Google Website Translator Gadget

marți, 2 mai 2023

News GROAZNIC! Când și cum va fi? Oamenii de știință sunt îngroziți de ce au descoperit… 2 mai 2023 admin Niciun comentariu Predicțiile alarmante ale unei echipe de experți internaționali, publicate în revista „Nature”, fac senzație în mediul online. Noul studiu, realizat de peste 20 de oameni de știință, avertizează că daunele ireversibile pe care le aducem ecosistemelor Pământului ar putea duce la un colaps biologic brutal. Și la sfârșitul lumii, așa cum o cunoaștem, potrivit Worldcrunch. Intitulat „Apropierea unei schimbări în biosfera Pământului”, studiul realizat de peste 20 de oameni de știință din diverse instituții internaționale nu este foarte optimist. Aproape jumătate din climatele prezente azi pe Pământ ar putea dispărea în curând „Toate aceste tranziții au coincis cu constrângeri care au modificat atmosfera, oceanul și clima la scară globală”, spun autorii. Același fenomen are loc în prezent: conform oamenilor de știință, aproape jumătate din climatele prezente astăzi pe Pământ ar putea dispărea în curând, fiind înlocuite de condiții nemaivăzute până acum de organismele vii pe 12% până la 39% din suprafața planetei. Mai presus de toate, această tranziție radicală ar putea avea loc cu o brutalitate fără precedent. „Ultima perturbare planetară a provocat schimbări biologice extreme în doar 1000 de ani”, spune Arne Moers, profesor de biodiversitate la Universitatea Simon Fraser din Vancouver. „La scară geologică, este ca și cum ai trece de la copilărie direct la vârsta adultă în mai puțin de un an. Și totuși, ceea ce se întâmplă astăzi merge cu o viteză și mai mare”, spune el. Și mai rău este că inerția ar putea scăpa de sub control sistemul în curând. „Planeta noastră nu are nicio amintire despre starea sa anterioară”, spun autorii. „Ne asumăm un risc enorm de modificare a stării Pământului: înclinarea brutală a sistemului climatic spre un nou echilibru la care ecosistemele și societățile noastre nu se vor putea adapta”, afirmă Arne Moers.

65 de comentarii:

  1. Futaciul mamei lui cezar08:19

    Daca acei oameni de ''stiinta'' sunt de talia celor cinci animale care bantuie jungla asta de idioti patronata de un criminal de razboi,un psihopat varuia i s-a dat o arma,este clar!

    RăspundețiȘtergere
    Răspunsuri
    1. Mars in pizda ma-tii..domnule kiSS viorel !

      Ștergere
    2. Anonim09:14

      zât în pizda mă-ti de sac plin de câcat, că-ț pute râtul
      animale ai tu prin fomelia ta de retardaț și curve

      Ștergere
    3. KIS MY ASS VIO09:34

      Să ne suji matarângile...domnule kiS my ass viorel !

      Ștergere
    4. Acest comentariu a fost eliminat de autor.

      Ștergere
  2. Viurele, pe ăia 5, tu cu tot neamul tău de cimpanzeu în kur să -i lingi

    RăspundețiȘtergere
    Răspunsuri
    1. Demiurgul ,sa-i sujeti pula09:03

      Cinci retardati aciuiati pe langa staulul cezarului,
      Unul latra(reddoaga), altul mananca mortaciunile(akordul),unul isi suje puroiul din pula cu fortunasul(asa-zisul colinel),cel de-ai patrulea ,un natang care mulge caprele cu mana si tapii cu gura(ifrim) si criminalul de-i pazeste cu akameul sa nu-i fure paduchelnita(cezar).A tunat si i-a adunat ,un complex de statui ale prostiei extreme!

      Ștergere
    2. Da Viurelu, a tunat de i-a adunat și toți mooie cu căcat ți -au dat

      Ștergere
    3. Anonim09:15

      ...iar unul pe nume kișărilă muilă viurilă ne suje pulilii

      Ștergere
    4. Anonim09:19

      Să ți-o sugă curva de nevastă-ta, aia de s-a puțărit cu toată Italia ! Iar de nu mai poate, pune-o și pe noru-ta, iar boul ăla de userilă să-ți sufle-n cur, ca să-ți poți menține puțulica erecționată !

