Google Website Translator Gadget

marți, 18 aprilie 2023

Vlad Apostolescu e ============== Este credința noastră ortodoxă? Dacă sunteți romano catolic , este bine sa știți că până în anul 1054 Biserica dumneavoastră a fost una cu cea Ortodoxă. În acel an Papa de la Roma s-a desparțit de cele patru Patriarhate apostolice (Constantinopol, Alexandria, Antiohia si Ierusalim) și a început să facă schimbări dogmatice. Astfel Biserica dumneavoastră este veche de 1000 de ani. Dacă sunteţi un luteran, religia dumneavoastră a fost întemeiată de către Martin Luther, un fost călugăr din Biserica Catolică, în anul 1517. Dacă aparţineţi Bisericii Anglicane, religia dumneavoastră a fost întemeiată de către regele Henric al VIII în anul 1534, deoarece Papa nu i-a acordat dreptul de a divorța și a se recăsători. Dacă sunteţi un prezbiterian, religia dumneavoastră a fost înființata de John Knox în Scoţia, în anul 1560. Dacă sunteţi congregaționist, religia dumneavoastră a fost iniţiată de către Robert Brown, în Olanda în anul 1582. Dacă sunteţi protestant episcopal, religia dumneavoastră a fost o ramură a Bisericii Anglicane, înfiinţată de către Samuel Senbury în coloniile americane, în secolul 17. Dacă sunteţi baptist, îi datorati principiile religiei dumneavoastră lui John Smyth, care a lansat-o la Amsterdam în anul 1606. Dacă apartineti Bisericii Daneze Reformate, îl recunoaşteţi ca fondator pe Michelis Jones, deoarece religia dumneavoastră își are originile în New York, în anul 1628. Dacă sunteţi metodist, religia dumneavoastră a fost fondată de către John şi Charles Wesley în Anglia, în anul 1774. Dacă sunteţi mormon, bazele religiei dumneavoastre au fost puse de catre Joseph Smith în Palmyra, New York, în anul 1829. Dacă sunteti membru al Bisericii Armata Salvării, secta dumneavoastră a fost inițiată de catre William Booth, în Londra, în anul 1865. Dacă sunteti membru al Bisericii Scientologice, anul în care aceasta religie s-a născut este 1879, iar cea care a fondat-o este Mary Baker Eddy. Daca aparţineti uneia dintre organizatiile religioase cunoscute sub numele „Biserica Nazarineanului”,”Evanghelia Penticostala,” „Biserica Sfânta” sau „Martorii lui Iehova”, religia dvs. este una dintre sutele de noi secte fondate de oameni în ultima sută de ani . Dacă sunteti Creştin Ortodox, religia dumneavoastră a fost fondată în anul 33 de către Iisus Hristos, Fiul lui Dumnezeu. Nu s-a mai schimbat din acel moment. Biserica noastră are acum 2.000 de ani vechime şi, din acest motiv, Ortodoxia, Biserica Apostolilor şi a Sfinților Părinţi, este considerata cu adevărat ” Una Sfântă Sobornicească şi Apostolească Biserică.” Aceasta este cea mai importantă moștenire pe care putem să o transmitem tinerilor acestui nou mileniu. Pr. Dr. Miltiades Efthimiou

198 de comentarii:

  1. https://scontent.fclj3-1.fna.fbcdn.net/v/t39.30808-6/336901702_742548157515229_7396814788249693013_n.jpg?_nc_cat=110&ccb=1-7&_nc_sid=730e14&_nc_ohc=5UkXOh5S4d8AX94Um_c&_nc_ht=scontent.fclj3-1.fna&oh=00_AfCyzsoOvvtqgx3E4Ihkoy7bEAFeK8lkKc4WpoYWo9Nklg&oe=6443A445

    RăspundețiȘtergere
    Răspunsuri
    1. Viurică Bonomo Kișurikă17:11

      Mie-mi place la mormoni, așea că am făcut raport de mutare, în interes de serviciu !

      Ștergere
  2. Acest comentariu a fost eliminat de autor.

    RăspundețiȘtergere
  3. Anonim17:38

    Unii au studiat relijea la Focoltatea N. Truțulescu, cacum ar hi, de exemplu viureaoa kișătoare ! vă daț seama ce idioțenii a putut să debiteze, pe 62 de pagini, în mizeria aia de lucrare de licență ! cică are și el studii superioare, de frecat pula la urs, în dosul hangarulu, la una mică cu meșterii !
    doamne feri, bine că nu și-a desăvârșit studiile de demiurg în Securitate Națională, or ceva pe la O&T, că acu îl aveam, cel puțin, secretar de stat pe la apărare, ori consilier expert pe la Quatro Ceni, coleg cu Ileana Harbuz

    RăspundețiȘtergere
    Răspunsuri
    1. Anonim18:42

      Mai rahat in ploaie,tu ,chiar, te crezi mistocar, nu vezi cat de idiot esti,vorbesti ca un cur la diaree, faci spume la gura si arunci cuvinte de adolescent labagiu, plin de cosuri si respins de toata lumea.Sincer, mi-e scarba cand iti vad balele pe aici si cred ca locul ideal unde ai putea locui si vorbi ar fi o leprozerie.Du-te-n crucea ma-ti si tu si cezarul care admite asa ceva in cacastoarea sa.

      Ștergere
    2. Viurilă Bonomo Kișurilă18:59

      Bă ăsta băiatul lu Kiș, lasă gargara și ține gura să mă piș !
      Recunoaște că tâmpit te-ai născut și la fel o să crăpi !
      Problema e că ai și procreat, niște mici micimani de userei !

      Ștergere
  4. Acest comentariu a fost eliminat de autor.

    RăspundețiȘtergere
  5. Anonim18:33

    Dezbateri furtunoase pe teme de religii și aprinderi de feștile, la Cufureață Blog !
    Gata, terminarăm cu contributiviționismul, cu Ogheaua 59, cu Cecereaua, cu jaloanele mUE și începurăm cu datul cu părerea despre cum se aprinde feștila la Girusălaim !
    Fro 3 tâmpiț, dintre care unul din născare, de-i zicea Curdileu Muci Mereu, iar acu se sparge în figuri ca dezakord !
    Ce mă amuză la ipocrit, e că tocmai el vorbește de bețivani, el care a fost drojdier specialist clasa 1 în grad de Mare Muiangiu !
    Bă rahat cu oki, kiar așa de repede ai uitat ce comportament bizar aveai pe bloguri, de drojdier răpănos ? Vrei să scormonesc prin arhivă, să-ți aduc aminte cum, numai în 15 minute, din om normal la cap deveneai un grobian, de înjurai ca un birjar ? Apoi, când te trezeai din coma alcoolică și vedeai ce măgării ai putut debita, vreo câteva zile dispăreai din peisaj ?
    Măcar taci dreacu cu bețivanii ăștia închipuiți de care tot vorbești !
    Bă, ca să-ți fie clar, la fel cum ăl de a făcut pârnaie, pușcăriaș va fi toată viața, la fel și tu, un drojdier căcăcios ai să rămâi, pân la final!
    În rest, e ușor să-ți dai cu părerea despre fel de fel de subiecte, că goagălul e mare !
    Bă băiatu...

    RăspundețiȘtergere
    Răspunsuri
    1. Bai nea asta de 2 bani de la ora....18 aprilie 2023 la 18:33
      Ia umbla matale prin arhiva cu care te lauzi si apoi mai vedem cine-i dobitocul.Pui pariu ca ai pierdut?
      Hai scoate "arhiva "aia cu care te lauzi si apoi iti dau voie sa mananci cacat cat vrei....dar nu manca cacat daca nu-i cazul
      Ce dreak ai ajuns sa te comporti ca o otreapa?
      Hai pardon! ca tu esti cel "descalificat".Din nastere s-ar parea!!
      PS Vezi ca aia cu "Bă rahat cu oki," ai cam sarit parleazul....nici cu fii-tu sa nu vorbesti asa.Pana una-alta demonstrezi ca esti singurul rahat cu ochi.Cu kisu nu te compar ca inca nu l-ai prins din urma dar vi puternic "pe turnanta"
      Te compatimesc si daca ai vrut sa ma jignesti si daca cumva consideri ca aste e umor "de calitate".Esti demn de mila
      PS Te astept cu dovezile...bleah
      ...si ca sa te lamuresc.Asta cu "Birtolomeu si drojdier" e inventata de kiss ,e pur si simplu o inventie 100%.Tu nu stiu cine esti si nici nu ma intereseaza.Si nici faptul ca, chinui tot timpul tastatura aia, trecand-o cand pe "eng" cand pe "ro"
      Un biet frustrat!

