Google Website Translator Gadget

luni, 23 martie 2015

Generali ....cu care ne mandrim _______________________________________________________


"Case pentru generali". ÎCCJ, decizie pentru fostul ministru al Apărării Corneliu Dobrițoiu

Roxana Covrig / 23 MARTIE, 2015 / 08:22
Înalta Curte de Casație și Justiție (ÎCCJ) decide, luni, sentința în dosarul în care fostul ministru al Apărării Corneliu Dobrițoiu a fost trimis în judecată în legătură cu achiziționarea în condiții ilegale a unei locuințe de serviciu la preț subvenționat.
În septembrie 2013, fostul ministru al Apărării Corneliu Dobrițoiu, în prezent senator PNL, a fost trimis în judecată pentru săvârșirea infracțiunilor de participație improprie la abuz în serviciu contra intereselor publice, dacă funcționarul public a obținut pentru sine sau pentru altul un avantaj patrimonial sau nepatrimonial, și participație improprie la fals intelectual, toate cu consecințe deosebit de grave.
În același dosar au fost trimiși în judecată pentru fapte similare: general de brigadă în rezervă Traian Pigui, șef al Direcției Domenii și Infrastructuri din MApN la data faptelor, general maior în rezervă Floarea Șerban, șef al Direcției Legislație și Asistență Juridică din MApN la data faptelor, general maior în rezervă Francisc Radici, general maior în rezervă Constantin Năstase, general locotenent în rezervă Sergiu Medar, locotenent în rezervă Gheorghe Rotaru, comandor în rezervă Gheorghe Gonciaruc, colonel în rezervă Ionel Vizitiu, plutonier adjunct în rezervă Mihaela Matei, toți cadre militare MApN la data faptelor, și general de brigadă în rezervă Corneliu Duță, comandant al Garnizoanei București la data faptelor.

16 comentarii:

  1. Dreptate pana la capat ...

    RăspundețiȘtergere

  2. Ai promis un serial de suucces .
    Al vei continua ?

    RăspundețiȘtergere
    Răspunsuri
    1. Acest comentariu a fost eliminat de administratorul blogului.

      Ștergere
    2. Desigur ! Ave Rh+ !
      Jos ..PULIMEA

      Ștergere
  3. senzational !
    OSTASII ARMATEI ROMANE ACTIVI SI IN REZERVA
    BOICOTEAZA BLOGUL MEHEDINT
    SA-L FUT INTRE DINTI !

    Admin, Romania Megalitica 0 comentarii

    RăspundețiȘtergere
    Răspunsuri
    1. Acest comentariu a fost eliminat de administratorul blogului.

      Ștergere
  4. DACA TRECI PRIN CASA MORTII ! O CARTE SEZATIONALA DESPRE ROBERT HORVATH APARE IN SUA ! NEW YORK TIMES : " UN DOCUMENT ISTORIC CARE SE CITESTE CA O CARTE DE AVENTURI " !

    CEUSESCU VORBESTE DESPRE BOMBA ATOMICA ROMANEASCA. CINEASTUL ROBERT HORVATH TRIMITE MATERIALUL FILMAT IN SECRET, IN OCCIDENT. ESTE ARESTAT SI ACUZAT DE INALTA TRADARE. O SCRISOARE A PRESEDINTELUI AMERICAN CARTER OPRESTE EXECUTIA IN ULTIMUL MOMENT.
    CITITI PE BLOGUL http://devanewyork.blogspot.com/ FRAGMENTE DIN CARTEA LUI
    VICTOR NICOLAE
    DACĂ TRECI PRIN CASA MORŢII (II)

    DOCUMENTUL CINEMATOGRAFIC CARE A PECETLUIT SOARTA LUI CEAUSESCU !
    NEW YORK TIMES :
    Ceasescu discuta cu un grup de tovarasi despre un proiect dement . In conversatie apar referinte la bomba atomica, bacterioogica, rachete, arme cu laser etc. Filmat inopinat in satul natal Scornicesti , materialul ajunge in occident. Cineastul Robert Horvath intra peste cateva luni in ancheta securitatii si este acuzat de inalta tradare . O scrisoare a presedintelui american Carter ai salveaza in ultimul moment viata si il trimite peste in SUA. Scriitorul Victor Nicolae preia in cartea " " DACĂ TRECI PRIN CASA MORŢII " aceste evenimente de un dramatism deosebit




