Google Website Translator Gadget

miercuri, 25 mai 2011

NOI despre NOI !______________________________by Stelian P.

ROMANII SI VAICAREALA=============  .Poporul roman are doua mari calitati care ii ocupa toata viata: vaicareala si injuratul conducatorilor. Timpul alocat acestor probleme este atit de mare incit bietii romani nu mai au timp nici sa munceasca. Spre exemplificare haideti sa urmarim groaznicele probleme cu care se confrunta un mare roman (cu nume rusesc) si asa o sa intelegem mai usor soarta cruda a poporului nostru:
-Dl. dr. drd. Corneliu Vadim Tudor, Membru al Parlamentului European, Preşedintele Partidului România Mare, Membru al Academiei Americane de Ştiinţe Politice, Membru al Academiei Mondiale de Medicină "Albert Schweitzer", Membru al Academiei Tiberiene-Roma”, patriot, Tribun……(tribun, scris cu litera mica inseamna aparatorul poporului. Tribun scris cu litera mare inseamna aparatorul fostilor activisti de partid, militienilor, securistilor si sarac-lipitului Gigi Becali).
Apropiatii il alinta cu porecla „vagin” dar numai securitatea stie motivul.
Ca orice roman adevarat Tribunul este si profet. Iata doar un exemplu:
„TRAIAN BĂSESCU E IN FAZA TERMINALA
……In orice caz, Basescu e terminat, e o chestiune de cel mult 2 luni….”
27.01.2010
In afara de teroarea la care este supus de catre fiorosul dictator de la Cotroceni, Vadim este si victima unei conspiratii mondiale. Evreii, ungurii, americanii, mafia mondiala, oculta mondiala, masonii, serviciile secrete din toate tarile (mai putin cele din tarile comuniste, cite mai sunt), satelitii, martienii….il urmaresc si comploteaza in strinsa colaborare impotriva lui.
Surse sigure si extrem de credibile din ziarul „tribunului” ne-au dat urmatoarele dovezi:
„ Mai mulţi patrioti din Serviciile Secrete ne-au relatat ca, in jurul sediului central al PRM, de pe Str. Emile Zola nr. 2, se afla, in permanenta, masini de filaj, avind ca principal scop inregistrarea convorbirilor din cladire.” 04.02.2010.
„TRAIAN BASESCU A TRANSMIS LA RAAPPS, PRIN AMANTA LUI, ORDINUL CA P.R.M. SĂ FIE EVACUAT DIN SEDIUL CENTRAL - NU APUCĂ EL ZIUA AIA, VA CRAPA PINA ATUNCI…” 27.01.2010.
„Uneori ma bate gindul sinuciderii, sint si bolnav, o nevroză insuportabila ma face să iau cite 10 medicamente pe zi.” Iunie 1989.
„Eu, unul, am vindut lucruri din casa pentru a plati chiria sediului, utilitatile, salariile oamenilor. Ajutorul dinspre filiale a fost ca si inexistent. Abonamentele la ziarul partidului, "Tricolorul" - aproape de zero.” 01.07.2010
Intre timp patriotul nostru si-a mai cistigat si renumele de luptator pentru dreptul omului de a sta in casa altuia. A doua batalie cistigata pe acest subiect a fost la 4 ianuarie a.c. cind Basescu nu a crapat (a cita oara ?) si a demonstrat asta folosind cascheta unui politist de care Tribunul s-a agatat in timp ce era evacuat (din nou) de catre armata, politie, servicii secrete, sateliti si portavioane unguresti si maghiare.
Ce soarta cruda au romanii nostri !           Stelian P.

36 de comentarii:

  1. Multumesc don STELIAN!
    Repet ; nu umblu la text(ar fii si culmea)Plano a vrut sa bage si el o stramba!
    Va propun sa lasam o postare 3-4 zile sa fie bine digerata ! Cu speranta ca nu va mai aparea cineva cu dorinta expresa de a-mi ingropa blogul,ramaneti la butoane si succes!

