Google Website Translator Gadget

joi, 27 octombrie 2011

NATIONALISMUL AGRESIV, HRANA SPIRITUALA A GLOATELOR___________By STELIAN ==REPLICA LUI TOP GUN !!


                                                        Dornic de singe, maimutoiul reales (in deplina unanimitate) sef al gloatelor
 dogariene a gasit vinovatii de toate relele care apasa pe poporul roman:
                     - Basescu si ungurii (evreii urmeaza saptamina viitoare).
Sub semnatura altui bolnav (de ura, nu mintal), Teodor Dungaciu, blogul fuhrer-ului sindical gazduieste un material demn de memoria celuilalt fuhrer mort in 1945.
Redau mai jos, cu scuzele de rigoare, citeva extrase care troneaza in fruntea blogului dogarian si pe care supusii descreieratului ar trebui sa le citeasca cu mina pe barda.
                     „Vei plăti, Traian Băsescu, fară nici o îndoială!... Ca să te cocoţi confortabil pe tronul de dictator, Ai adus la guvernare fascista grupare udemeristă. Ştiai exact ce reprezintă această formaţiune iredentistă, şovină, antinaţională... Ai aruncat iraţional Naţiunea Română în ghearele acestei cohorte revizioniste, prin susţinerea la fel de necugetată a unei adunături de derbedei şi mistificatori politici din partidul personal PDL şi din pramatiile traseise din UNPR.... proiectul de schimbare a Constituţiei e în conformitate cu pretenţiile udemeriste: descompunerea Ţării în regiuni, deci şi a Transilvaniei. Dar cum? Cică, pe etape: mai întâi, câteva judeţe (ungurii cu ale lor!), iar apoi constituirea de hălci mai mari, una chemându-se chiar Transilvania, ce va fi făcută plocon Ungariei.... Ai împins cârdăşia cu minoritarii maghiari până la subminarea statalităţii... Ai făcut prieteşug antistatal cu un lider de la Budapesta, al cărui ţel ultim este revendicarea Transilvaniei şi alipirea ei la Ungaria.... Dacă va fi să piară vreodată seminţia românească, atunci ultimul patriot român chemat la Domnul va fî cel de pe urmă care va scuipa cu năduf pe toxica voastră amintire de vînzători de Neam. Şi vom fi, astfel, răzbunaţi, măcar în eternitate!”
26.10.2011

Toate acestea apar in 2011 intr-o tara membra a UE si NATO. Cel care le gazduieste cu bratele deschise se lauda ca este coloana vertebrala a societatii romanesti, ca vorbeste in numele poporului.

                                                  

                                   REPLICA LUI TOP GUN !!                                            Asadar,daca este joi s        pre vineri ,adica weekend incepe colectia toamna -iarna,a perlelor lui Stelica.......!!!!Deci,daca osciorul de stavrid al Cezarusului nu i-a ramas in gat,nici farfuriile zburatoare ale sotiei,nu-l nimerira,Stelica al nostru,"bunul" nostru comun,proprietatea noastra,ce sa vezi,sa vedeti,se puse dom'le pe scris,adica nu se viruseaza,ca tropaie virusii astia,NENOROCIRE!!!!! Creatorul textului de mai sus,recte Stelica este un pasional lucid, un viforos si un contemplativ. Stelica,al nostru are suavitati de satir bland si protector, atoatestiutor si seniorial. Este un senzual frenetic, focos, petulant, cand furtunos, cand umil in eros, un tactil lipsit de orice morbiditate, solomoniac maiestuos, ale carui tentative erotice le egaleaza pe cele intelectuale si li se interfereaza. Eu as fi intitulat textul sus amintit :''VIRILITATI FALICE DE LA DISTANTA SI FACULTATILE MINTALE LA FARA FRECVENTA" !!!!!!! I'M KIDDING!!!!!!! Random,de ce n-am fi noi nitel invadatori,adica sa anexam Ungaria,ca doar exista precedent,(cam scurt ,ca istorie) cum a facut IRAKUL ,KUWEITULUI,si atunci gata cu nationalismul!!!!!!Or fi prevazut mayasii faza asta in calendarul lor,ca se apropie subtil si tiptil 2012,si noi suntem catalogati nationalisti,tot mereu!!!!!!! I-a sa ne lansam noi pe orbita ,sa facem o figura frumoasa in istorie si ca INVADATORI!!!!!Ce zici ,Stelica ???????,ce Dumnezeu,creierasul tau sa someze????????,sa faci depresie,zau asa tu tot timpul suferi de 'SCENARITA',Sergiu Nicolaescu,e mic copil,daca lucrezi tu undercover,totul e perfect,vezi cu MARESALUL,adica D-na si farfuriile ei......!!!!!! WEEKEND EXCELENT TUTUROR SI SA FITI IUBITI!!!!!!I'M KIDDING !!!!!!!!

