Google Website Translator Gadget

joi, 9 martie 2023

https://cezar-armya.blogspot.com/2020/02/remeber.html

29 de comentarii:

  1. Tra..la..la...tralalalaallla..!!

    RăspundețiȘtergere
  2. Bă pulake, te-ai făcut deja USRist 😂😂😂?

    RăspundețiȘtergere
  3. Acest comentariu a fost eliminat de autor.

    RăspundețiȘtergere
    Răspunsuri
    1. O bagam pe Lenus..turbata sa schelalaie..la luna
      Am blocat.o..peste tot..nu .i sanatoasa..la cap

      Ștergere
    2. Anonim14:44

      😂😂😂😂

      Ștergere
  4. Anonim18:56

    mă cac în haznaoa ta. în loc să=m fucusez energia pe huța-huța, stau să compun p-aciu opere alese, iar ceobârlanul îm dă muie. dupe o zi de muncă intelectoală
    bă boule care ej tu putoare, șterge rahatul, spală geamurilii, aerisește și fă curat în jur, fără să ne ștergi comentariile la tonț, ăjdea care muncim și nu-i dăm cu copii-peist
    ț gâțîî mă-ti

    RăspundețiȘtergere
  5. Buey Cezare, vezi că ești lăudat pe bloaga lui Moș Kaliku!😂

    RăspundețiȘtergere
    Răspunsuri
    1. De 15 ani sint ..LAUDAT....:D

      Ștergere
    2. Anonim09:51

      veri, veri, important pe 10, vio&dogu să ne-o frece
      ura țiuzăr imperatore

      Ștergere
    3. ț gâțîî mă-ti...

      Ștergere
    4. Cornelius Flavius Ifrim spunea...
      La pariu ca pensiile sub 4000-5000 lei la pensiile militare nu vor mai avea nevoie de cuantumul avantajos, sau sa scada, caci noul calcul- recalcularile va fi concepute ca pensiile mici sa creasca prin indici separati, in cel mai rau caz sa ramana la cuantumul vechi in plata, ca sa mai despovareze bugetul de obligatiile cartelelor si pomenilor care presupun eforturi logistice costisitoare, suplimentare, forta de munca in plus, birocratie platita generos si o incarcatura generala sofisticata, contabila si financiara, care greveaza toate sistemele din stat. La pensiile mari, ce cuantum avantajos sa se aplice, in afara de aplicarea impozitul progresiv? Realitatea ca s-aujucat de-a reformele la pensiile militare si speciale,timpul a trecut si lovitura cumplita si urata nu va fi de la Uniunea Europeana cu taierea fondurilor de miliarde, ca nu le pasa lor de asta, cat va fi electoral, deja guvernantii din ambele tabere majoritare cazand serios in ultimile sondaje, USR punand de pe careul de pe margine umarul la greu in aceasta chestiune cu mesaje infierate pentru romani impotriva guvernarii actuale. Tare ma tem ca actuala si viitoarea alianta nu va fi majoritara in viitoarea guvernare, deja AUR fiind la 19% si mai este peste 1 an pana la primele alegeri, deci timp berechet pentru alte aliante si partide care sa se ridice pe seama stangaciilor, erorilor si esecurilor acestei guvernari, care nu realizeaza inca ce-i asteapta nasol la votarile viitoare...Eu consult periodic strada, icognito, si stiu clar ca PSD in Onesti nu are nici o sansa electorala, ca acum 3 ani in urma, cand PMP a castigat detasat si full cu peste 70% primarul si Consiliul municipal, acum si fiind un electorat majoritar din pensionari invoca obrazniciile PSD de la pensii si revoltati crunt ca le-a aruncat in bataie de joc cateva oase goale de 100-200 lei, pe scumpirile si saracia asta cumplite, pe cand lor si-au acordat mii de lei!

      Ștergere
    5. Pina si milogul international a inteles cum sta treaba !!!
      ț gâțîî mă-ti...de coilinel imputit !!!

