Google Website Translator Gadget

luni, 5 decembrie 2022

About Us Contact Us Cookies Policy Disclaimer Terms And Conditions Adio implanturi dentare! Dinții care cresc în doar 9 săptămâni. Descoperirea SECOLULUI admin decembrie 4, 2022 0 Uncategorized Fiecare dinte extras la dentist isi pune amprenta atat asupra sanatatii corpului, cat si asupra aspectului fizic. Din fericire, insa, progresul inregistrat de medicina stomatologica in ultimii ani permite solutii din cele mai avansate, iar implanturile si protezele dentare fiind tot mai durabile si mai estetice. Dar recent a intrat in uz o procedura cu adevarat revolutionara, care permite regenerarea completa a dintilor cazuti! Potrivit unui studiu de ultima ora realizat de celebrul medic stomatolog Jeremy Mao de la Universitatea Columbia, in prezent dintii pot fi regenerati complet prin intermediul celulelor stem prelevate de la pacient, potrivitcezicelumea.ro. Acesta tehnologie moderna va ofera posibilitatea de avea dinti noi in doar noua saptamani. Acest termen de noua saptamani este timpul necesar pentru acest proces de crestere. Iata deci ce importanta uriasa au aceste proceduri de autoregenerare dentara. Sunt mai putin invazive, implica riscuri mult mai mici, plus ca sunt complet nedureroase. Aceasta tehnologie ultramoderna bazata pe regenerarea naturala a dintelui in jurul unui esafodaj ortodontic permite cresterea completa a tesutului dentar in decurs de numai noua saptamani. Iar celulele stem sunt ingredientul cheie al procedurilor de autoregenerare. Nota:Aceasta procedura nu este inca disponibila pentru toti oamenii din lume. Este inca in curs de cercetare si aprobare din partea autoritatilor medicale.

63 de comentarii:

  1. https://www.facebook.com/photo/?fbid=210934734707383&set=a.123180750149449&__cft__[0]=AZU8KFFX0FtNegJmN2sA9ZeeqsiMJ8WwfjGpRhJ9-Q_xb9IhwCcrFa_GRBHSn9vFmmXjy3o80RaGYG33_-xc9pyMyR0cY2wTg9coNET8HNcoovycFUjhUtbRyPFbL3-Oz7hI3DmGRjBxRZnZN1z9YnIrw6QlW56f2ClHe8Yk6uNKiw&__tn__=EH-R

    RăspundețiȘtergere
    Răspunsuri
    1. Am înțeles.
      Faceți parte din Frăția Sosocarilor. 😁

      Ștergere
  2. Puricosule cite ziceai ca ai facut...ca doar erau gratis nuuu??

    RăspundețiȘtergere
    Răspunsuri
    1. 3
      Și nu erau gratis.Statul a plătit pentru vaccinuri.
      Practic și dvs ați plătit sa mă vaccinez. 😁
      Asta probabil va doare puțin având în vedere că banii sunt un subiect sensibil pentru dvs.
      Probabil ați renunța la câțiva dinți (din fata) decât să dați bani. 🤣

      Ștergere
    2. Anonim09:53

      @reddog ,tie iti trebuie un vaccin pentru regenerarea celulelor din creier- neuronii.Incearca din ''Legenda jocului de sah'':
      O veche legendă indiană ne poveşte cum inventatorului jocului de şah, Sissa ben Dahir, i-a fost oferită – de către regele indian Shirham – o recompensă, la alegere, drept răsplată pentru minunata invenţie.

      “Maiestate, nu vreau cine ştie ce bogaţii lumeşti, daţi-mi doar un bob de grâu pentru prima pătrăţică a tablei de şah, două boabe pentru a doua, 4 boabe pentru a treia, 8 pentru a patra pătrăţică… şi tot aşa, până ce toate cele 64 de pătrate ale tablei vor fi acoperite de grâu. Regele, mirat şi încântat că i se cere atât de puţin, a bătut din palme şi a poruncit să i se aducă un sac de grâu, pentru a îndeplini cererea vicleanului matematician. Dar, spre mirarea regelui, sacul s-a terminat repede, iar tabla nu era nici pe sfert acoperită. La fel s-a întâmplat şi cu sacii care au fost aduşi pe urmă, au fost goliţi tot mai repede. Şi într-adevăr, abia atunci şi-a dat seama regele că Sissa ben Dahir i-a cerut un număr neînchipuit de mare de boabe de grâu, rezultatul progresiei geometrice” - fragment din Legenda şahului.Astfel s-a ajuns la un numar cu 27 de cifre,productia de grau a Imperiului Persan.

