Google Website Translator Gadget

luni, 30 iulie 2012

                                 

                                                  FELICITARI   C.C R.  !!sad                                  
ROMANI  ,   NU     CEDATI  !
         
                        RUSINE   -      EUROPA!
  
  MERKELL     SI    BAROSSO    sa explice poporului Roman , ce prevede  recomandarea de la VENETIA  !!
   Sa explice , cum poate sa se intoarca un presedinte care are 84 % Da - pentru demitere ,   
exprimat de cei prezenti la vot !   ASTEPTAM.
  Ales presedinte cu aprox. 5.000.000
  DA - demitere    aprox      7.500.000
        ESENTA  DEMOCRATIEI  "dupa  basescu  : SA NU MERGI LA VOT ! 
   

Sa vorbească Merkel prin Deutsche Welle?

Publicația germană Deutsche Welle, care i-a acordat un sprijin semnificativ lui Traian Băsescu în campania pentru referendum, lansează un apel puternic pentru demisia acestuia, considerând-o singura soluție pentru stabilitatea României.
 „Pentru ca ţara să se întoarcă la apele mai calme, există de fapt o singură opțiune: Băsescu trebuie să demisioneze şi să facă loc pentru alegerile prezidenţiale anticipate mai târziu în 2012, în paralel cu alegerileparlamentare care vor avea loc tot la acel moment. Este timpul pentru România să se despartă de vechiul stabiliment politic la 23 de ani după căderea dictaturii comuniste.”



Curtea Constituţională recunoaşte că suntem doar 16 milioane


Salveaza PDF
Print
Email
19 comentarii
3014
 accesari
 Curtea Constituţională a luat la cunoştinţă faptul că în România nu mai sunt 18 milioane de cetăţeni cu drept de vot. În decizia nr.682 din 27 iunie 2012, privind modificarea sistemului de alegere al senatorilor şi deputaţilor, CCR a luat în considerare acest aspect. CCR îşi motivează decizia de prin următorul argument: “numărul deputaţilor şi al senatorilor se stabileşte prin legea electorală, în raport cu populaţia ţării, care, conform ultimului recensământ, a scăzut în număr considerabil”.
Curtea Constituţională recunoaşte că suntem doar 16 milioaneAceastă decizie a fost motivată de CCR în iunie 2012, când nu existau datele de la recensământ. Dacă CCR are cunoştinţă de datele recensământului ar putea lua în considerare acelaşi argument şi la stabilirea cvorumului de 50 plus 1% pentru demiterea preşedintelui.
Conform datelor INS numărul real al votanţilor din România este de 16.527.971. Dacă se ia în calcul această cifră, cvorumul de 50 plus 1% este îndeplinit şi preşedintele Traian Băsescu este demis.
“1.1 Autorii sesizării susţin că legea ce face obiectul sesizării încalcă dispoziţiile constituţionale ale art.2 potrivit cărora suveranitatea naţională se exercită prin organele reprezentative ale statului român şi prin referendum, întrucât nu respectă voinţa cetăţenilor români exprimată la referendumul din 22 noiembrie 2009 în sensul trecerii la un Parlament unicameral şi a reducerii numărului de parlamentari la maximum 300 de persoane. În opinia acestora, prin modul de atribuire a mandatelor, legea aduce un plus de parlamentari faţă de numărul în vigoare la data organizării referendumului, ignorând art.62 alin.(3) din Constituţie, care specifică în mod expres faptul că numărul deputaţilor şi al senatorilor se stabileşte prin legea electorală, în raport cu populaţia ţării, care, conform ultimului recensământ, a scăzut în număr considerabil”, a spus Curtea Constituţională.
Vezi aici motivarea Curţii Constituţionale





