Google Website Translator Gadget

vineri, 17 februarie 2023

Armata ucraineană susţine că a distrus un lansator rusesc de rachete termobarice VIDEO Forţele ucrainene au declarat miercuri că au distrus un lansator rusesc de rachete multiple, care a lansat arme termobarice, în apropierea oraşului Vuhledar din regiunea Doneţk, în estul Ucrainei, relatează CNN. Filip Stan 16 feb. 2023, 10:45 Armata ucraineană susţine că a distrus un lansator rusesc de rachete termobarice VIDEO Armata ucraineană a publicat o înregistrare video cu o explozie puternică despre care a spus că a rezultat în urma atacului. „Inamicul ‘Solnţepiok’ a fost puţin fript”, au declarat forţele ucrainene pe Telegram, folosind o poreclă pentru lansatorul rusesc de rachete multiple TOS-1. Lansatoarele multiple de rachete TOS-1 sau TOS-1A ale Rusiei sunt capabile să lanseze rachete cu focoase termobarice. Alte Articole Ce a pățit Carmen Bejan, tânăra care a uimit o țară întreagă cu fapta ei Ce a pățit Carmen Bejan, tânăra care a uimit o țară întreagă ... Negocieri de pace. Israelul se implică din nou pentru a media ... Un pastor african a încercat să-l imite pe Iisus şi a murit. ... Aceste tipuri de arme nu folosesc muniţie convenţională. În schimb, sunt umplute cu explozibili de înaltă temperatură şi presiune ridicată. Ele sunt uneori numite „bombe cu vid”, deoarece aspiră oxigenul din aerul înconjurător pentru a genera o explozie puternică şi o undă de presiune mare ce poate avea efecte distructive enorme. CNN, citat de News.ro, a relatat că forţele ruseşti au deplasat lansatoare multiple de rachete TOS-1 în apropierea graniţei ucrainene şi în interiorul Ucrainei, inclusiv în apropiere de Harkov. Andrii Iermak, şeful biroului preşedintelui ucrainean, a răspuns miercuri la înregistrarea video a loviturii: „Brigada 72 … au prăjit un ‘Solnţepiok’ rusesc”, a scris Iermak pe Telegram. „Frumoasă imagine”, a comentat el.

11 comentarii:

  1. Orca prajita...un deliciu pe vremea asta !

    RăspundețiȘtergere
  2. Bă șoșoiule, mai schimbă dracului subiectele astea că ne-ai îmbătat de cap cu războiul dintre orci!!!🥕🖕

    RăspundețiȘtergere
  3. Anonim10:51

    SOLGER17 februarie 2023 la 10:16
    Bună dimigreața- iar Vio* la OO să mă skarkine, ca să i se taie greața !
    Iar e vineri, iar e jaga-jaga !

    Acu a dat pe Tevere Cultural: începând de az, blogul Speis ArMUIA Internășînăl de Cimișoara a fost declarat, oficial, blogul capitălii oiropene !
    Slava Țiuzăr Luzăr și a lui haznaoă, care ne duc pe noi culmi de cultură și civilizație !
    HUO oamenii răi, cacum ar hi, de exemplu, KIȘȘ, celui caruia, noi, între urechi îi facem PIȘȘ, cumandurul erou de geniu care ne violează neamurile vii&moarte, din arborele geneacologic !

    Peseu: cică ar fi zis boc că urmează să him futaț, din nou, la portofele !
    Ura condușerea !
    ===========================
    *Apeceriței Viurel Ciripo Tehnocaricel

    Răspundeți
    Răspunsuri

    Șarl dă Gol17 februarie 2023 la 10:19
    Peseu: și să fă hie rușine că nu l-aț îmbelit pe colega la OO, fix la ora dOO !


    Cheptăn Picard17 februarie 2023 la 10:34
    Peseseu: de acord în totalitate și cu pedeveul domnulu haiduc Curoi, referitor la dat pielea înapoi și la futatul în cur, în cadrul relațiilor neinstituționalizate dintre ocnași și paznici !
    Ura ! Slava !
    Peseu: acu mi se suflă în căști din regie că cică urmează să fim vizitaț, cât de curând, de niște Ozanee, care cică ne țin subt observație de o bună bucată de timp, de se plimbă peste tot ca Vodă prin lobodă !
    Cică n-o să mai avem nevoie de Peleics, contribuțeală și alte șmekerii ! Nici măcar de copoane !
    (blogul ArMUIA dăjea a fost scanat și a devenit cel mai important obect de studiu pentru klingonieni !
    Tkuwma, tovarăș ! Eo prepun să vă apucaț de studiul limbei klingoniene !)