      Asa sa procedezi si tu cu cei doi neuroni din dotare ca tare esti prostuț mai măi Gîgă -fost paznic de closet prin pușcării!

      Ștergere
  3. Anonim09:36

    În România, costurile unui transplant de celule stem nu sunt suportate în întregime de stat. Un autotransplant costă în jur de 25.000 euro, iar un transplant cu celulele unui donator compatibil costă în jur de 40.000 euro.

    RăspundețiȘtergere
  4. Ortodoxe
    Sf. Cuv. Sava cel Sfinţit; Sf. Mc. Anastasie

    Greco-catolice
    Sf. cuv. Sava cel Sfinţit

    Romano-catolice
    Sf. Sava, abate


    Sfântul Sava cel Sfinţit este pomenit în calendarul creştin ortodox la 5 decembrie.

    Sfântul Sava este întemeietorul uneia dintre cele mai importante chinovii din Palestina. După ce a trăit o viaţă ascetică în două aşezăminte, Mănăstirea Pasarion şi cea a Sfântului Teoctist, în anul 483 a întemeiat propria mănăstire pentru cei 150 de monahi care se adunaseră în jurul lui. Mănăstirea era cunoscută sub numele de "lavra veche" sau "lavra Sfântului Sava".

    S-a născut în Capadocia, în timpul împăratului bizantin Teodosie cel Tânăr (408-450). Sfântul Sava a ales să intre în mănăstire la vârsta de opt ani, deşi era moştenitorul unei mari averi lăsată în administrare rudelor de către părinţii săi. Ioan, tatăl său, era militar şi împreună cu soţia sa, Sofia, mama Sfântului Sava, a plecat în Alexandria, la ordinul împăratului.

    Unchii săi "se certau între dânşii, căci fiecare dintr-înşii voia să-l aibă la el, nu atât pentru că îl iubeau pe copil, pe cât ca să fie părtaş avuţiei tatălui său. Iar fericitul copil, având înţelegere de bătrân şi văzând gâlceava şi sfada unchilor lui, s-a lepădat de toată averea părinţilor şi mergând în mănăstirea lui Flavian, ce era departe de satul Mutalasc ca de douăzeci de stadii, a luat chipul îngeresc, fiind atunci abia de opt ani". (Vieţile Sfinţilor)

    Pentru viaţa monahală a avut o mare atracţie, căci a învăţat repede psaltirea şi celelalte sfinte scripturi şi sporea în fapte bune.

    A petrecut în mai multe mănăstiri, retrăgându-se după o vreme în pustie, unde a dus o viaţă aspră.

    Recunoscut fiind pentru virtuţile sale ieşite din comun, în jurul Sfântul Sava s-a adunat o obşte de monahi, pentru care a construit la început o biserică. Cum numărul fraţilor a crescut considerabil în timp, mănăstirea a devenit vestită, o adevărată lavră aflată în apropiere de Ierusalim.

    Cu aurul pe care l-a primit de la iubitorii de Dumnezeu şi din averea părinţilor săi, Sfântul Sava a ridicat în timp mai multe mănăstiri. Odată i-a chemat la el pe egumenii acestora mănăstiri şi le-a spus să nu se îngrijească de nimic din cele trupeşti, aducându-le aminte de cuvintele Evangheliei, care învaţă să nu te îngrijeşti de ce vei mânca şi ce vei bea sau cu ce te vei îmbrăca, ci mai mult să-ţi pui nădejdea în Dumnezeu, Care ştie trebuinţele tuturor. Şi aşa erau hrăniţi, prin purtarea de grijă a lui Dumnezeu.

    Sfântul Sava era vestit ca făcător de minuni, în biografiile scrise de ucenici săi fiind consemnate numeroase fapte minunate.

