Google Website Translator Gadget

luni, 23 mai 2011

MULTA SANATATE TIGRII-2

23 de comentarii:

  1. Anonim20:14

    @ cezar,
    Faci tu ce faci si usor usor ti-ai pierdut toti comentatorii . Ai ramas doar cu ,,CONTOARUL”. Nu ti-a trecut niciodata prin cap faptul ca s-ar putea sa ai o problema ??? ( de comportament …virtual… bineinteles ). Te-am inteles in ceeace ii priveste pe mos alecu/chigri 1/ilie de la scularie/puiac/ o serie de anonimi / … dar cu akord 75 ce-ai avut de impartit??? Mai nou vad ca ti-ai stricat relatia si cu ,,don Ica “iar Stelian P. evita sa mai posteze pe blogul tau . Dupa ce citesti, poti sa stergi comentariul ,NU ma deranjaza !!!

    RăspundețiȘtergere
  2. Anonimule sunt miscat de ...grija ce mi-o porti!
    Ar fii bine sa retii totusi ca eu nu caut sa fac ,,relatii" cum zici ! Eu incerc sa apar niste Principii.
    ps. Tu in baza caror principii,faci morala dar in schimb nu ai curajul sa-ti atribui macar un nume de scena?

    RăspundețiȘtergere
  3. ps. si pentru ca m-ai intrbat de Akord-nu-i nici-o problema. acesta mi-a promis ca atunci cand va fii mort....... de beat ,va veni si va posta.

    RăspundețiȘtergere
  4. Anonim21:29

    Băi guvide şi io când voi fi mort de-a binelea voi posta la tine!

    RăspundețiȘtergere
  5. ...pai tocmai postasi......carasel mic!!

    RăspundețiȘtergere
  6. Anonim08:35

    TOP GUN,
    Cezarica,tu nu esti de condamnat, macar ai niste principii si nu esti duplicitar ,mai naspa e de cei care te mangaie si te pupa in fata,iar pe la spate te musca!!!!! Cel putin suntem constanti,chiar trebuie sa primim cate una ,de la amicii virtuali ptr .diversele noastre simpatii,uite mie mi-e simpatic si Stelica ,chiar daca e cinic si arogant,cred ca de fapt isi escamoteaza niste vulnerabilitati.Incerc sa-l inteleg,este plictisitor de nefericit,pacat altfel ar fi un tip ok si mistocut.
    O ZI EXCEPTIONALA TAURAS,NU MOR CAII CAND VOR CAINII......Ai depasit faza cu...dupa ce mi-am lins ranile!!!!!!
    P.S. Va rugam frumos Tigrii2,tigrisor,sa mai postati despre experientele si intalnirile de gradul 3,mie imi place cum povestiti,deja sunteti printre simpatiile mele!!!!!

    RăspundețiȘtergere
  7. Multumesc TOP GUN ! chiar aveam nevoie!
    Oricat ar parea de invers,adevarul este ca nu-mi plac starile conflictuale!
    Daca Don Stelica are ceva pe la sertar ,eu il astept. O zi buna tuturor!

    RăspundețiȘtergere
  8. Anonim09:13

    @CEZAR

    NICIODATA!

    RăspundețiȘtergere
  9. Anonim09:50

    TOP GUN,
    Oricat ar parea de invers,ca sa te citez,nu sunt pe’ invers’,ca le-am zis eu unor baieti ca-i iubesc,asa vorbesc eu,ce PIERSIC,nu spune,te iubesc Maruta,etc.......
    Eu stiu ce orientari am,sunt hetero si apoi educatia religioasa a mea este solida,eu nu ma joc cu chestia asta!!!!! E asa misto sa fiu undercover!!!!!! Si ''''Stelica P '''''????????,e tot undercover,stii Cezar,atunci cand cei care nu reusesc sa ne anihileze,ne discrediteaza,dar DUMNEZEU E DEASUPRA........!!!!!
    Cat despre Dogaru, cineva din cercul meu de cunostinte a stat personal de vorba cu el,mi-a spus ca e un tip la superlativul absolut,l-a ajutat pe el ,cu problema pe care o avea......
    Mie nu mi-a spus ca ar fi cotizat cu ceva!!!! Asa ca,discreditarea ,nu-i asa e arma cea mai la indemana!!!! De ce tin unii neaparat sa fie eroii negativi,habar n-am,chiar atat de rau ,ne-au transformat acesti ani,suntem niste hiene,niste roboti.numai conteaza cel de langa noi,nu avem rabdare cu sufletele napastuite,chinuite si nefericite????!!!!!
    O ZI EXCELENTA TUTUROR!!!!! MAI REFLECTATI SI ANALIZATI!!!!!

