Google Website Translator Gadget

miercuri, 22 iulie 2015

Liberalul..........................................................


Un liberal face una dintre cele mai mari dezvăluiri postdecembriste

Florin Pușcaș, Redactor
20/07/2015
bani


Una dintre cele mai mari dezvăluiri din ultimii ani, care loveşte direct în fostul PDL, este făcute de economistul liberal Lucian Isar, iubitul Alinei Gorghiu.
Sub titlul "Austeritatea din 2010 a fost o greşeală", Isar scrie: "Aceiasi guvernanti care au decis austeritate in 2010 au realizat dupa doar cateva luni ca au taiat prea mult. Aceiasi guvernanti care au decis austeritate in 2010 au realizat dupa un an ca aveau deja banii sa reintregeasca complet dar au preferat sa astepte un moment politic potrivit. Aceiasi guvernanti care au decis austeritate in 2010 au preferat sa sifoneze un miliard de euro prin retrocedari supraevaluate."
Potrivit jurnalistului Ion Cristoiu, "Lucian Isar n-a realizat că face o dezvăluire zguduitoare, una dintre cele mai mari dezvăluiri postdecembriste": Guvernul PDL a prelungit cu doi ani Măsurile de austeritate pentru a obține banii necesari despăgubirilor mafiote de la ANRP.
"Lucian Isar crede că prelungirea cu doi ani a măsurilor de austeritate se explică prin așteptarea unui moment politic oportun de către Guvernul PDL. Tot Lucian Isar dezvăluie că prin Mafia retrocedărilor de la ANRP s-au sifonat de la Buget un miliard de euro.
Iscodind cele două Dosare trimise deja în judecată – Bica 1 și Horia Georgescu – am remarcat de îndată și chiar am scris că Dosarele întocmite de Binomul SRI-DNA se definesc printr-o ciudățenie de proporțiile unei fantasmagorii.
E limpede că Alina Bica și Horia Georgescu, membri ai ANRP, au închis ochii la despăgubirile supraevaluate cerute de Gheorghe Stelian și de Horia Şchiopu Simu nu pentru că ar fi avut o negustorie prealabilă cu cei doi, gen noi închidem ochii, voi ne dați în schimb un anumit procent din suma cu care v-ați pricopsit, ci pentru că au primit ordin să închidă ochii.
Nu cred că-și imaginează un om normal de pe planeta asta că acești șase beneficiari de despăgubiri aprobate de ANRP sunt altceva decît niște simpli moriști ai unor Mafioți din partidul care se afla în acea vreme la guvernare: PDL.
Acești mafioți au tras sforile pentru ca Alina Bica și Horia Georgescu să fie numiți la ANRP și tot ei, după ce au găsit moriștile, au ordonat celor doi, dar și altor membri ai Comisiei, să soluționeze cu prioritate dosarele moriștilor și să le dea moriștilor despăgubiri supraevaluate.
Lui Gheorghe Stelian i s-au aprobat la iuțeală drept despăgubiri 85 de milioane de euro, iar lui Horia Simu, 100 de milioane de euro. Și celorlalți moriști li s-a aprobat sume de milioane de euro. Au încasat cei doi sumele colosale primite pe de-a moaca? Și dacă da, cum de s-au găsit bani de la Buget pentru aceste sume? Nu cumva erau banii obținuți suplimentar din prelungirea cu doi ani a tăierilor de salarii? După ce a luat banii, cu cine i-au împărțit cei doi? Nu cumva cu mafioții care au pus totul la cale?
Ar fi fost normal ca Binomul SRI-DNA să-și pună aceste întrebări. Pentru că Operațiunea Mafiotă prin care s-a sifonat de la Buget suma de miliard de euro a fost pusă la cale și coordonată de lideri ai PDL. S-ar fi aflat astfel cine i-a numit pe Alina Bica și pe Horia Georgescu, cine i-a descoperit pe Gheorghe Stelian și pe Horia Simu, cine a dat ordin ca moriștile să primească banii cît mai repede de la Buget și cine a luat grosul acestor bani, după ce moriștile și-au luat partea, nu prea mare.
Binomul SRI-DNA nu și-a pus aceste întrebări. Alina Bica și Horia Georgescu au fost trimiși în judecată ca singuri țapi ispășitori ai Operațiunii mafiote: Sifonarea unui miliard de euro. Marii mafioți care au pus la cale, au coordonat și au profitat de Operațiune, n-au fost deranjați nici măcar cu o întrebare. Ba mai mult, Binomul SRI- DNA lucrează din greu la revenirea lor la Guvernare. Ca să mai sifoneze un miliard de euro!", scrie Ion Cristoiu pe blog.