    RăspundețiȘtergere
  2. Anonim09:12

    Stelian P.
    @CEZAR
    Cunosc glumele lui Plano si nu le pun la suflet.
    E buna ideea cu postarea mai rara.

    RăspundețiȘtergere
  3. CEZAR spunea...De aici mi se trage(dragul de el)

    @ Plano- bag seama ca ti-e cam frica de un pic de meletarie!ha,ha,ha, sa te vaz cu boconcii sparti,ceaunu pe freza si ranita in spate!! promit ca fac ore suplimentare daca Julia vrea sa iesi cel mai instruit1
    24 mai 2011, 20:24

    RăspundețiȘtergere
  4. DĂNILÂ PER PE LEACU spunea...//Daca trece ca motanul cu boticul plin de smantana ...il aduc eu inapoi la locul faptei.. na! amu mai si radeti de dimineata ca ziua-i mare si cine mai stie...czar

    Şăfu nu mâ luă somnu da cetii bazaconiile di pi blogu lu Cezar şî căzui pi gînduri ca prostu! Na câ noi l-am ouat pi Cezar (ca-n Ucenicu Vrăjîtor) ş-amu stucheşti-n tăti părţîli mai ceva ca tizu nieu motanu Dănilâ! Văi di mama noastrâ...La Icâ-i închisâ prăvălia câ-i certat cu Cezar, la Nicuţu iar apari Cezar, la Plano iar Cezar...noroc câ NeaCîşu îi plecat cu treburi la moşîie şî i-o lasat purcica-n custodie! Eu zîcem câ pintru Cezar îs suficienti brăţărili di inox-câ doarâ n-o sâ strîcăm brăţărili din aur ali dacilor. Cre câ tre sâ-l trimitim pi Cezar aşa cam vreo 2-3 stămâni la Bistriţa la batalionu ăla di "belli arti"-las câ ştie cioflingariu dispri ci-i vorba...
    Cu povestea cealatâ a netale mai lasâ-mâ sâ cercetez oleacâ....
    25 mai 2011, 01:10

    RăspundețiȘtergere
  5. Anonim09:34

    Gata de aici incepe Don STELIAN!!
    ==================================================

    RăspundețiȘtergere
  6. Cezari şăz cuminti câ di mâ superi cu cleştili di cui îţ scot un dinti (cela di minti)!

    RăspundețiȘtergere
  7. Anonim10:34

    TOP GUN
    DANILA,sa-i faci o anestezie mai intai,sa nu fii rautacios,sau il hipnotizezi??????

    RăspundețiȘtergere
  8. Anonim10:55

    TOP GUN
    Asa cum v-ati obisnuit 'Sertarul umoristico-malitios 'mai scoate ceva la iveala,dar nu ceva vechi,normal ,daca-i de la sertar,nu era mai logic ,asa cum ne-ai obisnuit,sa scrii ceva din istoria neromantata a noastra ,a romanilor!!!!!
    Asa, pocinogul central se calibreaza pe Vadim(sa stii ca si regizorul ROGER VADIM purta numele asta,crezi ca era rus????),de fapt ce vrei tu sa demonstrezi,ca-mi scapa ideea????
    Te ciupeste constiinta si-ti lasa vanatai prin partile mai sensibile?????,de te-ai luat de Vadim,????maine precis e DAN DIACONESCU,poimaine, KOJAK,daca o fi facut vreo nefacuta???? s.a.m.d.
    Dar de ce nu faci tu o analiza conducatorilor care ne guverneaza?????,de ce-ai inceput cu VADIM??,e cumva la conducere si nu stim noi??????
    Daca esti impartial,incepe cu ai nostri ca bradul si dupa aia cu plevusca!!!!
    Ia-o in ordine cronologica!!!!!
    O ZI EXCELENTA STELICA!!!!

