Google Website Translator Gadget

duminică, 4 februarie 2018

A disparut ...m-Alul !!!!_________________________________________________________


Imagini pentru halley's comet

12 comentarii:

  1. Va reveni domnul colonel!
    Toti militarii simt nevoia unei permisii din cand in cand. 😎

    Am gasit pe FB un grup polonez de reenacting-reconstruire militara.

    https://m.facebook.com/grh.armata.romana/?tsid=0.7492377857197068&source=result

    Iata ca Armata Romana are si admiratori.

    RăspundețiȘtergere
  2. Din haos Doamne a aparut ,
    Sa se intoarca in ..haos
    Si din repaus s-a nascut
    Sa ia pe loc ...repaus ...hi..hi..hi..

    RăspundețiȘtergere
  3. Si un grup din Slovacia pasionat de Armata Romana.

    https://m.facebook.com/groups/398896880171639

    RăspundețiȘtergere
  4. Dece ai sters domnule colonel NATO
    Comentariul meu ?
    Nu ramine dechat sa te degradez
    Fara replica sau bani de dus la curve....
    Si bani de prezervativ
    Si bani de dus de curve !


    RăspundețiȘtergere
  5. Avulviței Viurel MăKak, celălalt văr alu MăKiș6 februarie 2018 la 15:57

    Mo, sa dea dreq de nu va fac la mestecatoare de va mai luaț toata zioa de var-miu Viurea MaKiș, de-a ajuns baragladina sa-ș dea singur muie pe bloaga lu giOlescu Pârț si sa-ș stearga toate comentariile !
    R-aț ai dreq de bagabonț !

    RăspundețiȘtergere
  6. MaKiss..e pe post de ..mascota ..??

    RăspundețiȘtergere
  7. Acest comentariu a fost eliminat de administratorul blogului.

    RăspundețiȘtergere
  8. Esti bou..! Acum chiar ti-l sterg !

    RăspundețiȘtergere
  9. Adio glume in US Army!
    Sunt avute în vedere „glumele şi epitetele ofensatoare, batjocura, expunerea de obiecte sau imagini ofensatoare, stereotipizarea, actele de intimidare, ameninţările voalate cu violenţa, remarcile ameninţătoare sau provocatoare, insultele rasiale sau de altă natură, remarcile peiorative despre accentul unei persoane”.

    http://m.cugetliber.ro/stiri-actual-adio-glume-in-armata-341059

    RăspundețiȘtergere
  10. Remus Borza, deputat independent, atrage atenția asupra legii salarizării și efectele revoluției fiscale, subliniind că ”e multă ipocrizie”.

    ”Scandalul zilei sau scandalul săptămânii este reprezentat de efectele legii salarizării unitare și efectele revoluției fiscale. E multă demagogie, e mult populism, e multă impostură și ipocrizie. Fundamentele care au stat la baza legii salarizării unitare au fost juste, din punct de vedere social, și corecte. Au mers pe acest principiu: studii egale, pregătire egală, pe același post, la aceeași vechime sau experiență, retribuire sau salarizare egală. Erau foarte multe discrepanțe, disparități, pe care legea a încercat să le corecteze. Un alt principiu: a ierarhizat funcțiile din vârful piramidei, funcțiile de demnitate publică, funcțiile de conducere și funcțiile de execuție. Erau mulți șefi de servicii, nu mai vorbesc directori, care aveau salarii de trei ori mai mare decât un ministru. Vi se pare corect?” întreabă deputatul independent.

    Diferențe uriașe de salarii

    ”Vă dau un exemplu pe care-l am la îndemână. Sunt foarte vocali cei din MAI, prin portavocea liderilor de sindicat. Ideea este că un comisar-șef de poliție are 6.300 de lei, un colonel de armată are 3.100 de lei. Oare e just? E corect? Un colonel de armată, în primul rând, e un ofițer de carieră, care are 20-25 de ani vechime ca să ajungă colonel, care în fiecare zi e pe câmpul de instrucție, în noroi, la -30 de grade, în ploaie, pe arșiță de 50 de grade, cu pușca la umăr, sau pe teatrele de operațiuni, pe câmpul de muncă. Comisarul-șef de poliție stă cum stăm noi la o cafea, la o bârfă, la birou. Are de două ori salariul mai mare. Mulți dintre ei au fost luați de pe stradă, din civilie, și făcuți, la apelul de seară, ofițer și promovați din șase în șase luni sau din an în an de la subinspectori la comisar-șef. Am avut chestori la 30 de ani care la 31 de ani s-au pensionat, cu salarii de 20.000 de lei. Aceste anomalii trebuiau atenuate. De aia unii pierd.” a precizat Remus Borza, care a amintit că Lia Olguța Vasilescu a prezentat de anul trecut situația.

    ”Jaf la drumul mare”

    ”Să nu uite brava Poliție Română că au 600.000 de dosare cu autori necunoscuți. Nu 60, nu 600, 600.000.” a subliniat deputatul independent. Remus Borza a atras atenția: ”Trebuie să lase mentalitatea de a sta chitiți la drumul mare, e un jaf la drumul mare, pe banii contribuabilului, de a ne vâna. De vină suntem noi, în Parlament, pentru că am venit cu un nivel al amenzilor pe contravențiilor de circulație de-ți stă mintea-n loc, de ordinul miilor de lei, pentru persoane juridice zeci de mii de lei. E noaptea minții, absolut aberant! Și ei să mai aibă și un stimulent din ce te amendează pe tine”.

    RăspundețiȘtergere
  11. Test de cultura generala.

    http://m.adevarul.ro/cultura/istorie/test-culturA-generalA-leoaica-tanara-iubirea-1_5a7da0c6df52022f755c3138/index.html

    RăspundețiȘtergere

HAI, UIMITI - MA !
Comentariul va evidentiaza starea..naturala si capacitatea de analiza si sinteza!