    A fost cunoscut şi preţuit de patriarhii Ierusalimului, Salustiu (489-498), care l-a hirotonit preot, Ilie (498-516), pe care l-a vizitat în surghiun, Ioan III (516-524) şi Petru (524-552), căruia i-a vindecat sora de o boală grea. Sfântul Sava a plecat din această viaţă la vârsta de 94 de ani într-o zi de 5 decembrie
    Despre trecerea sa la Domnul s-a aflat foarte repede în tot ţinutul Ierusalimului şi s-au adunat de prin toate lavrele şi mănăstirile o mare mulţime de monahi, patriarhul cu episcopii şi cu conducătorii cetăţii. Trupul său a fost îngropat între cele două biserici ale aşezământului cunoscut astăzi sub numele de Mănăstirea Sfântului Sava cel Sfinţit, în locul unde Sfântul Sava a văzut un stâlp de foc. (surse: vol. "Vieţile Sfinţilor"; "Monahismul ortodox românesc", vol. I, 2016) AGERPRES

    RăspundețiȘtergere
  5. Rambo și Cezar in loc sa lase averile săracilor și să ducă o viață ascetică au alte avioane (și elicoptere) in cap.
    Visează să le crească dinții din nou printre altele.

    RăspundețiȘtergere
  6. Anonim10:08

    Măi rîndaș de temniță tu ești sărac cu duhul,ție îți lipsețte mintea nu bănuțul,așa că vorghiește ce crezi ca știi și stăpînești nu debita tot felul de enormitați și bolmojeli auzite pe la secta care te-a ademenit.

    RăspundețiȘtergere
  7. Anonim10:17

    luni, 5 decembrie 2022
    NEGOCIERI LA MINISTERUL DE FINANTE
    Astazi, luni, 05.12.2022, la orele 16.00, dl. ministru Adrian Câciu a convocat delegatii confederatiilor sindicale la discutii pe tema proiectului de OUG care ii nemultumeste si pe salariati si pe pensionarii civili dar ii discrimineaza in mod grav si inexplicabil, in actualul context intern si international, pe rezervisti.

    CSN Meridian i-a desemnat ca negociatori pe dl. vicepresedinte Rodrigo Gabriel Maxim (presedintele FSTFR) si pe presedintele SCMD.

    In Consiliul Economic si Social (CES) dezbaterile vor avea loc miercuri, 07.12.2022.

    Honor et Patria! Vae victis!

    SECRETARIATUL GENERAL AL SCMD

    RăspundețiȘtergere
  8. Lui Rambo ii plac legendele indiene.
    A auzit multe astfel de legende prin vecini.
    Aia numesc legendele mangleala.
    Au aceeași rădăcină indiana. 😁

    RăspundețiȘtergere
  9. Am făcut șah și judo la viața mea.
    Pe Rambo îl bat la șah și cu o singura mana la o adică.

    RăspundețiȘtergere
    Răspunsuri
    1. Anonim12:00

      Am clasa a II-a la sah si nu cred ca un prost ca tine ,inafara de a-mi muta calul, este in stare de altceva.Tu ce cat ai,la ce club ai activat inafara de clubul closertarilor din secta ta?

      Ștergere
    2. Anonim12:03

      ''Cu o sigura mana'' ne poti face ''manejul la o odica ,mai ales dupa ce ii sugi sula magarului din fruncea turmei de capre a lui cezarica,asta daca magarul nu-ti fute o copita in capul ala sec,realizand ca esti mult mai prost ca el.

      Ștergere
    3. Nu categoriile joaca la șah.
      In principiu eu la șah sunt cu ochii pe regina inamicului.
      Cu toată modestia eu m-aș evalua că Mare Maestru.
      Cu ăștia de cat ll-a joc și cu mâna stângă uneori.

      Ștergere
    4. Rolul Nubunului..iti vine manusa
      🤣🤣🤣🤣🤣🤣
      Auzi el a fost in Qatar..sa vada cum dau seicii in ..basica..pe net🤣🤣🤣🤣🤣
      Dar sa vezi FINALA..DE CE NU AI STAT...NUBUNACHE!???

      Ștergere
    5. Poti spune ceva despre ADN SI ARNP..CA IN VENA TE.AI DUS REPEDE SATI BAGE...

      Ștergere
  10. Rambo și Cezar sunt niste simpli pioni.