      Ștergere
    5. Acest comentariu a fost eliminat de autor.

      Ștergere
  3. Anonim09:25

    🤣😂🤣😂
    Hop, hop, mangalița urzicana iar o luă la ceoc !

    RăspundețiȘtergere
  4. Anonim09:32

    Hop, hop, hop, groșteiul din urziceni o ia constant la ceoc.

    RăspundețiȘtergere
  5. Coloana a Vlll.a.austro.bozgoreasca🤣🤣😂🤣😂

    RăspundețiȘtergere
  6. Foaie verde barabulă, Vio să ne lingi pe sulă și iar verde de dudău, să ne Kișăm în râtul tău

    RăspundețiȘtergere
  7. Viurel și Maidanezu să - mi belească huhurezul, huhurezul cel cu pene de-l păstrez între izmene

    RăspundețiȘtergere
  8. Anonim10:01

    Cică ăsta a fost pilot ! A fost o pulă, poate un chilot plin de câcat uscat la cur ! Cine dracu risca să-i dea descreieratului tehnică de zeci de milioane pe mână !
    Ia-n uitați bre, ce visa el, osânza păroasă ! Se credea un fel de Tom Cruz din Top Gan, pe când rahatul cu oki ierea un politruc la PCR și turnător practicant fruntaș la CI !
    Dacă lucrurile, însă, stau altfel și, totuși, dementul a și zburat cu cariciopteriul, atunci ministerul, forțele aeriene, ar trebui să se autosesizeze de urgență și să facă urgent controale mai amănunțite pe linie de psiho-cucu la balcon, tuturor celor de încă mai zboară !


    KIS A. VIOREL29 aprilie 2023 la 23:14
    Erau arzoaice rau si dornice de zbor,pentru cinci minute de plimbare cu fortareata zburatoare mi-o sujeau de ma lasau cocosat,acolo in aeronava galactica ,de-mi intra husa in cur de la suptiune de ziceai ca au pompe hidraulice in gura.

    RăspundețiȘtergere
    Răspunsuri
    1. Hop hop hop Viurel s-o ea la ceok

      Ștergere
    2. Anonim10:11

      hop și iarăși hop, demiurgul kișurel ne pupă-n cur, apoi o ia la ceok

      Ștergere
  9. Anonim10:14

    🤣🤣😂🤣😂
    Băi, deformatul ăsta dement de kiuș ar trebui să-și schimbe numele în Ceokis !!!

    RăspundețiȘtergere
  10. Cu 2 de k, adică Ceokkiss Viurel. O ea la ceok, dar mai întâi o sărută.

    RăspundețiȘtergere
  11. Acest comentariu a fost eliminat de autor.

    RăspundețiȘtergere
    Răspunsuri
    1. Ești nebun? Prefer la Batalionul nostru Disciplinar de la Bistrița. Nu voiesc să mă înbuce, cumva găozarul de Bubico, alias Maidanezul roșu.

      Ștergere
    2. Anonim11:57

      eo la careacal, nu vrau la gâlgău -bistrița

      Ștergere
  12. Ceokkiss Viurel12:21

    Lasă uăi ca nu are importanță unde ne încartiruiește, prin moghilizare ! Important e ca dupe ce ne-o sărută, Ceokkiss Viurel s-o ia și la ceock nițel ! Asta e esența, restul sunt mici detalii.

    RăspundețiȘtergere
  13. Bă, io vreau la Bistrița, lângă Viurelu din Gâlgău, ca atunci când mă vizitează să -l trag iute pe gealău

    RăspundețiȘtergere
  14. Acest comentariu a fost eliminat de autor.

    RăspundețiȘtergere
  15. Lasă bă Ifrime că tu o să prinzi Armaghedonul și după aia o să trăiești 1000 de ani fără RK.
    PS. Cât despre divagarea de la subiect, să știi că Viurel a vrut să mănânce ceva dulce și nu l-am putut refuza. Ce-i drept, m-a cam gâdilat când mi-a băgat deștu-n kur când aduna magiunul, dar mi-a trecut...