      Ștergere
    6. Anonim16:08

      dă drumu te-n gura șî gâțîî mă-ti de tâmpit sărăcan care ej tu sireac

      Ștergere
    7. Anonim16:08

      ps ura slava țiuzăr

      Ștergere
    8. Ca sa stiti din cauza cui ..va pisati pe voi !
      Anonim10 martie 2023 la 16:08
      dă drumu te-n gura șî gâțîî mă-ti de tâmpit sărăcan care ej tu sireac

      Ștergere
    9. ț gâțîî mă-ti...de coilinel imputit !!!----

      Ștergere
  6. Anonim16:30

    Alianța PSD+PNL + UDMR + ceva daca intra in Parlament vor rămâne la guvernare.Majoritatea va fi pe muchie de cutit.Deci nu prea vor putea face după cum li se scoala.
    Nimic nou privind pensiile noastre?Se tot afirmă cu impozitarea progresivă dar e de interes si ceva amanunte.Sincer ,nu cred ca ma prea afecteaza.Dupa parerea mea si in interesul meu ar fi o recalcularea care sa termine cu pensia functie de anul pensionarii.Baza,funcția,gradul,Vechimea,salariul de merit.

    RăspundețiȘtergere
    Răspunsuri
    1. Acest comentariu a fost eliminat de autor.

      Ștergere
    2. Fara sporuri ..nepermanente si date pentru predispozitia de a sta in ..genunchi...!!

      Ștergere
  7. Anonim16:36

    A ajuns sa se urce scroafa in copac.Tablagiu cu pensie de colonel.Colonel cu pensie de SGP.Asta da echitate.Nu impozitare progresivă ci o alta lege care si situeze piramida valorilor in pozitie normală nu cu cursul in sus.

    RăspundețiȘtergere
  8. RD spunea...
    De azi, am luat partea despre pensiile militare

    Marcel Boloș la RFI: Problema pensiilor speciale trebuie rezolvată până în iunie

    Reporter: Dacă ne uităm la declarațiile din spațiul public, se ridică anumite semne de întrebare. De exemplu, preşedintele PSD, Marcel Ciolacu, a precizat că nu va accepta ca pensiile militarilor să fie considerate pensii speciale. În aceste condiții, de ce să credem că actuala coaliție va rezolva problema pensiilor speciale, în așa fel încât Comisia Europeană să elibereze tranșa de bani din PNRR care depinde de acest jalon? Pare că e mai degrabă o cosmetizare a pensiilor speciale, o redefinire și nu o eliminare a lor.

    Marcel Boloș: Jalonul pe care îl avem în PNRR nu face referire la categoriile de beneficiari privind pensiile speciale. Dacă includem sau nu includem, să zicem, pensiile militarilor, acest lucru trebuie raportat la cerințele de bază cu privire la pensiile speciale, pentru că noi, indiferent dacă includem sau nu pensiile militarilor, noi cerințele de bază privind sustenabilitatea și cele care țin de contributivitate, acestea trebuie să facem dovada pentru jalon în relația cu CE și să le dovedim, cum am precizat, prin discuțiile pe care le avem cu CE.

    RăspundețiȘtergere
  9. Anonim18:01

    Le imbarliga si asta de te doare capul.Singul lucru care se înțelege este ca vor economie cu orice preț dar nu la ei.Ne-au găsit pe noi prostii de serviciu .În loc să realizeze o nouă lege in care sa primeze importanta socială a muncii ei apelează la solutia cea mai usoara.Impoziteaza.Asta stiu,asta fac.Nu ma încălzește cu nimic ca ii ia banii unuia si altuia ci ce fac cu ei.In ceeace ne privește cărțile se fac la MApN si MAI.

    RăspundețiȘtergere
  10. Anonim18:23

    Mnă seara, să trăiț, am oroarea să vă salut domn Țiuzăr !
    Cu deosebit respect și considerațiune, vă adresez rugămintea să dășkideț ușea, că avem presiune mare în instalație !
    SLAVA de-a pururi Țiuzăr, acum și în vecii vecilor !
    AMIN !

    RăspundețiȘtergere
    Răspunsuri
    1. Va recomand cu acelasi raspect ..folositi haznaua lu coilinelul ala scirbos...sau impuscati-l da-l draku !!!

      Ștergere
  11. Ridic miza...se intra doar mikrocipat ..in Hacademie..
    Deci poza si nume de scena..logat....Am zis !

    RăspundețiȘtergere
  12. CNP 221010166666619:08

    bă ej neby ? nu poci uăi, că mă găbjăște Aviuriții Kișătoare și se KIȘă la catafalcul nieu șî-m fute tot arborilii geneacologic, uăi !
    URA Țiuzăr, etalonul libertății adevărate, sâmburele/nucleul democrațâii universale

    RăspundețiȘtergere

HAI, UIMITI - MA !
Comentariul va evidentiaza starea..naturala si capacitatea de analiza si sinteza!