88 la sută demis


Salveaza PDF
Print
Email
13 comentarii
1668
 accesari
De două zile, am remarcat o schimbare de atitudine a presei internaționale față de situația din România. Pe scurt, premierul Ponta are în continuare o imagine proastă, România are aceeași imagine catastrofală, dar dl.președinte suspendat Băsescu a început să fie privit ca ”fost” șef de stat.
88 la sută demisÎn general, lumea consideră că dl. Băsescu a scăpat de demitere, dar că un procent foarte ridicat dintre români, 88%, au votat împotriva sa. Cel mai semnificativ, mi se pare comentariul postului de radio Deutche Welle – Radio România Actualități de la ei – preluat de DPA – Rompresul nemților -, în care se spune ”Băsescu invocă în favoarea sa o realitate nebuloasă – nonvotanții”. Jurnaliștii germani amintesc că cei ”53,5% absenți la vot îi cuprind atât pe cei care îl susțin pe Traian Băsescu, cât și pe cei circumspecți, pe cei absenteiști definitv care nu votează niciodată, și, în fine, pe aceia care nu se mai află în țară, dar au rămas înscriși în listele de alegători, pentru că nimeni nu are obligația să-și declare plecarea”.
Cele două instituții de presă germane – de stat, amândouă – dau de înțeles că urmează o schimbare în atitudinea Berlinului vis-a vis de Traian Băsescu și referendumul impus cu 50% plus unu dintre cei înscriși pe liste, cu concursul d-nei Merkel și al d-lui Schultz. Cu alte cuvinte, dacă Curtea Constituțională va valida referendumul, întreaga procedură de demitere a lui Traian Băsescu devine un capitol închis și pentru Germania. Să fi avut vreun rol SIE în această schimbare de atitudine? Puțin probabil. Procentul de 88% împotriva lui Traian Băsescu și cei 8,5 milioane de români participanți la vot au făcut diferența. Nicăieri în Europa atâtea milioane de oameni care cer ceva nu pot fi ignorați. Probabil că viitorului lui Traian Băsescu în f






INS confirmă că la referendum s-a obținut cvorumul


Salveaza PDF
Print
Email
40 comentarii
3904
 accesari
Un document oficial al Institutului Național de Statistică (INS) confirmă că numărul real de votanți din România este mult mai mic decât cel avansat de către tabăra suținătorilor lui Traian Băsescu. Senatorul Dan Șova, prezent, luni seară, la emisiunea ”Sinteza Zilei” de la postul Antena 3 a prezentat o informare a INS, adresată secretarului general al PSD, Liviu Dragnea, în data de 26.07.2012, care confirmă că la referendumul din 29 iulie s-a întrunit cvorumul.
INS confirmă că la referendum s-a obținut cvorumul
   CRED CA-I  CAZUL SA  ZIC :  8,5 MILIOANE DE ROMANI ,SCUIPATI AICI!!!!

Ioan Rus

57 de comentarii:

  1. bai mai lasati-o balta.mai schimbati canalul de pe antena 3 ,mai uitati-va la filme ,la muzica,mai reveniti-va naibii din hipnaoza in care va tine voiculescu de vreo trei,patru ani.o sa aveti probleme cu colesterolul sigur.

    RăspundețiȘtergere
    Răspunsuri
    1. Vaz ca vrei si tu un cap in gura. De ala de le da gurul tau Basinescu...

      Ștergere
  2. A visitor from Europe
    viewed "ARMYIA -" 45 m

    RăspundețiȘtergere
  3. A visitor from Mountain View, California
    viewed "ARMYIA -: Liceul militar-Ultima

    RăspundețiȘtergere
  4. Toti,,GAOZARII" care l-au votat pe basescu - stand acasa , sa-si ia de mana ,,TIGANCILE IMPUTITE "spalate sau nu la ,,PASARICA "si sa merarga in piata ! Nu se mai dau ,,tepe " ,va da ,,MUIE "

    RăspundețiȘtergere
  5. PS. Sa ma ierte etnia rroma ! Pirandele lor sunt si frumoase si spalate,au fost si la vot si au stiut si cum sa voteze - adica, ala belitul urat si chior sa se duca dracului!

    RăspundețiȘtergere
  6. Fruntea sus, czare!
    Am pierdut o lupta, insa nu capitulam!
    Si...al dreaku, incepusi sa-mi fii drag..

    RăspundețiȘtergere
    Răspunsuri
    1. Nu prea sunt invatat sa ..pierd !Cu atat mai mult cu cat am toti asii in mana si mi-o trge unul cu o cacealma!!
      Sper ca CCR - sa se gandeasca bine sau macar la INSTIGAREA LA BOICOT si la faptuyl ca listele nu sunt reale!!

      Ștergere
  7. A visitor from Groningen
    viewed "ARMYIA -: Gabi Lunca - Un parinte poate creste" 48 mins ago
    A visitor from Groningen
    viewed "ARMYIA -: Gabi Lunca - Un parinte poate creste" 48 mins ago

    RăspundețiȘtergere
  8. Acest comentariu a fost eliminat de administratorul blogului.

