Google Website Translator Gadget

vineri, 5 mai 2023

Ultimă oră: Evgheni Prigojin anunță că își retrage trupele din Bahmut pe 10 mai Autor: Loredana Codruț Publicat: 05/05/2023 11:46 Sursa foto: AFP via Getty Images prigojin Evgheni Prigojin, liderul grupului de mercenari Wagner, a declarat vineri că forţele sale vor părăsi oraşul Bahmut pe 10 mai. Şeful grupului rus de mercenari Wagner, Evgheni Prigojin, acuză din nou conducerea armatei ruse că refuză să-i livreze muniţii. Într-o înregistrare extrem de dură, el a filmat zeci de cadavre ale mercenarilor săi şi, folosind un limbaj injurios, se adresează direct ministrului rus al apărării, Serghei Şoigu, şi şefului Statului Major, Valeri Gherasimov, care comandă operaţiunile din Ucraina, relatează AFP. Prigojin a postat un videoclip extrem de dur Videoclipul, postat chiar de Evgheni Prigojin pe reţelele de socializare, este de o violenţă rară. Liderul miliţiei Wagner arată zeci de cadavre la picioarele sale, pe care le prezintă ca fiind propriii săi oameni. "Şoigu! Gherasimov! Unde sunt c**** sunt muniţiile?", strigă şeful Wagner, vituperând la adresa conducerii armatei ruse: "Uitaţi-vă la ei, ticăloşilor (...) vă odihniţi în cluburi scumpe (...) copiii voştri fac videoclipuri pe YouTube (...) credeţi că aveţi dreptul să dispuneţi de vieţile lor?", ţipă el. "Au venit aici ca voluntari şi au murit pentru ca voi să vă îndopaţi în birourile voastre", acuză oligarhul care a făcut avere graţie contractelor de catering pe care le-a avut cândva cu armata rusă. Relaţiile dintre cel supranumit "Bucătarul lui Putin", pentru că era considerat un apropiat al liderului rus, şi Kremlin sunt tensionate de mai multe luni. În timp ce conflictul se împotmoleşte, paramilitarii însărcinaţi să ducă greul bătăliei de la Bahmut revendică în mod frecvent controlul zonei din jurul oraşului.

146 de comentarii:

  1. Ha..ha..o sterge animalul !
    Probabil este inceputul sfirsitu
    lui

    RăspundețiȘtergere
    Răspunsuri
    1. Petre a lu Înțeleptu către Petrea Prostu13:20

      Mai criminal prost gramada, isi retrage trupele si se vor retrage si civilii rusi pentru a da rusii cu o nucleara tactica acolo, dar ce sa priceapa un biet randas la turma de capre?

      Ștergere
    2. Nucleara ..doar la Metropola de Cioroi Hurzicati sa va dispara neamul...hi hi hi,,..

      Ștergere
    3. Anonim14:00

      în zona kișărăilor de peste linie, la magraonii pecerea&userea

      Ștergere
  2. Slabă Țiuzăre, vivat,vivat iar Viurelu kelu să de-a cu nasul în kakat!

    RăspundețiȘtergere
  3. Anonim14:02

    hop, hop, hop, viurea kișărău cap de pulă ciucardea s-o ea la ceok !

    RăspundețiȘtergere
    Răspunsuri
    1. Anonim17:27

      Wey corșîturî di magar cu capră,tu n-ai auzît cum că mîța tot in chișere cadi,orișîcum ai țîpaoă?

      Ștergere
  4. Demiurgul...16:50

    Gandurile unui pilot...anonim
    DESTIN DE AVIATOR
    Suntem si noi făcuti din Soare, să dăm aripei glas de vânt.
    Suflete moi, rătăcitoare, ne-ntoarcem seara pe Pământ.
    Şi apoi ne pierdem prin mulţime. -
    Dorul de zbor... incă nestins.

    RăspundețiȘtergere
    Răspunsuri
    1. Visul unui pui di coara..inca fara pene
      Si noi sintem facuti din..Soare!
      Sa dam aripii glas de vînt..craaa
      Suflete moi..cu pene negre
      Ne intoarcem seara pe Pamînt
      Si prin stoluri ne pierdem..ne pierdem in multimr..cra..cra

      Ștergere
    2. Anonim19:17

      Mai amaratule, tu ce sa mai zici ,ca-n fiece sara te intorci la paduchelnita de la stana ca sa mulgi tapii cu gura.

      Ștergere
  5. Bubiko, Albert Einstein a prezis că vei fi prostalău, Kiș-a-ne-am în gâtul tău. Hop, hop, hop, Bubiko și Viurelul cap de puță de maimuță să o ea la ceok

    RăspundețiȘtergere
    Răspunsuri
    1. Anonim18:31

      Tot e ora de cinat
      Da-i lu ma-ta un cacat
      Mai molcuț si mai moțat
      Căci dijeaba te-o fătat!

      Ștergere
  6. Sa o ia amîndoi la ceok🤣😂🤣😂

    RăspundețiȘtergere
  7. Viurele, erată, beli-ne-ai tu kariciul măi tată: în loc de ” Kiș-a-ne-am”, a se citi ”Kișa-ne-am” în gâtul de babuin, prostalău, pecerist, userist, muist , bou cu tâțe la greu. De fapt o vacă, toți în kizda mă-ti se kakă...

    RăspundețiȘtergere
  8. Anonim19:08

    Caraliul jeg reddog
    Se plânge ca un milog
    Că n-a primit ajutoare
    Iar pe noi in kur ne doare.

    RăspundețiȘtergere
    Răspunsuri
    1. Anonim19:16

      Care noi bă groșteiule, tu în numele cui grohăi p-aciulea, mangalițo !

      Ștergere
    2. Anonim19:18

      Trebo să stabilim NOI bă borâlă, consiliul de administrare muie la liber, dacă ne doare, ori nu !
      Sictir băi ceafă lată, cât o lamă de lopată și muian de urangutan !

      Ștergere
    3. Anonim19:38

      Te-n plm de boshorog. Te-ai făcut frate de cruce cu jigodia de reddog. Nu vezi bai handicapatule că va da asta muie in fiecare zi. Noroc cu Cezar că îi mai taie elanul.

      Ștergere
  9. Anonim19:13

    Bă osânză kișălcoasă, tu ej făcut din labă de bozgoroi și avortat pe la fro 7 luni și restul zile, bă cap de pulă cu polorie de handilău !
    Auzi la el, cică făcut din soare ! Te dreq bă descreieratule cu tot neamul tău de handicapaț !