      Ștergere
  6. Anonim19:07

    Cică a scris și căcănarul despre religii ! Bă cap de puță, subiectul ăsta a fost cercetat, dezbătut și despicat sute de ani, de către cei mai mari oameni de știință ai pomântulu ! Unii chiar și-au dedicat viața studiului religiilor, au scris istorii întregi !
    Ce tupeu pe căcănarul pecerist, să se laude cu nuș ce maculatură, copiată de ici și colo ! Auzi la mocofanul descentrat, are el licență pe teme de religii !
    Bă, fugi de te-mpușcă ! Auzi la el, cică autor Pișă Viorel și prifesor N. Truțy Spaima Puții !
    Bă, te apucă cu amețeală !

    RăspundețiȘtergere
    Răspunsuri
    1. Anonim19:14

      Tu, băi Vio Kele, în cel mai fericit caz, poți scrie câteva pagini de dictando despre cum devalizai tu farmaciile de frecție galenică, ca s-o drojdești în zilele fierbinți de vară, pentru ca apoi să i-o tragi duios salciei de la capătul satului, apoi despre cum ai devalizat butoaiele cu alcool de 98, destinat degivrării, în care v-a turnat șeful și gaz lampant, de-ți puțea muia ca o bortă de sondă !
      Nu despre religii bă, ăsta e un subiect prea pretențios pentru rapandulele ot gâlgău !

      Ștergere
  7. csej19:16

    🤣🤣🤣🤣

    RăspundețiȘtergere
  8. Reddog20:42

    Băi tot strigă unii pe aciulea, prin Ghencea ceva de Dinamooo, muie Dinamoooo !
    Ce dracu o fi ?

    RăspundețiȘtergere
  9. Anonim20:54

    Umblă și proasta lu țiuzăr, cu miloaga, pe bloaga Cufuritului, însă nu-l bagă nimenea în seamă ! A găsit și el o căcănărie cu religiile pe goagăl și se tot bagă în față p-acoalea, poa-poa cineva l-o băga în seamă !
    Alt idiot. În loc să se cufirească în haznaoa lui, se îngrămădește pe la câcăstorile de lux !
    Treci bă dreq akeas, nu te mai umfla, că te depășesc problemele ! Vino ici șea, să vorbim despre bainetă, despre ciobârleală și alea alea !

    RăspundețiȘtergere
    Răspunsuri
    1. 🤣😂🤣😂🤣
      Sa suji mielul
      Politica externa..p.lupii

      Ștergere
    2. Anonim22:06

      bă tolomucea, te-a băgat cineva în seamă pe la cufureață ? or ț-ai răcit muia de pomană, doar așea, ca să pari și tu mai teligent, pe lângă ceilanț teligenț, de dau în gropi

      Ștergere
  10. Reddog20:56

    Dinamooooooo, muieee Dinamooooo !
    Ce dracu o fi, cumva cupa de kiele ?

    RăspundețiȘtergere
  11. Magistratii...taieri de 60..80..
    Aprobat azi in senat...wauuu

    RăspundețiȘtergere
  12. Răspunsuri
    1. Anonim22:08

      din ce bă, din ce

      Ștergere
    2. Din cele mai mari pensii aflate in plata

      Ștergere
    3. Anonim22:21

      ești tâmpit. din ce bă, din partea contributivă, din partea pulii, din ce depășește 20.000, din ce bă tolomuceo. ai auzit și tu ceva pe okiu 3 de la aragaz și râgâi pe aciulea. te-n gâț
      explică-ne, dă-ne detalii, dă-ne un link, câca-m-aș eo să mă kiș viurel kel pe nasul tău de ceobârlan tolomac

      Ștergere
    4. Din tot..baai baragladina
      Au dat asta seara la tembelizor..exemple concrete...daca dormiti ca popîndaii...

      Ștergere
  13. Anonim21:57

    mă doare-n pulă de magistrați !
    nouă ne mai dă ceva ? măcar cât mâneca cojocului...

    RăspundețiȘtergere
    Răspunsuri
    1. Nouă da, la neterminat că Ciușu, moooeee prin gard.

      Ștergere
  14. Ifrime...nu am informatii !
    La tine cred..ca se va belengani..!!

    RăspundețiȘtergere
    Răspunsuri
    1. Anonim22:23

      ce ifrimi visezi bă. ăsta doarme de la 21

      Ștergere
    2. Anonim22:24

      e plonton 2 și trebă să-l îmbelească pe colega camarad la oo. fix la doo.

      Ștergere
    3. Acest comentariu a fost eliminat de autor.

      Ștergere
    4. Acest comentariu a fost eliminat de autor.

      Ștergere
    5. Acest comentariu a fost eliminat de autor.

      Ștergere
  15. cu reluare...
    akord 75 19 aprilie 2023 la 00:52
    Bai nea asta de 2 bani de la ora....18 aprilie 2023 la 18:33
    Ia umbla matale prin arhiva cu care te lauzi si apoi mai vedem cine-i dobitocul.Pui pariu ca ai pierdut?
    Hai scoate "arhiva "aia cu care te lauzi si apoi iti dau voie sa mananci cacat cat vrei....dar nu manca cacat daca nu-i cazul
    Ce dreak ai ajuns sa te comporti ca o otreapa?
    Hai pardon! ca tu esti cel "descalificat".Din nastere s-ar parea!!
    PS Vezi ca aia cu "Bă rahat cu oki," ai cam sarit parleazul....nici cu fii-tu sa nu vorbesti asa.Pana una-alta demonstrezi ca esti singurul rahat cu ochi.Cu kisu nu te compar ca inca nu l-ai prins din urma dar vi puternic "pe turnanta"
    Te compatimesc si daca ai vrut sa ma jignesti si daca cumva consideri ca aste e umor "de calitate".Esti demn de mila
    PS Te astept cu dovezile...bleah
    ...si ca sa te lamuresc.Asta cu "Birtolomeu si drojdier" e inventata de kiss ,e pur si simplu o inventie 100%.Tu nu stiu cine esti si nici nu ma intereseaza.Si nici faptul ca, chinui tot timpul tastatura aia, trecand-o cand pe "eng" cand pe "ro"
    Un biet frustrat!

    RăspundețiȘtergere
    Răspunsuri
    1. Anonim07:59

      te dreq de bețivan. și-acu încă mai transpiri alcool, măi căcănare de trivale

      Ștergere
  16. Bă, înafara de Don jeneral Mojiu, la ora doo, cu tonții, pe grupe și plotoane să mă înbeliț la oo!

    RăspundețiȘtergere
  17. Salve Camarazi!
    Va salut din Paris. ✌️💪🦅🇷🇴

    RăspundețiȘtergere
    Răspunsuri
    1. Anonim09:27

      Ma ,tu ,precis vrei sa confirmi spusele lui Creanga din ''Amintiri din copilarie''precum ca:
      "N-ai auzit că unul cică s-a dus odată bou la Paris, unde-a fi acolo, şi a venit vacă?"
      Ori te plimbi cu secta din care faci parte sa mai convingeti prostime sa adere la balivernele voastre?

      Ștergere
  18. Viurelul cel ilustru la karici să -mi de-a un lustru

    RăspundețiȘtergere
    Răspunsuri
    1. Anonim10:03

      Dar-ar Domnu' sa-ti dea Ciomu
      Dupa ce iti vine somnu'
      Somnul cel de veci fartate
      Ca Naum e ''oale sparte''.