17 comentarii:

  1. Stelian P.08:50

    @CEZAR
    Mutumesc ca l-ai postat. Nu e un text asa cum as vrea eu si l-am scris in 10 min. cind am intrat azi dimineata pe blogul dogarian. M-am frecat la ochi si am crezut ca nu vad bine. O asemenea incitare la ura etnica nu am vazut de la Mein Kampf incoace.

    RăspundețiȘtergere
  2. Buna dimineata!
    Si iarasi pretind ca vorbesc in numele ..militarilor activi si in rezerva!!!

    RăspundețiȘtergere
  3. Anonim09:47

    Cezare, cap de dovleac, tu si Stelica gîscarul vorbiţi în numele veostru, nu al tuturor! Auzi la el:"Si iarasi pretind ca vorbesc in numele ..militarilor activi si in rezerva!!! "

    RăspundețiȘtergere
  4. @Anonim-ai probleme cu intelegerea-Ei pretind(conduc, scmd) ..........
    Inclusiv prin denumire-Scmd-sindicatul cadrelor militare disponibilizate ????!!!!
    -care cadre militare ,,disponibilizate"? Eu stiu ca sunt doar PENSIONATE!!!

    RăspundețiȘtergere
  5. Anonim13:31

    Anonim spunea...

    ""Iată că, spre jumătatea lunii octombrie a anului acesta, o nouă şi nedreaptă izbucnire de ură clatină speranţele a mii şi mii de pensionari militari. A acelora care câştigaseră în justiţie dreptul la reparaţii pecuniare după jaful anticonstituţional la care fuseseră supuşi. A acelora care învinseseră la tribunal acest stat ostil, cheltuind sume considerabile, apelând la legislaţia europeană încalcată brutal de guvernanţii n"" TEOPAL

    RăspundețiȘtergere
  6. Stelian P.13:47

    Sa ridem cu dogarienii:

    „Dupa aproape 22 de ani de la lovitura de stat din Romania, totul este izecit mai rau.”
    „In epoca Ceausescu, ati rabdat de foame, de frig, ati stat in intuneric, la cozi etc…insa toate acestea au fost niste eforturi pe care le-a facut Ceausescu.”
    „3) GENOGIDUL IN ROMANIA ARE LOC ZILNIC ( GRIPA PORCINA, AVIARA, VACCINARI FORTATE LA COPII , PULVERIZAREA DE CHEMTRAILS, OTRAVIREA CU SARE IODATA, FLUORUL DIN APA POTABILA, INITIUMUL ETC).”

    „6) GENOCID PRIN OTRAVIREA IN MASA A POPORULUI ROMAN PRIN ALIMENTE, CODEX ALIMENTARIUS, INITIUM ETC.”
    „9) CRIMA DE A GOLI BANCA NATIONALA SI CEDA TOATA REZERVA DE AUR AGENTURILOR STRAINE MASONICE SI EVREIESTI CARE AU DISTRUS ACEASTA TARA, CU AJUTORUL INTRUSILOR INFILTRATI SI AL TRADATORILOR DIN INTERIOR.”