    RăspundețiȘtergere
    Răspunsuri
    1. Doar pionii se transforma in regina...puricosule🤣🤣🤣🤣🤣🤣🤣

      Ștergere
    2. Doar uneori.
      Mă rog, nu e treabă noastră dacă aveți vise din astea in care deveniți regina.
      Na, fiecare face ce vrea cu corpul său

      Ștergere
  11. Originea termenului englezesc de Bishop (Episcop) este obscură. Termenul a fost introdus în secolul al XV-lea pentru a înlocui ceea ce original era "elefantul" din vechiul şah indian (Al Phil , sau alfil înseamnă elefant). şahul a intrat în Europa pe filieră religioasă, răspândindu-se iniţial printre călugări şi feţele bisericeşti. Se pare că preoţii europeni, neavând habar ce este un elefant, şi înalta preţuire de care se bucura el în Asia, au înlocuit cu ceva la fel de preţios din cultura lor, respectiv Episcopul (Bishop). O altă teorie porneşte de la asemănarea unor protuberanţe ale piesei iniţiale (menite a simboliza fildeşul elefantului) cu mitra episcopală. ĂŽn orice caz, piesa a fost preluată cu denumiri diferite în ţări diferite. La nemţi, iniţial a fost Conte, ulterior Mesager, apoi s-a ajuns la forma de azi de Alergător (Laufer ). Alţi termeni au fost Călugăr, Secretar, Spion, utilizaţi în diferite limbi europene. Francezilor, cu spiritul lor critic şi umorul hipertrofiat, creatura respectivă le-a sugerat mai degrabă un clown al curţii regale, de unde denumirea de Fou (nebunul curţii regale). Pe această filieră avem Nebunul din limba română, dar mai folosim şi termenul de Ofiţer de pe linie germană se pare.

    Făcând o paranteză istorică, este interesant faptul că şahul, cu toate că a fost iniţial practicat doar de preoţime, a fost condamnat şi interzis oficial de nenumărate ori de aceleaşi foruri. Mohammed, decedat în 642, a fost un mare iubitor de şah, dar califii care au urmat după el l-au interzis, jucându-se doar în mare taină de către bogătanii vremii. Abia măreţul Harun al Rashid l-a legalizat din nou în secolul 8. Termenul de "mare maestru" a fost introdus de califul al-Ma’mun în 819.

    ĂŽn India, şahul era privit cu seriozitate prin anii 900-1000, şi cei mai mari jucători puneau ca miză ... propriile degete (pierzătorului i se tăia un deget).

    ĂŽn Egipt şahul a fost interzis în 1005 de al-Hakim, care a ordonat ca toate piesele să fie arse şi cei care joacă pe ascuns omorâţi.

    ĂŽn Europa s-a răspândit de prin secolul al XI-lea în rândurile bisericii, ai cărei lideri au fost în curând nemulţumiţi că preoţii pierdeau mai mult timp jucând şah decât salvând suflete. ĂŽn 1061 Cardinalul Damiani a interzis slujitorilor Bisericii să mai joace şah.

    Biserica Ortodoxă a condamnat şahul în 1093 în Rusia, considerându-l păgân.

    E amuzant că în Europa, mulţi slujitori ai bisericii considerau că atunci când propriul rege se afla în şah în timpul unei partide, era ca şi cum ar fi comis un păcat pe care îl puteau răscumpăra, în timp ce a fi făcut mat era un păcat capital, de neiertat.

    Pe la 1100 şaul era acceptat ca o dovadă de aristocraţie în societatea englezească a vremii. Doar pătura cea mai înaltă a societăţii cunoştea acest joc, şi femeile nu aveau voie să-l practice.

    Prin 1115, împăratul Bizanţului era un mare iubitor de şah. Cu toate acestea, jocul a fost interzis de Biserică timp de zeci de ani pe motiv că era o dovadă de promiscuitate. A fost reacceptat pe vremea cruciadelor, temporar, apoi din nou catalogat ca frivol şi interzis.

    ĂŽntre anii 1100 şi 1700 numeroşi lideri religioşi de toate tipurile au interzis şahul, ca fiind imoral, frivol, semn al Satanei etc. Câteva nume: Rabinul Maimonides 1195, Abatele de Persigny 1197, Episcopul de Paris Odo Sully 1208, Episcopul de Worcester 1240, St. Louis al Franţei 1254, Regele Henry III, Arhiepiscopul de Cantebury 1291, Consiliul de la Trier din 1310, Sinodul de la Wurzburg 1329, Carol V şi ulterior VI în Franţa, Episcopul de Winchester William Wickham, reformatorul J. Huss, Protoierarhul Sylvester 1549 (care a spus că cei care joacă măcar o partidă ajung în iad), ţarul Ivan ce Groaznic, liderii ortodocşi adunaţi la Moscova în 1551, ţarul Alexei etc.