      Ștergere
  19. Cică la Senat a fost adoptată tacit o lege prin care foștilor securiști și lucrătorilor Peceristi li se taie pensiile. Acum să -i vedem pe Cufurează și pe "ilustrul" Viurelu kelu😁

    RăspundețiȘtergere
    Răspunsuri
    1. Anonim10:16

      Pentru imbogatirea creierului tau minuscul cu informatii afla ca secretarii BOB nu erau platiti de partid si nu erau considerati ''nomenclaturisti'' iar dintre cadrele militare de atunci peste 99% erau membri de partid altfel erau trecuti in rezerva ,cred ca si tu ai facut parte dintre c3i 4,2 milioane de membri numai ca erai prea prost si atunci ca si acum si nu realizai. mai scursura sociala!

      Ștergere
    2. Anonim10:30

      MUEi Viurică Puțulikă, păi tu nici 3 minute nu te-ai putut abține de la a împroșca cu gunoaie !
      Păi ce treabă ai tu măi kișulică cu ilustrul Kelu, ori cu Cufureață, că tu ai fo kilot bre, nu nomenclaturist muist trist !
      Ș-atunci, să n-aive dreptate onorabila asistență ca să-ți dea plăcuțe soedeze, pe unde te prinde ?
      Tu, tâmpit cum ej, încă din născare, ne zici că comentezi mumos mai sus, cu alea alea, despre Blibie și alte citate, ca să ne arăț ce știi tu, iar în secunda următoare o iei razna ! Ai și trecut la alea alea cu scursura umană, cu proști și alte epitete de borâtură umană, care-ți sunt caracteristice și inconfundabile !
      Și, atunci, măi viurică tată, de unde să-ți dăm noi sprijin moral, înțelegere și alea alea ? Spune și tu, păi nu meriți muie veșnică ?
      Pfoaaaaa....

      Ștergere
    3. Anonim10:35

      Fac ceva in sprijinul si intelegerea voastra de otrepe umane retardate si imorale, prosti ca noaptea de decembrie si mai urati la suflet decat insusi Dracu'...sa va ia de netrebnici libidinosi si homosexuali!

      Ștergere
    4. Anonim11:50

      alupigus cu nesaț măi cumandoare de cartoane pecerilă-securilă kișărilă. să mă piș pe catafalcul tău măi osânză libidinoasă

      Ștergere
    5. Acest comentariu a fost eliminat de autor.

      Ștergere
  20. Anonim10:15

    Oooooooo, mnă dimigreața !
    Cu escepțea șăfulu de stat majur nato, tăț s-o ea la ceock, să li se tae greața !

    RăspundețiȘtergere
    Răspunsuri
    1. Anonim10:18

      Am primit nijde anonime nesămnate în mapa de corespondență, precum că muia nu s-a repartizat corespunzător cu prevederile Fi 8 ! Muei, muei oameni buni, amu tre să numesc comisie !

      Ștergere
  21. Hop hop hop Vioreaua pecereaua o să aibă pensie ioc 😁

    RăspundețiȘtergere
  22. Anonim10:45

    https://www.hotnews.ro/stiri-politic-26212491-pensia-militara-serviciu-putea-retrasa-pentru-colaboratorii-securitatii-proiect-lege-care-trecut-senat-deputatii-ultimul-cuvant.htm

    RăspundețiȘtergere
    Răspunsuri
    1. I-am văzut acolo, în lege și în fruntea listei și pe Cufurează și pe Viurelu kelu suge- mi -ar melu.

      Ștergere
  23. "În a treia zi de după Paște, bărbații se pot întoarce să muncească pe câmp, însă femeile nu au voie să facă acest lucru."



    Ce nu au voie să facă femeile în Miercurea Albă, numită în popor și ”nunta șoarecilor”

    https://m.ziare.com/miercurea-alba/miercurea-alba-femei-nu-au-voie-sa-faca-1800362?utm_source=Ziare.com&utm_medium=copy-paste

    RăspundețiȘtergere
  24. Anonim11:47

    Mă kac și mă kiș împrăștiat pe mecla ta de descreierat, măi otreapă umană, avortată în cap de curviștina gâlgăului

    RăspundețiȘtergere
  25. Rambo..bine i.ai traso nemernicului aluia de G.O. patron la fituica reactionara.(.B)..elita...🤣😂🤣😂
    M.ai uns la suflet....

    RăspundețiȘtergere
  26. Anonim11:58

    VIORELsăKIȘĂ19 aprilie 2023 la 09:06
    Auzi și la tâmpitul ăsta făcut din labă, cică ilustra lui personalitate !
    ------------------------------------
    Pentru toti cei doi sau trei detractori ai ilusteri mele personalitati tin sa marturisesc intru credinta ca da, am baut la viata mea dar m-am lasat, am fost fumator si m-am lecuit, am fost curvar si m-a ''vindecat'' D-zeu, am fost si slab pana la iesirea la pensie apoi m-am ingrasat dar nevoia m-a facut sa tin regim si am slabit ,am vorbit si urat asa cum ii sade bine unui fost LMist sau elev al unei scoli militare-ofiteri ce pula mea.In concluzie mi-am revenit!
    ------------------------------
    Bă, tu la viața ta ai fost doar un rahat ! Și așa o să crăpi ! Un fost pecerist muist trist și turnător de frunte la secu ! Nu știa lumea cum să se mai dezbare de tine !
    Auzi la groștei, cică așa îi șade bine unui militar, să înjure ca o borâtanie !
    Marș în pizda mă-ti de descreierat !
    Cică și-a revenit ! Ți-ai revenit pe dracu, bă bou cu țâțe, tu nu ești în stare să porți un dialog nici 5 minute ! De aia te-au interzis toți !
    Sictir, la Bălăceanca cu tine !

    RăspundețiȘtergere
    Răspunsuri
    1. Anonim12:39

      Taci bai lepros retardat ca-ti putrezeste carnea pe tine
      de boli si de nespalat!

      Ștergere
  27. Anonim12:02

    Curvară a fost nevastă-ta bă, aia de s-a puțărit cu toată italia ! Că, tu, măi osânză, cu ce dracu să fii curvar, că duhnea aerul în jurul tău de împuțit ce erai ! Abia de-ți puteai căra sacul de câcat, pe două picioare, ăla de-i zici tu bărdihan, d-apoi să mai fii și curvar !
    Sictir animală ! La Bălăceanca bă !

    RăspundețiȘtergere
  28. Anonim12:03

    Parcă ziceai că dispari în pizda mă-ti, da tu nu te lași !

    RăspundețiȘtergere
  29. Să mă kak pe mecla Mangaliței de Hurziceni, Viurelu kelu! Fără spor de ciucalată Moka, fără spor pecerea, fără spor de băut kerosen și belit sula la urs!

    RăspundețiȘtergere
  30. Acest comentariu a fost eliminat de autor.

    RăspundețiȘtergere
  31. Deja unora le tremură bucile și le-au intrat izmenele in kur 😂😂😂. Trăiască Legea lustrației!

    RăspundețiȘtergere
    Răspunsuri
    1. PS. Cică și Țiuzăr e pe listă pentru c-a pierdut tabul, bun al întregului popor...😂

      Ștergere
    2. Anonim12:34

      mai grav, e și pe lista aia cu Cine a tras în noi, 16-22 !
      deja mă gândesc ce donații lunare să-i fac, ca să nu crăpe cumva-doamne feri, și să rămânem fără haznaouă !
      ura, slava țiuzăr care și-o fură ca un luzăr !