    RăspundețiȘtergere
    Răspunsuri
    1. Asaaa..baaaaaaăă...talent nu gluma🤣😂🤣🤣😂🤣🤣😂

      Ștergere
  10. Bă și ce mai aflăm de Cufureață blog? Că o poolă băsistă care acum 7-8 ani era 100% adeptul contributivității, după chipul și asemănarea mentorului lui Petrov/Bășinescu, numărul 1 pe bloaga ”Plano 10, Lupulus și acum Căcărez” ca de altfel și securiciul de huhurez beli-ne-ar kariciul, ESTE CONSUL AL ROMÂNIEI!!! Bă, tuturor căcaților ăstora securici trebuie să li se aplice Legea Lustrației. Auzi la porcovanul ăla idiot Stelian P(ulea), că despre el este vorba, că RUMÂNII trăiesc în lux și dezmăț că le-a crescut PIB-ul. Acestui BOU, pe numele lui Stelian P(ulea) consulul kizdei mă-si , fătat în comunism, i-aș spune că eficiența pe vremea celor pe care i-a slujit și i-a pupat în kur, se numea ”plus valoare/ producție marfă vândută și încasată”, iar în capitalism ”profit”. Vă explică Viurel Pișu detaliile, că doar a fost secretar BeaO Bea, dă-l în sula mea. Bă, PIB-ul e un căcat, nu este un indicator al economiei reale. Poți să circuli/vânturi prin țara asta mii de miliarde de dolari, euro, ruble, cacu-m-aș pe ele, pe care unii le spun PIB, dacă atunci când nu ești pe profit și când tragi linia ești pe ”minus”, Păi băă Stelian Pulea, mare consul, dacă avem un PIB până la cer, de ce suntem datori vânduți cu 50 % din PIB-ul ăsta al vostru? Da-v-aș mooie securicilor de dinainte de 89 și după, la fel și secretarilor Pecerea cum e Kișă, toți în gâtul lui se pișă!

    RăspundețiȘtergere
    Răspunsuri
    1. Anonim19:36

      Total de acord ! Muie veșnică securicilor și pecericilor ! Iar lu Viurică Cap de Pulă Împoloriată, care o fo și si Piticul Pecerilă, și Muilă Securilă, trebo să-i dăm la dublu !

      Ștergere
  11. Anonim19:32

    🤣😂🤣😂
    Hop, hop, hop, cumandurul din cartoane, zis kișulică pecerică iar o luă la ceocK !
    Mareeee idiot, maaaare gogoman !
    Ca să ceri și să iei muie la greu, de la toți, 24 din 24, tre să hii tâmpit de-a binelea !
    Mă rog, se pare că idiotul e dependent și chiar îi face plăcere să fie bătaia de joc a tuturor !
    Doamne ferește.

    RăspundețiȘtergere
    Răspunsuri
    1. E prostul nostru..baaaa
      Avem de cine sa "ne rîdem"

      Ștergere
  12. Anuntati.l pe m.Ares..sa se uite ACUM..PE ROM TV
    ÎI TAIE PEMSIA DIN CONGO

    RăspundețiȘtergere
  13. Vio Kișu+ Stelian Pulea + Huhurezea etc. precum și alții de teapa lor să ne trăiască , ca la morții și viii noștri MApNiști poola pe veci s-o belească!

    RăspundețiȘtergere
  14. Anonim20:01

    declarație șok la RO Tevea: hop, hop, hop, Vio Cap de Pulă o ia la ceok !

    RăspundețiȘtergere
  15. Waii ce excitant mai este sa fii cel mai mare BOSS in CO al blogului

    RăspundețiȘtergere
    Răspunsuri
    1. Anonim20:21

      bă țiuze, nu ne dicstraje atențea de la firul narativ principal, că numa ce ne trezim iar cu balabusta hurzâcană peste noi, că ne dă limbi la găoaze, fără aprobare !

      Ștergere
  16. Tigri 2 cu un ....oI - va invita cu drag pe blogul lui pentru a lua contakt cu poezia..de factura Eminesciana...superb !
    "Blog Tigri Kakay."....greseala- gramaticala ii apartine si ii licienta poetica....

    RăspundețiȘtergere
    Răspunsuri
    1. Anonim20:25

      poate tigri kăkat împăiat !
      mă cac în bloaga lui de descreierat și mă kiș cu kișăt

      Ștergere
    2. Stelian P. spunea...
      Am urmarit cu atentie filmul si am constatat ca niciunul dintre comentatorii prezenti nu dau doi bani pe cele spuse acolo dar comenteaza de zor. Un fin minuitor al condeiului ne vorbeste in rime despre rolul clismei in rindul suporterilor lui Petrov iar un geostrateg renumit ne trimite la Bruxelles.
      Trecind la subiect am admirat spusele cu subiect si predicat ale lui Adrian Nastase care a explicat cu claritate ca decizia platii datoriei externe a fost o mare greseala care a dus la suferinte mari pentru romani si care din lipsa de investitii in intretinere a transformat industria romaneasca maderna la inceputul anilor 80 (tocmai multumita banilor luati pe datorie) intr-o industrie uzata fizic si moral la inceputul anilor 90. Dupa prabusirea lagarului socialist industria noastra nu mai era capabila sa intre in concurenta cu occidentul. A urmat darimarea industriei invechite si contractarea de noi datorii.
      Domnul Filip Teodorescu ne-a explicat in stupoarea generala ca spionajul roman nu a fost interesat de armate straine sau de arme ci misiunea sa principala a fost intarirea relatiilor comerciale dintre Romania si alte tari. Sper ca macar spionajul militar si-a facut datoria. Totusi intre doua inaugurari de rafinarii si fabrici de tractoare am aflat ca spionajul nostru s-a ocupat si de reducerea la tacere a criticilor din strainatate. Chestiile astea le-am aflat din presa ca urmare a esecurilor de rasunet mondial. Cite executii au reusit nu se spune. Sunt victorii pe care le serbeaza ei la troita aia comemorativa.

      5 mai 2023 la 07:42

      Ștergere
    3. Pe inegalabilul STELIAN P. il gasiti si pe ARMYA ..si nu oricum...SENIOR EDITOR CU 5 STELE GALBENE...
      Cam prin 2010...
      Ce repede trece vremea....

      Ștergere
    4. Anonim20:35

      o pulă senior editor ! îs mai senior de jde ori dăcât securilă muilă ! tot din 2010, și eo !

      Ștergere
    5. Nu contest ! Nu-i vina mea ca nu ti-ai dat un nume de scena pe care sa-l transformi in RENUME...
      A fost consul...se pare de la DIA..!