44 de comentarii:

  1. Firefox nu găsește serverul www.facebook.com.
    Probleme Gogule .....???

    RăspundețiȘtergere
  2. Blogul meu militar administrat de cel cu muci pe fata
    ramane inchis.
    Pula (organ sexual ) comentarii !
    Organ sexual.....deschideri de pagina.!

    RăspundețiȘtergere
  3. Singurul blog care merita sa fie recitit este
    ROBERT HORVATH DEVA BLOG
    http://devanewyork.blogspot.com/

    FRAGMENT
    VICTOR PONTA -CURIST

    RăspundețiȘtergere
  4. PONTA FOST PRINS INTR-O NOAPTE DE POLITISTII PARIZIENI IN “CELEBRA” PADURE BOIS DU BOULOGNE DE LANGA PARIS…IMBRACAT IN FEMEIE. PUTEM RADE, UNII SE SIMT ORIPILATI, DAR PENTRU UN SPION CONTEAZA FOARTE MULT LOCUL UNDE PRIMESTE INFORMATIILE DE LA SURSE SI LA RANDUL LUI TRANSMITE MAI DEPARTE CE AU DE FACUT RESPECTIVII AGENTI/COORDONATORI DE CELULA/SURSE. BOIS, PADURE RECUNOSCUTA PENTRU TRAFICUL DE DROGURI, PROSTITUTIE, SEX IN AER LIBER, FAUNA INFRACTIONALA EXTREMA, REPREZENTA LOCUL PRIELNIC PENTRU ASA CEVA: AI IDEE CARE SUNT INFRACTORII ADEVARATI SI SURSELE POLITISTILOR, POTI OBSERVA MAI USOR DACA ESTI FILAT, MESAJUL ESTE CAMUFLAT PERFECT, ETC.


    DUPĂ ACEST INCIDENT, S-A MUTAT LA UN ANUME MARIN BOBEICĂ, SPION ROMAN LA PARIS, CUNOSCUT CA HOMOSEXUAL. ACESTA ERA CUNOSCUT DE NOI PENTRU LEGATURILE CU UN GRUP DE GAY RUSI.

    TOTI AGENTII TRIMISI DE SERVICIUL ROMANESC ERAU HOMOSEXUALI CA SI PONTA. ASTFEL SUB OCHII NOSTRII SE FORMA O FORMIDABILA RETEA DE PENETRARE, FORMATA DIN AGENTII RUSI,ROMANI SI CUBANEZI.

    ERA RETETA LUI CARAMAN.
    ÎNTRE 1960 ŞI 1965, MIHAI CARAMAN A REUŞIT SĂ CREEZE CEA MAI PUTERNICĂ REŢEA DE SPIONAJ CARE A REUŞIT SĂ PENETREZE VREODATĂ NATO. OMUL-CHEIE ÎN ACEASTĂ REŢEA ERA UN FUNCŢIONAR HOMOSEXUAL AL ORGANIZAŢIEI NORD-ATLANTICE.

    FURNIZORUL DE INFORMAŢII ERA UN ANUME ROBERT VAN DER VIELLE, ŞEFUL BIROULUI DE DOCUMENTE SECRETE AL SEDIULUI NATO DIN FRANŢA
    CARAMAN A FOST PRIMUL SEF AL SIE -SPIONAJUL EXTERN ROMAN
    .

    RăspundețiȘtergere
  5. Niko ..inghiti Rh+..gogoasa pe nerasuflate !
    Scarba dreak ...a crezut ca ne-am despartit ....ho..ho..ho....
    PS. Rh+...bosoroglibidinos ..vei ajunge in ..IAD ! Numai tu ai putea sa te bucuri de necazul cuiva ! Oricum ca tradator imputit ..tot in iad ajungeai ...acum insa vei avea cel mai mare cazan cu smoala clocotita ...by..by....nu ti-ar mai da ciorba de oase de la Cantina din Harleem ..!!
    Auzi ..sa o las eu pe Niko si cu doi copiii.....prostul dreak

    RăspundețiȘtergere
    Răspunsuri
    1. @Tu buda fermentata
      Nu lasi pe nimeni.
      Nimeni nu are nevoir de un taran prost
      dar fudul.
      Altii te lasa pe tine.
      In primul rand Niko,
      Dece
      Pentru ca ai o pensie gaurita
      si grav
      Nu posezi organ sexual
      adica
      PULA !

      Ștergere
  6. SINUCIDEREA CA O GRATIERE
    Sunt impotriva oricarei forme de violenta.
    Cu cateva exceptii
    Cezar.
    Si Ponta.
    Deschideti un blog sculativ. Pentru oameni normali cu Pula si.....Pizda.
    ROBERT HORVATH DEVA BLOG.

    RăspundețiȘtergere
  7. Acest comentariu a fost eliminat de administratorul blogului.

    RăspundețiȘtergere
  8. Acest comentariu a fost eliminat de administratorul blogului.