      Ștergere
    3. Sa.mi sugi..lupa...nespalata🤣😂🤣😂

      Ștergere
  32. Domnu Don Curdileu Muci Mereu12:31

    Dom Cezerilă, băi bade, te spărgeai în figuri p-aciulea că nuș ce taie la magistrați ! Unde ai cetit bă coaie, dă un linc o ceva, nu ce ai văzut tu pe la tevea, la desene animate, pe Cartuun Nituorc !
    Nu că m-ar interesa prea tare de magistraț, sau magistrahoț cum le spune diliul ăla de Viorel Kel, da vrau să văd dacă ne mai dă și nouă câte ceva, măcar cât mâneca cojoculu !

    RăspundețiȘtergere
    Răspunsuri
    1. Ai pretenții prea mari de la Cezar muci pe kiept...😂

      Ștergere
    2. E un amendament propus de trotinetistii useristi la Legea 4, asta care se zbate in parlament. Scriu de pe tilifon, că ți -as posta link- ul...

      Ștergere
  33. Acum pot sa.ti dezvalui.cîtiva Anusnimi care te (ma) porkaiesc pe aici
    Milogarul..(B)..elita si M.aresalul..😂🤣

    RăspundețiȘtergere
  34. Da, pe listă din lejea lustrației, dar ce-i drept la coadă, l- am văzut și pe Țiuzăr la capitolul Debitori. Cică poate să -și plătească datoria pentru tabul pierdut, dacă dă la schimb trokarariciul ăla de Linea.

    RăspundețiȘtergere
  35. 😂🤣😂🤣😂🤣
    Nici vorba...sa mearga sa.si ia jaful ca.i in ..Olt

    RăspundețiȘtergere
    Răspunsuri
    1. Acest comentariu a fost eliminat de autor.

      Ștergere
    2. Anonim14:21

      las-o așea țiuzere, my fat, că e mai bine !

      Ștergere
    3. FIAT 650 Topolino 😂😂😂

      Ștergere
    4. Anonim15:11

      lasă bă, n-o mai suci acu. my fat ai zis, așa rămâne ! nu ne ameți cu Trombolino și ce cazane mai produc ăștia de la fiat

      Ștergere
    5. My FIAT IS LINEA TURBO - JET 150 C. P...clar ??

      Ștergere
    6. Anonim15:43

      Nu-i clar, poate My FIAT is LA REMAT for CAZANE DE FERMENTAT

      Ștergere
    7. O schimb cu..o Lamborghinii

      Ștergere
  36. Anonim14:39

    Viurel Kișurel said: tin sa marturisesc intru credinta ca da, am baut la viata mea , am fost fumator , am fost tâmpit și-am rămas așa, am fost curvar si m-a ''vindecat'' D-zeu, am fost si slab de cap pana la iesirea la pensie apoi m-am ingrasat ,am vorbit si urat, ca un porc, asa cum ii sade bine unui fost LMist sau elev al unei scoli militare-ofiteri ce pula mea.
    ----------------------------------------
    Doamne apără și păzește !
    Ptiu, ptiu, ducă-se pe pustii locuri de necurat !
    Bă, da zbuciumată viață a mai avut și groșteiul ăsta de hurzicani, din rasa Șmangalița de IaloMUIȚA !
    Auzi la el, cică a fost și bețivan, și curvar ! Deci, kestia cu băutul alcoolului amestecat cu gaz lampant, e pe bune ! Și, cred că și aia cu frecția galenică ! Deci nu sunt închipuiri d-ale celuilalt bețivan de la protan, zis Curdileu Muci Mereu ! Omul recunoaște, ce pula noastră ! Păi cine să-i mai dea ăstuia pe mână cariciopterul bre, așa că l-au pus la Pecerea !
    Băi Viurele Kele, că ești psiho-cucu la mansardă știe lumea, însă că ai fo și un depravat ordinar, abia acu aflarăm !
    PS: chestia cu curvăsăraia e numai în închipuirea ta, când ți-o frecai repede-repede la câcăstoare, să nu te prindă mucoșii, că în rest nuș cine ar fi putut să facă sex cu un sac de untură !

    RăspundețiȘtergere
    Răspunsuri
    1. 😂😂😂😂

      Ștergere
    2. Anonim15:07

      Măi spurcatule, și nu mai du numele lui Dumnezeu în mizeriile tale de descreierat !

      Ștergere
    3. Și-o freca după salcia pletoasa și scorburoasă...😂😂😂

      Ștergere
  37. Hop hop hop Viurel s-o ea la ceok 😂

    RăspundețiȘtergere
  38. Mangaliț Groșty ot IL16:13

    Hop, hop, hop, Șmangalița de IaloMUIȚA s-o ea drept în ceock ! Și, iute dupe el și bruvul cezerel !

    RăspundețiȘtergere
  39. Anonim16:30

    Mai e un tâmpit, care latră la lună pe la Cufurez ! Bețivanul ăla de Dorele Pufoaică, cu creierii terci de la săniuța, lichid de frână și zamă de electrozi !
    El cică e nostim, oamenii dezbat o problemă pe acolo, iar idiotul se tot bagă în seamă cu popa Teodosiu și alte idioțenii ! Nu-l mai bagă nimenea în seamă, ba, mai mult, s-au și învățat cu ăsta lovit de sindromul down și au ajuns să sară peste el ca peste un câcat uscat !
    E rău tare să fii idiot, măi durele, măi !

    RăspundețiȘtergere
    Răspunsuri
    1. Anonim16:36

      Căcănarul cică are el ce are cu unul Viorel, fost tamblagiu pe la depozit ! Păi bă pulake, tu cu alde viurei și icefrimi de ăștia îți măsori șmekeria ?

      Ștergere
  40. Anonim16:39

    Băi Ifrime, e adevărat ce zice Muci pi Kept, că strigau prin Popleaca ca handilăii ca să tragă altileria ? de pulă infanteria ? or e numa așea o aroganță...

    RăspundețiȘtergere
  41. Nuuu..ba prostachee
    Ca cind luptam noi in Vietnam si ne napadeau ăia cu palarioare de paie..strigam taare...
    Sa tragaa artileriaaa.....
    Porku de Ifrim...trageau la chiolhanee

    RăspundețiȘtergere
  42. Acest comentariu a fost eliminat de autor.

    RăspundețiȘtergere
    Răspunsuri
    1. Anonim18:56

      ce prostie ! am săpat la o ședință de asta de tactica pulii, în șicoală, o zi întreagă prin nomol, ca să fașem punct de sprijin, dupe care ne-a dat comanda să atacăm, am zbierat ca scapeții prin boskeți, dupe care ne-a pus să trajem toată moniția de malevră, granadilii fumijene și mai nuj ce răchete de semnalizare, am astupat borțâle și am plecat în cazearm murdari ca porcii, de aveam și coaiele murate de la atîta umezeală ! dupe care alt futai cu întreținerea echipamentulu, cu frecatul țăgii la pușcoci cu olei și la lostroitul bocancilor, îmbibaț de glod ! urâtă zi. bine că n-am făcut pifanterie de asta dăcât câteva ore, prin anul 1 ! ne-a și explicat șăfu de ce trebo să urlăm ca scapeții când plecam la asalt ! prostii dân filmele cu mihai viteazul la călugăreni

      Ștergere
    2. Tu ce arma specialitate esti bai...mangafa??

      Ștergere
    3. Anonim20:47

      un fel de arma pulii ! cu arma asta a mea am tot fost futat din garnizoană în garnizoană, până mi s-a acrit. cu tot cu fomelie, cu botelie și areigaz, cu mobilă și pizda mamii lor. până la gradul de maiur am fo un fel de kelea pulii, mă trezeam cu ordinul de mutare peste noapte. abia dupe ce mi-am pus cucul pe veston am avut ceva stabilitate
      băăăă, n-am zis nika urât de pifanteri și de nicio armă, să fie clar

      Ștergere
    4. Anonim20:55

      ps: acu, să nu crezi că am fost la cavalerie, or ceva de jenu, te dreq ! însă mai mult am făcut calcule, dăcât ura, ura la boskeț ! să zicem că cel mai mult am stodiat rezistența materialelor, nu căcaturile lu viurelu kelu care cică a stodiat Istorea Relijiilor la Focoltatea N. Truțulescu

      Ștergere
    5. Anonim20:56

      acu ej mulțămit, buey Cezeronne ?