    RăspundețiȘtergere
  10. Anonim12:05

    @ TOP GUN,
    Ai gresit aeroportul (blogul). Aterizeaza in ograda SCMD –ului si fa propaganda lui Dogaru cat cuprinde. Din cate mi-am dat eu seama , cezar nu e deloc un fan al sindicatului respectiv iar despre Dogaru si gasca lui ce sa mai vorbim.Oi fi eu un pic suparat pe Cezar dar imi vine foarte greu sa cred ca a trecut ,,cu arme si bagaje” in curtea lui dogaru,mai ales ca PRINCIPIILE pe care le promoveaza si sustine (de mai bine de un an) NU au nimic in comun cu…. dogaru/scmd/abrogarea legii 119/2010/prorogarea legii 164…si alte aberatii de genul asta. Daca intre timp si-a abandonat PRINCIPIILE si a trecut in aceasi barca ( scuze ..avion) cu voi scmd-istii ,imi cer scuze ,inseamna ca nu am fost ,,pe faza” si e suficient sa dati un semn . In aceasta situatie PROMIT sa nu mai accesez in veci blogul asta .
    Sa aveti o zi buna,
    Nikk,
    p.s. Ma chinui de vre-o jumatate de ora sa ma loghez.

    RăspundețiȘtergere
  11. Anonim12:32

    NIKK,
    Baieti,voi chiar nu intelegeti ,sau nu vreti.nu-i nevoie sa-l tragi pe Cezarica la raspundere,aici era vorba despre omul Dogaru,ca este simpatia mea ca om ,atat. punct
    Nici eu, nu comentez simpatiile voastre politice,sau inconjuratoare!!!
    Nici eu nu pun la indoiala simpatia unora ptr.Stelica,voi il admirati poate, tot ca om ,sau va plac ideile lui avangardiste!!!!!
    Altceva????????
    SA AVETI O ZI EXCEPTIONALA, STIMATE DOMN!!!!!
    TOP GUN

    RăspundețiȘtergere
  12. @TOP GUN-sa ne intelegem bine:balizele pe acest ,,aeroport'' eu le aprind . Cum am mai precizat si mai demult pentru tine este tot timpul ,,DESCHIS",chiar si daca ai uneori pareri contrare mie sau altora.
    Concluzie-nu ai gresit,dimpotriva.
    @Nikk-dupa a mea stiinta si asa ai accesat rar(mai corect spus -Nu ai accesat acest blog, nici macar de ziua mea) Deci nu prea vad paguba daca nu vei mai trece. oricum tu ai tinut sa precizezi ca ai alte metode de a-ti sustine punctele de vedere. asteptam sa le vedem si noi.
    Si inca ceva -Eu fac ordine pe acest aeroport.tu vei face pe altau cand il vei deschide!

    RăspundețiȘtergere
  13. Anonim13:30

    TOP GUN
    CEZARICA,iti multumesc,chiar si virtual as ateriza,sincer ,nu as calatori niciodata cu avionul,mor de frica,da,sincer, mi-as dori sa trec in vara asta pe la STREHAIA,sa vedem ,vreau sa merg in concediu la OLANESTI,poate fac o vizita la oltenii mei....... Ma bucur ,daca toti am ajunge la concluzia sa ne respectam parerile chiar daca sunt contrare,ce rost are sa ne jignim ,sa ne balacarim,sa ne facem de kko,doar sa demonstram noi ce puternici suntem!!!!!
    Daca ar da stapanirea ceva gratis,sau divinitatea ,viata vesnica ,poate am deveni PRASLEA cel VOINIC,ne-am aventura in cautarea merelor de aur,nu-i asa, suna bine,viata vesnica!!!!
    Tu ,Cezarica,ca sef de trib,poti sa bagi o motiune de cenzura ptr.lipsa de masura!!!!!
    Epoca asta plictisitoare a lui '''politically correct'''''se pare ca este iar in voga.....
    De ce nimeni nu gaseste azi, tonul adecvat ptr.a-si face cunoscute intentiile sau tentatiile?????
    Deja daca incercam sa decodificam aceste intentii si tentatii,tine de extrasenzorial si paranormal!!!!!
    O ZI EXCEPTIONALA TUTUROR!!!!!!