      Ștergere
    6. Oricum..iti multumesc..ca nu m.ai lasat singur..sa Ma haleasca lighioanele astea. DOGU..TIGRI..ETC
      TE STIU IMI AMINTESC..REPLICILE TALE..DAR DIN PACATE CU AVALANSA DE ANONIMI..te pierd
      Sțiu ca joci tare pe mai multe fronturi..am facut.o si eu..T.rex..Napulaion..Taunul..f.16..Vulpea desertului..etc..etc..
      Mos kalicu..le are pe toate inregistrate🤣😂🤣😂

      Ștergere
  17. Anonim20:33

    bă crăcănațâlor, văzui acu pe RO Tevea unul de la penitenciare, care se bate pentru penziile tilicare, omu fiind în activitate și încă foarte tânăr ! bă, pentru ce se zbate el acoalea, nu am înțeles prea bine, însă am înțeles că dacă cineva are corajul să se lege de penzionarii militari, intră toate gherlele în grevă generală ! chiar a dat exemplu, cică așa cum a intrat în grevă gherla de la Vaslui, anul trecut, așa vor intra toate, dacă se atinge cineva de tilicarii crecănaț !
    Moaaaa, ce caștoc ierea să hii fost și fro 3-4 înstelaț de ăjdea de pe la mestemeul meapenelei, să amenințe că, dacă nu ne mai dă ceva, intră și ei în grevă !

    Ura, trăiască reddoagă și ai lui, care se luptă ca să ne mai dea !
    Huoooo meapeneaua care nu se luptă și stă ca ghioceolu, ca să le mai dea stele pesedeaua !

    RăspundețiȘtergere
    Răspunsuri
    1. Se lupta ..pentru ei..le este frica ..ca vor ramine pielea pulii...oricum vor ramine...cu oameni ..ca ..Dogul..sic!

      Ștergere
    2. Nu e Dorobanțu de la FSANP?
      Că el tot mai apare pe la toate acțiunile astea.
      Eu nu mă uit la tv dar citesc în presa.
      Dorobanțu a fost propulsat de Dumitrașcu care și el apărea pe la tv într-o perioadă.
      Cred că s-a retras acum pentru că nu am mai văzut știri despre el.

      Ștergere
  18. https://cezar-armya.blogspot.com/2018/03/intalnirea-cu-rusii-cccp-by-czar.html

    RăspundețiȘtergere
  19. Pentru puskarete......!!!

    RăspundețiȘtergere
  20. Anonim4 iulie 2011, 10:43
    Stelian P.
    Abia am sosit dintr-o micuta hoinareala si mi-am amintit cu placere de Crintu unde am pus prima data schiurile in picioare. Frumoasa povestire.
    RăspundețiȘtergere

    CEZAR4 iulie 2011, 11:12
    @ Stelian-bine ati revenit! Multumesc pentru apreciere!
    Ps. Cititorii sunt ,ofticati" din cauza ca nu am respectat rezultatul sondajului!!!?
    RăspundețiȘtergere

    Anonim4 iulie 2011, 12:26
    Stelian P.
    @CEZAR
    Bine v-am regasit pe toti. Oftica nu e din cauza sondajului ci are cauze mult mai materiale. Nu trebuie sa-ti faci griji. Important e ca se invirte contorul si iti faci noi si noi prieteni. Chiar daca te injura inseamna ca te frecventeaza si eu ma bucur ca vad fete noi.
    RăspundețiȘtergere
    Anonim9 martie 2011, 18:01
    Dar...ai terminat ca un adevărat ofiţer şi trebuie să te mândreşti cu asta. Eşti de apreciat pifane. Puţini cunosc chestiile astea: noroaie, zăpezi, trageri, aplicaţii ş.a...Azi...dar ce să mai vorbim de azi...
    Vezi că Burcu ţi-a tăiat "reclama" de pe blogu lui...A zis fără manele şi tu nu l-ai ascultat. Ehehe...mai vorbim frumosule!
    RăspundețiȘtergere

    Anonim9 martie 2011, 18:30
    Sa vedem ce va urma . Poate ne spui si cand se intampla evenimentul?! Am fost si eu prin Crint! Nu se uita toata viata!
    RăspundețiȘtergere

    Admin10 martie 2011, 02:11
    CEZAR,
    Bravo! Avem nevoie de amintirile tale, in care ne regasim multi dintre noi, dar fara talentul tau de povestitor! Au un efect mai mult decat benefic! Este psihoterapeutica, de cea mai buna calitate! Poate ... se vor slobozi si altii! Doamne ajuta!
    RăspundețiȘtergere

    akord7512 martie 2011, 14:59
    @cezar
    am citit toate dar absolut toate articolele dvs.Pur si simplu am ramas uimit de usurinta si realismul cu care sunt scrise.desi am facut parte din alta arma,mi-am recunoscut viata mai peste tot in articolele scrise.Deocamdata ma opresc aici,sunt foarte impresionat.Va doresc succes in continuare si sa auzim numai de bine
    cu multa stima
    P.S. Pe ici pe colo semanati f mult in stilul dezinvolt de a scrie cu Sven Hassel,cel care mi-a incantat adolescenta si din care nu am scapat nici una din cele 16 carti scrise
    Dece nu publicati la un moment dat??
    RăspundețiȘtergere

    akord7512 martie 2011, 15:05
    @cezar
    deja de cate ori vad poza aia cu cladirea comandamentului de la breaza ma napadesc amintirile
    RăspundețiȘterge

    RăspundețiȘtergere
  21. De pe vremea lui Stelian...
    Sa vada si Puskaretele cam cum se purtau discutiile !
    Pina si Hakordeon ul ...nu era ..DEZAKORDAT...hi..hi..hi
    Viata grea ..a urmat...bine ca traim cu totii..!~!

    RăspundețiȘtergere
    Răspunsuri
    1. Anonim20:56

      du-te bă cu glumele astea d-aciu ! a fost frumos până or început să vine copoanele, că minteneș am început să ne băgăm pulile unul în altul !

      Ștergere
    2. Anonim20:57

      ai loat și tu muie pe mehedinț, cu raba !

      Ștergere
    3. Anonim21:00

      și eo am loat, da cel mai mult am dat. în spețial groșteiului dă hurzicani, kișă pișă

      Ștergere
    4. Asa.i🤣😂🤣😂🤣😂

      Ștergere
  22. Acest comentariu a fost eliminat de administratorul blogului.