      Ștergere
  43. redkoy18:43

    cam puțin, cam puțin măi reddoagă, pe zioa de az ! ne amețiși cu nuj ce șoareci la nuntă și dispăruș !

    RăspundețiȘtergere
    Răspunsuri
    1. Anonim18:58

      ps: am citit pe undeva că camaradul nost kelu cică și-o freca în dosul sălciilor scorburoase. e adevărat ? ori e caterincă...

      Ștergere
    2. Da, da, o freca de fum ieșea din ea.

      Ștergere
  44. Arhanghelul Vio20:25

    Pentru postarea 100 sa dea dracu sa va futa!
    Parafrazand poezia Banutul de T.Arghezi, se poate da o mica explicatie de ce ne tot taraganeaza si ne ameninta cu Armaghedonul guvernantii nostri. Pensionarii militari mor pe capete ,cate 5-600 pe luna ,sunt promotiile alea mari din anii'70 si mor in urma stresului permanent din armata durata vietii pensionarului roman este cu vreo 15-20% mai mica decat a unui intelectual din civilie.Dar fiti fericiti ,ne compenseaza cu OMM...
    Auzise si Ionut
    Ca un mort e cu banut
    Socoate-n guvern cu creta
    De la morti sa faca cheta
    Si-uite asa Ciucalu' nost'
    Ne amana cu un rost

    RăspundețiȘtergere
  45. Anonim20:29

    La postarea 101 eu ma kak voi bagati pumnu'
    C-asa crede Ionel
    Idiotul ministrel

    RăspundețiȘtergere
  46. Anonim20:36

    Auzi la panarama asta:
    --------------------------------------
    Blogger rambo2021 viurel kel spunea...
    @GG M-am facut militar fiindca asa am considerat atunci si imi era drag sa am o cariera frumoasa iar conditiile de remuneratie si siguranta ,chiar la pensionare imi conveneau si conveneau parintilor ca eu eram inca p
    la pubertate .daca as fi stiut ce intorsatura va lua viata in RRomanika si cum urma ca hotii cu ''painea si cutitul'' sa schimbe legile in defavoarea militarilor ma faceam popa sau magistrat...
    ----------------------------------------------
    Auzi la panaramă, de ce S-A FĂCUT el militar, că îi ierea drag lui de sistem, că-i dădea marafeț și ciucalată mocca !
    Bă rapandulea, drag ț-o fi fost ție, da doar de frecat nasturii cu scuipat, în câcăstorul trenului, că, în rest, tot de la tine am înțeles că ai drojdit-o la foc automat, ai fumat ca un turc și ai curvăsărit 24 din 24, de nici nevastă-ta nu mai știa de pe unde să te culeagă, ca să te aducă acasă, să-l mai vadă și mucoșii pe panareama de tac-su !
    Auzi, i-a fost lui drag să aibă o carieră frumoasă, însă, când s-a dat ordonanța rapandula a fost prima care și-a băgat raport și s-a ușkit, în floarea vârstei, din sistem, cu un jeamantan de bani !
    Bă, tu ne crezi fraiereșteni pe toți ? Or ai impresia că nu cunoaștem ce carieră frumoasă ai făcut la Pecerea !
    Bă, te-a dat mă-ta la lemeu ca să te disciplineze cumva sistemul și să scape de tine de acasă, că numa probleme făceai prin gâlgău ! Auzi, ierea la pubertate și visa la siguranță, la bani și la crăpelniță, adică un fel de dolce farniente !
    Sictir bă ! Cum dracu de ai fentat un întreg sistem, de ai reușit să te strecori și printr-un liceu și printr-o școală, bolnav fiind cu capul încă de când te-ai pus pe drojdit frecție galenică ?
    Chiar nu este de înțeles !

    RăspundețiȘtergere
    Răspunsuri
    1. Anonim20:55

      Retardatule ,ma flatezi, vad ca-mi studiezi opera litera cu litera,nu te abati de la tezele mele nicio centima .de fapt, la cat esti de prost nici n-ai fi in stare sa cocepi ceva.Nici Calinescu nu facea analize literare si critici cum o faci tu creatiilor mele.Bravo prostila!

      Ștergere
  47. Bă, cică muine vă repară CCR-ul. Așa zice Cufureață...

    RăspundețiȘtergere
  48. Anonim20:59

    Băi, am citit pe undeva-da nu mai rețin bine pe unde, că unul d-al nost și-o freca pe dupe o salcie scorboroasă ! băi coaie, e adevărat ? or e doar fro altă aroganță de-a voastră...

    RăspundețiȘtergere
  49. Anonim21:12

    Blogger rambo2021 viurel kel spunea...
    daca as fi stiut ce intorsatura va lua viata in RRomanika si cum urma ca hotii cu ''painea si cutitul'' sa schimbe legile in defavoarea militarilor ma faceam popa sau magistrat...
    ----------------------------------------------------
    Ptiu, ptiu !
    Vai capul nost ce popă aveam acu, de se făcea Viurică duhovnic ! Păi băi căcănare, cu mintea asta a ta plină de mizerie te trăsnea Cel de Sus exact în secunda 2, când puneai mâna pe cădelniță ! Un spurcat ca tine nu avea cum să ajungă popă, nici măcar sub acoperire !
    Auzi, se făcea el magistrat ! Tu crez că magistrații se fac așa, cum făceai tu IPI Pecere-Utece, la o cană de kerosen, cu meșterii, în dosul hangarulu !
    Bă, e clar că ai rămas speriat cu duhul, încă de când te-a dus hoașca aia bătrână în țintirim, să te dea ofrandă lui Sarsailă, de ț-ai umplut budigăile de muștar !

    RăspundețiȘtergere
    Răspunsuri
    1. Scriitorul21:23

      Anonimule,mai neica nimeni, vaz ca esti un mare anal.ist si chimist,nu irosesti nicio flegma cu sange (capsunica) pe care ti-o pictez intre ochi sau in bolta cavitatii tale bucale, chiar si din colbul amintirilor le aduni, le studiezi si le apreciezi mai ceva ca si aia de analizau cacatul viitorului mimparat al Chinei-sunt onorat cand stiu ca cineva nu are alta treaba decat sa stea cu microscopul la curul meu.

      Ștergere
    2. Anonim21:44

      lasă bă gargara și zi-ne cum te-a dus hârca noaptea în cimitir

      Ștergere
  50. Salve Camarazi!
    Am revenit în Patrie.
    Pasarea de Fer m-a adus la Cluj. ❤️💪🦅🇷🇴

    RăspundețiȘtergere
    Răspunsuri
    1. Anonim21:19

      bine că ai revenit coaie ! ia și tu o muie mică, de bun venit !
      și stai p-aproape, că se mobilizează și camarazîî ceilanț !

      Ștergere
  51. Un camarad21:17

    😂😂😂
    👍
    Nu știu cine e tipul, însă le are cu scrisul ! Am rîs cu lacrimi !

    RăspundețiȘtergere
    Răspunsuri
    1. Anonim21:27

      Ai ras si tu precum mutul cand isi vede rochia in buza targului,ori ca proasta-n targ! pai ce ai putea sa faci vericule daca esti prostanac,razi de orice si oricand!

      Ștergere
    2. Anonim21:42

      lasă bă lumea să se râde, că are de unde ! repede săriș tu, că e prostănac ! prostănaci steț tu și cu muilă ăla de userilă, de împute aerul prin primărie !

      Ștergere
  52. Hop hop hop domn Viurelu să ne sugă cu spor kelu

    RăspundețiȘtergere
  53. Bă Reddoage, în avion ai călătorit în compartimentul ăla din cală unde se transportă animalele vii?