    RăspundețiȘtergere
  9. Anonim11:45

    TOP GUN
    Sugestii ptr. '''Stelica P''''?????
    Maine,te rugam sa faci o incursiune printre 'portocali ' si averile lor frauduloase,respectiv TRAIENICA,cu ale lui case,Eba ,desteapta ,eminenta cenusie a Parlamentului European si-a ei casa de la Paris,Ioana marea notara,cu-o casa de vreo 400 mp,fratiorul 'presului' si afacerile cu arme,despre Nutisor ,amanta de serviciu si lista e lunga .
    Daca maine, bagi din astea si avem mare rating,promit ca nu-ti cer, decat 10%din aplauzele pe care le vei primi la scena deschisa!!!
    Asa-i ca va fi un subiect incendiar???? Ce zici risti?????
    Cat despre Vadim ,este foarte destept,lasand la o parte show-ul pe care il face ,este doxa ,erudit......,te eclipseaza,dragalasule....

    RăspundețiȘtergere
  10. @ Nikk
    Vrei ca Stelica sa-si piarda o paine alba?

    RăspundețiȘtergere
  11. Anonim14:02

    Stelian P.
    @TOPGUN
    Hai sa-ti explic:
    - am auzit de regizorul ala dar eu vorbesc aici despre ROMANI (probabil ca nu ai vazut cu ce incepe textul meu si inca cu litere de tipar, cum iti place tie)
    - ma leg de numele rusesc al lui Vadim deoarece am invatat chiar de la domnia-sa ca fiecare "client" ochit de el in pix este mai intii luat la misto pe tema numelui pe care il poarta si a etniei pe care o reprezinta acel nume (am exemple cite vrei, ma mir ca tu le uiti. Acum ai prins ideea ?)
    - de ce incep cu Vadim ? Deoarece trebuie sa incep cu cineva si am ales pentru asta pe cel mai cinstit si corect roman de pe planeta, pe cel mai reprezentativ dintre noi (il citez din memorie). Scrie undeva ca trebuie musai sa-i injur pe cei de la conducere si sa-i pup pe domnii care saliveaza pe margine ?
    Miine am zi libera asa ca te las pe tine sa faci incursiunea respectiva, dragalasule....

    RăspundețiȘtergere
  12. Anonim14:11

    Stelian P.
    @TOPGUN
    Vad ca ai talent la critici. Iti cedez tie toate aplauzele, "pinea alba" si miine astept cu nerabdare sa ma concurezi. Iti las la dispozitie si ziua de vineri si eu iti promit sa nu te intreb de ce critici pe unul si nu pe altul. Ce zici, risti ?

    RăspundețiȘtergere
  13. Anonim14:58

    TOP GUN

    ''''Stelian P'''?????


    Am inteles,''miine''' esti la PUPAT PIATA INDEPENDENTEI"""ghinion,nu mananc 'pinea alba"",ca nu-mi place,cat despre aplauze,eu nu ma lacomesc,10% e suficient!!!!
    Cat despre incursiune te las pe tine,de luni,poti sa incepi cu aventura printre portocalii,s-o faci in antiteza,, poti s-o bagi in teza ,azi l-ai aratat pe cel mai cinstit (caustic ca de fiecare data),luni,pe hoti,magari,derbedeii care ne conduc!!!!
    TU AI INCEPUT,TU TERMINI!!!! NU ARUNCA PISICA MOARTA LA MINE!!!!Daca incepeam eu subiectul,evident, tu ma puteai critica,nu?????
    Doar de la tine,la ce sa ne asteptam???? Cand nu suntem atenti,implanti cutitul in spate!!!!!
    Gresesc,scumpete???? Daca nu reusesti sa ne anihilezi,ne discreditezi,tipic ptr.un 'cercetator' de teapa ta!!!!
    De riscat as risca ,dar cum tu nu joci cinstit,tare mi-e greu sa cred, ca ai facut o pasiune nebuna ptr.mine.Ca si mine, iti place sa te joci cu prada,sau de-a soarecele si pisica!!!!!
    O ZI EXCELENTA 'SCUMPETE''''
    AI GRIJA DE TINE ZILELE ASTEA,SA NU TE PRINDA BAIETII SI SA NU TE CONFUNDE CU FLACARA VIOLET!!!! ZAU ,AM FI IN AGONIE SAU EXTAZ FARA TINE!!!!
    P.S. ''STELICA P''??? OARE UN TITLU NU SE SCRIE CU LITERA MARE???? HAI, NU TE MAI GUDURA PE LANGA MINE,SA-MI FACI NU STIU CE PLACERE!!!!!
    EU STIU CA E' MORTI TOTI DUPA MINE',UNU' ESTI TU!!!