    RăspundețiȘtergere
  14. Anonim13:32

    Stelian P.
    Am inteles ca din motive de sanatate Tigrii-2 vrea sa se odihneasca putin. Ii doresc multa sanatate si pina revine am sa caut ceva prin sertar ca sa mai tin dialogurile cit mai aprinse.

    RăspundețiȘtergere
  15. Anonim13:34

    Turnatoria la romani….. Inca din cele mai fragede vremuri, romanii au fost preocupati de respectarea cu strictete a regulilor eticii si echitatii (socialiste sau capitaliste, nu conteaza, egalitate sa fie).
    Fiind cu ochii mai mult pe vecini decit in oglinda ei observau imediat orice modificare in nivelul de trai al celor urmariti, remarcind cu ironie fina:
    -“ De unde ma-sa are asta bani sa-si vopseasca usa ? Mafiotu dracului !”.
    Spiritul patriotic si nu invidia ii obligau pe romani sa se puna la masa si sa scrie autoritatilor despre faptele profund necinstite pe care le vedeau, semnind apoi cu curaj: “Un grup de cetateni indignati”.
    Curajul devenea din ce in ce mai mare asa ca multi semnau chiar cu numele proprii: “Felix, Napoleon, Nus, Patriotul roman” etc., etc., arhivele sigurantei dar si cele ale securitatii sau militiei continind milioane de dovezi in acest sens.
    Desecretizarea arhivelor nu ar afecta siguranta statului dar ar dovedi ca peste 60% dintre romani sunt patrioti adevarati care corespondeaza (in secret) cu autoritatile (ceilalti 40% sunt bebelusi si tradatori de neam si tara).
    Astazi, ziarele celui mai cinstit si corect patriot roman (cu nume rusesc) abunda de asemenea semnaturi curajoase cum ar fi: ” Adevaratul SRI, Vlad Tepes, Un grup de ofiteri cinstiti, Grupul de veghe Vulturul cruciat” si exemplele ar putea continua dar ma tem ca se blocheaza serverul.
    Acesta este doar unul dintre motivele pentru care strainii (ungurii si evreii in primul rind) vor sa distruga Romania noastra draga, fiind convinsi ca trasaturile noastre pozitive si curajul deosebit cu care ne manifestam, ii impiedica sa asupreasca si sa jefuiasca alte popoare.
    Acesta este si un alt motiv care explica belsugul in care traim noi fata de mizeria in care se balacaresc popoarele mai sus amintite.

    RăspundețiȘtergere
  16. Anonim13:35

    Stelian P.
    Scuze, sus am uitat sa semnez.

    RăspundețiȘtergere
  17. Anonim14:00

    @ TOP GUN, 12:32
    Altceva…???????????,…. ar fi multe de spus dar voi incerca sa fiu cat mai scurt posibil.E optiunea d-voastra de a fi fan Dogaru si v-o respect. Pe mine si alte cateva zeci de mii de pensionari militari (neafiliati scmd) acest domn Dogaru NU ne reperezinta . Va redau o fraza din declaratia data ieri de acest ,,domn”: ….,, pensionarii militari carora li s-a marit cuantumul pensiei in urma REVIZUIRII vor trebui sa restituie incepand cu 2012 diferentele primite in plus ,acestea fiind catalogate ca INCASARI DREPTURI BANESTI NECUVENITE….”. Acest domn are tupeul sa-mi spuna mie si multor alti fosti colegi ai nostrii ca diferentele pe care le-am primit in plus cu ocazia revizuirii sunt ,, obtinere de foloase necuvenite”. Aceste ,,foloase necuvenite”,eu /cezar/akord75/stelian P/tigri2/si peste 80 % dintre pensionarii militari NU le-am primit timp de 10 (ZECE ANI)….si am avut minima decenta de a nu face ,,circul” pe care il face scmd-ul acum. E dreptul lor sa se asocieze,sa protesteze,sa conteste ,sa actioneze in instanta , cu o singura conditie…..,sa precizeze clar faptul ca reprezinta mai putin de 10% din totalul pensionarilor proveniti din sistemul de aparare /ordine publica/siguranta nationala.
    Si eu va doresc o zi exceptionala si va asigur ca nu am nimic personal cu dl.Dogaru ca dealtfel cu nici-un alt fost coleg al nostru .
    @ cezar,
    Acum am inteles de ce intampin ,,dificultati” la logarea pe blog. Nu te mai chinui sa-mi blochezi accesul ,,prietene”pentru ca nu te voi mai deranja.
    Si tie o zi super si cat mai multi comentatori,
    Nikk