    RăspundețiȘtergere
  16. Anonim12:55

    ...și mie mi-a trecut, da numa dupe ce i-am dat un pic de muie cu dolceață. acu mă sâmțăsc chiar ff bine

    RăspundețiȘtergere
  17. Ortodoxe
    Aducerea moaştelor Sf. Ier. Atanasie cel Mare; Sf. Ier. Atanasie al III-lea (Patelarie), patriarhul Constantinopolului; Sf. Matrona de la Moscova

    Greco-catolice
    Aducerea moaştelor Sf. Atanasie cel Mare al Alexandriei

    Romano-catolice
    Ss. Atanasie, ep. înv.; Antonin din Florenţa, ep.


    Aducerea moaştelor Sfântului Ierarh Atanasie cel Mare este pomenită în calendarul creştin ortodox în ziua de 2 mai.

    Sfântul Atanasie a trăit în secolul al IV-lea. A fost martor al succedării pe tronul imperial de la Roma a mai multor împăraţi, de la Constantin cel Mare (306-337) până la Valens (364-378).

    Educat în spirit creştin, a urmat cele mai renumite şcoli ale vremii. A fost ales în scaunul episcopal din Alexandria, Egipt, dar, din cauza permanentei lupte cu ereticii arieni, printre care se aflau şi ierarhi ai bisericii creştine, a fost exilat de cinci ori din cetate.

    A trecut la Domnul după 46 de ani de episcopat şi după multă luptă şi nevoinţă pentru dreapta credinţă şi a fost înmormântat în biserica din Bucole de la periferia Alexandriei. Biserica aceasta era zidită peste mormântul Sfântului Evanghelist Marcu, primul episcop al oraşului şi întemeietorul Bisericii din Egipt.

    În ziua de 2 mai este sărbătorită aducerea moaştelor Sfântul Atanasie din Alexandria la Constantinopol, după mulţi ani de la trecerea sa la cele veşnice.

    RăspundețiȘtergere
    Răspunsuri
    1. * Sfântul Ierarh Atanasie al-III-lea (Patelarie), patriarhul Constantinopolului, s-a născut în anul 1580 (sau 1560) în oraşul Rethimno din insula Creta, primind la botez numele de Alexie.

      A intrat în viaţa călugărească la Mănăstirea "Sf. Ecaterina" din Muntele Sinai, unde a fost călugărit cu numele de Anania. A ajuns la Muntele Athos, unde a intrat în obştea Mănăstirii Esfigmenu (sau Xeropotam), mai târziu s-a retras într-un loc aproape de Kareia, unde petrecea în rugăciune, post şi priveghere. Aici a fost hirotonit ieromonah, primind numele de Atanasie.

      În anul 1626, o veche scriere grecească arată că Sfântul Atanasie se afla în Ţara Românească, unde profesa ca dascăl pentru fii de boieri.

      A fost ales mitropolit al Tesalonicului în anul 1631, iar trei ani mai târziu, pentru scurtă vreme, Sfântul Atanasie a ocupat scaunul patriarhal de la Constantinopolului.

      După mai multe încercări pe care le-a suferit, în mare parte din partea turcilor, patriarhul Atanasie a fost găzduit la Mănăstirea Sfântul Nicolae din Galaţi. În anul 1653 a plecat în Rusia, sperând în ajutorul ţarului.

      Pe drumul de întoarcere spre Galaţi, la 5 aprilie 1654, în a treia zi a Sfintelor Paşti, Sfântul Atanasie a trecut la cele veşnice.

      Sfântul Sinod al Bisericii Ortodoxe Române, în şedinţa din 6 martie 2008, a hotărât înscrierea în calendarul Bisericii Ortodoxe Române a Sfântului Ierarh Atanasie, patriarhul Constantinopolului. (surse: www.crestinortodox.ro; https://basilica.ro) AGERPRES/

      Ștergere
  18. Prim-ministrul Nicolae Ionel-Ciucă s-a întâlnit, la Palatul Victoria, cu președintele Asociației de prietenie România - Japonia, Ichiro Aisawa.

    RăspundețiȘtergere
    Răspunsuri
    1. Printre domeniile de interes pentru colaborarea română japoneză se numără cele din domeniul energiei nucleare, infrastructură și cercetare. Implicarea Japoniei în susținerea Inițiativei celor Trei Mări se numără printre oportunitățile de cooperare mai ales în contextul în care România urmează să găzduiască, în toamna acestui an, la București, Forumul Inițiativei.