    RăspundețiȘtergere
  9. jegosule ..de Rh+..iarasi ai avut vise erotice cu pitici care o violau pe japaneza .....

    RăspundețiȘtergere
  10. TINAND SEAMA CA CENZURA A INTRAT IN FUNCTIE
    SI CEZAR PUTE
    MA RETRAG,
    LA REVEDERE CUR DE VISE
    LA REVEDERE OSTASI !

    RăspundețiȘtergere

  11. Un detașament de militari din cadrul Batalionului 151 Infanterie "Războieni" participă, în perioada 19 - 25 iulie, la exercițiul multinațional "EFORT COMUN - 2015", care se va desfășura în Republica Moldova, la Centrul de instruire din localitatea Bălți.

    După cum a informat Statul Major al Forțelor Terestre, la acest exercițiu se vor instrui în comun aproximativ 800 de militari din Georgia, Polonia, Republica Moldova, România și Statele Unite ale Americii.

    Creșterea nivelului de interoperabilitate și a capacității de acțiune întrunită a structurilor participante, precum și îmbunătățirea procesului de planificare a operațiilor militare în cadru multinațional reprezintă scopurile acestui exercițiu, precizează sursa citată.

    "EFORT COMUN — 2015" include activități practice în punctele de control staționare și mobile, executarea patrulelor pe jos și îmbarcat, evacuare medicală, acțiuni specifice forțelor de reacție rapidă, precum și de căutare și scotocire.

    AGERPRES.ro

    RăspundețiȘtergere
    Răspunsuri

    1. Te-ai lovit prea frumoasa si sculativa
      la cap ?
      Pa cine intereseaza .....?

      Ștergere
    2. Ce intelegi prin "scotocire" ?
      Scotocire la pantaloni ?
      E un termen medical, militar sau erotic ?

      Ștergere
  12. CURULETUL PROPAGANDIST !
    Mult prea frumoasa si curulet de vise.
    Vrei neaparat ca esti cam nu prea inteligenta.
    Sau cam prostuta cu alte cuvinte.
    Sau esti doar smecherita vrei sa areti ca pe
    linga corp mininat esti si patrioata,
    Cei cu postarea luata dela
    Agerpres.
    Sau te-ai hotarat sa-l ajuti pe cel cu muci pe fata
    si intre piciare
    Sa ingroape blogul.

    RăspundețiȘtergere
  13. Niko ii cu partea medicala ..prostule ...de Rh+..

    RăspundețiȘtergere
  14. Don Roberto,pe tine te ajut eu daca vrei!
    A trecut ceva vreme de cand nu v-am citit,mi-au lipsit aiurelile voastre!

    RăspundețiȘtergere
    Răspunsuri
    1. Alfinuta ...crezi ca te descurci cu boso..libidinos ..???
      Toti suntem suparati ca ne-ai parasit ..asa fara un cuvant !!
      Oricum bine ai revenit ....asteptam sa ne povestesti ...!!!

      Ștergere
  15. @Alfina
    Multumesc. Revenirea ta poate revitaliza blogul meu Armya
    Administrat de cel cu muci intre picioare si pe fata.
    Sunt inca indragostit de curuletul Nicolei.
    Sper sa ia cat mai rapid ....pensia de urnasi.
    Pana atunci citeste un blog pentru militari si civili capabil
    de erectie la comanda.
    Robert Horvath Deva BLOG

    RăspundețiȘtergere
  16. CURUL CIURUIT DE VISE !
    Pe acest blog numai
    curuletul plin de poezie si adancime reglementara
    poate atrage ostasi cu pula !
    In rest nici o speranta.
    Pulimea castiga teren
    In drumul ei spre gaura rotunda.
    Din fundul curtii.

    RăspundețiȘtergere
  17. S.O.S
    Ajutati pe Cezar ! Nu se descurca cu pensia si are in grija doi copii din flori.
    Da curuletul la bataie ! Asteapta clienti in fund de curte.
    Pe fremuri se futea pe gratis. Acum.....

    RăspundețiȘtergere
    Răspunsuri
    1. Prostovane Rh+...solda tip NATO ..asa se zice ...!!!
      Cat de curulet...ti-l dau sa tragi ..o limbaaa...ba nu esti mult prea jegos ...nu ti-l dau ...hi..hi..hi...

      Ștergere
    2. SOLDA PULA
      NEVASTA PULA
      DOAR
      GAURA ROTUNDA
      DIN FUNDUL CURTII !

      Ștergere
  18. Buna dimineata tuturor!
    De Cezar am eu grija,nu va faceti griji!
    Incepem din nou discutia baieteilor inca nenascuti? ?

    RăspundețiȘtergere
  19. @Nicole
    Am cautat toata viata la femei poezie si un corp frumos.