    Oricât ar fi de greu de crezut, şi în prezent mai există restricţii în unele ţări. Ayatollahul Khomeini l-a interzis în Iran, sub pretextul că distruge mintea credicioşilor. Aceeaşi situaţie mai există în câteva state musulmane.

    RăspundețiȘtergere
    Răspunsuri
    1. Pentru Pionul Cezar

      Nebunul a avut/are mai multe denumiri
      In Europa putem găsi termeni gen Episcop sau Ofițer pentru Nebun.

      Ștergere
    2. https://l.facebook.com/l.php?u=https%3A%2F%2Fcutt.ly%2Fg1ChRpW%3Ffbclid%3DIwAR2vMVLtiwoV-6dYhNzF8apQNFYvWrDlBOVzI7zcokFPcV0lNCBhvJ_Pg7Q&h=AT0jNy_bpqxnGUxzT-_ZcDCqrteVMPT4zIu7Q2GeDyYEKXuvyKZ4ZUBpRlzXQJYJWWPbAWiTZn6YOLoKgadpsI5mUwuP82pxQvTd59a3YcReJpJNnrLrxr4_Way2g5x1cg6IjTZk2qfJdLq_SF1v&__tn__=H-R&c[0]=AT0ecUyguicVp85UXb2zO4ah5SHYZepr3H9I3kFv6VeFX8mTE0t3mTo02T3gCybSFNO-kJqRAIoE5w6idIL4LXgkpOX2t7695mYmhr31q2P0POpQi7kRtYE-Va64fzUmeiNukDF0YSvTVHGeVHV6xSIgXe6jKpScQZZjq0rFW74WHJFiuDFirFsWsCidbsq5EEn0Q1LtmP1TdAy-_mY

      Ștergere
    3. Special pentru Ukraina din partea SUA....:D

      Ștergere
    4. https://l.facebook.com/l.php?u=https%3A%2F%2Fgorjeanul.ro%2Favarie-de-incompetenta-o-alunecare-de-teren-a-acoperit-aproape-in-totalitate-un-excavator-la-jilt-sud%2F%3Ffbclid%3DIwAR10vTs1vfVYZN17qRhDJe5iSifh4vl4iDxBQaYCRKgREEh96YZ0bY8UFHk&h=AT1tULc_z3JZO23N_erZTyWYBpZwAq69WFWM9nlyNRvXiS2zrYoV_zrf_T7MoDDMMlveKqyEJ1NtKFAtfr265UAYlzxYyRk_MPxsUk-0OFhNV3SMUqH-pp1FGtZ8yB_8xDcxh2n2j7w91Zx4-QV_&__tn__=H-R&c[0]=AT2KcssWyAJqy7pjeponEcvN4YqxZY5BcgfEYW0UDPfLB4J4K47L16qU7GTkztSgsLgpSNReej4DeQXPNUwXfQ8y5UjQMuTVm2mQgY4M4CtgiU6-zj0-bMl6MEAgjyrHZa61UyfIhIa148Vwgfny9c-kCqv34zNGMc76Y6WBkKjlmzPGcPtjah1V

      Ștergere
    5. Am comandat aici 150 de militari ..timp de 1.6 ani ..
      Erau 4 asemenea excavatoare gigant..
      Aici in cariera aveam 50 militari iar in subteran 100
      Astea lucrau NON-STOP..7 zile x24 H
      de productie Germania..Federala !