    RăspundețiȘtergere
  23. Anonim21:02

    s-a rezolvat și cu proiectul penziilor, postat pe În Coiul Căcării a lu nea merin prăzete !
    un mare feic

    RăspundețiȘtergere
  24. Anonim23:18

    Asa huhule ,nu publica ce nu ti se potriveste deoarece si tu ,probabil, ai miscat hartii o viata intreaga si in stilou sau pix nu se puteau intampla accidente de munca.Merci!

    RăspundețiȘtergere
    Răspunsuri
    1. Anonim23:25

      Prin pizdocul ma-ti ca avea o deschizatura cat Marele Canion de credeam ca am bagat facaletul in ceunul cu mamaliga ...

      Ștergere
  25. Da Reddoagă, ia și tu o moee că nu-ți șade rău cu ea în gură. Viurel îți va fi profesor, că-i medaliat olindik la Gigantica.

    RăspundețiȘtergere
  26. Bubiko, să ne sugi carasul cu barbă

    RăspundețiȘtergere
  27. Alte conflicte și probleme.

    Mihai Trăistariu este extrem de supărat după ce și-a găsit apartamentele din Mamaia Nord distruse de turiști. Artistul trebuie să investească acum bani în reparații.

    Mihai Trăistariu și-a găsit apartamentele din Mamaia Nord distruse de turiști: „Nu luăm pe mere ce dăm pe pere”

    RăspundețiȘtergere
  28. Viurele, ți a zis Go că tu ești un mare Ren bou

    RăspundețiȘtergere
    Răspunsuri
    1. Anonim00:14

      Ca cand a zis mai mogar dizno (corcitura de magar cu scroafa), sugea-ti-ar ma-ta boratura din pula!

      Ștergere
    2. Anonim06:53

      să ț-o sugă praștia floarea și curviștina de noru-ta, aia cu biuzilii vinete

      Ștergere
  29. Acest comentariu a fost eliminat de autor.

    RăspundețiȘtergere
  30. Anonim08:32

    Cine este acest ''arfy''?
    @ arfy dupa ura proletara emanata din mintea ta bolnava si dupa felul cu te exprimi si limbajul de birjar se vede clar ca tu, daca ai functionat prin armata, ai fost un trantor sau un parvenit. dar, indiferent cine ai fost sau esti un lucru este cert,esti un biet prostanac ,frustrat si invidios pe cel ce a muncit intr-adevar iar cealalta latura a caracterului tau este de a manifesta o ura vadita impotriva celui slab sau lovit de soarta.Judeci precum o batranica ,singura, cu remeiniscente de nenoroc in dragoste ,fata mare la 80 mde ani. habar nu ai sa faci o analiza corecta si ancorata in realitatea celor din jurul nostru , tu vrei doar legile gandite de creierasul tau de rumegator cu urechile mari. Pentru mine esti un nesimtit ,mediocru si impertinent!

    RăspundețiȘtergere
    Răspunsuri
    1. Corect Viurel, zi-i lui Arfy să te pupe pe kel

      Ștergere
    2. arfy08:47

      zise demiurgea kișă cap de pulă, care cică ăla e birjar, iar el un domn ! păi, să nu-i dai muie purtujur ?
      bă kișăraie, păi de ce nu-i spui omului direct ? aaaaa, nu te publică onorabilul ? oare de ce, măi borâlă ?

      Ștergere
    3. Anonim08:49

      cine este, a fost militar sau securan, sau este chiar olescu ?

      Ștergere
    4. Anonim13:58

      Tu ești...Brendo ?

      Ștergere
  31. Anonim08:56

    GO catre ''arfy''fiul tarfei din boscheti
    ''Asta daca tot ma urmaresti cu obsesie. Cat priveste calitatile si defectele unora sau ale altora, tu esti exemplul tipic al latrailor care pe langa faptul ca nu slun nimic, faceti parte vesnic din tabara pierzatorilor.''

    RăspundețiȘtergere
  32. Mnă dimigreața toarăși !
    (Cezerike, un pic de lamuie, ca să-ți taie greața ? Ce zici ?)
    Precum văd, se lucrează temeinic, intensiv și cu maximă responsabilitate, până la ceas târziu în noapte !
    Excelent, mirobolant, magnific ! Chiar am avut emoții, ca nu cumva să se piardă din frumoasele tradiții !
    Ce mai, unicat !

    RăspundețiȘtergere
  33. Arfy care i-o pune în ceock lu ramBOU09:11

    arde-l pe demiurg, arde-l ! Sparge-i muia groșteiului, la coteț cu el, nu la dat sfaturi pe bloguri !
    bravo arfy, bravo, dă-i în rât gherțoiului:

    Blogger Arfy spunea...
    Rambou! Ai o zi de armată în specialitățile enumerate de tine! Primești după caz pensie de handicap! Dacă asemeni ca tine susțin și dezbat legea pensiilor militare, atunci nu ne mai miră absolut nimic! Asta dezbatem, asta avem! Măi bolovane! Fără vechime efectivă nu ai cum să ai aceleași drepturi! Că ai picat în cap, chiar după ieșirea la pensie, e altă problemă! Iei ajutor de handicap, de însoțitor etc! Dar nu ai aceleași drepturi (nu egale, pt ca asta vrei să insinuezi, deși drepturi pt persoane cu handicap, depășește de două ori pensia militară a lui Cfi). Du-te sa mai zbori ca mare pilot, pe un elicopter ce ară pământurile nelucrate și scutește-ne de ideile tale referitoare la legea pensiilor! Dacă mai ai frati sau prieteni de acest gen, stați dracu la bodegă, jucatiun șah sau table, beți o bere și plimbați-vă nepoții! Scuze pentru duritate! Dar prea ești nesimțit de prost sau prost de nesimțit!

    6 mai 2023 la 02:31

    RăspundețiȘtergere
    Răspunsuri
    1. Anonim09:13

      așea bă, du-te la zgâlmat pomântul cu râtul, are dreptate Arfy

      Ștergere
    2. El Dorado -----------Autor Biliuta/Tolba cu sageti

      după George Coşbuc


      La Vodă vine un secui,
      Cu o pălincă şi un pui.
      „Nu sunt, mărite, neam de dac
      Nici de maghiar, dar tot un drac,
      Eu asta vrei să spui.

      Secuii toţi la mine vrut
      Să vii la Bucureşti marşrut,
      Că la Harghita şi Covasna
      S-aude c-ai luat-o razna
      Şi asta m-ai durut.