    SCRISOARE DE DRAGOSTE ADRESAT UNEI FEMEI
    CU BUZE PRIMITOARE SI CUR DE VIS
    Am fugit de femei inteligente ca de dracu.
    Cazul tau.
    Subiectul nu sunt copilasii tai deosebit de dragalasi.
    Ci mezalianta dintre o femeie deosebit de frumoasa, cu calitati sculative
    si un taranete puriu neducat .
    Amintesc
    Cu cateva zile inainte de a anunta ca ai ramas insarcinata.
    Spuneai ca dupa o lunga relatie cu cel cu muci pe fata si intre picioare.
    Veti infia un copil
    Deci copilasii sunt dint flori.
    Ai circumstante atenuante si mai ales agravante.
    Cu neintelegere
    Si dragoste
    Robert

    RăspundețiȘtergere
  20. @Nicoleta cur de vise betonat.
    Am publicat pe blogul personal o fotografie din Paris.
    http://devanewyork.blogspot.com/
    Oras de care ne leaga cateva ore de neuitat !

    RăspundețiȘtergere
  21. @Ma uit zilnic la fotografia ta in costum de baie.
    Cerul era albastru ca si sperantele mele.

    RăspundețiȘtergere

  22. ATENTIE ROMANIA !
    ATENTIE OSTASI !
    ATENTIE FRATILOR !
    FOTOGRAFIA MINUNATEI NICOLE APARE DIN NOU
    PE BLOGUL
    http://devartesblog.blogspot.com/
    DEVARTES BLOG.
    MODELUL NICOLE ROMANIA
    FACE SENZATIE IN JURUL GLOBULUI !

    RăspundețiȘtergere
  23. ORDIN DE ZI
    Ostasi tari in Pula .
    Nu va cer sa treceti Prutul sau alte ape.
    Va cer in aceste zile tulburi, sa deschideti
    BLOGUL ROBERT HORVAT
    http://devanewyork.blogspot.com/

    Asa sa ne ajute Dumnezeu
    si erectia
    la momentul potrivit !

    RăspundețiȘtergere
    Răspunsuri
    1. Pula..pula ..pulaaaa.....zice frumoasa PORTUGHEZA ...Sabrina ...!!!

      Ștergere
    2. REVENIREA LUI CEZAR DIN FUNDUL CUR....TII !
      Cezar revine in forma. Incep sa-l recunosc,
      Striga dupa obiectul sexial disparut sau doar cazut
      In gaura extrem de rotunda.
      Sabrina este numele cod al unui ostas viril si futacios.

      Ștergere
  24. VOI LUPTA PANA LA CAPAT PENTRU IDEALURILE MELE
    ELITA SUS !
    Pulimea Jos !
    Iar cezar si mai jos .
    Inecat in gaura rotunda !

    RăspundețiȘtergere
  25. MODELUL CU CUR DE VISE SPARGE INTERNETUL !
    http://devanewyork.blogspot.com/
    DEVARTES BLOG
    Am primit zeci de telefoane si oferte
    si intrebari.
    Cine este super modelul Nicole ?
    Sunt rugat sa public fotografii noi ! Sculative !

    RăspundețiȘtergere

  26. REVISTA " LUI " EDITIA FRANCEZA
    PLATESTE
    8.OOO $ pentru cateva pagini cu doamna colonel medic
    in curul gol !

    RăspundețiȘtergere
    Răspunsuri
    1. Poti sa te lingi pe bot Rh+...!!
      Nu vei vedea asa ceva .....!!

      Ștergere

  27. CUPLUL
    ROBERTO - NICOLE HORVATH
    CUCERESTE LUMEA !
    http://devartesblog.blogspot.com/

    RăspundețiȘtergere
  28. Iarasi scapa Rh+ la borcanul cu compot de .....prune ....

    RăspundețiȘtergere
  29. Buna dimineata,am ras copios de dimineata!Cezar,imi dai voiesa pozez dupa nasterea baietilor?

    RăspundețiȘtergere
  30. ...se poate chiar si cu ...burtica ,draga Niko..!
    Am convingerea ca ii vei da clsa uneia care a mai pozat cu burticica ...nu cumva tot Nikole ..Kidman ??..nu mai retin ....

    RăspundețiȘtergere
  31. Insfarsit discutii seroase cu caracter sculativ.
    Alfina a dat semnalul.

    RăspundețiȘtergere
  32. CUCERUREA MAPAMONDULUI CU CURUL !
    Nicole poate face intr-o zi cat pensia lui Cezar pe un an !
    Cu curul ei poate cucerii lumea.
    De sanii de piatra si de buzele primitoare
    Nu indrasnesc
    sa amintesc.

    RăspundețiȘtergere

HAI, UIMITI - MA !
Comentariul va evidentiaza starea..naturala si capacitatea de analiza si sinteza!