      Ștergere
    6. https://l.facebook.com/l.php?u=https%3A%2F%2Fcutt.ly%2Fo1VEzEJ%3Ffbclid%3DIwAR3bSKPN5W0Zuw9wqjPwFYN6XSG4WvysJAwrGQUzzLxZAF8EdNOfJAilSO0&h=AT0SpBybj4n0SgRc3_dIjJZGHN-aWvL6NjTckJ-lZpiTYw1z5Zi1tE2g2Aoyh0PwSh9hd3u3QGqjm6Bs3kkQkw22wxUziD1xiyYc_qR-qRmKcsV62zVGdCNh6QIcqeY3XFbLA4Ue39DhqwQ2h1lM&__tn__=H-R&c[0]=AT3pOu3sK3bRkZEccGu5ZCM91snTtbdkjznlKbjfTg8KJSB6xFruAySoxQ2BgB9_ReFxnEeZX4hkD6Mftyz7Xw1ku2-u3u989EaEU5a4Jr-6I2M7dTWYv2esLT3w6Jxx7uU4rQG0yUnGMSr148B8qyOnSXVHFpwMIUIgbqiwiSQnDYThH1yzf6dy0ugDYbUEhRnUEDmxrzgWMSoDQA

      Ștergere
    7. Ca sa vezi ..

      Ștergere
    8. Pe partea asta a comunicării e adevărat că Zelenski o joaca bine.
      Probabil îl ajută și faptul că a fost actor.
      Dar la fel de important e că are consilieri foarte buni.
      Și Zelenski chiar tine seama de opinia lor
      Asta înseamnă că e și deștept, nimeni și niciodată nu le știe pe toate.

      Ștergere
    9. Un alt exemplu de președinte fost actor este Ronald Reagan
      Un mare președinte american și considerat un simbol in USA.

      Ștergere
  12. Dl Praf proprietarul lui Jardel l-ar putea vinde unuia care are pensie din 5 cifre.
    Rambo și Cezar nu se încadrează aici.

    https://m.ziare.com/porc/cel-mai-mare-porc-romania-600-kg-1776110

    RăspundețiȘtergere
  13. Ăștia ai lui Cezar din Cimisoara dau 💸 banii pe tot felul de prostii.
    Cu banii ăștia îl cumpărau pe Jardel și organizau o mare sărbătoare populara.

    https://m.ziare.com/cheltuieli-institutii-stat/consiliul-judetean-timis-plateste-20000-lei-umbrele-termosuri-cani-insigne-final-an-cadouri-colaboratori-1776125

    RăspundețiȘtergere
  14. Vecinii lui Rambo din metropola Urziceni îl pot achiziționa pe Jardel printr-o tranzacție numita țzap tzarap.
    Ei organizează petreceri populare la care asculta legende indiene și melodii gen "Sa moară dujmanii mei"

    RăspundețiȘtergere
  15. Recomandare de film.
    Tangoul lui Satana

    Are de toate, bani, acțiune și ceva futai.
    Pe ăla cu futaiul îl cheamă (nici nu se putea altfel) Futaki
    Futaki era șchiop și i-o trăgea nevestei lui Schmidt


    "Într-un sat maghiar, opt persoane intenționează să împartă o sumă mare de bani, dar doi dintre ei, Schmidt și Kráner, intenționează să fugă cu prada, alături de Futaki, iubitul femeii. De Schmidt. Se anunță apoi întoarcerea a doi bătrâni ai satului, Irimiás și Petrina. Sătenii se întâlnesc seara la cafenea pentru a-i aștepta."

    https://ro.frwiki.wiki/wiki/Le_Tango_de_Satan

    RăspundețiȘtergere
  16. Bun, sa revenim la caprele noastre cum ar zice un camarad de pe malul Begăi.
    Cei cu pensii de 5 cifre își pregătesc frumos ghetuțele și sunt șanse că mâine să fie răsplătiți.
    Pe surse vor primi și ei indexare de 5,1%
    Așteptăm noul proiect de ordonanță sa vedem noile procente.
    Sa sperăm că vor fi arși Rambo și Cezar care nu au fost prea cuminți anul asta.

    RăspundețiȘtergere
    Răspunsuri
    1. Cînta la flautul nostru🤣🤣🤣🤣🤣

      Ștergere
  17. Anonim21:13

    No,că iar îi bai mare că toașei Ursula Gertrud von der Leyen, născută Albrecht, (n. 8 octombrie 1958,[ ia venit brusc cilcul din cauza unui camarad de-al nostru, brav luptător în legiunea Trotuș-Cărăboaia,-corniel flavianus care i-a trimis o misiva in care sunt etalate neregulile din sistemul pensionarilor militari rromînești pula să le belești băi retardatule de reddog,un adevarat Bluto al pușcariilor de la Balta Albă și Periprava.
    Io crez că daca pun mînă de la labă to(n)ți plontonerii de pe kîkărez,adicătelea Viurel majurul,Stelică palma găurită,Huhu kăkărează cu gălbează și idiotul nostru reddog enot cu jigodism se va îintîmpla un mare cataclism ăi rămăne ursula care suje bascula(lu corniel) puțin gravidă.Doamne feri și apară!