      Eu pentru tine ai votat
      De zece ori in a mea sat
      Şi de cinci ori in sat vecin,
      Am vrut să fac o urnă plin,
      Dar n-ai mai apucat.

      Ai mei secui nervoşi un pic,
      Să potoleşti la ei eu zic
      Şi nu mai spune că, mort-copt,
      Tu faci judeţe doi plus opt,
      Că nu rezolvi nimic!

      Ei dat la tine şi palinca
      Şi un pui fript, dar nu bei inca,
      Eu vrei la tine mintea trează.
      Mai stai un pic, nu ospătează
      Sau joacă huţulinca!”

      El dă biroului ocol,
      Cu ochii trişti, cu pas domol
      Şi pune, lângă telefon,
      Împăturit într-un tifon,
      Un şip de monopol.

      Lui Vodă ochii i s-aprind
      Nu de la puiul aburind,
      Se lasă dus, cuprins de vrajă,
      Ci la împăturita glajă
      Priveşte el cu jind.

      „Ţinutul Secuiesc primeşti?”
      „O, Vodă, cât de darnic eşti!
      Mai mult decât ai cerut Bela
      Sau Hunor, tinerul acela
      Cu care tu tocmeşti”.

      Secuiul ia, cu ochi hapsâni,
      Decretul şi îl strânge-n mâini.
      De-acum, de-acum ei sunt bogaţi,
      Vor fi stăpâni peste Carpaţi,
      Nu slugă la români!

      Va fi ţinutul lor de vis,
      Au pentru asta şi zapis,
      Un El Dorado mult visat
      E visul lor adevărat,
      Cum Vodă le-a promis.

      Strânge decretul mai cu foc
      Şi, copleşit de-atât noroc,
      Spre poartă dă să se îndrepte,
      Dar, după trei sau patru trepte,
      Se-ntoarce, stă pe loc.

      Se uită el la gărzi pieziş,
      Că-i stau acestea curmeziş,
      Deja văzându-se erou,
      Se-ndreaptă spre acel birou
      Şi intră-n repeziş.

      „Tu crezi la mine prost secui,
      Că nu văzut cum tu eşti... cui
      Şi dai la mine un ucaz,
      Aşa, doar ca să faci necaz,
      Fără ştampil să pui?

      Miroase-aici ca la tavern,
      Aşa că eu la drum aştern,
      Iau şi palinca, iau şi pui
      Şi merg la Hunor iute spui
      Să ieşi de la Guvern.”
      RăspundețiȘtergere

      Ștergere
    3. Versuri baaa...nu cacaturi a la Tigri 2 cu un coi ...hihihi/...

      Ștergere
    4. E veche buey Cezerike ! A și fost subiect de admitere pe armuia blog, acu câțiva ani ! Crecă nea Ilie a ajuns în stadiul în care își pierde bășinile, involuntar, prin lift !

      Ștergere
    5. Si ..Luțeafarul..e vechi...

      Ștergere
  34. Buey, când ni le bagă pe cardosane ? Că, după cum văd, lipsa firfireilor duce la dereglări majore de personalitate, la unii ! Unul chiar a ajuns în pragul turbării !

    RăspundețiȘtergere
  35. Pă 10, Vio kariciul să ni - l frece

    RăspundețiȘtergere
  36. Anonim11:51

    ăjdea or fujit la încornorarea kingulu ciars
    uăi viurele, dă-ț biuzilii-n OO mele

    RăspundețiȘtergere
  37. Anonim12:35

    uăi l-am văzut și pe rejele cioambă la încornorarea lu ciars, ierea cu imperatore țiuzăr muci pi kept ! dupe ce-i pune comanacu pe scăfârlie, cică e un mare șpectacol, la care cântă și saliam, și adrian copkilu minune, și minodoara la max, numa nume mari !

    RăspundețiȘtergere
  38. Se "naste"un nou rege..de aproape 80 de ani
    Ca mîine striga albinosii : the king is death...vive the king...Camilaaa😂🤣😂🤣

    RăspundețiȘtergere
    Răspunsuri
    1. S labă Țiuzăr, s labă, s labă!

      Ștergere
    2. Acest comentariu a fost eliminat de autor.

      Ștergere
  39. Anonim14:16

    hop, hop, hop, rejilii vio kișă cap di pulă-prinț di gâlgău și conti di hurzîcani, s-o ia la ceok ! cu tăt cu rejina florina șî cu prânțâșoru userilă

    RăspundețiȘtergere
  40. Don jeneral să ne trăiești, pe doamna ta kariciul să nu ți-l irosești. Păstrează-l fresh de-a pururi pentru Viurelul, care sârguincios și zilnic să îți zugă kelul.

    RăspundețiȘtergere
  41. Anonim14:45

    ura, să trăește Puleix 199, care ne dă noo lapte, muie, brânză, OO !

    RăspundețiȘtergere
    Răspunsuri
    1. Anonim14:48

      ps: cam slăbuț, slăbuț, rejilii ăsta ! n-are nici doftorat ș-abea-abea de l-o făcu și pe el, ai bătrână, jeneral de ăla pădukios, pe la fro 70 de ani !
      pfoaaa, păi gonțanu nost, ori goprea izmănaru ie de jde ori mai valoroș ! ca să nu mai zic de năstase ping-pong...

      Ștergere
    2. Plx..199.ne.ar da..pensie minima de baza corelată cu functia..col..6500..7000++++
      Si ce.i cel mai important: "pensie militara"..minim 25 ani vechime obligatorie
      Ce de HOTI S.AR TREZI CU CURUL GOL..10..12..14..etc ani armata...

      Ștergere
  42. GO spunea...
    @rambo2021. Nu înțeleg ce exprimi, prin urmare nu am ce să răspund. Nu are legătura ce spun eu, cu ceea ce spui tu. Rețin doar că de ani de zile pretinzi că ai pile la CD de unde arunci tot felul de zonuri pe aici, din care nu s-a confirmat nimic.
    --------------------------------------
    Da, cam ăsta a fost Tigri2, Rambou, Motănelul Kăkăcios, Viurel Kișu...Nimic concret, doar laude ca la PeCeRea, dă-l în sulea mea.

    6 mai 2023 la 09:59

    RăspundețiȘtergere
    Răspunsuri
    1. Anonim15:23

      și tehnocarici, ori avram iancu, o perioadă, adică acelaș căcănar cu ifose de mare sculer matrițer ! un rahat cu oki !

