Google Website Translator Gadget

miercuri, 23 ianuarie 2013






Alegeri
Sondaj: Câți români îl văd pe Antonescu viitorul președinte
Șeful Senatului Crin Antonescu este văzut de 51% dintre respondenții unui sondaj realizat de IRES drept viitorul președinte al României.
Sondaj: Câți români îl văd pe Antonescu viitorul președintePrezidențiabilul PNL, Crin Antonescu, are toate șansele să devină noul locatar al Cotroceniului, cred cei mai mulți respondenți ai unui sondaj. 44% dintre cei chestionați nu consideră însă că Antonescu îl va înlocui pe Traian Băsescu, iar 5% nu știu.
În 2011, la aceeași întrebare, doar 42% dintre cei intervievați credeau că liderul liberal va ocupa fotoliul prezidențial, în timp ce 44% nu credeau în șansele fostului președinte interimar.
Coabitarea, șanse mai mari decât suspendarea
Cât priveşte o eventuală suspendarea a lui Traian Băsescu din funcția de șef al statului în anul 2013, 52% consideră că nu va reuși, 36% nu cred în această posibilitate, 10% nu știu, 2% nu au dorit să răspundă.
De asemenea, 42% cred că va funcționa coabitarea premier-președinte, 50 la sută sunt neîncrezători că acest lucru se va întâmpla, iar 7% nu știu.
Sondajul IRES a fost realizat în data de 10 ianuarie, prin metoda CATI, pe un eșantion de 1411 de subiecți și are eroare maximă tolerată de +/- 2,6 la sută.

5 comentarii:

  1. Subscriu in totalitate celor spuse de "antevorbitorul" meu!

    RăspundețiȘtergere
  2. Răspunsuri
    1. Acest comentariu a fost eliminat de administratorul blogului.

      Ștergere
    2. International"" 0 secs ago
      A visitor from Bucharest, Bucuresti
      viewed "Blog ,,Space ARMYA - International"" 2 mins ago
      ASTA_I BOLNAVUL/ sector 5

      Ștergere
    3. Acest comentariu a fost eliminat de administratorul blogului.

      Ștergere

HAI, UIMITI - MA !
Comentariul va evidentiaza starea..naturala si capacitatea de analiza si sinteza!