      Ștergere
  19. Mereu se găsesc unii gen Gică Contra.
    E și cazul ofițerilor maidanezi neterminati de pe aici care au dormit cu ceokul pe gamela în aplicații.

    "Încoronare Charles. Populaţia britanică, invitată să depună un jurământ de credinţă în faţa suveranului, în timp ce antimonarhiştii protestează"

    RăspundețiȘtergere
  20. Am vrea sa le decodeze gândurile anonimelor maidaneze care au dormit cu ceokul pe gamela în aplicații.
    Și ofițerilor neterminati care au luat mormane de ajutoare.

    https://ziare.com/inteligenta-artificiala/inteligenta-artificiala-ai-citirea-gandurilor-text-imagini-1802690

    RăspundețiȘtergere
  21. Iar a veni puskaretele🤣😂🤣😂😛😜🤪😝🤑

    RăspundețiȘtergere
  22. Hop hop hop Viurel și cu Reddoagă să o ea la ceok

    RăspundețiȘtergere
  23. Sa.i facem la biuzee🤣🤣🤣😂

    RăspundețiȘtergere
    Răspunsuri
    1. Mai întâi în Copou să le -o tragem la popou și după, pe nespălate, la guriță să le dăm o lamuiță

      Ștergere
  24. Dacă oamenii de știință reușesc asta cu decodarea gândurilor ofițerilor maidanezi va fi o mare realizare.
    Exista suspiciunea rezonabilă că au gânduri pline de venin.

    RăspundețiȘtergere
    Răspunsuri
    1. De venin, da de venin să ți -o dăm la ceok puțin

      Ștergere
  25. Înotătorul Avram Iancu a depășit o nouă provocare: a traversat înot Marea Galileii, pe o distanță de peste 20 de kilometri.Avram Iancu a înotat peste 20 de kilometri, traversând Marea Galileii în aproximativ 12 ore. El a început la 3 dimineața și a terminat după ora 3 după-masa. Nu mulți sportivi se pot lăuda cu o astfel de performanță.



    Bibliotecarul Avram Iancu a traversat înot Marea Galilei: "E locul unde doresc să-i mulțumesc lui Dumnezeu"

    https://m.ziare.com/avram-iancu/avram-iancu-marea-galileii-1802702?utm_source=Ziare.com&utm_medium=copy-paste

    RăspundețiȘtergere
  26. Breaking News!

    ”Litoralul pentru toți” se desfășoară în două etape: în perioada 3 mai - 20 iunie și 1 septembrie - 15 octombrie.În program se înscriu hoteluri de 2, 3 si 4 stele din toate stațiunile de pe litoralul românesc.Cazarea poate fi achitată inclusiv cu ajutorul voucherelor de vacanţă


    Se dă startul programului ”Litoralul pentru toți”. Perioada în care românii vor putea beneficia de tarife mai mici la cazare

    https://m.ziare.com/litoralul-pentru-toti/program-litoralul-pentru-toti-romania-1802699?utm_source=Ziare.com&utm_medium=copy-paste

    RăspundețiȘtergere
  27. Multe anonime maidaneze de pe aici au fost cândva la Capu Midia.
    Era tot un fel de program "Litoralul pentru toți"

    RăspundețiȘtergere
    Răspunsuri
    1. Bubico, găozare, nu ai plecat la plimbare?

      Ștergere
  28. Salată franțuzească de cartofi cu ou și smântână. Rețeta gustoasă și ușor de preparat
    Ingrediente

    - 6 cartofi
    - 3 ouă
    - 1 ceapă
    - 100 gr smântână
    - 3 linguri ulei de măsline
    - 1 legătură pătrunjel
    - după gust, sare
    - după gust, piper

    Cum se prepară

    Cartofii se fierb în coajă. După ce au fiert şi s-au răcit, se curăţă de coajă şi se taie cubuleţe potrivite. Ouăle fierte le decojim şi scoatem gălbenuşul pe care îl punem într-un bol împreună cu smântâna şi omogenizăm totul, scrie gatesc.ro.