      Ștergere
    2. Anonim15:25

      ura, slaba țiuzăr, care îndată iasă dân haznaouă, ca să-ș salute suspușîî

      Ștergere
  43. Anonim16:51

    @huhu probabil este un proiect eleborat de ''senatul universitar'' de la Spiru haret acolo unde ati facut cu totii studii ''extra'' superioare ca in Senatul Romaniei nu circula asa ceva .
    Tine minte ''manipulant'' de nestiutori, creduli si dezorientati-carora li te adresezi si pe care-i protejezi :
    *** Numai ticăloșilor le e ușor să mintă în orice situație. Feodor Dostoievski
    ^^^Lucrurile se destramă atât de ușor atunci când au fost ținute laolaltă de minciuni. Dorothy Allison.

    RăspundețiȘtergere
  44. Acest comentariu a fost eliminat de administratorul blogului.

    RăspundețiȘtergere
  45. Acest comentariu a fost eliminat de administratorul blogului.

    RăspundețiȘtergere
  46. Anonim17:00

    bă, aț loat avânt ?

    RăspundețiȘtergere
  47. Acest comentariu a fost eliminat de administratorul blogului.

    RăspundețiȘtergere
  48. Acest comentariu a fost eliminat de administratorul blogului.

    RăspundețiȘtergere
    Răspunsuri
    1. Acest comentariu a fost eliminat de administratorul blogului.

      Ștergere
  49. Anonim17:39

    Bă e adevărat ce zice Țiuzăr În Vecii Vecilor Luzăr (AMIN) că dă la COIlinei 7000++++ ? Or 7000🖕🖕🖕🖕....

    RăspundețiȘtergere
  50. Anonim18:50

    Vio Kele, pe la 20 fix, vii să-mi freci al meu pix ?

    RăspundețiȘtergere
  51. Hop hop hop Viurel s-o ea la ceok

    RăspundețiȘtergere
  52. Waiiii..ce bine-i sa fi ..Yugo..Boss...am ejaculat cind l-am ras pe dogu prost
    Sarakule trebuie sa platesti ca sa te las sa sapi pe Tarlaua mea...sarakuleeee...

    RăspundețiȘtergere
  53. Bă Țiuzăre, ce mai fac orckranienii tăi?😂😂😂

    RăspundețiȘtergere
    Răspunsuri
    1. Pregatesc...contraofensiva

      Ștergere
    2. Ataca Kremlinul ...
      Asa sa nu se plictiseasca...🤣😂🤣😂

      Ștergere
    3. Arunca in aer depozitele de kerosen de pe teritoriul..orcii

      Ștergere
    4. Bă Țiuzăre, am văzut că își doboară și propriile drone...😂😂😂

      Ștergere
    5. Era defecta...actiune premeditata

      Ștergere
  54. Anonim20:29

    ear e-a dat mue lu ăsta de la ocnă

    RăspundețiȘtergere
  55. Anonim21:44

    hop, hop, hop, in cuesta sera, parcă văd că țiuz o ea la ceock !

    RăspundețiȘtergere
    Răspunsuri
    1. O ea și el sigur, că prea i-a sărit rândul 😂 Hop Hop hop, pe întuneric ca tremuricii, Vio și cu Țiuzăr și -o servesc la ceok

      Ștergere
    2. S-o sugi baaa...
      I am the BOSS.....!!

      Ștergere
  56. Hop, hip, hop, la ora 3, tu Viurele kele, pe toți cei 5 prieteni ai tăi de krici să ne ei!

    RăspundețiȘtergere
  57. Demiurgul06:32

    La o ''minuta'' intre Burebista si Huhurez despre unele pensii acordate cu date false io am scris;
    ...Fata Fostului Functionar fanica Fulgea Face Fasole Frecata Fara Foc Fiindca Focul Face FUM...
    Concluzia :nu iese fum fara foc. Ceva, ceva a auzit Bure dar conform legilor in vigoare daca acuzi pe cineva sau ceva trebuie sa vii cu dovezi convingatoare altfel te leaga ,astia, de chicere.
    PROBABIL s-o fi produs ceva nereguli ca doar si la clotildvoturi se intampla si la vot sunt securizate,urmarite /supravegheate cu ''tristete'' d-apoi acolo prin arhivele militare unde s-au facut filmarile ,dupa state de plata vechi,unele scrise cu pixul(nu cu cerneala sau creion chimic),filmate la repezeala/imbulzeala ,uneori cu personal necalificat si nersponsabilizat(neavand oameni ,urgenta cu care s-a manifestat au fost pusi sergenti angajati sau PMC) oboseala mare,lipsa de supraveghere trista, o ciuica,un coniecel de la (ia de la base) dar fara cubuletze, o coincidenta de nume si apoi incurcaturi, perioade negasite, tentatie mare mai ales la unele cunostinte care ,chiar ai lor lucrau arhivele unde au actionat /activat ...lantul slabiciunilor in stil rromanesc.
    Au urmat contestatiile si ajustarile unde, PROBABIL s-au ''gasit '' date suplimentare (slabute si apoi modificate genetic)...multe minuni se intamplara la vremea ceea,doar o spune si Biblia ,d-apoi niste biete documente,unele incropite pe genunchi de personal slab calificat spre deloc,care ,dupa redactare au fost inregistrate si LEGALIZATE.Originalele,unele. mai ''iezista'' si multe dosare CICA ar fi sub semnul intrebarii .Se aude...dar este f greu sa intorci ''mortul de la groapa'' adicatelea sa restabilesti adevarul mai ales in situatia actuala cand vedeti ca marilor depilatori (cu multe milioane de euroi) li se insceneaza tot felul de procese,unii sunt avertizati si fug, banii sunt in siguranta in paradisuri fiscale si chiar daca fac oarece puscarie(poate chiar suspendare) nimeni nu recupereaza nimic si ei raman bogati si fericiti iar noi saraci si PROSTI.
    Astept critici de pe la vre-un HABARNIST care vrea sa iasa in evidenta precum paduchele din barba popii in spranceana politicianului !
    Amin zic voua!

    RăspundețiȘtergere
  58. Demiurgul06:39

    Intrebare de 10 puncte:
    Oare de ce majoritatea sefilor financiari sunt avansati la generali/De ce functiile ,chiar seful finantelor pe MApN avea functie de colinel si acuma toti puțoii din sistem au functii de generali...oare nu ca rasplata a OMERTEI?

    RăspundețiȘtergere
  59. Anonim07:32

    Muie dimigreața ! Az e sărbătoare, tre să him pioș !

    RăspundețiȘtergere
    Răspunsuri
    1. Anonim07:34

      Mai sunt 10 zile până la cea mai mare serbătoare a anulu, de până și încronorarea lu kingu ciars o să pălește pe lângă dânsa...

