Google Website Translator Gadget

joi, 19 mai 2011

Maria Lataretu - Mai tii minte mai draga Marie

11 comentarii:

  1. Poate pe radioprogramul satelor sa ai succes cu aceste melodii.Astia e "telectuali" nu e amatori de muzica "grea".Scrie si tu ceva mai de larg interes pentru asa public "ales'ceva de genul"politica,gagigi,pensii calculate aiurea,grija stapanirii fata de militari"in comparatie cu tarile adevarate.

    RăspundețiȘtergere
  2. ANONIM
    Cezarica,baga d-asta olteneasca in draci, sa-nnebuneasca aia de sunt juma'soldoveni,dar le place sa cocheteze cu ideea, ca in visele lor erau .....OLTENI!!!!

    RăspundețiȘtergere
  3. II lichidam nu alta!
    Ps. Stefan voda catre ostei(razasiparca)
    -Pi cai ostenii mei!!!
    -N-avem cai Maria Ta !!!
    -Atunci,pi cuuuurand!

    RăspundețiȘtergere
  4. # virgilius a scris:

    Nu va mai certati ca niste tate la piata. E din ce in ce mai clar, din comentariile postate ca, pentru unii baieti , cei mai orientati, care au stiut sa se descurce in Armata si nu au pierdut vremea in van, cariera militara a fost una prolifica. Sa iesi la pensie cu gradul de colonel sau comandor, la 47-50 de ani si sa ai pensioara de 9000-14.000 lei, e ceva! Mai mult, armate de avocati le apara interesele iar baietii smecheri au carat cu roaba tone de dosare catre toate instantele. Deci, copii, in timp ce voi va certati si va balacariti, smecherii aia cu pensiile alea de cca 10.000 lei noi isi rad in barba. Culmea culmilor, l-au atras in barca lor (putreda, e drept) si pe un deputat care , necunoscand adevarata fata a lucrurilor sustine mentinerea in plata a cuantumului celui mai avantajos, adica a pensiilor smecherite de 9551 lei, 12.000 lei, 14.000 lei etc……..Privind acest amendament, el ar fi putut avea castig de cauza in situatii gen: pensia in plata in dec 2010 era de 5100 lei iar din recalculare a rezultat suma de 4900 lei(cu alte cuvinte o diferenta f mica, de cateva procenta). Dar sa ai in dec 2010 o pensie de 12.000 lei-PENSIE NESIMTITA sau 8900 lei – la fel de NESIMTITA, nu mai vorbesc de cele de 14.000 lei…..iar din recalculare sa rezulte cca 4000 lei….si sa sustii mentinerea in plata a pensiei smecherite nesimtite…..e ceva ingrozitor…..De aceea , ii sustin pe precedentii si spun si eu….VIVAT REVIZUIREA…….JOS PENSIILE SMENUITE, JOS PENSIILE NESIMTITE, BANII INAPOI SMENARILOR!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!

    RăspundețiȘtergere
  5. Stelian P.

    SA RIDEM CU SCMD

    “C O M U N I C A T
    Sindicatul Cadrelor Militare Disponibilizate organizeaza pe data de 23 mai 2011 o conferinta de presa.
    Evenimentul va avea loc incepand cu ora 12.00, la restaurantul ,,La Gil” din b-dul Aerogarii nr. 21.
    Tema conferintei:
    …….
    2. * Obiectivele REALE si strategia proceselor SCMD;
    ………….
    SEF DEPARTAMENT MEDIA SI COMUNICARE
    Lt.col. (r) ENE Arsinel”

    Daca in sfirsit ne spun obiectivele REALE cum se numeau spusele lor de pina acum ?

    RăspundețiȘtergere
  6. Era nu mai stiu pe unde o rubrica ,,Adevaruri care dor"-se potriveste.
    Merge la fel de bine si c-o sarba olteneasca!

    RăspundețiȘtergere
  7. Am mai raspuns don Stelica -IREALE,FANTASMAGORICE,ABURELI bune pt. cotizantii voluntari

    RăspundețiȘtergere
  8. Cezarica,Stelica,s-a ticnit de tot,sanse de recuperare o,in loc sa zica de melodie ,baga placa lui favorita Dogaru si SCMD-UL,daca e 'sony la mansarda',Dogaru are stofa de conducator,e competent, e, doctor,asa ca Stelica poate sa-si linga ranile,cam atat mai poate face......A,tot e bine ca are psihiatrii si medici in familie,unul isi da consimtamantul si celalalt il interneaza.
    Ce le-a potrivit Dumnezeu!!!! Justitia divina!!!!

    RăspundețiȘtergere
  9. Stelian P.
    @Anonim 20 mai 2011, 14:44
    Apropo de ticniti: Unde vezi tu in postarea de mai sus numele idolului tau drag ? O data uit si eu de Dogaru si hop, sare un client din menajeria lui Pavlov sa ma muste.
    De melodie ce sa spun , sa o critic pe maria Lataretu ? Incearca tu , eu nu pot.

    RăspundețiȘtergere
  10. Dogaru este "cainele lui Pavlov"?ca el incearca sa-l imite pe Vadimut-oricum are trei perspective:1.ajunge senator;2.ajunge in puscarie;3.ajunge la Balaceanca;o sa traim si o sa vedem.

    RăspundețiȘtergere
  11. @anonim 17:04
    pai eu zic ca sunt valabile toate 3 si culmea le-ai postat si in ordine cronologica.esti mai tare ca oracolul din Delphi

    RăspundețiȘtergere

HAI, UIMITI - MA !
Comentariul va evidentiaza starea..naturala si capacitatea de analiza si sinteza!