    RăspundețiȘtergere
    Răspunsuri
    1. Anonim22:00

      tranchilizat și în cușcă. musai la cală, că are peste 9kg. și musai tranchilizat, că face urât în zbor. își dă limbi în cur, până face homoroiz

      Ștergere
    2. 😂😂😂😂

      Ștergere
  54. Anonim21:56

    Să ne mai râdem cu prostul de serviciu:
    -----------------------------------------------------------
    tigri222 noiembrie 2015 la 00:28
    Viorel Kis
    5 minute •

    NOAPTEA SFANTULUI ANDREI
    1.Intamplare din copilarie

    Era pe la inceputul anilor '60 eu, fiind foarte atasat de strabunica mea ,stam tot timpul in preajma ei. Ii eram tare drag si vroia sa-mi transmita unele secrete strasnice pe care le detinea,vroia sa-i mostenesc puterile si sa-i cunosc secretele.avea peste 90 de ani,se pricepea la multe , vindeca oamenii de boli, multe dintre ele asa zis incurabile, avea puteri nemasurate ,facea anumite vraji,avea puterea de a se transforma , de a lua alt chip ,de om sau de animal...

    Spre inserat ,m-a luat de mana si a spus ca orice voi vedea in acea seara sa nu spun nimanui, cel putin cat este ea in viata. Sa privesc cuminte si sa tac. simteam o emotie puternica si frica pusese stapanire pe mine,dar strabunica m-a linistit si a mi-a dat un fel de pelerina cernita ,cu gluga, a spus sa o tin pe mine caci asa nu voi fi vazut si auzit dar eu voi vedea tot ce-i in jur.
    M-a luat de manuta si ne-am indreptat spre cimitir,la poarta cimitirului era o casuta veche ,plina de mister,pe care satenii o ocoleau cu teama. acolo locuia Schirioaie,o batrana uitata de vreme si de lume.Am intrat in casa,practic ca intr-o hruba intunecoasa dar in care ardea un foc urias in vatra si langa care trona un motan negru ca smoala si mare cat un miel. Avea niste ochi rosii de te bagau in toate bolile.Cand am pasit peste pragul casei ,m-am impiedicat si motanul a scos un mieunat de te baga in groaza semana mai mult cu un urlet. Atunci Schirioaie i-a zis ;"Taci Sarsaila ca-n noapte asta iti dau suflet de copil nebotezat"
    Am intrat si ne-am asezat pe o lavita mare,rand pe rand au inceput sa apara oaspeti "de seama":baba Matrona, baba Vartoaie, Miclos ,groparul satului si alti vreo doi cocosati ,pe care nu-i stiam. Era spre miezul noptii si am intrat in cimitir. acolo , Miclos a deschis o cripta de unde au inceput sa iasa niste pasari negre, uriase, ca niste lilieci. s-a auzit asa ca un tunet, babele si mosii au inceput sa se transforme in tot felul de aratari inspaimantatoare... motanul cel negru crestea si tot crestea , ajunsese asa ca un vitel, apoi cat un bivol si a urlat odata,un urlet de ti se facea parul maciuca...baierele cerului s-au deschis si limbi de foc au inceput sa curga peste dealurile care frematau,pamantul se misca si gemea inspaimantator,eu ma ingesuiam in poalele strabunicii,speriat,ea se transformase,simteam cum ma mangaia cu niste gheare imense, dinspre dealuri se auzeau alte urlete, se iveau lupii, niste lupi uriasi...(va urma)
    --------------------------------------------
    Bă te doare mintea ce odrasle tâmpite or putut procrea ăștia din gâlgău !
    Auzi bă, hârca ierea un fel Hulk, de se transforma cotoroanța în ce vroia mușkiul ei !
    Bă Kișuleandro tată, da ești dus bine de tot bă !
    După cum arăți și te comporți, eo cred că schimonosita a reușit, pân la urmă, să te dea ca ofrandă lui Sarsailă ăla !

    Doamneeeeeee ! Bă zbuciumatule, tu ai o traumă mare la cap, încă de mic, de când făceai dragoste nebună cu copacul ăla scorburos !

    RăspundețiȘtergere
  55. Un camarad22:01

    😂😂😂
    👍

    RăspundețiȘtergere
  56. Nikk22:07

    Hop, hop, hop,
    MUIne Cecereul
    Ne-o dă la ceock !

    RăspundețiȘtergere
  57. Bă fraților, dacă te uiți atent la Viurel al nostru, zici că -i leit Gollum, personajul ăla urât din Stăpânul inelelor. Pfuaiii ce seamănă amândoi!

    RăspundețiȘtergere
    Răspunsuri
    1. Anonim22:16

      numai că ăsta de hurziceni are și polorie, să mă cac între borurile ei. inițial am zis că bășinescu seamănă leit, însă acu văd că, de fapt kișundrea e frate jeamăn cu gollum ăla

      Ștergere
  58. Un camarad22:12

    Băi Viorele, povestește-ne cum te-a lăsat bunică-ta, în toiul nopții, de unul singur, la veceul din fundul grădinii, de ai făcut pe tine ! Că și aia e bună, tot cu moroi și zombalăi !
    😂😂😂

    RăspundețiȘtergere
    Răspunsuri
    1. Mai bine ne -ar povesti cum l-a scăpat bunică -sa în cap după ce i-a făcut baie.

      Ștergere
    2. Care baie? Habar n-are ce-i aia.L-a scapat pur simplu ca se cacase pe el si era 'lunecos

      Ștergere
  59. Anonim22:43

    Atenție mare la ora dOO ! Să nu cumva să ne rămână colega camarad neîmbelit la OO !
    Viurele, Cezărele, măi Doagă, s-a auzit și acolo în fund ?
    Akoarde, te-ai trezit neicușorule ? Or tot muci ești

    RăspundețiȘtergere
    Răspunsuri
    1. Akordul e clei, doarme pe-o bancă în sala de așteptare din Birtolomeu.

      Ștergere
    2. Băă, ej prost ca noaptea! Poate-ti dau niste "clei" pe la muian ca vad ca-ti plac "gusturile" lu' vijdurel.
      Pentru aperitiv serveste un alupigus!....La desert iti mai dau o tura de alupigus,iar intre ele poti hali felul 1💩 si felul 2 💩
      Portie dubla !!😁

      Ștergere
  60. NB vouă și nu uitați la ora doo, înafara de domnu jeneral Mojiu, restul să înbeliț la oo

    RăspundețiȘtergere
  61. da cine-i dom jeneral Mojiu asta??? Sa vina si el la un alupigus ca n-am eo treaba cu mumificatii astia ca voi desi mananca singuri......**atii(e cu C sau cu F)
    Eo n-am jena am alupigus si pentru Mojiu c-o fi avand si el pohtă
    sirvuple!!

    RăspundețiȘtergere
    Răspunsuri
    1. E ăla de -ți dă în cur de brânci, în gât de gâlci, în ochi de albeață și -n cap de mătreață...

      Ștergere
  62. Pe mine ma'nbeleste mojiu la OO ca are grad si fonctie nu ca voi *artite(cu T sau cu C)

    RăspundețiȘtergere
  63. Viorele, koaili să mi le freci, că văd că sunt cam reci

    RăspundețiȘtergere
  64. Acest comentariu a fost eliminat de administratorul blogului.

    RăspundețiȘtergere
  65. Anonim07:58

    hop, hop, hop
    și muie dimigreață
    s-o* loaț rapid la ceock
    ca să vă tae greața !
    -------------------------------
    *se esceptează șăfu de stat majur nato și șăfu altireliei, cu posibilitatea de a da rapid la ceok, la toate nivelurile și eșaloanile

    RăspundețiȘtergere
    Răspunsuri
    1. Anonim08:05

      și eo care m-am aruncat la leaptop, ca rața la flegmă, crezând că găsesc noi povestioare de-ale lu viurel kel hurzicel, de pe vremea când ierea el mâțâțăl, iar hârca aia de străbunică-sa îl ducea prin țintirime, la una mică cu zombalăii
      ț-ai găsit-o, am dat de bețâvanu ista de birtolomeu, care s-a trezit din comă fro oră...doo...

