Google Website Translator Gadget

miercuri, 22 iulie 2015

Liberalul..........................................................


Un liberal face una dintre cele mai mari dezvăluiri postdecembriste

Florin Pușcaș, Redactor
20/07/2015
bani


Una dintre cele mai mari dezvăluiri din ultimii ani, care loveşte direct în fostul PDL, este făcute de economistul liberal Lucian Isar, iubitul Alinei Gorghiu.
Sub titlul "Austeritatea din 2010 a fost o greşeală", Isar scrie: "Aceiasi guvernanti care au decis austeritate in 2010 au realizat dupa doar cateva luni ca au taiat prea mult. Aceiasi guvernanti care au decis austeritate in 2010 au realizat dupa un an ca aveau deja banii sa reintregeasca complet dar au preferat sa astepte un moment politic potrivit. Aceiasi guvernanti care au decis austeritate in 2010 au preferat sa sifoneze un miliard de euro prin retrocedari supraevaluate."
Potrivit jurnalistului Ion Cristoiu, "Lucian Isar n-a realizat că face o dezvăluire zguduitoare, una dintre cele mai mari dezvăluiri postdecembriste": Guvernul PDL a prelungit cu doi ani Măsurile de austeritate pentru a obține banii necesari despăgubirilor mafiote de la ANRP.
"Lucian Isar crede că prelungirea cu doi ani a măsurilor de austeritate se explică prin așteptarea unui moment politic oportun de către Guvernul PDL. Tot Lucian Isar dezvăluie că prin Mafia retrocedărilor de la ANRP s-au sifonat de la Buget un miliard de euro.
Iscodind cele două Dosare trimise deja în judecată – Bica 1 și Horia Georgescu – am remarcat de îndată și chiar am scris că Dosarele întocmite de Binomul SRI-DNA se definesc printr-o ciudățenie de proporțiile unei fantasmagorii.
E limpede că Alina Bica și Horia Georgescu, membri ai ANRP, au închis ochii la despăgubirile supraevaluate cerute de Gheorghe Stelian și de Horia Şchiopu Simu nu pentru că ar fi avut o negustorie prealabilă cu cei doi, gen noi închidem ochii, voi ne dați în schimb un anumit procent din suma cu care v-ați pricopsit, ci pentru că au primit ordin să închidă ochii.
Nu cred că-și imaginează un om normal de pe planeta asta că acești șase beneficiari de despăgubiri aprobate de ANRP sunt altceva decît niște simpli moriști ai unor Mafioți din partidul care se afla în acea vreme la guvernare: PDL.
Acești mafioți au tras sforile pentru ca Alina Bica și Horia Georgescu să fie numiți la ANRP și tot ei, după ce au găsit moriștile, au ordonat celor doi, dar și altor membri ai Comisiei, să soluționeze cu prioritate dosarele moriștilor și să le dea moriștilor despăgubiri supraevaluate.
Lui Gheorghe Stelian i s-au aprobat la iuțeală drept despăgubiri 85 de milioane de euro, iar lui Horia Simu, 100 de milioane de euro. Și celorlalți moriști li s-a aprobat sume de milioane de euro. Au încasat cei doi sumele colosale primite pe de-a moaca? Și dacă da, cum de s-au găsit bani de la Buget pentru aceste sume? Nu cumva erau banii obținuți suplimentar din prelungirea cu doi ani a tăierilor de salarii? După ce a luat banii, cu cine i-au împărțit cei doi? Nu cumva cu mafioții care au pus totul la cale?
Ar fi fost normal ca Binomul SRI-DNA să-și pună aceste întrebări. Pentru că Operațiunea Mafiotă prin care s-a sifonat de la Buget suma de miliard de euro a fost pusă la cale și coordonată de lideri ai PDL. S-ar fi aflat astfel cine i-a numit pe Alina Bica și pe Horia Georgescu, cine i-a descoperit pe Gheorghe Stelian și pe Horia Simu, cine a dat ordin ca moriștile să primească banii cît mai repede de la Buget și cine a luat grosul acestor bani, după ce moriștile și-au luat partea, nu prea mare.
Binomul SRI-DNA nu și-a pus aceste întrebări. Alina Bica și Horia Georgescu au fost trimiși în judecată ca singuri țapi ispășitori ai Operațiunii mafiote: Sifonarea unui miliard de euro. Marii mafioți care au pus la cale, au coordonat și au profitat de Operațiune, n-au fost deranjați nici măcar cu o întrebare. Ba mai mult, Binomul SRI- DNA lucrează din greu la revenirea lor la Guvernare. Ca să mai sifoneze un miliard de euro!", scrie Ion Cristoiu pe blog.

