Google Website Translator Gadget

marți, 10 mai 2011

ISTORIA NEROMANTATA ____________________________ Autor: Stelian P.


2/ Stelian P. ====NOI SI AMERICANII======== In urma unui viguros picior in fund, primit de la Hitler, la 7 dec. 1941 Romania a declarat razboi Statelor Unite. Ingrozit , presedintele american s-a ascuns citeva zile prin beciurile Casei Albe pina cind a fost dus in carucior la Congres. Aici a declarat cu glasul tremurat: - “Un stat din estul Europei, al carui nume imi scapa acum ,ne-a declarat razboi.” Abia dupa citiva ani si-a revenit din spaima si amintindu-si numele statului respectiv, avioanele americane au inceput sa faca naveta spre valea Prahovei. In timp ce soldatii romani (UNII, nu TOTI) injurau guvernul, artileristii germani si-au facut datoria si au doborit citeva avioane. Loiali cum ii stim, romanii din politie si siguranta i-au asigurat pe prietenii si aliatii lor de deplina lor colaborare si de iubirea vesnica, nestiind insa absolut nimic despre criminalii aia de piloti americani. Fraierii de nemti au inghitit galusca si nu au observat inteligenta manevra a romanilor care deja schimbau crucea incirligata cu secera si ciocanul (incirligate si ele, deci diferenta era neglijabila). Cum rusii bateau deja la poarta, pilotii americani au plecat discret , cu asigurarile romanesti de iubire vesnica in buzunare (dar numai daca ii bat pe rusi). Americanilor le-au trebuit vreo 44 de ani ca sa-i bata pe rusii aliati pe vecie cu noi iar gurile rele (de la ei) se intreaba si acum daca romanii sunt aliati de nadejde. Ce oameni rai !

7 comentarii:

  1. Buna dimineata! Scuze ,dar butoanele fac figuri!
    O zi super la toata lumea!!

    RăspundețiȘtergere
  2. Cand eram copil,ascultam povestile celor ce au fost pe front si de la mine din sat au fost foarte multi .unii se intorsesera de prin Siberia ,nu de mult ,altii au luptat prin Croatia ,prin Italia ,pe la Cotul Donului,Mtii Tatra etc,toti ,dar toti aveau o impresie ff buna despre armata germana si o "ura "fata de armata rusa,chiar si oamenii din sat care spuneau ca in timpul razboiului i-au gazduit pe nemti aveau o parere buna despre ei si numai cuvinte urate despre ce a facut tavalugul rus cand a trecut peste ei,impuscau animalele ,omrau VIOLAU[tot ce prindeau ,lua tot si-i lasau muritori de foame pe bietii oameni ceea ce nu se poate spune despre nemti.Acuma de ce ocolim si denaturam adevarul ?Din nestiinta,de frica,sau ca "sa dea bine in fata"strainilor carora ne ploconim?tigri2

    RăspundețiȘtergere
  3. Salutare Cezar, salutare Stelian P!
    Un debut interesant dar cam scurt.
    La cursul "Istoria Artei Militare" din Academie am cam priceput cine a intors istoria, la Stalingrad. Americanii le-au dat rusilor pe atunci,mii de avioane si mii de tone echipamente cat sa tina piept nemtilor si sa treaca la contraofensiva. Fara ajutorul unchiului Sam, dar si fara actiunea teribila a celebrului spion Richard Sorge, care i-a pacalit pe japonezi atat de jenant, URSS-ul sigur n-ar mai fi existat, inca de pe atunci. Adevarul este ca, nici soarta Romaniei nu ar fi fost prea clara. Astept si altceva.

    RăspundețiȘtergere
  4. Anonim18:00

    o mica corectura -milioane de tone de echipament,munitie,de art si inf,avioane,inclusiv carbune si ciocolata-arma secreta a americanilor,aduse cu sute de convoaie maritime in portul Murmansk,au avut mult de lucru submarinele lui Doenitz(valabil si pt. maimutoii de britanici)
    scuzati bagarea in seama!

    RăspundețiȘtergere
  5. Anonim18:03

    Stelian P.
    @Ică Şt. O. Victor
    Miine dimineata urmeaza ceva despre prietenia romano-sovietica.
    Multumesc pentru interes.
    Ultima carte a lui Suvorov da niste detalii interesante si despre decapitarea armatei sovietice. Inca nu am digerat-o.

    RăspundețiȘtergere
  6. Anonim07:45

    Stelian P.
    @CEZAR
    Buna dimineata tuturor.
    Ma duc la sertar.

    RăspundețiȘtergere
  7. Anonim07:47

    Stelian P.

    Prietenia romano-sovietica…… Marea iubire (vesnica si ea) a inceput in august 1944 cind rusii au batut usor in poarta Romaniei. Loiali cum ii stim, romanii le-au infipt cutitul in spate (aaaaaa…au intors armele) fostilor aliati pe vecie si si-au deschis poarta fratilor lor de milenii, rusii.
    O data intrati, gurile rele spun ca rusii au violat putin prin Romania. Surse sigure din jurul d-lui dr., drd., Vadim spun ca au violat, dar numai unguroaice, romancele fiind tratate cu deosebit respect. Chiar numele rusesc al marelui patriot roman e o dovada in acest sens.
    Romanii au descoperit brusc ca ei sunt comunisti inca din frageda pruncie asa ca partidul secerei si ciocanului a crescut de la vreo 800 de derbedei la peste 4.000.000 de oameni de bine. Tradatorii de neam si tara, care s-au ascuns de munca prin scoli, au fost trimisi in lagare de odihna unde multi au murit de lene si de traiul prea bun.
    Incepe o glorioasa epoca in istoria poporului roman, din aur pur, in care lozinca “Noi muncim, noi nu gindim !” strabate ca un fir rosu fiinta romanului. Consecinta acestei lozinci este aceea ca o serie de oameni, care aveau o mobilitate deosebita a limbii, sunt luati direct de la coada vacii si trimisi in interes de partid, tot direct, la facultati. Ce rost mai avea sa faca liceul daca tara avea mare nevoie de ei ? Nici cei 7 ani de acasa nu au mai avut timp sa-i termine si asta se vede si azi. Asa ne-am procopsit cu o lista lunga de poeti si oameni de CURte ca Paunescu sau Vadim dar lista e mult mai lunga.
    In 1989, impresionati de muschii mai aratosi ai americanilor, dar cu ajutorul rusilor, romanii si-au impuscat singerosul dictator pe care l-au pupat din greu in zonele intime pina atunci si le-au spus si rusilor ca iubirea vesnica s-a terminat.
    Romanii freamata acum dupa o noua iubire (vesnica, evident) dar vesnicia depinde de cit de tari sunt altii, ca noi putem fi loiali fata de oricine.

    RăspundețiȘtergere

HAI, UIMITI - MA !
Comentariul va evidentiaza starea..naturala si capacitatea de analiza si sinteza!