    RăspundețiȘtergere
    Răspunsuri
    1. Buna asta...🤣🤣🤣🤣🤣🤣🤣🤣

      Ștergere
    2. Nu ai pus la socoteala...militienii si securanii...85%..dintre cei care au scos capul

      Ștergere
  18. Ursula von der Leyen este de profesie medic, are șapte copii și a fost Ministru al Apărării în Germania.
    Printre altele e acuzată de plagiat.
    CFI e cam supărat pe ăștia care plagiază.


    "Acuzația de plagiat al tezei de doctorat

    La 27 septembrie 2015 site-ul VroniPlag Wiki a declarat că a găsit «paragrafe plagiate» în 27 de pagini din teza de doctorat în medicină din 1991 a Ursulei von der Leyen.[16] Senatul Universității de Medicină din Hanovra a decis în data de 9 martie 2016 că Ursula von der Leyen își poate păstra gradul de doctor în medicină, întrucât cele trei citări defectuoase sau inexacte nu afectează teza în ansamblul ei.[17]"

    Sursa:Wikipedia

    RăspundețiȘtergere
  19. Pe surse Rambo și Cezar copiau la greu in liceu.

    RăspundețiȘtergere
  20. Nuu..numai...🤣🤣🤣🤣🤣

    RăspundețiȘtergere
  21. Cel mai mult si mai mult imi placea sa copiez din Clausewitz si Sun Tzu
    Toti se cruceau..ce idei traznite am🤣😂🤣😂🤣😂

    RăspundețiȘtergere
  22. Anonim21:44

    Pe undeva ,în Sfînta Scriptură se spune:''Bucura-te fecioara...'', extrapolînd și revenind la caprili noastre io zîcînd cătra voi spun buCURă-te cezare că voia ți se va face...
    In urma întîlnirii,previzibil ,de tot kîkatul ,de azi cu d-l Cîciu,care de fapt nu s-a prezentat ci a fost reprezentat de o doamna -mîna dreaptă a ministrului(si reddogul este mîna dreaptă a kîkărezului dar este mîna cu care se șterge la funduleț,onorabilul bufniță securianus) si rămîne ca cum s-a stabelit,peste două zile vom fi iarași ciuca bătăii,ultimii prostalăi dintre pensionari.

    RăspundețiȘtergere
  23. Asa sa.ti ajute..Alah...

    RăspundețiȘtergere
  24. VA Ciș22:06

    Câți idioți pe bloaga cufurezului...Vai de curul nostru dacă un CIFrim cu 7 ani de armată, răsturnat cu basculanta și care a belit pula la urs până la 68, îi scrie madamei UrSulea. Un idiot ca ăsta și ca Căcărează ne pot băga în kakat pe toți . Dacă se hotărăște o eventuală trecere pe contributivitate, atunci cu siguranță vârsta minimă efectivă va fi de 35 de ani că la civili, așa cum pregătesc pulele astea de guvernanți noua lege a specialilor, magistraților, aviatorilor etc. Ca un exemplu, mă gândesc la Țizar care prin anii 83-84, avea ca comandant pluton capre, undeva pe la 2800-3000 de lei, nu mai mult, atunci când leafa civilului era de 2200. Acum, dacă împărțim ăia max. 3000 la 2200, vom vedea că ciobârlanul va avea pentru cel puțin vreo 6-7 ani un punct de pensie de 1, 36. Nu mai continuu calculele, că n-are rost... Concluzia? Pe contributivitate, aia corectă, chiar dacă în primă fază s-ar împărți la 30 de ani și nu la 35, Ți zăr muci pe kept ar avea o pensie mai mică cu 30/100. Așa că bucurați -va că un majur că CIFrim

    RăspundețiȘtergere
    Răspunsuri
    1. Bă puletilor, am apăsat aiurea pe tf. Și -am perdut legătura. Hai să fiți sănătoși și Hop, Hop, Hop, să o luaț la ceok!