      Ștergere
  66. Anonim08:33

    Vad ca solidaritatea intre cei mai putinei la minte, fostilor plontoneri este mult mai evidenta decat a ''lifiterilor'' cu ceva carte la doxa care stiu doar sa suga, sa futa in cur si sa linga flegmele demiurgilor de p-aci.Uitati-va pe huhureaza cum ii sar in aparare lui vijdurel -chilotarul de la magazia unei SU de secu precum ziaristul cornelius zelea onestius,Leo, skoda 16,cred ca si cel in mana impuscat dar are restrictie ca si-a suparat securanul sef, toti moldojeni neaosi ,prosti ca noaptea , betivi, puturosi si alea,alea=niste pinguini cu solzii jegosi.Hai sari si tu Ifrime si colinelul cu cancer la pula(fosta ).Sariti cu totii si luati-i apararea impertinentului,prostului fodul ca asa ati facut toata viata prin unitati,v-ati ajutat si promovat intre voi chiar daca erati bipezi cu creierul dat la remaiat.
    Futu-va-n gura de costoboci!

    RăspundețiȘtergere
    Răspunsuri
    1. 🤣😂🤣😂🤣😂
      Asa domnul Kis..arde.i la pateu

      Ștergere
    2. Acest comentariu a fost eliminat de autor.

      Ștergere
    3. Anonim10:41

      așa viurică tată, așa măi kișărică, să nu-ți dezlipești biuzilii de găozurile noastre, că te sufoci

      Ștergere
  67. Anonim09:13

    V-a lovit foamea si saracia ca ati fost lenesi si paduchiosi ca sunteti nespalati si v-ati repezit cu totii spre militarie ca ati auzit ca acolo se da șî mult,șî bun.șî pi dijeaba d-aia s-a stricat armata,s-a umplut de prosti si incompetenti ca voi si s-a degradat.Noi cativa ardeleni inimosi am venit sa va cutivam dar voi nu cunoașteți decît cultura păpșoiului și a cartoafei din care va preparati spirtul șî samahoanca.

    RăspundețiȘtergere
    Răspunsuri
    1. Acest comentariu a fost eliminat de autor.

      Ștergere
    2. Anonim10:38

      eote cine vorghește, proasta de gâlgău, scăpată-n cap, care numa ce se lăoda p-aciulea că bețâv o fo, curvar o fo, tâmpit este și alea alea
      măi, măi, cine vorghea de samahoancă, Marele Cavaler în Grad de Căcănar Consumeur de Kerosen&Galenică- Viurelu Kișăroaie Kelu

      Ștergere
  68. Acest comentariu a fost eliminat de autor.

    RăspundețiȘtergere
  69. Salve Camarazi!
    Urmează rețeta zilei.

    Gogoși mexicane fantastic de bune. Nimeni nu le va rezista

    RăspundețiȘtergere
    Răspunsuri
    1. Gogoșile mexicane, stropite cu zahăr pudră, se topesc în gură și creează dependență. Sunt atât de moi și dulci încât este imposibil să le reziști.

      Ștergere
    2. ...mexicane cu "fratii" tai gandacii?.....'au cu purici? ca-s mai multe retete
      crema de alupigus iti dau io....

      Ștergere
    3. Aceste gogoși sunt surprinzător de ușor de făcut din câteva ingrediente. În plus, nu vei avea nevoie de drojdie! Pur și simplu amestecă aluatul, întinde o foaie și taie formele dorite. Prăjește gogoșile până se umflă și devine aurii, apoi servește-le imediat cât sunt încă fierbinți.
      Trece gogoșile prin zahăr pudră și printr-un amestec de zahăr și scorțișoară. Pentru a face acest lucru, adaugă o linguriță de scorțișoară la o jumătate de pahar de zahăr. Servește gogoșile cu miere lichidă sau sos de ciocolată pentru un gust și mai dulce.

      Ștergere
    4. "Sunt atât de moi și dulci..." ca intr-una tu le sugi.
      Pt asta ati trebo alupigus sa nu ti se usuce gura de la atata supt pe uscat

      Ștergere
    5. Anonim10:55

      S-o suji tu într-una, în-trii, ori patru, bă marele ortograf și ortopedic al limbei române ! Poate întruna bă rapanduleo, adică continuu, neîntrerupt, așa cum ej tu muci mereu !
      Nu de alta, da văz că dupe ce drojdești niște zamă de electroz, te apucă bâțâielile gramaticale, cu ăla și cu ăla, adică te spargi în figuri nejustificat ! Așe că ia o muie, într-una și taci dreq, ori scrie numa despre ce știi că cunoști !
      Auzi la la el, cică ÂȚI trebo alupigus ! Nu bă, îți trebă ție o muie de contrel !

      Ștergere
  70. Anonim10:43

    să-mi dai o limbă la gogoașă, că numai cu una am mai rămas. pe cealaltă mi-a înghițit-o kelu

    RăspundețiȘtergere
  71. Anonim10:44

    😂😂 și mie, la ambele OO

    RăspundețiȘtergere
  72. Anonim10:47

    bă, care plm puți a drojdeală ? viurele, tu ? or cocârjatul ăla din birtolomei gară, care s-a trezit și el din amorțeală ?

    RăspundețiȘtergere
  73. Am revenit în Patrie și am mai mult timp.
    Voi publica articole despre cele sfinte și rețete.
    Special pentru ofițerii maidanezi neterminati care au luat mormane de ajutoare și deja au vechime la pensie mai mare decât în carieră de militar
    Și tot schelălăie că o au mica. 🤣

    RăspundețiȘtergere
    Răspunsuri
    1. Normal baaa ca "ie" ofiteri nu tamblagii tampiti de la fonfaitul Predoiu.E foarte normal!
      Ofiteri adevarati nu civili parliti cu salopeta de penitenciare.Ca intre voi si detinuti doar culoarea salopetei face diferenta.....ba a lor e chiar mai frumoasa mai cu dungi mai portocaliu asea....nu ca a voastra ,de parca toata ziua v-ati tavalit prin noroi.....adica chiar s-ar putea!!!!

      Ștergere
  74. Baaa redoage tu ej neam de ospatar bre
    Auzi:"Servește gogoșile cu miere lichidă sau sos de ciocolată pentru un gust și mai dulce."
    Tu le servesti altii le mananca baaa catelandrule.In stilul asta iti servesc io o _UE

    RăspundețiȘtergere
  75. Gogoși mexicane
    Ingrediente:

    făină de grâu - 260 grame,

    praf de copt - 8 grame,

    sare - 1 gram,

    ulei de cocos - 30 ml,

    apă caldă - 180 ml,

    RăspundețiȘtergere
  76. Rețeta, pas cu pas

    Se amestecă făina, praful de copt și sarea într-un castron mare. Folosește o furculiță pentru a încorpora uleiul de cocos în amestecul de ingrediente uscate. Adaugă, treptat, apă caldă și amestecă cu o spatulă sau lingură de lemn până se formează un aluat.


    Frământă aluatul cu ​​mâinile timp de 2 minute, adăugând puțină făina dacă este necesar. Modelează aluatul într-o bilă. Apoi acoperă aluatul cu un prosop umed sau folie de plastic și lasă-l să se odihnească timp de 20 de minute.

    Între timp, chiar înainte de a întinde aluatul, umple o tigaie mare ulei. Se încălzește la foc mare până când uleiul ajunge la 190°, apoi se reduce focul la mediu pentru a menține această temperatură.

    RăspundețiȘtergere
  77. Pune aluatul pe o suprafață cu făină. Folosește un sucitor pentru a întinde uniform aluatul până când are aproximativ 0,5-1 cm grosime. Apoi cu un cuțit taie aluatul în pătrate de aproximativ 5 cm.

    Când uleiul este încălzit, pune un pătrat de aluat în uleiul încălzit. Se va scufunda pentru o clipă, apoi se va ridica la suprafață și se va umfla imediat. Dacă nu, adaugă o lingura de ulei încins deasupra aluatului.

