Google Website Translator Gadget

miercuri, 19 decembrie 2012

S U C C E S ! !____________________________________________


Guvern
                   Mircea Dușa, numit ministru al Apărării Naționale
Mircea Dușa a fost propus pentru a doua oară consecutiv de premierul Victor Ponta pentru o funcție în Guvern, de data asta la Apărare. Liderul deputaților PSD a mai fost nominalizat pentru funcția de ministru al Administrației și Internelor pe șase august anul acesta, în primul Cabinet Ponta.
Mircea Dușa, numit ministru al Apărării NaționaleMircea Duşa s-a născut pe 1 aprilie 1955 la Topliţa, în judeţul Harghita, este căsătorit şi are doi copii. A absolvit în 1988 Facultatea de Ştiinţe Economice Bucureşti şi este membru al PSD din 1996. A absolvit Facultatea de Științe Economice București și este membru al PSD din 1996. Dușa este și președintele organizației Harghita a partidului.Mircea Dușa a făcut studii postuniversitare la Universitatea Lucian Blaga din Sibiu, pentru ca mai apoi să termine un master la aceeași Universitate.
El este, de asemenea, șeful Departamentului de Administrație publică și descentralizare al PSD. Mircea Dușa a fost ales deputat în 2004, el aflându-se la al doilea mandat de parlamentar. În perioada 1996-2001, a ocupat funcția de prim-vicepreședinte al Asociației Orașelor din România.
În perioada 1996-2001, a ocupat funcţia de prim-vicepreşedinte al Asociaţiei Oraşelor din România. În prezent, Mircea Duşa ocupă funcţia de lider al grupului PSD din Camera Deputaţilor, fiind unul dintre cei mai vocali parlamentari ai PSD. În perioada 1996-2004 el a fost primar al orașului Toplița.
Potrivit declaraţiei de avere din iunie 2011, Duşa are un apartament în Topliţa şi altul în Sâncraiul de Mureş, un autoturism Skoda fabricat în 2004 şi două terenuri în Topliţa şi în Sîncraiul de Mureş. Are datorii la BCR în valoare de 15 000 de euro şi respectiv de 31 000 de lei, cu scadenţă în 2015.
 Venitul anual încasat în calitate de deputat a fost de 58.260 de lei, iar venitul soţiei, procuror la Parchetul Judecătoriei Topliţa, a fost de 88.998 de lei.
Potrivit declarației de interese, Mircea Dușa este acționar la S.C COLEMN S:A , din comuna Gălăuș și la S.C ROMAGVA GRUP S.A BORSEC.
Vezi AICI declarația de avere a ministrului Mircea Dușa
Vezi AICI declarația de interese a ministrului Mircea Dușa

2 comentarii:

  1. El nu a promis nimic militarilor ! Cred ca noi ramanem cu M.U.I.E. ( Ministerul Unitatii Inter Etnice )

    RăspundețiȘtergere
  2. Nu trebuie sa promita ! Trebuie sa faca ce-i cere ..demnitatea publica in care se afla!!

    RăspundețiȘtergere

HAI, UIMITI - MA !
Comentariul va evidentiaza starea..naturala si capacitatea de analiza si sinteza!