    RăspundețiȘtergere
  14. Anonim15:04

    TOP GUN

    @TOPGUN
    'Vad ca ai talent la critici. Iti cedez tie toate aplauzele,''
    AFIRMATIA DE MAI SUS O IAU CA PE-UN COMPLIMENT DIN PARTEA TA!!!!!
    P.S. 'Scumpete' de cand ai devenit asa marinimos????? Cu tine omul trebuie sa fie precaut,ca nu se stie ,cand i se insceneaza cate ceva,ei,asa de amuzament,sa nu te plictisesti!!!!

    RăspundețiȘtergere
  15. Anonim15:59

    CE ESTE DE FACUT, PENTRU A MERGE LA SIGUR?
    O seara frumoasa,
    Odorica

    RăspundețiȘtergere
  16. Anonim17:03

    TOP GUN
    Odorica,

    Nu stiu daca ptr.mine era intrebarea,dar din moment ce-ai scris cu litere de-o schioapa,hai sa ma fac ca-ti raspund eu:
    Celebra replica:
    Totul e relativ,ptr.'Stelica',nu exista ''GENERAL'VORBEAM DE CAZ EVIDENT.CUM AUDE DE GRADU'ASTA,SHO.PE EL,iar in sinergia si meandrele 'PARTICULARULUI ' trebuie contactati, FREUD,JUNG si alti psiho -pupu, ca aici calea trebuie batuta,rasbatuta,tocita.......!!!!
    'Stelica',eu rad continuu,de cand tu incepi sa deschizi gura,pardon,sa sari cu degetu' pe tasta .Ce mai tura-vura, nici visele nu sunt sepia ,sunt dilii portocalii!!!!
    Odorica,
    nu-i la caterinca,mi-a iesit si rima
    sper ca e pe aproape,ca SIGUR ......!!!!! Te las pe tine sa decizi,daca esti multumit!!!!!!
    O SEARA FRUMOASA SI TIE,
    TOP GUN

    RăspundețiȘtergere
  17. Anonim08:37

    Stelian P.
    MA AJUTA CINEVA ? CARE ESTE TERMENUL REAL ?

    - “Pana in 2012 salariile militarilor si politistilor activi se vor alinia la salariile omologilor din tarile membre NATO.”
    28.01.2011

    - “In 2012, salariile militarilor activi se vor alinia la salariile omologilor lor din NATO.”
    18.02.2011

    - “…in perioada 2012-2015 salariile activilor, militari si politisti, se vor alinia la salariile omologilor din statele membre NATO.”
    25.05.2011
    Honor et Patria! Vae victis!
    PRESEDINTELE SCMD
    Col. (r) dr. Mircea DOGARU

    RăspundețiȘtergere
  18. Anonim08:49

    @Stelian
    Ce titlu halucinant! Poate era mai bine "EU despre EL". Sau esti pe urmele dogarului? De cand "NOI despre NOI" inseamna tu despre Vadim. Esti penibil (parerea mea).
    Sau, poate ma insel. Poate vrei sa spui "NOI despre NOI" in sens metaforic. Cred, mai degraba ca este vorba despre "EU si VADIM despre MINE si EL"!
    La revedere, fara epilog.

    RăspundețiȘtergere
  19. Anonim09:19

    @ Anonim
    Iti obosesti degeaba degetul pe tasta, Stelica e dus cu pluta rau,face terapie la psiholog,doar a declarat..... Stii vorba aia,de unde nu-i, nici DUMNEZEU nu ia si nici dracul nu cere!!!!

