okii din țeastă, ca la melc ! Și limbi în avalanșă, iepelor sub coadă !

      Ștergere
  90. Corsarii o dau fara milă! ✌️💪
    Vae Victis!

    RăspundețiȘtergere
  91. Plângăcioșii nu pot fi Corsari!

    RăspundețiȘtergere
    Răspunsuri
    1. redcur17:49

      Nici pârnăiașii militari !
      Vae Victis-Hae Sictiris !

      Ștergere
    2. Unii militari pot deveni parnaiasi .
      Există un caz recent când militari de la baza M Kogălniceanu au furat combustibil
      Dar nu e singurul caz

      Ștergere
  92. Nu poți deveni Corsar daca spui: Ne mai da ceva? 😁

    RăspundețiȘtergere
  93. Acest comentariu a fost eliminat de autor.

    RăspundețiȘtergere
  94. Cezar ar trebui să deschidă mâine un alt topic.
    Voi posta din Abu Dhabi.
    Vom avea niste discuții interesante

    RăspundețiȘtergere
  95. Se declara deschisa casa dr pariuri :PICA / NU PICA
    COTA DE DESCHIDERE 60../ 1

    RăspundețiȘtergere
    Răspunsuri
    1. Contul vi.l da CFI....

      Ștergere
    2. Dacă e sa cadă voi muri în tricoul lui Dinamo înfășurat în drapelul României ❤️✌️💪🇷🇴.

      Ștergere
    3. Deja am făcut testamentul
      Las totul unor iubite milionare din tinerețe
      La săraci sa le dea statul.
      Sau miliția subacvatica.😁

      Ștergere
    4. Mă refeream la miliția subacvatica din Chomolungma

      Ștergere

HAI, UIMITI - MA !
Comentariul va evidentiaza starea..naturala si capacitatea de analiza si sinteza!