Google Website Translator Gadget

vineri, 9 decembrie 2022

Președintele Austriei critică propriul guvern care a blocat aderarea României la Schengen și a pus în pericol economia austriacă Data actualizării: 09.12.2022 13:43 Data publicării: 09.12.2022 13:29 Preşedintele Austriei Alexander Van der Bellen spune că regretă decizia guvernului său, care a blocat aderarea la Schengen a României. FOTO: Twitter Preşedintele Austriei Alexander Van der Bellen spune că regretă decizia guvernului său, care a blocat aderarea la Schengen a României, și care acum a dus la situația în care economia austriacă este amenințată de contramăsuri românești. 0 seconds of 2 minutes, 54 secondsVolume 56% embed Nicolae Ciucă: Nu înțelegem poziția inflexibilă a Austriei Cristian Diaconescu, despre decizia Austriei cu privire la aderarea României la Schengen Rareș Bogdan: Cancelarul Nehammer a amintit că Austria a fost imperiu Ministrul austriac de interne: Astăzi voi vota împotrivă Ministrul Turismului îi îndeamnă pe români să nu se mai ducă la schi în Austria Ciucă, discurs furios la adresa Austriei Bulgaria amenință Olanda și Austria Argumentul Austriei de a bloca aderarea României la Schengen, contrazis de cifre Mai poate Austria să spună DA intrării României în Schengen? Potrivit președintelui austriac, blocada Schengen nu reprezintă la o soluție la problema migranților și face apel la dialog. "Regret profund decizia guvernului austriac de a bloca aderarea #Schengen a României și Bulgariei. Este adevărat că Austria se află într-o situație dificilă din cauza numărului foarte mare de solicitanți de azil. Dar blocada Schengen nu contribuie la o soluție. Dimpotrivă, economia austriacă este acum amenințată cu amenzi ca urmare a contramăsurilor românești. Nu putem face față provocărilor din domeniul zborului și migrației decât împreună cu partenerii noștri din UE. Sper că o soluție prin dialog este posibilă în curând", a transmis pe Twitter Alexander Van der Bellen. Setarile tale privind cookie-urile nu permit afisarea continutul din aceasta sectiune. Poti actualiza setarile modulelor coookie direct din browser sau de aici – e nevoie sa accepti cookie-urile social media Ministerul Afacerilor Externe l-a chemat de urgență în țară pe ambasadorul în Austria, Emil Hurezeanu. Chemarea are legătură cu votul negativ pe care Austria l-a dat României în privința aderării la spațiul Schengen. MAE anunță: „Este un gest politic care subliniază poziția României de dezacord ferm cu conduita Austriei și indică decizia de diminuare a nivelului actual al relațiilor cu ac Citește mai mult la: https://www.digi24.ro/stiri/externe/presedintele-austriei-critica-propriul-guvern-care-a-blocat-aderarea-romaniei-la-schengen-si-a-pus-in-pericol-economia-austriaca-2178935?fbclid=IwAR02z07-xeRHOwAAmpL6F-PP0MteMDCKiQaGRLqXn-s0CV2TDKLKCJf2Dfg Informaţiile publicate pe site-ul Digi24.ro pot fi preluate, în conformitate cu legislația aplicabilă, doar în limita a 120 de caractere.

10 comentarii:

  1. Rahatii drakului...
    Sa le mincam leabadele albe si negre ..chiar pe teritoriul lor..
    Asta-i misiunea lu" Tigri 2 cu un COI"..ca are experienta cu clanul lui !!
    Ii dam in intarire si pe Cioaba cu ai lui ...
    Ceilalti pregatiti pungile cu cacat..,,..pentru banci si benzinarii..
    Zgura mami lor de ..paduchi care ne-au capusat ...
    Sa le dam gaz ..mincati fasole...

    RăspundețiȘtergere
  2. Unul dintre cei mai mari oameni de afaceri din vestul ţării, care este şi unul dintre cei mai importanţi fermieri din ţară, arădeanul Dimitrie Muscă, a dispus, joi după-amiază, închiderea tuturor conturilor firmelor sale la băncile austriece, ca semn de protest faţă de poziţia Austriei în ceea ce priveşte aderarea României la spaţiul Schengen.

    Dimitrie Muscă a declarat, pentru Agerpres, că, imediat ce Austria a votat împotriva aderării României, a dispus angajaţilor firmelor sale să închidă conturile la băncile austriece, iar pe viitor nu va mai cumpăra motorină de provenienţă austriacă pentru campaniile agricole, în condiţiile în care foloseşte anual până la 1.500 de tone de motorină.