    RăspundețiȘtergere
  20. Anonim13:34

    Stelian P.

    “Puterea a inlocuit HG 735 cu OUG 1/2011 si a decis sa ia banii militarilor rezervisti, pe etape:
    • 50% prin “”revizuire””
    • 50 % prin “”regularizare”” care va incepe la 1 ian 2012.
    Se adauga 15 % din ce ramane, suplimentar fata de ian 2011, de la toti militarii, pe motiv ca au servit pana in 1989 un regim declarat numai de Basescu “”ilegitim si criminal””.
    25.05.2011
    Honor et Patria! Vae victis!
    PRESEDINTELE SCMD
    Col. (r) dr. Mircea DOGARU

    50% + 50% + 15% = ADUCEM BANI DE ACASA
    Are cineva alta matematica ?

    RăspundețiȘtergere
  21. Anonim14:40

    @Stelica
    Peste tot postezi acelasi lucru. Noroc cu goagalu asta si nu merg unele bloguri. Esti papagal? Macar primesti mancare diversificata pentru frumusetea penajului?

    RăspundețiȘtergere
  22. Anonim14:47

    Buuun. Sa vezi cum vine cu artmetica bre stelica:
    1. Scazi 50% dintr-un intreg - ramane 50%;
    2. Scazi 50% din ce ramane, adicatelea 50% din 50%, deci 25%. Ramane 25%
    3.Scazi 15% din ce ramane, adicatelea 15% din 25%, deci 3,75%. Ramane 21,25%
    PRIMIM BANI DE LA BOC = 21,25%
    Rezolvarea este pur aritmetica. Nu are legatura cu realitatea. Este configurata ca o "meditatie" pentru stelica. Are bacu peste 1 luna. Dupa obtinerea diplomei trece in locul lui Igas la interne (sau viscerale, daca vreti).

    RăspundețiȘtergere
  23. Anonim16:35

    Zici ca stelica "Are bacu peste 1 luna" ... Eu nu cred ... poate ca are testarea aia de la clasa a 4-a ... Da , de luat locul lui Igas , e bun si-asa ...

    RăspundețiȘtergere
  24. Anonim09:50

    A ingetat ast blog? Cari ieste treaba?

    RăspundețiȘtergere
  25. Anonim10:23

    Cezar e dus...dus cu pluta!

    RăspundețiȘtergere
  26. Anonim13:21

    Stelian P.

    NUMAI PENTRU DOGARIENI

    Pe blogul sindicatului a aparut la 26.05.2011 un articol minunat intitulat “Recente ginduri de la un camarad”. Va redau spre trezirea interesului doar citeva pasaje semnificative:

    „O să replicați unii, probabil: cu ce drept ne atragi tu de atenție, bă, cine ești tu, mă? Răspunsul meu se dorește deosebit elegant și de respectuos, dar ferm și sintetic - uite d-aia, dă zmecher, zăbăucilor, amorțiților, loazelor, vaci proaste și slugoi ratați, pentru că meritați și voi puțină atenție, dragii mei! „
    „ Nu mi-am imaginat, vreodată, că există în Patrie atîția militari/polițiști cu instinctul de conservare complet atrofiat, dar lași, totodată, tîrfe, milogi și proști bîtă, pe de-asupra.”

    Pentru numai 120lei/an meritati aceste apelative din plin. La mai multe !

    RăspundețiȘtergere
  27. Anonim14:31

    S S Stelica d d da tu e e esti m m mai d d departe d d de a ala c c care a s s scris a a asta?
    D D Demostene
    PS. U u un p p pic c c cam bal bal balbait d d dar m merge n n nu-i asa?

    RăspundețiȘtergere
  28. Anonim15:40

    Stelian P.
    @D D Demostene
    Sigur ca sunt departe. El e dogarian cu cotizatie iar eu sunt doar simpatizant.

    RăspundețiȘtergere
  29. Anonim23:57

    Anonim spunea...@DD D De...demostene
    Vezi ca Shteclutza cu vitrion e ,,doar ,, simpatizant.Premeste aceleasi ,,apel ativE ,, ,DAR MOKA !

