Google Website Translator Gadget

vineri, 12 aprilie 2024

E CIUCA AL NOSTRU BAAAAAAA....!!!! https://vm.tiktok.com/ZGeuf41xc/

18 comentarii:

  1. Urgenta NATIONALA...COD ROSU APRINS !!
    Primaria din HURZICATI..a fost acoperita de KKT
    A PLESNIT KISS - IREDENTISTUL...!!

    RăspundețiȘtergere
  2. Burebista spunea...
    Nu se poate face actualizarea pensiilor militare decât așa cum era prevazut în plx199. Adică actualizare la zi prin echivalare cu soldele de funcție și grad ale activilor și apoi plafonare la net asa cum este în prezent pentru cei care ies acum din sistem.
    Dacă s ar actualiza solda de grad a unui colonel pensionat înainte de 15.09.2017 din 2800 brut ar primi net în jur de 2400. În schimb colonelul care iese la pensie mâine d-un 2800 brut primește 1638 net... E echitabil???
    Singura soluție actualizare la zi a pensiilor, stabilire net plafonat și gata. Echitabil pentru toată lumea. Și fără rămânerea în plată a cuantumului avantajos, cum va fi la magistrați în curând... Sau dacă rămâne în plată cuantumul avantajos atunci sta pe loc pana când cuantumul actualizat sau recalculat depășește cuantum în plată.. Asa va fi la civili prin legea 360.

    11 aprilie 2024 la 21:02

    RăspundețiȘtergere
    Răspunsuri

    Nikk22:30
    Rezolvarea inechităților din sistem este practic imposibila în condițiile actualei legi (L.223/2015) cu modificările și completările ulterioare.
    Singura soluție....o noua lege a pensiilor militare. Restul sunt povesti.

    Ștergere

    RăspundețiȘtergere
  3. FOARTE CORECTE PUNCTELE DE VEDERE DE MAI SUS..!
    NOUA LEGE TREBUIE SA FIE PUSA OBLIGATORIU PE PRINCIPII NOI..GEN SUA
    1.Fiind pensie NECONTRIBUTIVA pentru ca nu a vrut DOGARU - pensia MILITARA TREBUIE SA se bazeze pe PENSIE MINIMA OBLIGATORIE determinata de de GRAD SI FUNCTIE...gen PLx-199
    Apoi factorii decisivi sa fie :Vechimea ca militar pur..functia..si gradul..si ce se mai poate adauga.....

    RăspundețiȘtergere
  4. Cica;;https://www.tiktok.com/@yanypc1/photo/7356614141588540705

    RăspundețiȘtergere
  5. CINE TRCE PRIN CIMITIRE - Val virtej ?
    IN CRUCEA INTUNECATE - I NOPTI
    SI SUGE CU NESAT NASUL LA MORTI ?
    ESTE kiiSS..nasturasul BEIZADEA
    CE CU SALCIA Scorburoasa fierbinte SE IUBEA....*+++

    RăspundețiȘtergere
  6. Este kiSS batu-l-ar vina
    Cel ce in Carpati..cu traktorul Mi-8
    El nu mai vedea ..lumina !
    De la cherosenul baut cu vadra
    Si petrolul baut cu ..glaja
    In culori el vede universul
    Si ceata galbena incet se pogora..!!

    RăspundețiȘtergere
  7. In MEMORIAM - KISS IREDENTISTUL

    RăspundețiȘtergere
  8. @ Cezar,
    Nu vreau sa se înțeleagă din comentariile mele pe topicul anterior că aș avea ceva personal cu domnii: Iulian Mareș, M, Burebista, Paul Puiu sau ,,dispărutul din peisaj" Bogdan. Doamne ferește! Am vrut doar sa remarc că a venit timpul nemulțumirilor și pentru domniile lor (mult mai repede decât s-ar fi așteptat). Supraimpozitarea și mărirea soldei de grad numai pentru activi cred că i-a adus cu picioarele pe pământ. Dar atât timp cât domnul M (pompierul) își permite o farfurie de ciorba și o bucată de carne zilnic, eu zic că e de bine.