      Ștergere
    2. Sabrina..deja face...meniul🤣😂🤣🤣😂🤣

      Ștergere
  60. Acest comentariu a fost eliminat de autor.

    RăspundețiȘtergere
    Răspunsuri
    1. Anonim08:19

      Intai tu ,mai fluture venit din amintiri, ca tu esti cu aceasta initiativa prosteasca, dar de ce sa nu le dam lor foc si sa ne incalzim mainile?

      Ștergere
    2. Acest comentariu a fost eliminat de autor.

      Ștergere
    3. Da.i o perie de sîrma lu Lenus si se rezolva
      Nb
      Ai vazut.o pe cupola Kremlinului?
      Alerga sa salveze drapelul🤣😂🤣😂😛😜🤪😝🤑

      Ștergere
  61. Acest comentariu a fost eliminat de autor.

    RăspundețiȘtergere
  62. Coilinel Ics, înafară de don jeneral Mojiu, cei mai mai mici în grad ca mine, să mă skărkinaț la pix14:12

    Bă, are și Kișă dreptate în felul lui. Kestia asta cu contributivitatea la meletari e fix o poolă, un kăkat. Par egzampăl, io cu cu 33 de ani vechime efectivă, numai kașketă, ”numai” 2 garnizoane și 3 UMuri, la ”marea contributivizare/colectivizare” pe L119, am pierdut 12 ani vechime. Nu mi-au găsit ăștia pentru 12 ani veniturile, deci prin urmare, anii ăia au fost luați în calcul cu venitul minim brut pe economie de la vremea aia, asta deși în Memoriul Personal figuram cu grad și funcție. Ultimii 5 ani i-am lucrat la SMG și doar dintr-o simplă inspirație, înainte de-a trece în rezervă, mi-am tras la xerox, Memoriul Personal ”să fie acolo”...Când au băgat poolele de Băsescu și Boc OUG1/2010, m-am trezit că din 3300 de lei pensie netă ( pe L164) am primit 1500. Degeaba am făcut contestații la CPS-ul poolii , cu copii după memoriul personal, că 4 ani de zile am belit sula la urs. Culmea e că din ăia 12 ani pe care ăia nu i-au găsit, pentru vreo 5 aveam ”fluturașii” de leafă păstrați, fluturași pe care i-am likit pe hârtii A4 și le-am băgat în contestații. Dejeaba. După, pe L 223, în 2015, pensia practic mi-a crescut cu 60%, de la 3800 brut, la 6000. Mi-au dat și din urmă 25.000 lei restanțele reținute...În fine, pentru vechimea mea nu prea contează, dar pentru Țizăr, Ifrim, Kișă ș.a. cred că da. Nu pot să uit când am primit ordinul de a pleca ca director tehnic la Rogojelu pentru 6 luni, iar fiu-meu de-abia împlinise o lună...Au fost multe kestii în viața unui militar adevărat și în majoritatea lor în defavoarea lui, iar acum ce să ”vedem, ascultăm, auzim”? Un sekarici ca Cufureață, Stelian Pulea (consulă), sau un puturos ca CIFrim, sunt ”purtători” de opinii și vorbesc în numele altora.
    ------------------------
    PS. Bă puleților, ați făcut sectoarele? Vedeți că ora 5-Viurele kariciul să ni-l linji, vin în control și de nu-i bine, v-o trag la kurul gol. Muine dimineață când vine la raport la brigadă domnu jeneral Mojiu, vreau ca totul să fie brici, altfel ați belit al meu krici! Se-aude acolo în fund la Viurel Kișu????

    RăspundețiȘtergere
  63. Demiurgul16:23

    @mosmor-mor,de ce esti egoist si invidios ,lacom si rau,d-aia strigi ca ursul ca sa te auda unul sau altul si sa ramai doar tu pe coaja pamantului cu toata suma dedicata pensiilor? Daca tu ai avut norocul,caz doara n-ai fi fost piesa de muzeu in unitate si altii au avut nesansa de a fi sacrificati pe diferite altare ,acuma sa fie ''scosi din sistem'',vezi proverbul cu ''cine sapa groapa altuia'' sau cine doreste raul altuia, ai gandire de magistrat de ce nu cadintezi pentru CCR,te pun aia president la cat esti de lacom si...im...berb.
    Daca esti Mos Izmana (Teaca sqau Karici) de pe fosta bloaga al Go(Go man)ului,(B) Elita cu L164 si cei 26.590 de ''napastuiti'' e clar,nu mai sunt adjective ''laudative'' in DEX.

    RăspundețiȘtergere
    Răspunsuri
    1. Bă Viurelu Kelu, nu sunt nici Moș Kaliku, nici Moș Martin (Mitică Martiniuc), pupa-m-ai între buci puțin. Ți-am spus pe bune ce s-a întâmplat cu pensia mea care a fost futată pe L119. Dacă erai pe fază, dar oricum, la tine ”nu se pune” și Ifrim a pățit același lucru, lipsă ”venituri”, deci i-au echivalat ca și mie la ”minim brut” anii ăia. Vreți contributivitate? Atunci luați din Memoriile Personale grad, funcție, fișă cu locurile de muncă și atât. Puritate 100%, nu spor de belit pula între hangare bând Kerosen, normă de hrană la popotă de 4000 ce calorii-de pulă să ne ții, cu o oră de zbor pe săptămână, dacă o aveai și pe aia...Kișule, știi ce normă de hrană avea un ”terestru” într-o aplicație de ”numai 3 luni”? Avea 1500 de calorii și Norma 10 ”îmbunătățită”...Bă Kișule, ne LEȘI? E plin NET-ul de idioți ca tine, de sekurani ca Cufurață fără o zi de armată, Moși Martini ș.a. tu-v-aș în gură de putori!

      Ștergere
    2. Pai de aia alergam eu noaptea cu jaful de TAB..dupa mistret !
      Cind intilneam cîtte o stîna....o luam asa prin invaluire..si 1.2.3.berbecuti..cereau sa urce in TAB🤣😂
      Nu erau refuzati..nicoodata!!
      Cite un soldat INSTRUIT..CU BAINETA...mai extragea un curcan
      Asa completam..deficitul de calorii...