    RăspundețiȘtergere
  9. CEZARE cacanarii care cred ca fac istorie , incearca sa ne convinga pe noi ca nu e bina sa dai lovilutie. Hai sictir imbuibatule. Sti tu care !
    Din acest moment imi folosesc dreptul de proprietar de blog si nu voi mai permite lepadaturilor comunisto securiste sa posteze pe blogul meu. Asa ca atunci cand ma voi trezi dimineata la orice ora vrea muschiul meu asa ca si CRin, ca sunt OM LIBER imi arog si folosesc dreptul de proprietar de blog sa sterg postarile papagalilor.
    Deci la mine pe blog nu mai au ce cauta nume ca Horvath, Balogh, Imre, Robert, Istvan. Am tot respectul [pentru urmasii lui Horia, Closca , Crisan, Stefan, Mihai, Vlad, Cuza, etc.

    RăspundețiȘtergere
    Răspunsuri
    1. Asa sa fie MICUTZULE !
      La mine SHOBOLANII s-au infiltrat ! Nu au acces!!

      Ștergere
  10. Stelian P.31 iulie 2012, 07:28
    „Pentru linistea dumneavoastra, va asigur ca, participarea reala la vot a fost de 51,5% din cetatenii cu drept de vot. O vor demonstra documentele oficiale demne de luat in seama de CCR, in zilele care vor urma….
    petrisor mandu”
    luni, 30 iulie 2012

    Răspundeţi
    Răspunsuri

    CEZAR31 iulie 2012, 08:56
    DE data asta Mandu chiar are dreptate!!!

    Ştergere

    Anonim31 iulie 2012, 08:59
    S-a gasit doc. oficial al INS care atesta ca populatia cu drept de vot este 16milioane si ceva ! Cu regula de trei simpla (pentru GAOZARI) aflatI procentul!
    REFERENDUMUL ESTE MAI MULT DECAT VALID ! ESTE FARA ECHIVOC !
    84% PENTRU ,,mars afara javra ordinara"
    CCR nu va gresi de data asta ! Va face istorie! Sniper one

    RăspundețiȘtergere
  11. Buey neamule, lasa-le ba comentariile astora, nu le mai sterge! Lasa-le ca sa vedem si noi populimea ce le poate kk creierashul.

    RăspundețiȘtergere
  12. Nu ai pierdut mare lucru ! Ma injura pe mine si ..poporul roman!!

    RăspundețiȘtergere
    Răspunsuri
    1. La varsta ta nu stiai ca ce naste din pisica soareci mananca?
      Astia si daca au un singur floc de unguroaica in sange, tot dusmanii romanilor se declara!

      Ștergere
  13. Am crezut totusi (ii adevarat cu ceva ani in urma !) In notiunea de cetateni ai Romaniei!!

    RăspundețiȘtergere
  14. ROMANII UNGURII SI TIGANII FAC ISTORIE !
    ARDEALUL SI DIASPORA SALVEAZA ROMANIA
    Cu uriasul curaj sa ma repet.
    Basescu si serviciile citesc postariile mele.
    Dosarul Basescu remis catre FBI a creiat panica. Am avut o lunga discutie transmisa prin satelit cu o delegatie de diplomati in cicvil veniti de la Bucuresti. Intalnirea a fost organizata de consulul Parjol.
    Sper sa fie demis si mult mai mult.
    Am asistat sub ochii mei la orima lovitura de stat parlamentara de la creiarea E.U.
    Ardealul a dat o lovitura si un exemplu cu posibile consecinte. Lovitura hotilor si smenarilor de la Bucuresti. a esuat. Boicotul romanilor, ungurilor si tiganilor va intra in cartile de istorie
    Datorita lor si a diasporei Romania a ramas in lumea tarilor civilizate.
    Cinste lor !

    RăspundețiȘtergere
  15. Ma scoate cineva ditr-o dilema ?
    RH + - II NORMAL??!!

    RăspundețiȘtergere
  16. Ieo cred ca nu,dar mai trebuiesc voturi!

    RăspundețiȘtergere
    Răspunsuri
    1. ASTA_I NEBUN DIN NASTERE , NU VA MAI CHINUITI CU EL!!!

      Ștergere
  17. Cei nebuni schimba lucrurile si lumea. Cei normali voteaza comunismul si vor sa scoata Romania din lumea civilizzata.
    Un exemplu de mediocritate este acest Cezar. Normal nu ?