44 de comentarii:

 1. Firefox nu găsește serverul www.facebook.com.
  Probleme Gogule .....???

  RăspundețiȘtergere
 2. Blogul meu militar administrat de cel cu muci pe fata
  ramane inchis.
  Pula (organ sexual ) comentarii !
  Organ sexual.....deschideri de pagina.!

  RăspundețiȘtergere
 3. Singurul blog care merita sa fie recitit este
  ROBERT HORVATH DEVA BLOG
  http://devanewyork.blogspot.com/

  FRAGMENT
  VICTOR PONTA -CURIST

  RăspundețiȘtergere
 4. PONTA FOST PRINS INTR-O NOAPTE DE POLITISTII PARIZIENI IN “CELEBRA” PADURE BOIS DU BOULOGNE DE LANGA PARIS…IMBRACAT IN FEMEIE. PUTEM RADE, UNII SE SIMT ORIPILATI, DAR PENTRU UN SPION CONTEAZA FOARTE MULT LOCUL UNDE PRIMESTE INFORMATIILE DE LA SURSE SI LA RANDUL LUI TRANSMITE MAI DEPARTE CE AU DE FACUT RESPECTIVII AGENTI/COORDONATORI DE CELULA/SURSE. BOIS, PADURE RECUNOSCUTA PENTRU TRAFICUL DE DROGURI, PROSTITUTIE, SEX IN AER LIBER, FAUNA INFRACTIONALA EXTREMA, REPREZENTA LOCUL PRIELNIC PENTRU ASA CEVA: AI IDEE CARE SUNT INFRACTORII ADEVARATI SI SURSELE POLITISTILOR, POTI OBSERVA MAI USOR DACA ESTI FILAT, MESAJUL ESTE CAMUFLAT PERFECT, ETC.


  DUPĂ ACEST INCIDENT, S-A MUTAT LA UN ANUME MARIN BOBEICĂ, SPION ROMAN LA PARIS, CUNOSCUT CA HOMOSEXUAL. ACESTA ERA CUNOSCUT DE NOI PENTRU LEGATURILE CU UN GRUP DE GAY RUSI.

  TOTI AGENTII TRIMISI DE SERVICIUL ROMANESC ERAU HOMOSEXUALI CA SI PONTA. ASTFEL SUB OCHII NOSTRII SE FORMA O FORMIDABILA RETEA DE PENETRARE, FORMATA DIN AGENTII RUSI,ROMANI SI CUBANEZI.

  ERA RETETA LUI CARAMAN.
  ÎNTRE 1960 ŞI 1965, MIHAI CARAMAN A REUŞIT SĂ CREEZE CEA MAI PUTERNICĂ REŢEA DE SPIONAJ CARE A REUŞIT SĂ PENETREZE VREODATĂ NATO. OMUL-CHEIE ÎN ACEASTĂ REŢEA ERA UN FUNCŢIONAR HOMOSEXUAL AL ORGANIZAŢIEI NORD-ATLANTICE.

  FURNIZORUL DE INFORMAŢII ERA UN ANUME ROBERT VAN DER VIELLE, ŞEFUL BIROULUI DE DOCUMENTE SECRETE AL SEDIULUI NATO DIN FRANŢA
  CARAMAN A FOST PRIMUL SEF AL SIE -SPIONAJUL EXTERN ROMAN
  .

  RăspundețiȘtergere
 5. Niko ..inghiti Rh+..gogoasa pe nerasuflate !
  Scarba dreak ...a crezut ca ne-am despartit ....ho..ho..ho....
  PS. Rh+...bosoroglibidinos ..vei ajunge in ..IAD ! Numai tu ai putea sa te bucuri de necazul cuiva ! Oricum ca tradator imputit ..tot in iad ajungeai ...acum insa vei avea cel mai mare cazan cu smoala clocotita ...by..by....nu ti-ar mai da ciorba de oase de la Cantina din Harleem ..!!
  Auzi ..sa o las eu pe Niko si cu doi copiii.....prostul dreak

  RăspundețiȘtergere
  Răspunsuri
  1. @Tu buda fermentata
   Nu lasi pe nimeni.
   Nimeni nu are nevoir de un taran prost
   dar fudul.
   Altii te lasa pe tine.
   In primul rand Niko,
   Dece
   Pentru ca ai o pensie gaurita
   si grav
   Nu posezi organ sexual
   adica
   PULA !

   Ștergere
 6. SINUCIDEREA CA O GRATIERE
  Sunt impotriva oricarei forme de violenta.
  Cu cateva exceptii
  Cezar.
  Si Ponta.
  Deschideti un blog sculativ. Pentru oameni normali cu Pula si.....Pizda.
  ROBERT HORVATH DEVA BLOG.

  RăspundețiȘtergere
 7. Acest comentariu a fost eliminat de administratorul blogului.

  RăspundețiȘtergere
 8. Acest comentariu a fost eliminat de administratorul blogului.