    RăspundețiȘtergere
    Răspunsuri
    1. Punem cartofii tăiaţi într-un bol. Adăugăm ceapa, amestecul de smântână şi gălbenuş de ou fiert şi uleiul de măsline şi amestecăm. Deasupra aşezăm albuşul tocat mărunt, puţină ceapă tocată şi pătrunjelul. Adăugăm sare şi piper şi totul este gata.

      Ștergere
  29. Ministrul adjunct pentru egalitatea de gen și muncă din Uganda, Charles Okello Engola, a fost împușcat mortal de un soldat care era garda sa de corp, potrivit BBC.Engola, colonel în retragere, a fost ucis în locuința sa.Potrivit presei locale, plutonierul Wilson Sabiiti s-ar fi certat cu șeful său înainte de a-l omorî. Potrivit martorilor, soldatul i-a reproșat faptul că nu și-a primit salariul de 4 luni. El a mai spus că soția sa este însărcinată și că, în timp ce copiiii ministrului merg la școală, el nu își permite să îi trimită.


    Un ministru a fost împușcat mortal de garda sa de corp din cauza unor salarii restante. După crimă, soldatul s-a sinucis VIDEO

    https://m.ziare.com/ministru-impuscat-mortal/ministru-uganda-impuscat-mortal-garda-corp-salariu-restant-1802727?utm_source=Ziare.com&utm_medium=copy-paste

    RăspundețiȘtergere
  30. Astfel de gânduri aveau și ofițerii maidanezi neterminati foști majuri.
    Au fost la Capu Midia in programul "Litoralul pentru toți", au dormit cu ceokul pe gamela apoi au luat mormane de ajutoare.
    De vreo 20-25 tot o zguduie pe bloguri.
    Ce spectacol! 😁

    RăspundețiȘtergere
  31. Domnul puskarete...este arondat la programul de...muiee
    Deci serviti.l...cu incredere🤣😂🤣😂🤣😂

    RăspundețiȘtergere
  32. Hop hop hop Viurel+ Bubico să o ea la ceok

    RăspundețiȘtergere
  33. Bă, Viurelu kelu ne-a trădat. Toată ziulica e pe blog la Cucuvaie, da -mi -ar limbi la greu pe koaie.

    RăspundețiȘtergere
    Răspunsuri
    1. Anonim19:41

      Acest comentariu a fost eliminat de administratorul blogului.

      Ștergere
    2. Anunnaki22:27

      Măi căcăcioșilor retardați ce 'steți,nu v-am trădat ci doar m-am dus sa-mi iau niște cizme de gumă ca sa pot călca in această cocină,și apoi :
      Eu sunt un monstru pentru voi
      Urzind un dor de vremuri noi,
      Şi-n lumea voastră-abia încap...
      Dar am să dau curând la cap.

      Ștergere
  34. Viurele, ți-a plăcut magiunul cu miez de nuci pupa-m-ai între buci? Ori vrei jem de coaise ori frăguță, pupa-ne-ai tandru pe puță...

    RăspundețiȘtergere
  35. Oficial
    CHINA SI.A LUAT MÎNA DE PE TARA OTCILOR..

    RăspundețiȘtergere
    Răspunsuri
    1. Anunnaki22:29

      Poate PORCILOR,mai idiotule,''cei cinci purcelusi'' din aceasta cocina imputita.

      Ștergere
  36. Da Vio, ești un monstru printre noi, de aia pielea sulii tu uite dă -ne-o înapoi și vei sări urgent la cap, dar lasă-mă întâi să -l scot eu pentru tine din prohab

    RăspundețiȘtergere
    Răspunsuri
    1. Zeul Anunnaki22:44

      @mai monument al prostiei , este vorba de un ''monstrusacru'' o figura de stil (hiperbola) dar de unde sa stii tu d-astea ca la voi la birt nu se...poarta,jegule!

      Ștergere
  37. Bă zeul Anunanus din Gâlgău, nu uita la ora doo să ne înbelești la oo

    RăspundețiȘtergere
  38. Viurel, la ora 4 să -i scarpini kelu lui băiatu, c-ai scăpat la ora 3 manșa în mână să mi-o iei

    RăspundețiȘtergere

HAI, UIMITI - MA !
Comentariul va evidentiaza starea..naturala si capacitatea de analiza si sinteza!