    27 mai 2011, 23:54

    popouVICIU

    RăspundețiȘtergere
  30. Anonim08:02

    Stelian P.
    @CEZAR
    Buna dimineata tuturor ! Ma duc sa caut ceva in sertar.

    RăspundețiȘtergere
  31. Anonim08:05

    Stelian P.

    Romanii si protestele….Dupa vaicareala si injuratul conducatorilor romanii mai au o preocupare importanta : protestele.
    Spre deosebire de needucatii aia de japonezi care protesteaza cu panglici albe legate la mina in timp ce ,vai ! , lucreaza, sau mai rau, protesteaza duminica, romanii incep protestele luni dis-de-dimineata pe la ora 12.oo.
    Inainte de proteste fuhrer-ii sindicali anunta cu ajutorul vuvuzelelor si tromboanelor o cifra amenintatoare : de la 20 - 30.000 in sus. Reporterii cred ca este vorba despre numarul participantilor dar in realitate fuhrer-ii se gindesc la cistigul lor zilnic.
    Singurii care iau in serios cifrele sunt jandarmii, dar din cauza stupidelor prevederi regulamentare. Si ei sunt romani si stiu foarte bine ca la sfirsit o sa regrete ca au carat tone de scuturi, casti si gaze.
    Dupa ce isi fac incalzirea cu o bere (vodca nu pot ca ei mor de foame) romanii incep protestul, adica o cascada de lozinci educative in care mamele guvernantilor sunt cele mai des invocate.
    Politisti in uniforma dau cu caschetele dupa presedinte demonstrind ca oricum nu au ce sa acopere cu ele.
    Pensionarii militari sunt mult mai educati decit politistii si protesteaza alfel. Sub comanda ferma a fostilor activisti PCR executa un dans razboinic la umbra portretului in flacari al comandantului suprem. Dansul bine executat si cu multe elemente folclorice ii face sa paleasca de invidie pe colegii lor din jungla ecuatoriala.
    O alta metoda mult mai eficienta pentru a-si demonstra inteligenta este fluieratul pe timpul intonarii Imnului national. Evident, ei nu fluiera Imnul ci pe comandantul lor suprem, demonstrindu-le civililor necunoscatori ca armata nu e o gloata, asa cum crede dogarianul sef, ci o banda bine organizata, cu un comportament de maimutoi in calduri.
    A doua zi, pe blogul sindicatului, civilii primesc lectii despre “……coloana vertebrala a societatii civile – militarii in rezerva.”
    Pentru victoria sau esecul acestor guvernanti la ultimele alegeri, aceiasi romani se cafteau intre ei sau cu jandarmii spre marea bucurie a celor de la Ambulanta. Acum tot ei ii injura.
    Efortul este atit de mare incit pe la ora 16.00 manifestantii se retrag epuizati la o alta bere.

    RăspundețiȘtergere
  32. Anonim12:48

    @stelian p
    parca ai facut radiografia cu raze X,si precisa precum bisturiul unui chirurg.
    gata ma opresc aici ca nu mai pot de atata ras
    @cezar
    am mai venit si eu paciulea ca parca prea se intepenise,da daca "faci gat"am si sters-o "patroane"

    RăspundețiȘtergere
  33. Anonim12:50

    ....scuze pentru lipsa de politete
    O zi buna va doresc!!

    RăspundețiȘtergere
  34. @Akord-Te salut si nu fac gat!chiar ma bucur sa te vad! o zi buna!

    RăspundețiȘtergere
  35. @ D D D Demostene,te salut.Niste bilute in gura timp de trei luni poate aaaajuta!

    RăspundețiȘtergere
  36. Anonim23:27

    .............eu nu vreau s ne plang de mila pt. ca NOI ROMANII sintem principali vinovati PUNCT .

    RăspundețiȘtergere

HAI, UIMITI - MA !
Comentariul va evidentiaza starea..naturala si capacitatea de analiza si sinteza!