Google Website Translator Gadget

vineri, 24 mai 2024

ROMANIA - PE HARTA LUMII !! https://vm.tiktok.com/ZGe4FSb2T/

12 comentarii:

  1. Claudiu Marin spunea...
    @Neamtzu63
    Doar dupa sedinta de luni, comisiile de buget si aparare vor publica Raportul care va fi supus spre aprobarea Plenului CD. Acolo vom vedea care au fost amendamentele adoptate si care respinse.
    Ai dreptate cu fostul art. 60 alin (3). El obliga la compararea indexarilor si actualizarilor din acelasi an, nu intrau in comparare indexarile succesive. Finantistii din MApN si SRI au impus prin deciziile de actualizare din anul 2017 includerea in comparatie a indexarilor de dupa recalcularea din 2016. Instantele au validat deciziile contestate de militari, iar Curtea de Conturi mai mult a incurcat decat a rezolvat problema.
    Oricum, acel text nu mai exista, fiind abrogat prin OUg 59/2017, OUG 114/2018 si L 282/2023 si nici nu va mai putea fi inclus in lege.

    25 mai 2024 la 06:45

    RăspundețiȘtergere
  2. Anonim13:13

    Ca cand vom primi ,noi, aceste avioane,vor fi expirate si depasite moral cam de multisor,asa ca ,nu vezi ca ni se ofera doar echipamente second hand, manacare second hand si conducatori de o prostie si supusenie de neacceptat.Asta contam noi pe harta lor,un bobor proletar supus ,slab si tinut in saracie ca sa poata sa mulga ce-a mai ramas din bogatiile tarii!

    RăspundețiȘtergere
  3. F-35 ..expirat ...baaa ma lasi ..??
    Asta cel puti 50 de ani ...va domina vazduhul....in postura de multirol ..!

    RăspundețiȘtergere
    Răspunsuri
    1. Anonim17:36

      Ciobarlane ,tu n-ai auzi de proverbul ca ''orice manz ajunge gloaba'' tehnica si descoperirile/inventiile nu stau pe loc.

      Ștergere
  4. Anonim17:35

    Țîrcovnice, dă drumul okrainiencelor, debarasează-te de dînsele că au inceput să dezerteze,in masă,soții lor cu armamentul din dotare si rkeții aștia nu iartă! De te dibuie eunuc te fac!

    RăspundețiȘtergere
  5. https://www.profit.ro/stiri/social/plafonul-peste-care-sunt-impozitate-pensiile-va-fi-schimbat-21607895

    RăspundețiȘtergere
    Răspunsuri
    1. La civili ciobârlane, la civili. La tine rămân valabile impozitările de până acum, deoarece ești plătit pentru pensie specială

      Ștergere
    2. EJI ....BROST !

      Ștergere
  6. Anonim22:51

    Sezi bland , e vorba de 2 sau 3 sute di lei,dar fac atata tam-tam doar mai pacalesc niste dobitoci gen CFI sau Viorel majurul sa-i voteze.

    RăspundețiȘtergere
  7. Anonim10:15

    Cezare, poate stii, cine-i Ana Paloma-Tibi-Salomnia de pe bloaga kakarezului securan,bloaga plontonerilor?

    RăspundețiȘtergere
  8. Anonim21:29

    Sigura varianta de a scăpa de cei cu pensiile de 5 cifre,care din cauza lor nu se Actualizează pensiile celor mici și medii,sa se tragă pe contributivitate, iar după recalculare sa se renunțe la cuantumul avantajos!Singura,alta nu există.Hai,înjurați-mă,bolșevicilor!

    RăspundețiȘtergere

HAI, UIMITI - MA !
Comentariul va evidentiaza starea..naturala si capacitatea de analiza si sinteza!