Google Website Translator Gadget

joi, 10 aprilie 2014

Sa...,,ne mai radem !! ========================================

Cum a fost Cristina Pocora părăsită de jurnaliști
Cristian Petcu
,
În timpul şedinţei de marţi a liberalilor, prin care a fost consfinţită excluderea din partid a lui Radu Stroe, purtătorul de cuvânt al PNL, Cristina Pocora, a fost protagonista unui moment uşor caraghios. 
După adoptarea cu 53 de voturi pentru şi 10 împotrivă a excluderii lui Radu Stroe, Cristina Pocora a ieşit din sală pentru a prezenta numărul de voturi exprimate în acest sens şi să comunice public proaspăta hotârăre de mazilire a fostului ministru de interne.
Imediat după adoptarea deciziei de excludere, Radu Stroe a considerat că nu mai poate participa la şedinţa PNL şi a decis să iasă din sala de şedinţă, moment în care toţi jurnalişti s-au năpustit asupra sa, deşi purtătorul de cuvânt al liberalilor, Cristina Pocora, se înfăţişase în faţa presei pentru a informa cu privire la decizia luată de Biroul Politic Naţional al PNL.
Aşa cum putem observa şi în imaginile de mai jos, purtătorul de cuvânt al PNL se bucura de atenţia unui singur jurnalist, în timp ce în jurul lui Radu Stroe roiau peste 10 reprezentaţi ai presei. 

Situaţia devenise uşor caraghioasă, iar Pocora a decis să se retragă, aşteptând apoi, nerăbdătoare, ca Radu Stroe să îşi termine pledoaria şi apoi să revină în atenţia jurnaliştilor.
După mai bine de 20 de minute, Radu Stroe şi-a încheiat ceea ce avea de avea de spus, iar atenţia a revenit la spusele Cristinei Pocora, dar subiectul dezbătut a fost legat de înlăturarea vicepreşedintelui PNL.


Niciun comentariu:

Trimiteți un comentariu

HAI, UIMITI - MA !
Comentariul va evidentiaza starea..naturala si capacitatea de analiza si sinteza!