    RăspundețiȘtergere
  18. Anonim14:20

    TOP GUN
    Interesant articolul de mai sus,iar 'Stelian P' NE-O IA INAINTE,as putea fi invidios si turnator ,dar cred ca raman nitel invidios,ca acu'unde sa-l mai torn??? vremurile demult apuse,or fi apus oare?????
    Ei, vezi draga Stelica,depinde cum esti genetic structurat si ce Dumnezeu ti-a strecurat in ADN,daca ursitoarele nu au fost bete crita si n-au umblat aiurea prin sat!!!!
    Asa ca daca ai o educatie solida,n-o sa te duci sa-l torni pe MISU ,CA INJURA GUVERNANTII SAU A DAT HOLD -UP la vreo banca si are vile si palate,si jeepane ,si adica eu sa n-am ????Ia sa-l torn,poate obtin si eu ceva!!!!
    Da vezi, nu toti suntem cozi de topor,nu toti suntem mici la suflet,depinde ce educatie primesti,cine ti-o face,cine-ti sunt mentorii si reformatorii de caractere si destine!!!!
    NOTA 10 CU FELICITARI,cam cinic tonul,dar treaca mearga,cu lipsa cu tot ,hai ca-i bine!!!
    Sa-nteleg ca si maine o alta aventura,marca Sertarul umoristic ,made in 'STELIAN P'
    O ZI EXCELENTA STELICA!!!!!

    RăspundețiȘtergere
  19. Anonim15:55

    Cezarica,
    Am inteles ca un domn ANONIM mi-a trimis un comentariu la adresa lui DOGARU,probabil ca era de 'rau' ,Cezarica,trebuie sa fim impartiali,nu esti obligat sa-mi faci mie pe plac,eu n-oi fi vreo ILEANA COSINZEANA,IAR TU GATA ,esti sub papucul meu.Nu ma deranjeaza ,daca comentariul e argumentat, eu, ti-ai dat seama sunt un tip permisiv,nu restrictiv.
    Nu-mi dau aere de vip,pot infrunta adevarul in fata,prefer adevarul,unei minciuni pavate pe metrul cub cu bune intentii.....
    Domnule ANONIM,mai postati comentariul,Cezarica e un tip de onoare!!!!!
    Stimate ANONIM,spuneti-ne cand e ziua de nastere si onomastica si promit sa va felicit personal,imi place atat de mult sa-mi bucur semenii,sa-i vad fericiti,e putin ,dar atat pot face si eu !!!!!
    EU AM VORBIT SERIOS!!!!!

    RăspundețiȘtergere
  20. Anonim15:57

    SCUZE ,comentul de mai sus ,e marca TOP GUN

    RăspundețiȘtergere
  21. TOP gun -fii linistit comentariul ,e mai sus .nu l-a sters nimeni.e plin de substanta(cucuta))

    RăspundețiȘtergere
  22. PS. vezi tot ce-i cu marca NIKK si analizeaza.Eu in prostia mea am inteles cam asa"fiind tare suparat pe mine (nu cred ca a pus un coment.in ultima luna)si vazandu-ma ,,subrezit" dupa un razboi puternic si-a zis ca-i momentul....mai departe vezi tu

    RăspundețiȘtergere
  23. Dupa 12.32- nu mai este nimic ,nicaieri nici macar in SPAM.Mai mult decat sa-mi dau cuvantul ca nu am sters nimic nu pot face.daca-i asa important reformuleaza-top-gun te asteapta . a promis. daca nu, poate comentezi la Stelian-surpriza -a publicat totusi!si cu asta Basta nu mai raspund la aceasta tema.

    RăspundețiȘtergere

HAI, UIMITI - MA !
Comentariul va evidentiaza starea..naturala si capacitatea de analiza si sinteza!