      Ștergere
  64. Coilinelul Ics16:23

    Bă Reddoagă, ce tot îi/ne fuți la cap pe ăștia din MApN că au primit ”ajutoare”? Bă pulă răzbuzată, banii ăia au fost dați celor din MApN cărora li s-a tras un șut în kur că le-au fost desființate locurile de muncă. Dar, bă homalăule, de ce ați luat și voi cei din pușkerii sau melțenii +jandarmii ajutoarele astea, când la voi nu s-a făcut nicio restructurare și oricum erați pe ”-” și la efective și creier? MApN-ul, de la 250.000 de oameni a ajuns la 67.000. Bă Redpulea, acum ai înțeles? Vrei compensatorii? Atunci du-te și-n cur te fute cu melțenii, sekuricii și jandarii voștri să vă împărțiți kielea de pe sulă! Mooie pour tojur și pe apeviști să-i pupați în kur.
    ----------------------------
    Pentru conformitate, semnează coilenel Ics, șăf de stat majur, celor cărora nu le place de mine să mă pupe-n kur.

    RăspundețiȘtergere
  65. Acest comentariu a fost eliminat de autor.

    RăspundețiȘtergere
  66. Anonim16:29

    @wey colinel cu pula putregai si cancer agresiv,dobitocul asta de Mos karici cred ca e promotie cu tine si a iesit pe L164 unde 45% a avut in plus pentru fonctia de artilerist sef sau ce crucea mamelor voastre ati fost, tu cu Mos Biluta ,tu ala fara putza.

    RăspundețiȘtergere
    Răspunsuri
    1. View -relul, deja îmi vezi kelul! Bă, un prostalău ca tine, nu s-a mai văzut...Ești la fel de rainBOU ca Martiniuc/Moș Martin de bloaga Cufuritului. Bă Kișă, pentru ultima dată îți repet: Io sunt coilinelul Ics, șăf de stat majur-să mă puki în kur, la brigada de arme întrunite conduse de don jeneral briganider Mojiu, jenaral avansat nu cum i-a avansat Oprea al tău pe toți pulifricii, ci de CONSILIUL MILITAR , asta dacă ai auzi vreodată de asta. Bă Kișă, unul dintre ultimii șefi în cariera mea a fost generalu de flotilă...(și alte căcaturi și denumiri) Mihail Orzeață, pilot ”pe bune” de kariciopter, nu ca tine cizmar din Gâlgău. Bă fraților, într-o zi, după ce Orzeață care ajunsese Locțiitor Șef de Stat Major, a aterizat cu un PUMA SOCAT pe heliportul de la M100. Ne-am uitat toți la panarama aia de ”spectacol” și cred că peste 90% dintre privitori, ar fi dorit ca Orzeață să rateze aterizarea...Deci Bă Kișă, tu ce te lauzi idiotule? Maluțan, Dumnezeu să-l ierte s-a apucat de stropit culturile agricole, tu te-+ai apucat de politică.

      Ștergere
    2. Anonim17:17

      Cu Malutan am fost din aceiasi comuna iar daca ai lucrat cu Orzeata cred ca l-ai cunoscut si pe fostul meu coleg de banca,ofiter de marina Stefanescu9fost Astefanesei) Teodor si Ciornei Doru sau Iosif Mares...dar ,indiferent ,tu tot un dobitoc esti,idiot ce-ti place sa ne-o belesti,putregaiule!

      Ștergere
  67. Da, Viurel s-a apucat și de kriciurile noastre. Le belește și lustruiește cu mult spor, numai cum făcea expertul Reddog-azor

    RăspundețiȘtergere
  68. Coilinelu Ix17:33

    Bă Viurele, de Ștefănescu nu-mi aduc aminte, dar de Ciornei- de karici să ne iei îmi aduc aminte. Și io sunt de artilerie și rachete, dar Ciornei ăsta al tău artilerist, pe unde apărea, îl dădeam deoparte. Ne feream de el că dracu de tamuie. De pe vremea lui Ceaușescu, ăsta avea "fibră" de userist...un ciudat.

    RăspundețiȘtergere
    Răspunsuri
    1. Viurele, sincer îmi pare rău de Ciornei...Dumnezeu să-l ierte! S-ar putea și Ifrim al nostru (nu CIFrimul șoferul de basculantă), artileristul să-l fi cunoscut. Ciornei a fost un paradox; nu-l doream niciunul printre noi când aveam treburi serioase de făcut, că ne bâzâia la cap, bruia, dar îl doream atunci când eram în pană de idei/soluții. Dumnezeu să-l ierte...

      Ștergere
  69. Anonim19:09

    Bă, băgaț mare !
    MUIne la 10-vio rapid cariciul să mi-l frece, mă internez ! Când mă gândesc că iar tre sî mărg la semeceul ăla jegos, îm vine să mă borăsc tăt pe mine, cu jet !
    Rămâne la comandă, cu prerogative complete, coilinelu nato ics !
    Viurilă, ai grije tată, dupe ce te cufirești p-aciu să nu uiț să traji apa dupe tine, să dai cu domuiestos și să freci bine cu măturoiul, să nu se-mpută bliboteca !
    Gata, mărg să-m pun budigăile de șkimb în seacoșe !

    RăspundețiȘtergere
    Răspunsuri
    1. Sanatate multa! Sa fie RK..reusita😇😇😇

      Ștergere
    2. Don Jeneral..nu uita - cum ajungi si te instalezi..sa fi cu ochii dupa asistenta tîtoasa si cu curu mare
      Cum iti intoarce spatele..sa.i razi o palma pe buca..sa.i
      clantane proteza
      Sa vada ca esti cu steagul sus👹👹👹

      Ștergere
    3. Acest comentariu a fost eliminat de autor.

      Ștergere
  70. Coilinelu Ics19:46

    Don Jeneral Mojiu, multă sănătate și ai grijă să nu-ți ciordească rudele lui Viurel rățoiul de sub pat. Cât despre blog, las pe mine că oameni scot din ei. Multă sănătate și revino iute, lui Viurel broscoiul să i-o tragem pe la spate!

    RăspundețiȘtergere
    Răspunsuri
    1. Anonim09:21

      Acest comentariu a fost eliminat de administratorul blogului.

      Ștergere
  71. Viurele, salutări de la Nea Cașu și să -i belești iepurașul

    RăspundețiȘtergere
  72. Oai ce ploo! Vio vino iute de m-acoperă pe oo

    RăspundețiȘtergere
    Răspunsuri
    1. Anonim09:20

      Acest comentariu a fost eliminat de administratorul blogului.

      Ștergere
  73. Din ploaie a dat-o în zăpadă viscolită...Vino Vio să ți -o dau gata belită

    RăspundețiȘtergere

HAI, UIMITI - MA !
Comentariul va evidentiaza starea..naturala si capacitatea de analiza si sinteza!