    RăspundețiȘtergere
    Răspunsuri
    1. Nici eu ..dar asi fi bucuros sa mareasca supraimpozitarea..hihihi..sa mai reduca M din carnica din farfurie ca da colesterol si pica rau la inimioara ...!!~

      Ștergere
    2. Karpaten Premium ANGUS

      Uneori, a fi la modă nu înseamnă doar să fii popular, ci este o oportunitate de a te alinia în promovarea unor obiceiuri/ principii în care crezi.
      𝐂𝐮𝐦 𝐬𝐞 𝐭𝐫𝐚𝐧𝐬𝐟𝐨𝐫𝐦ă 𝐜𝐨𝐧𝐬𝐮𝐦𝐮𝐥 𝐝𝐞 𝐚𝐥𝐢𝐦𝐞𝐧𝐭𝐞 ș𝐢 𝐜𝐞 𝐧𝐞 𝐨𝐟𝐞𝐫ă 𝐩𝐞𝐧𝐭𝐫𝐮 𝐯𝐢𝐢𝐭𝐨𝐫?
      Explorează ultimele tendințe culinare care transformă lumea gastronomică a anului 2024 și vezi cum le poți integra în viața ta, consumând informat, responsabil, local, împărțind cu cei din jur sau alegând o gustare sănătoasă.
      Noi te încurajăm și te susținem, aducând în bucătăria ta produse de calitate superioară, direct din ferma care integrează 100% procesul de producție.

      Ștergere
    3. Eu ma limitez la o portie de aici...mai mica ii drept...hi..hi..hi

      Ștergere
    4. Nu fi rău!
      Împarte și cu cifrim. Dă-i si lui din puținul tau.😁

      Ștergere
    5. Nici vorba...milogarul la venituri ne intrece..basca faptul ca el nu plateste nimic iar noi platim tot!

      Ștergere
  9. GG spunea.......O pozitie de om normal
    Când vad 1,2 ticăloși care postează numai inepții,stând la umbra pensiilor de Neam prost,mai ca îmi vine să ies din starea mea de om blând și care a făcut
    (zic eu)bine la mulți oameni necăjiți și să le trag câteva scatoalce de să le meargă fulgii! Am spus mai în urmă că bunul meu amic am,camarad,Lt.col. cu vechime cât au ăștia doi ticăloși la un loc,cu funcție,a murit cu pensia de 2678 lei,așteptând actualizarea. Îi intreb: o să mai rezistați cu pensiile astea câțiva ani,după,o sa chitaiti și voi,tot ca alții cu pensii neactualizate de ani buni.Dupa mai vorbim!
    Nici nu va salut!

    12 aprilie 2024 la 13:49

    RăspundețiȘtergere
  10. Temeri privind un atac al Rusiei dincolo de Ucraina
    Mai mulți lideri militari europeni au avertizat în ultimele luni că un conflict extins pe continent nu mai poate fi exclus, unele analize sugerând că Rusia se pregătește pentru un astfel de scenariu.

    În luna ianuarie, mai mulți generali de rang înalt au spus că Alianța Nord-Atlantică ar avea la dispoziție trei ani ca să se pregătească pentru o posibilă ofensivă rusească în Europa, care ar viza atât infrastructura militară, cât și cea civilă.

    Ministrul german al Apărării Boris Pistorius a avertizat și el în ianuarie că războiul dintre Rusia şi Ucraina s-ar putea extinde în ţările din vecinătate, însă a estimat că Vladimir Putin ar putea invada o țară NATO peste „5-8 ani” începând de acum.

    În martie, o analiză a Institutului pentru Studiul Războiului, un think-tank cu sediul la Washington, a sugerat că Rusia se pregătește pentru un conflict convențional pe scară largă cu NATO.


    Deși amenințarea nu este iminentă, este posibil să se întâmple mai devreme decât au presupus anterior unii analiști occidentali, a subliniat ISW în cea mai recentă analiză.

    Ultimul avertisment a venit de la Josep Borell, șeful diplomației UE. Europa trebuie să se pregătească pentru un potențial război, deoarece un conflict la scară largă pe continent, dincolo de Ucraina, „nu mai este o fantezie”, a spus el.

    RăspundețiȘtergere
  11. In Hurzicati ..pirandele sini la Vio KiSS..la priveghi
    Il bat cu ..urzici spera sa-si revina...hanimalul

    RăspundețiȘtergere
  12. Buletin de Hurzicati...
    Toate pirandele cinta "Oda bucuriei"...a plesnit kiSS-IREDENTISTUL !!

    RăspundețiȘtergere

HAI, UIMITI - MA !
Comentariul va evidentiaza starea..naturala si capacitatea de analiza si sinteza!