    „Am dispus închiderea conturilor la băncile austriece pentru firmele mele din Curtici şi Olari, iar procedurile sunt deja în curs. Eu cred că românii trebuie să fie acum uniţi şi să facă la fel. Nu vreau să mai lucrez în veci cu băncile austriece. În plus, nu mai cumpăr motorină de la companiile austriece. Eu folosesc anual, pentru a lucra cele 7.600 de hectare de terenuri agricole, între 1.000 şi 1.500 de tone de motorină”, a spus Dimitrie Muscă.


    El i-a îndemnat pe români „să nu-şi mai cheltuie banii pe produse austriece sau pe excursii în această ţară”.

    „Nu e drept ca o Europă întreagă să te susţină şi doar Austria să se opună fără motiv. Toţi românii ar trebui să fie uniţi acum, pentru că noi suntem cei care suferim când mergem în străinătate şi stăm în vămi ore întregi. E păcat de timpul nostru, trebuie să fim uniţi şi să arătăm asta şi Austriei”, a transmis omul de afaceri.

    Dimitrie Muscă este unul dintre cei mai mari fermieri şi conduce Combinatul Agroindustrial Curtici, care gestionează ferme care au în total 50.000 de porci, 3.000 de vaci, 7.600 de hectare de terenuri agricole şi 36 de magazine de desfacere, în special pentru carne, produse din carne şi lactate.

    Distribuie Trimite pe WhatsApp Comentarii

    Bulgaria avertizează Olanda și Austria. Premierul bulgar: „Luăm în considerare măsuri de represalii”
    Autoritățile bulgare amenință cu represalii și consideră că Olanda și Austria se opun din motive interne, politice, legate de imigrație sau de calcule privind coalițiile guvernamentale, care nu au, în opinia lor, legătură cu situația reală din teren.
    comisarul.ro
    Munca grea de îngrijitor a început în sfârșit să fie respectată și apreciată
    Marta RO
    |
    Sponsored
    Braşov: Pergole nevândute se vând aproape gratuit!
    Pergolă
    |
    Sponsored
    Zâmbet perfect în 5 minute! Incearca asta
    SnapOnSmile
    |
    Sponsored
    Braşov Case prefabricate nevândute sunt distribuite aproape degeaba
    prefabricated-homes-72397.com
    |
    Sponsored

    Scandal cu Gabriela Cristea
    Sales
    |
    Sponsored
    Iohannis, după votul împotriva aderării României la Schengen: Profund nedreapt pentru țara noastră
    comisarul.ro
    ULTIMA ORĂ Serghei Șoigu a ordonat începerea retragerii trupelor rusești de pe malul vestic al râului Nipru
    comisarul.ro
    Cât costă să instalați o pompă de căldură în casă? - Vedeți prețurile
    Heat Pumps | Anunț sponsorizat
    |
    Sponsored


    citește și:
    Rareș Bogdan / Toate companiile de stat românești să-și mute conturile de la băncile austriece la alte bănci

    Rareș Bogdan / „Austria a avut o atitudine sfidătoare și agresivă”

    Austria și Olanda au votat împotriva aderării României și Bulgariei la Schengen

    „Nu voi mai prelungi niciun contract, cu nicio firmă cu acționariat austriac”/Primul patron important din România care „ridică piatra”
    populare
    astăzi
    1„Am dispus angajaţilor firmelor mele să închidă conturile la băncile austriece, iar pe viitor nu mai cumpăr motorină de provenienţă austriacă pentru c…
    2Daniela, polițista sexy care a devenit virală
    3„Nu voi mai prelungi niciun contract, cu nicio firmă cu acționariat austriac” / Primul patron important din România care „ridică piatra”
    4„Cineva și-a uitat chiloții”
    5Rusia decide în locul lor? / Pe 16 noiembrie, Austria a semnat la București declarația statelor membre cu privire la oportunitatea extinderii spațiului …

    RăspundețiȘtergere
  3. Rambo ii poate calcula indexarea lui Cezar in șilingi austrieci.
    Are nevoie însă de un brut.

    RăspundețiȘtergere
  4. Brut..3 liabade vi..una alba
    Net liabadele fara pene si fara mate ...

    RăspundețiȘtergere
  5. Are cuvintul .."Coi.linelul Dement" cu fortonasele pe umar !
    Cit talent..cita claritate in exprimare...Intelectual rasat
    -tu-ti zgura ma-ti.....

    RăspundețiȘtergere

HAI, UIMITI - MA !
Comentariul va evidentiaza starea..naturala si capacitatea de analiza si sinteza!