      Ștergere
    2. Anonim22:41

      Are dreptate handicapatul cu furtunase ''prelungitor la putza''.Mie ,cu impartirea la 35 mi-ar scadea cu 35%.

      Ștergere
    3. Nu se mai calculeaza asa pensia..prostalailor !!

      Ștergere
  25. Vedem mâine dimineață ce și cum.
    Eu am pregătit bocancii model militar și îl aștept pe Mosul cu indexarea.
    Trebuie sa fim mai buni de Sărbători.
    Sa sperăm că Moșul ii arde cu nuiaua pe Rambo și Cezar

    RăspundețiȘtergere
  26. Petrea Marinescu, Țiuzare, ciobane, de ce crezi că majurul DSist sekurist de Căcărează a lăsat -o moartă cu contributivitatea și acum este adeptul actualizării? Pen" că dacă la contributeala înainte se împărțea pe o lege hoață, L 119 care băga din burtă fel de fel de venituri inventate la 20 de ani, acum se va împărți la 35 și majurul făcut securan din strungar la 23 August, va pierde Deci, așa cum vă spuneam mai demult, majurul vă învârte pe degete idioților!!! Ieri a spus că el nu se implică în acțiunile în instanță pe care unii le au sau vor să le deschidă, ci dă doar "recomandările". Mare pork, mare mârlan...

    RăspundețiȘtergere
    Răspunsuri
    1. Anonim07:24

      Contributeala la meletari 25 iar la cei cu alte conditii 20 de pulă să mă freci,cu buzele alea carnoase si gura ca un cur de baba de 100 de ani.

      Ștergere
    2. Ai auzit ?...asa este
      Ca plx..199..nu v.a placut
      L.119..nu v.a placut
      Idiotii drakului..

      Ștergere
  27. Acest comentariu a fost eliminat de autor.

    RăspundețiȘtergere
  28. Anonim07:22

    @Ifrim,măi păduchiosule,moldojean împuțit,io zic să te piși în chizdocul ma-ti poate-l umpli că-i cam cît Groapa Marianelor nu sa ne întinezi această zi sfantă.

    RăspundețiȘtergere
    Răspunsuri
    1. Acest comentariu a fost eliminat de autor.

      Ștergere
    2. Anonim10:20

      Ne da ,atat de mult cat sa fie insuficient si atat de putin de parca am fi fost legionari si din mila guvernului ne mai dau niste resturi...expirate!
      -Ce sa-i faci ?Zice machedonul despre mortul de pe catafalc
      -N-ai ce-i face ,raspund rudele din jur.
      Asa si cu noi,ce putem face daca suntem ciraci de-ai lui Tugurlan si ne incadram in spusele lui:''Pai vezi ca esti prost ba?''
      S-ar potrivi ,ca o manusa,spusele lui Petre Tutea:''„Am stat 13 ani în temniţă pentru un popor de idioţi”

      Ștergere
  29. Salve Camarazi!
    Mă gândeam să încep o noua operațiune specială.
    As vrea sa trimit emailuri la FIFA până ii zăpăcesc.
    Ăștia sunt aia care îmi trimiteau emailuri cu Dear Ion.
    Sper că fanii din întreaga lume sa mă sprijine.
    De fapt as vrea o invitație la Finala World Cup din Qatar.
    Mă ajută mult știind că sunteți alături de mine in aceasta operațiune specială. ✌️💪🇷🇴

    RăspundețiȘtergere
  30. Fie că Zeii, Moș Niculae și șefii de la FIFA sa fie cu mine in acest demers.
    In scurt timp plec din nou in zona Orientului Mijlociu și dacă primesc invitație la Finala țuști că melcul in Doha, Qatar. ❤️🎯🦅

    RăspundețiȘtergere
  31. Probabil aia cu cadourile aveau pensii din 5 cifre ceea ce nu se poate spune despre Rambo și Cezar


    Trei prietene discutau:
    – Mie mi-a adus Moş Nicolae un telefon!
    – Mie mi-a adus un colier frumos!
    – Mie nu mi-a adus nimic dar a rămas până dimineaţă…

    RăspundețiȘtergere

HAI, UIMITI - MA !
Comentariul va evidentiaza starea..naturala si capacitatea de analiza si sinteza!