Google Website Translator Gadget

marți, 30 octombrie 2012

WAR !!



Analist militar: Antarctica, gazda unei rase de extratereștii , care se luptă cu omenirea !!


Un fost analist militar dezvaluie că omenirea s-ar lupta în Antarctica cu o rasă de extratereștri denumită “Blobs”, de culoare mov, care comunică telepatic.
Analist militar: Antarctica, gazda unei rase de extratereștii care se luptă omenireaDupă ce luna trecută un veteran al războiului din Vietnam a scris că SUA şi China se luptă în largul coastei Californiei cu o civilizaţie extraterestră agresivă, acum un fost analist militar susține că omenirea se luptă de fapt în Antarctica cu o rasă de extratereștri, scrierealitatea.net.
Potrivit fostului analist militar John Kettler, mai multe nave americane și ale unor state asiatice se luptă în Antarctica cu o rasă de extratereștri denumită “Blobs”.  Potrivit lui Kettler, acești extratereștrii au o culoare mov, câte 24 tentacule și comunică unii cu alții prin intermediul telepatiei.
 Acești extratereștri ar avea mai multe baze în Antarctica și ar deține aeronave anti-gravitaționale capabile să zboare cu viteze de câteva ori mai mari decât cele mai rapide avioane ale oamenilor.
 Relatarea fostului analist militar vine în urma relatării lui  Gordon Duff, veteran al războiului din Vietnam şi Senior Editor al site-ului Gordon Duff, care a publicat un articol în care susţine, bazându-se pe informaţii clasificate, că SUA şi China se luptă în largul coastei Californiei cu o civilizaţie extraterestră agresivă.
Gordon Duff susţine că a obţinut informaţii de la serviciile de securitate chineze şi că civilizaţia extraterestră operează dintr-o bază subacvatică pe care a reuşit s-o creeze în Pacific.
 Totuși,  de teoria  lui Duff au ajuns însă să se îndoiască şi site-urile axate pe fenomenul OZN-urilor, precum examiner.com.



5 comentarii:

  1. Analist pe dracu ! ...
    Analist ca si tine cezarele !
    Numai ca el are , pentru deranjamentul la creere , scuza participarii la razboiul din Vietnam !!!

    RăspundețiȘtergere
  2. Nu ai inteles ! Poate mai citesti odata !
    Tu sigur esti ..INTEGRU la creere!!

    RăspundețiȘtergere
  3. După ce luna trecută un **veteran al războiului din Vietnam** a scris că SUA şi China se luptă în largul coastei Californiei cu o civilizaţie extraterestră agresivă, **acum un fost analist militar **susține că omenirea se luptă de fapt în Antarctica cu o rasă de extratereștri,

    RăspundețiȘtergere
    Răspunsuri
    1. BA, AIA EXTRATERESTRI E DIN ACEEASI RASA DE MAIMUCI, DIN CARE FACI SI TU PARTE?

      Ștergere
  4. Bine , cezarele ! Cel fost prin Vietnam nu este bun !
    Dar cum dracu poate fi cineva fost ... analist militar ?
    Prigoana din gunoier ajunge parlamentar ... Putem spune ca Prigoana este fost gunoier ?
    Sau , tu ... se poate spune ca esti fost ofiter (desi realitatea confirma acest lucru) ?

    RăspundețiȘtergere

HAI, UIMITI - MA !
Comentariul va evidentiaza starea..naturala si capacitatea de analiza si sinteza!