    RăspundețiȘtergere
  4. Șăf brigadă 72, dau șî rușîî, dăm șî noi10:57

    Absolut de acord cu 🥕🖕, oferite șoșioiulu, dă către domnu dă mai sus !
    Slava !

    RăspundețiȘtergere
  5. Respect domnului coilinel Mojiu12:46

    Bă Cezărilă Iepurilă, nu ne mai foote la cap cu idioțenii de astea că suntem sătui de ele. Mai bine te-ai ruga și-ai aprinde lumânări la biserică să nu-ți taie căcatul ăla de pensie pe care o ai. Și bă șoșoi bleg, hai să-ți spun eu, care locuiesc la 50 km de granița cu orckranienii, că ăștia sunt la fel de nenorociți, ba poate mai mult decât rușii. Acum 2 săptămâni, în târg la mine, m-a depășit pe banda din dreapta, fără a-mi acorda prioritate, eu fiind pe banda 2, trecând pe culoarea roșie a semaforului, într-un Mercedes C-Classe de ultimul răcnet, 2 orckranieni. Au trecut pe roșu, dar s-au proptit în kurul unui TIR care era în față și care trecuse pe verde. În timp ce stăteau în spatele tirului, șoferul a deschis geamul și-a tras o ditaima flegma, de neam prost. Băă Petre, în portbagajul mașinii mele care este un Mitsubishi Lancer și nu un căcat de trokarici LINEA, am ”pentru zile negre””, pe bune, un tomahawk COLD STEEL. Reacția și erecția mea de prim moment a fost să cobor și să le tai mădularele. Țiuzăre, pupă-i în cur kur pe orckranieni și invită-i la tine la masă! Băă pulake, dacă nu știai, masacrul de la Fântâna Albă din 1940 unde au fost împușcați peste 1000 de români a fost făcut de Brigada 80 Grăniceri Ukraina. Pentru mine, rusnacii = orkranienii = amerlocii = porkani!

    RăspundețiȘtergere
  6. O parere personala ..de moldovian rusificat si care nu prea conteaza!

    RăspundețiȘtergere
    Răspunsuri
    1. Slavă ROMÂNIA!!!13:50

      Băă șoșoi cu un koi, să-mi dai kielea sulii înapoi! Băă pulake, nu mai mânca kăkat la greu, că habar n-ai ce-s orckrainenii!!! ruși=orkranieni= porkani!

      Ștergere
    2. Trokariciu Linea Cazanea14:09

      URA !
      Trăiască Bokovina-Țara Codrilor de Fagi !
      De unde plm să știe Țiuzăr Luzăr, ăsta de-a fo uitat, cu tot cu tab, în lanul de cucuruz, de-l mai găsiră camarazîî abea la primul apel jeneral, când ăluia de la eșalon nu-i ieșeau efectivele la socoteală, nici pe orizontală și nici pe verticală !
      Sireaka Țiuzerake, mai rupe și el câte o știre, de prin ziarele astea de câcat, scrise de jurnalăi de doo parale !
      Bă pulake Țiuzerake, omul știe ce zice, mai ales că și șade într-o zonă în care sunt sate întregi numa de orkălai de ăjdea ! Răi, îndârjiți și înfumuraț, de parcă neamul lor de mujici rusălăi ar hi buricul universului ! Nu zic că-i rău, însă când trăiești în casa altuia, lasă ciokul mai mic ! La paritate cu bukovinenii noștri, de la Cernăuți&pretutindeni, care dăjea nu mai au ceok, de ani buni de zile !
      Ura ! Trăiască condușerea !

      Ștergere
  7. Mulțumes Mojiule15:00

    Ce să știe un mujic mazac ca iepurilă al nostru? El trăiește pe Costa de Azur fute-l-aș îm cur!

    RăspundețiȘtergere

HAI, UIMITI - MA !
Comentariul va evidentiaza starea..naturala si capacitatea de analiza si sinteza!