    RăspundețiȘtergere
  78. Anonim10:59

    hău, hău, hău
    și hop, hop, hop,
    prostovanul din gâlgău
    s-o ea la ceock !
    ---------------------------------
    strigătură populară dân zona folclorică Urzicani- IaloMUIȚA

    RăspundețiȘtergere
    Răspunsuri
    1. Anonim11:05

      și
      Nu te uita Viurică
      Că ai puțulica mică
      Uită-te aciu, băi pulă
      cum ț-o punem drept pe gură !

      Hooop și iar-așa !

      Ștergere
  79. Pentru ofițerii maidanezi neterminati (cei cu mormanele)

    Atenție la indrediente și gramaj.
    Se știe că mulți cam fura curent pe aici și probabil au tentația asta și la gramaj.

    RăspundețiȘtergere
    Răspunsuri
    1. Anonim11:08

      iar câțiva excursioniști muiști triști chiar ne dau limbi la găozuri

      Ștergere
  80. Gogoașa se prăjește 30-60 de secunde până când aluatul este ușor auriu. Gogoașa se întoarce și se prăjește pe cealaltă parte până devine aurie. Transferă gogoașa pe o tavă de copt tapetată cu prosoape de hârtie. Repetă cu pătratele de aluat rămase.

    Se presară gogoșile finite cu zahăr pudră sau zahăr cu scorțișoară. Servește-le calde cu miere sau sos de ciocolată.
    Poftă bună!

    RăspundețiȘtergere
    Răspunsuri
    1. Anonim11:10

      OO
      dă-le o limbă măi grivey, că numa ce le-am pudărat cu nijde țukăr dă șfeklă

      Ștergere
  81. Anonim11:13

    Bă akoarde, ne-o mai decalotezi nițel într-una ?

    RăspundețiȘtergere
  82. Anonim11:27

    Pe surse: acu am sunat la Cecereaoă și mi-a zis un halatist de ăla că s-ar putea să ne mai dea ! Nu kiar cât mâneca cojoculu, dar ne mai dă ceva !
    Ura ! Slava nea Vasile Consăteanul, care ne repară RK, în nici doo luni și care o arde cu simpozioanele prin Șparlament !

    RăspundețiȘtergere
  83. Bă fraților și eu unul care credeam că pe Potaie l-au săltat hingherii ... Bă potaie, bă Grivei, tu de karici să ne iei

    RăspundețiȘtergere
  84. Pe unii de pe aici nici banii nu-i mai repara.
    De ce-or mai cere să le dea? 😁
    Banii chiar i-au stricat pe unii.
    E vorba de aia cu mormanele. 😁

    RăspundețiȘtergere
  85. Azi, de la CeCeRe, veți primi mooie!

    RăspundețiȘtergere

  86. Sabrina Bruno..mesteca in caldarea cu farmece incruntata
    Oricum o da..îi iese..Pula..pula..pulaaaaa cecere!

    RăspundețiȘtergere
    Răspunsuri
    1. Asta.i vedea bine Sabrina
      S.a aminat pe tru la anul...

      Ștergere
  87. Bă, CeCeReaua, iar a lungit -o, pe 30 mai. Cică o lungește așa că să v-o dea mai mare, cam cât mâneca cojocului 😂😂😂

    RăspundețiȘtergere
  88. Anonim14:36

    Acu fro lună, pe bloanga Cufureței, Marele Securilă Muilă număra zilele, până ce Cecereaoa urma să declare că Ogheaua 59 e un rahat cu perje ! Au mai rămas 11, au mai rămas 7, au mai rămas 12 ore și tot așea, timp în care îi tot prostea pe muiangii cu fel de fel de scenarii, de te-apuca amețeala !
    S-a aMUInat ! Apoi iar s-a reluat procesul cu număratul, cu prostitul, cu scenariile și alea alea !
    Azi, iese Cufurilă sec și își anunță ventuzeorii de găoz: iar s-a aMUInat !
    Păi s-a amânat bade și așa se va defila ! A și subliniat unul p-acoalea, care nu are obiceiul să se drojdească/să tragă pe-o nară de la prima oră că, până la intrarea în vigoare a unei noi legi mai trainică și mai frumos, tot așea se va proceda: Cecereaoa=> muie tilicari
    Ce zici bă coaie, că n-am înțeles prea bine !
    Mai ierea un buhai cu mamele, pe nume Kelu Puradelu, care, tot pe la Cufureață se lăuda că a vorbit cu Senatul, cu camera deportaților, cu Ion de la zguvern, cu ministerul muncii și cu mai nuș cine de la Ceseateu și că nuș ce lege e ca și pe țeavă dăjea, în camera cartușulu ! Auzi la mocofanul îngâmfat, cică coloborotorii lu Căcărez nu meritau ei să afle detalii, că erau prea proști pentru nivelul lui de descreierat mintal, așa că i-a trimis informațiile doar lu Securilă 2,15, în privat ! Iar ăla, când le văzu, tăt se borî pe el cu jet ! Ca să nu mai zic de muștarul de la curul budigăilor, produs din caoza râsulu cu hurducături !
    Doamneeeeeee, izbăvește-ne pe noi de Sarsailă și nu ne duce în ispităăăă....

    RăspundețiȘtergere
  89. Anonim15:45

    Cezerike, da mnetale nu poftește la un 🌽 ? Că mult a mai trecut, dă cân nu ți-am mai oferit buneciuni și tare mi-este că ți se zgrunjăsc biuzilii
    Ura, slava administratorele, cel mai puternic tabungiu în viață !

    RăspundețiȘtergere
  90. Da,da, hop hop hop Viurelu Gollum kelu să o ea la ceok

    RăspundețiȘtergere
  91. Anonim15:52

    Cum dreq a scăpat ăsta liber prin curtea cufureței ? Că are dreptate, el tranșează problema sec, simplu, fără articole de legi și postulate juridice, din alea de ți se limbă plimba-n gură ! Iar a lu Viurel, în curul meu nițel !
    -------------------------------------
    Blogger Unknown spunea...
    @Leon..Gorghiu ar trebui sa faca lectii cu acest huhu care vrea sa distruga pensiile militare impreuna cu acesti neonazisti usr!
    Culmea!..n-as fi crezut ca un politician are capacitatea sa apere pensiile militare si un militar frustrat vrea sa le distruga, si mai mult de atat sa-i converteasca si pe altii!.
    Rusine!!

    20 aprilie 2023 la 14:40

    RăspundețiȘtergere
    Răspunsuri
    1. Anonim15:54

      câtă dreptate are cetățeanul, fie el și turmentat !
      deci, neonaziștii usere îs la cufureață în coteț ! pfoaaa

      Ștergere
    2. Anonim15:57

      Cezerike taikă, treci dreaq akeas, nu te mai amesteca bă coaie cu neonaziștii marxiști de pe la cufurez ! Avem pratențîî la tine, vorba aia, că nu ești fiștecine muci pi kept. bă, ăia n-au ei ani de armată, cât ai studiat tu baineta !

      Ștergere
    3. Are dreptate necunoscutul. Cufureață și turma numai tâmpenii au făcut. Să -mi scadă numai cu o centimă pensia din cauza lor, că mă duc direct la Viurelu și până la koaie îi bag kelu.

      Ștergere
  92. Acest comentariu a fost eliminat de autor.

    RăspundețiȘtergere
    Răspunsuri
    1. Ifrime, vouă vă dau ăștia Ordinul 50 în natură 🥕😂

      Ștergere
    2. Anonim17:42

      Le da dar fara ''o'' si pe la jumatate!

      Ștergere
    3. Acest comentariu a fost eliminat de autor.

      Ștergere
  93. Acest comentariu a fost eliminat de autor.

    RăspundețiȘtergere
  94. Anonim17:56

    de akord 75, detaliaț ș-apoi pulilii să ni le frecaț

    RăspundețiȘtergere

HAI, UIMITI - MA !
Comentariul va evidentiaza starea..naturala si capacitatea de analiza si sinteza!