  RăspundețiȘtergere
 9. jegosule ..de Rh+..iarasi ai avut vise erotice cu pitici care o violau pe japaneza .....

  RăspundețiȘtergere
 10. TINAND SEAMA CA CENZURA A INTRAT IN FUNCTIE
  SI CEZAR PUTE
  MA RETRAG,
  LA REVEDERE CUR DE VISE
  LA REVEDERE OSTASI !

  RăspundețiȘtergere

 11. Un detașament de militari din cadrul Batalionului 151 Infanterie "Războieni" participă, în perioada 19 - 25 iulie, la exercițiul multinațional "EFORT COMUN - 2015", care se va desfășura în Republica Moldova, la Centrul de instruire din localitatea Bălți.

  După cum a informat Statul Major al Forțelor Terestre, la acest exercițiu se vor instrui în comun aproximativ 800 de militari din Georgia, Polonia, Republica Moldova, România și Statele Unite ale Americii.

  Creșterea nivelului de interoperabilitate și a capacității de acțiune întrunită a structurilor participante, precum și îmbunătățirea procesului de planificare a operațiilor militare în cadru multinațional reprezintă scopurile acestui exercițiu, precizează sursa citată.

  "EFORT COMUN — 2015" include activități practice în punctele de control staționare și mobile, executarea patrulelor pe jos și îmbarcat, evacuare medicală, acțiuni specifice forțelor de reacție rapidă, precum și de căutare și scotocire.

  AGERPRES.ro

  RăspundețiȘtergere
  Răspunsuri

  1. Te-ai lovit prea frumoasa si sculativa
   la cap ?
   Pa cine intereseaza .....?

   Ștergere
  2. Ce intelegi prin "scotocire" ?
   Scotocire la pantaloni ?
   E un termen medical, militar sau erotic ?

   Ștergere
 12. CURULETUL PROPAGANDIST !
  Mult prea frumoasa si curulet de vise.
  Vrei neaparat ca esti cam nu prea inteligenta.
  Sau cam prostuta cu alte cuvinte.
  Sau esti doar smecherita vrei sa areti ca pe
  linga corp mininat esti si patrioata,
  Cei cu postarea luata dela
  Agerpres.
  Sau te-ai hotarat sa-l ajuti pe cel cu muci pe fata
  si intre piciare
  Sa ingroape blogul.

  RăspundețiȘtergere
 13. Niko ii cu partea medicala ..prostule ...de Rh+..

  RăspundețiȘtergere
 14. Don Roberto,pe tine te ajut eu daca vrei!
  A trecut ceva vreme de cand nu v-am citit,mi-au lipsit aiurelile voastre!

  RăspundețiȘtergere
  Răspunsuri
  1. Alfinuta ...crezi ca te descurci cu boso..libidinos ..???
   Toti suntem suparati ca ne-ai parasit ..asa fara un cuvant !!
   Oricum bine ai revenit ....asteptam sa ne povestesti ...!!!

   Ștergere
 15. @Alfina
  Multumesc. Revenirea ta poate revitaliza blogul meu Armya
  Administrat de cel cu muci intre picioare si pe fata.
  Sunt inca indragostit de curuletul Nicolei.
  Sper sa ia cat mai rapid ....pensia de urnasi.
  Pana atunci citeste un blog pentru militari si civili capabil
  de erectie la comanda.
  Robert Horvath Deva BLOG

  RăspundețiȘtergere
 16. CURUL CIURUIT DE VISE !
  Pe acest blog numai
  curuletul plin de poezie si adancime reglementara
  poate atrage ostasi cu pula !
  In rest nici o speranta.
  Pulimea castiga teren
  In drumul ei spre gaura rotunda.
  Din fundul curtii.

  RăspundețiȘtergere
 17. S.O.S
  Ajutati pe Cezar ! Nu se descurca cu pensia si are in grija doi copii din flori.
  Da curuletul la bataie ! Asteapta clienti in fund de curte.
  Pe fremuri se futea pe gratis. Acum.....

  RăspundețiȘtergere
  Răspunsuri
  1. Prostovane Rh+...solda tip NATO ..asa se zice ...!!!
   Cat de curulet...ti-l dau sa tragi ..o limbaaa...ba nu esti mult prea jegos ...nu ti-l dau ...hi..hi..hi...

   Ștergere
  2. SOLDA PULA
   NEVASTA PULA
   DOAR
   GAURA ROTUNDA
   DIN FUNDUL CURTII !

   Ștergere
 18. Buna dimineata tuturor!
  De Cezar am eu grija,nu va faceti griji!
  Incepem din nou discutia baieteilor inca nenascuti? ?

  RăspundețiȘtergere
 19. @Nicole
  Am cautat toata viata la femei poezie si un corp frumos.

