Google Website Translator Gadget

vineri, 11 aprilie 2014

??_______________________________________

Efective URIAȘE de trupe rusești aproape de granițele Ucrainei-FOTO

Anca Murgoci / 11 APR, 2014 / 15:16 
 
 
 
NATO a difuzat imagini din satelit care arată că trupele rusești sunt aproape de granițele Ucrainei, notează Slate.fr.
Oficialii NATO sunt de părere că Rusia este pregătită să intervină cu avione de luptă, elicoptere, artilerie, infanterie și forțe speciale. Alianța vorbește de circa 35.000 de soldați ruși care se află "în peste o sută de baze", majoritatea temporare, la estul Ucrainei.
"Este o forță foarte competentă care este pregatită să intre rapid în mișcare", a spus generalul de brigada Gary Deakin. "Este preocupant deoarece reprezintă o amenințare pentru Ucraina", chiar dacă "nu cunoaștem intențiile Rusiei", a punctat acesta.
Pe imaginile postate pe Slate.fr, se pot vedea elicoptere și avioane de război extrem de sofisticate. Imaginile par să contrazică regimul de la Moscova, care a asigurat SUA și UE că nu se desfășoară activități neobișnuite la granița cu Ucraina. 
Pe de altă parte, Moscova a dezmințit informațiile Alianței Nord-Atlantice cu privire la prezența efectivelor rusești la frontierele Ucrainei, afirmând că imaginile prezentate de NATO datează din august 2013.
FOTO:
- See more at: http://www.dcnews.ro/for-ele-ruse-ti-aproape-de-grani-ele-ucrainei_441159.html#sthash.ULF4GmHh.dpuf

Un comentariu:

  1. Maimuţoiule, mai trăieşti? Credeam că eşti în Spania la cules de castraveţi cu bucile coorului. Hai, vino pe Mehedinţi, ca să te lucrăm la dinţi!

    RăspundețiȘtergere

HAI, UIMITI - MA !
Comentariul va evidentiaza starea..naturala si capacitatea de analiza si sinteza!