    „10) POLITICA ROMANIEI: CRIMA, TRADARE, SABOTAJ, INTRIGI, TERTIPURI, JOSNICII, SFIDARE , GENOCIT SI MULTE ALTELE.”
    Blogul SCMD Moreni
    Joi 27.10.2011

    RăspundețiȘtergere
  7. Anonim14:21

    Steliane CapSula de cianura de potasiu, tu esti mai dus cu capul decit RH-ul de pe blogul lui AIRPlanu! Crezi ca daca ai fost porcar pe vremea lui Caisa acum poti sa ne dai lectii "civice si de democratie"? Vai de capu tau...
    Pe Cezarush invirtecush il iert ca face parte din Club de multa vreme, pe venetici ca alde tine nu, CODOSHULE!

    RăspundețiȘtergere
  8. Stelian P.14:39

    Roadele nationalismului nu intirzie sa apara. Sub articol, pe blogul SCMD (?!!!) apare si primul comentariu:

    „Anonim spunea...
    Un articol de apreciat - bravo !
    De ce nu ne organizam - sa lichidam acesti banditi - vanzatori de tara ? DE CE !!!!...? SCMD....DE CE ???
    Costel N.
    26 octombrie 2011, 17:33 „

    RăspundețiȘtergere
  9. Anonim10:41

    TOP GUN
    E super poza cu calul,eu in zodiacul chinezesc sunt CAL DE FOC!!!!!Ai fost inspirat ,dar chiar asa ,n-ai tinut cont de dorinta mea!!!!!!?????Ma onoreaza ideea ta,iti multumesc!!!!

    RăspundețiȘtergere
  10. Ma bucur pentru ca ti-a placut !
    Sper sa fie un ,,inceput"-fara patima si fara manie! O dezbatere de idei ,,PRO si CONTRA".Ozi buna!

    RăspundețiȘtergere
  11. Anonim22:55

    Acuma [zicand catra voi]ca sunteti mai "destupatzi la bibilica"sa faca cine ce o vrea cu tara asta ca si asa decat sa traim alaturi de milioane de tzigani scarbosi si nenorociti iar ce a mai ramas din tarisoara sa o fure poloticienii cu protipendada lor de curve si de beizadele iar noi sa nu avem un loc de munca ,sa nu avem ce pune pe masa,copiii nostrii sa nu aiba nici un viitor,mai bine s-o ia ungurii sau nemtii sau japonejii poate scapam de "ciocoii"..."noi" care ne mananca precum plosnitele ,paduchiii si raia.Asa sa va ajute DREACU,

    RăspundețiȘtergere
  12. @Anonim 22.55- Apoi eu zic ,,Bine ai revenit Tiger two!!!
    Sper ca nu ai renuntat la emblema!!

    RăspundețiȘtergere
  13. Anonim11:30

    O sa revin [in forta],asa de dragul "moldovencei"mele ,Elena.De ce m-ai deconspirat?Vrei sa ne trezim cu vre-un idiot ,care ascuns in spatele anonimatului sa ne strice conversatia?tigri2

    RăspundețiȘtergere
  14. Inca odata te salut! Ma bucur pt. ca esti bine! Am avut proasta impresie ca ma...ocolesti si nu intelegeam de ce!! Nu-ti fa probleme-anonimilor jegosi le mai dau eu cate o zmetie peste bot!!
    Te astept ! Eu si fanii tai! O zi super!

    RăspundețiȘtergere
  15. Stelica al nost nu e suparat ca Dungaciu vrea sa-si bage semintia in cele ude mereu. Mai repede este suparat ca vrea sa-l stucheaca pe Base cel care stinge lamba...

    RăspundețiȘtergere
  16. Anonim22:32

    plano10 ca de obicei e...cam prost(anac).

    RăspundețiȘtergere

HAI, UIMITI - MA !
Comentariul va evidentiaza starea..naturala si capacitatea de analiza si sinteza!