  SCRISOARE DE DRAGOSTE ADRESAT UNEI FEMEI
  CU BUZE PRIMITOARE SI CUR DE VIS
  Am fugit de femei inteligente ca de dracu.
  Cazul tau.
  Subiectul nu sunt copilasii tai deosebit de dragalasi.
  Ci mezalianta dintre o femeie deosebit de frumoasa, cu calitati sculative
  si un taranete puriu neducat .
  Amintesc
  Cu cateva zile inainte de a anunta ca ai ramas insarcinata.
  Spuneai ca dupa o lunga relatie cu cel cu muci pe fata si intre picioare.
  Veti infia un copil
  Deci copilasii sunt dint flori.
  Ai circumstante atenuante si mai ales agravante.
  Cu neintelegere
  Si dragoste
  Robert

  RăspundețiȘtergere
 20. @Nicoleta cur de vise betonat.
  Am publicat pe blogul personal o fotografie din Paris.
  http://devanewyork.blogspot.com/
  Oras de care ne leaga cateva ore de neuitat !

  RăspundețiȘtergere
 21. @Ma uit zilnic la fotografia ta in costum de baie.
  Cerul era albastru ca si sperantele mele.

  RăspundețiȘtergere

 22. ATENTIE ROMANIA !
  ATENTIE OSTASI !
  ATENTIE FRATILOR !
  FOTOGRAFIA MINUNATEI NICOLE APARE DIN NOU
  PE BLOGUL
  http://devartesblog.blogspot.com/
  DEVARTES BLOG.
  MODELUL NICOLE ROMANIA
  FACE SENZATIE IN JURUL GLOBULUI !

  RăspundețiȘtergere
 23. ORDIN DE ZI
  Ostasi tari in Pula .
  Nu va cer sa treceti Prutul sau alte ape.
  Va cer in aceste zile tulburi, sa deschideti
  BLOGUL ROBERT HORVAT
  http://devanewyork.blogspot.com/

  Asa sa ne ajute Dumnezeu
  si erectia
  la momentul potrivit !

  RăspundețiȘtergere
  Răspunsuri
  1. Pula..pula ..pulaaaa.....zice frumoasa PORTUGHEZA ...Sabrina ...!!!

   Ștergere
  2. REVENIREA LUI CEZAR DIN FUNDUL CUR....TII !
   Cezar revine in forma. Incep sa-l recunosc,
   Striga dupa obiectul sexial disparut sau doar cazut
   In gaura extrem de rotunda.
   Sabrina este numele cod al unui ostas viril si futacios.

   Ștergere
 24. VOI LUPTA PANA LA CAPAT PENTRU IDEALURILE MELE
  ELITA SUS !
  Pulimea Jos !
  Iar cezar si mai jos .
  Inecat in gaura rotunda !

  RăspundețiȘtergere
 25. MODELUL CU CUR DE VISE SPARGE INTERNETUL !
  http://devanewyork.blogspot.com/
  DEVARTES BLOG
  Am primit zeci de telefoane si oferte
  si intrebari.
  Cine este super modelul Nicole ?
  Sunt rugat sa public fotografii noi ! Sculative !

  RăspundețiȘtergere

 26. REVISTA " LUI " EDITIA FRANCEZA
  PLATESTE
  8.OOO $ pentru cateva pagini cu doamna colonel medic
  in curul gol !

  RăspundețiȘtergere
  Răspunsuri
  1. Poti sa te lingi pe bot Rh+...!!
   Nu vei vedea asa ceva .....!!

   Ștergere

 27. CUPLUL
  ROBERTO - NICOLE HORVATH
  CUCERESTE LUMEA !
  http://devartesblog.blogspot.com/

  RăspundețiȘtergere
 28. Iarasi scapa Rh+ la borcanul cu compot de .....prune ....

  RăspundețiȘtergere
 29. Buna dimineata,am ras copios de dimineata!Cezar,imi dai voiesa pozez dupa nasterea baietilor?

  RăspundețiȘtergere
 30. ...se poate chiar si cu ...burtica ,draga Niko..!
  Am convingerea ca ii vei da clsa uneia care a mai pozat cu burticica ...nu cumva tot Nikole ..Kidman ??..nu mai retin ....

  RăspundețiȘtergere
 31. Insfarsit discutii seroase cu caracter sculativ.
  Alfina a dat semnalul.

  RăspundețiȘtergere
 32. CUCERUREA MAPAMONDULUI CU CURUL !
  Nicole poate face intr-o zi cat pensia lui Cezar pe un an !
  Cu curul ei poate cucerii lumea.
  De sanii de piatra si de buzele primitoare
  Nu indrasnesc
  sa amintesc.

  RăspundețiȘtergere

HAI, UIMITI - MA !
Comentariul va evidentiaza starea..naturala si capacitatea de analiza si sinteza!