    “Printre locurile de anchetă ale Securităţii, era şi o veche sală de sport, golită de echipament. În mijlocul ei, se afla o simplă masă de lemn, de obicei goală, şi două scaune. În spatele anchetatorului, pe un perete ucigător de alb, trona portretul uriaş, supradimensionat, al lui Nicolae Ceauşescu. Privirea lui fixă m-a urmărit zi şi noapte, mult timp după aceea – îşi aminteşte astăzi, în exclusivitate pentru ‘New York Magazin’ operatorul şef al televiziunii române din anii ’70. Anchetatorii mai oboseau şi ei, dar aveau grijă ca la plecarea spre alte treburi de-ale lor să mă lase în grija celor mai negre gânduri. Atunci am încercat să pătrund în mintea, sau în lipsa de minte, a acestui ţăran / neţăran extrem de şiret, de care depindea ‘ziua de mâine” a peste 20 milioane de oameni. Pe mine mă obseda întrebarea dacă mai prindeam oare această ‘zi de mâine’? Cu cât mă speriam mai tare că totul depindea de o fracţiune de secundă pe muchia cuţitului, de o toană sau de câteva rânduri aşternute din oboseală pe-o hârtie, portretul dictatorului creştea în dimensiune şi importanţă funestă. Încercam uneori, ca în transă, să văd ce scrie pe coala destinului meu. Pentru mulţi dintre cei care au trecut prin această veche sală de gimnastică, de box sau de lupte, hotărârea finală depindea de anchetatori, de rezultatul lor final în urma anchetei. În cazul meu, între mine şi personajul atotputernic proiectat pe perete nu se mai aflau nimeni şi nimic. Uneori, în disperare, i-aş fi cerut scuze pentru curajul de a-l înfrunta direct, încercând chiar să-l conving de inconştienţa mea. Iar în alte zile mă copleşea mândria de a fi avut această îndrozneală. Încercam să-i conving pe toţi anchetatorii că, în cele 5 / 6 minute în care s-a făcut cel mai important film despre Ceauşescu, m-a dominat doar instinctul de operator cu camera-n priză, nu un obiectiv voit politic. Acesta este de altfel şi adevărul. Anchetatorii păreau că mă cred, mulţumiţi de un răspuns ce umplea o etapă a interogatoriului. Lucrurile se complicau însă la o altă întrebare, la care nu am dat răspunsul niciodată: De ce am trimis materialul filmat despre preşedinte Serviciului Francez? Scurtul film încă nedevelopat de mine mi-a schimbat destinul, pe o dorinţă mereu vie de a nu uita nimic. Trebuie să recunosc faptul de a nu fi ghicit atunci că tocmai aceste câteva minute de filmare ar fi reuşit să schimbe şi soarta lui Ceauşescu, împingându-l cu încă un pas spre zidul de la Târgovişte. Totul a început într-o zi friguroasă de toamnă, la Scorniceşti, unde liniştea unei ploi mocnite a fost întreruptă de girofarele maşinilor negre ale convoiului prezidenţial.”

    RăspundețiȘtergere
    Răspunsuri
    1. Acest comentariu a fost eliminat de administratorul blogului.

      Ștergere
  5. PENTRU CEI INTERESATI DE DESVALUIRI SENZATIONALE SI ISTORIE !
    IN CAZUL BOICOTARII BLOGULUI
    MEHEDINTI
    VOI CONTINUA SERIALUL
    DACA TRECI PRIN CAMERA MORTII.

    CEAUSESCU : SUNT OMUL AMERICANILOR

    RăspundețiȘtergere
    Răspunsuri
    1. Acest comentariu a fost eliminat de administratorul blogului.

      Ștergere
  6. CEZAR15 octombrie 2012, 19:26
    Crampeie din ..viata de peste ocean!!!
    Valurile Atlanticului se izbesc inspumate de coastele Americii...un ecou razbate din spuma alba ce este aruncata pe tarm..RH+ e un dobitoc..daaaa un dobitoc ...un dobitoc,,, un dob.....
    !!
    Prin fata I.C.R . trece zgribulit ,cu luleaua in
    gura ,sapca pi cap si gulerul ridicat ala Alain Delon, batranul spion (crede el) tradator de tara RH+ si cugeta amar....vaaai,a disparut drapelul stilizat, sub forma de falus tricolor - acum flutura obraznic si mandru,adevaratul tricolor romanesc , aidoma mandrului si frmuosului drapel american ! Au disparut si scheletii si picturile cu femei in -ula goala....vai !!
    Oare - se intreaba nelinistit -profesorul universitar doctor Marga(obligatoriu omul rusilor dupe mintea lui) imi va deschide si mie usa la o maslina , o tuica fiarta si o sarma?
    Grea intrebare -isi raspunde RH+ si pleaca tarsind pantofii scalciati (originali -Clujeana) cu gandul de a merge la ..imparatul Japan!!

    RăspundețiȘtergere
  7. Robert Horvath3 august 2012, 03:07

    Cezar este un simbol al manelismului militar care face de rusine o meserie
    onorabila plina de demnitate. El trebuie lasat de camarazi in fund de curte
    fara hartie higienica. Oricum nu stie cum sa o intrebuinteze.......

    RăspundețiȘtergere
  8. Ave Rh+ !
    De pe vremea ,,razboiului rece ".....

    RăspundețiȘtergere
  9. Multumesc
    Cezar
    Lupta continua. Elita nu se preda niciodata.
    Voi prezenta noi documente foto video
    despre iesirea lui Burcu din WC public cu slitul deschis.
    Ele mi-au fost remise la CLUBUL PRESEI STRAINE din New York
    de un coleg de brasla. Sunt deocamdata confidentiale.

    RăspundețiȘtergere
  10. Boicotatea lindicului paros Burcu continua cu succes !
    Un singur comentariu....si ala postat de lindic.

    RăspundețiȘtergere
  11. AM UITAT CA MA CAM DOARE BOUL, EU FIIND CORNUT, CEZARE IN RATUL DE PORC SA TE FUT

    RăspundețiȘtergere

HAI, UIMITI - MA !
Comentariul va evidentiaza starea..naturala si capacitatea de analiza si sinteza!