    RăspundețiȘtergere
  18. RZICE NEACSU,, Deci oameni buni, nu mai visaţi.
    De ce a mai pierdut USL referendumul ? A spus-o Băsescu de atâtea ori şi a spus-o recent când încerca să explice de ce şi-a schimbat strategia de campanie şi a cerut oamenilor să nu iasă la vot. Pentru că Antonescu şi Ponta nu au antigel în instalaţie. Cu alte cuvinte, au pierdut pe mâna lor.
    Au pierdut pe mâna lor " Oare UNSUROSUL ASTA STIE CE VREA ? CUM ADICA A PIERDUT USL REFERNDUMUL ? JEGUL TOT JEG RAMANE ! VREA MUSAI SA_I CONFIRME LUI CACATURILE DE PRONOSTICURI....!

    RăspundețiȘtergere
  19. Buey RH, nu ma enerva ca-ti trag un cap in gura de nu te vezi!

    RăspundețiȘtergere
  20. SHOBOLANUL RH+- Si-a ascuns profilul ! Dati clik pe nume si veti constata ca a ramas doar mirosul scarbos de SHOBOLAN!!!!

    RăspundețiȘtergere
  21. @ Sunt specialist in transmitere energetica la distanta.
    Energie QI . Nu glumesc. Si nu am timp de glume ,,,,,,,,,,,,

    RăspundețiȘtergere
  22. RH+ - Sobolane hai sa-ti spun eu cum este in USA cu alegerile ! Tu habar nu ai
    1. Cei care doresc sa voteze MERG si se inscriu pe listele de vot - cam 50-56%
    2.Dintre acestia VIN la vot 30-35%
    3. Niciodata nu se vorbeste de CVORUM
    4. Listele nu le fac tradatori incompetenti ca RUS adica nu se trec si mortii din ultimii 10ani si nici bolnavii sau cei plecati creanga prin strainatate ! Clar -Specialistule ? Fa acum o comparatie!!

    RăspundețiȘtergere
  23. Profil nedisponibil
    Blogger Profilul solicitat de dvs. nu poate fi afişat. Mulţi utilizatori
    Doar asta mai gasiti la SHOBOLANUL RH+

    Blogger nu au ales încă să îşi facă public Profilul.

    Dacă sunteţi utilizator Blogger, vă recomandăm să permiteţi accesul la profilul dvs..

    Centru de ajutor | Condiţii de utilizare | Confidenţialitate | Politica de conţinut | Dezvoltatori
    Drepturi de autor © 1999 – 2012 Google

    RăspundețiȘtergere
  24. Este uluitor !
    Orasele tarii , au mai multi votanti, deci trecuti de 18 ani,decat POPULATIE ! De mult timp am constatat cata lipsa de responsabilitate exista in RO! Oameni cu functii , mari platiti regeste de catre amarata asta de tara nu fac nimic! Nenorocirea-i ca ei doar ar trebui sa gandeasca ,sa trimita directive ,(ordine) sa verifice !! Nimic ,nimic ,nimic ! Dau marrunt din buze pe la Tv ,se dau culti ,se lafaie in masini - iar pe creier nu au decat SLANINA ! Nimeni nu raspunde de nimic!
    Acum avem un Ex. de sezon--RUS ! Dar pe langa el cati si cati .....saraca tara pe ce maini a ajuns!!

    RăspundețiȘtergere
    Răspunsuri
    1. Buey prietene e groasa rau pentru toti politicienii, daca se adevereste ca-s mai putini cetateni cu drept de vot decit cei din listele electorale. Asta inseamna reducerea numarului de parlamentari. Sa vezi atunci balamuc!

      Ștergere
    2. ...Totusi nu poti sa-i tragi un sut in cur lui RH-ul asta, ca de-acum e enervant ca o musca de-aia verde?

      Ștergere
  25. Si daca nu poti sa-i futi un sut in cur,ce-ai zice de un shut in cooeee !

    RăspundețiȘtergere
  26. UN RASPUNS PENTRU UN LUMPEN MILITAR !

    DIASPORA REPREZINTA VIITORUL ROMANIEI !

    Domnule sobolan de cazarma
    Sunteti pentru negarea dreptului celor din strainatate de a vota.
    Nu vreau sa ofensez pe nimeni dar diaspora este Romania cea adevarata
    si ultima speranta !
    Acum cei din afara trimit bani .....si maine idei inoitoare. Romania subzista prin banii trimisi din strainatate si economia
    subterana.
    Creierul si forta de munca in numar de 3-4 milioane a plecat spre o viata mai buna.
    Si acum multa atentie domnule Plano !!!!!!
    Cine a ramas in Romania......6 milioane de pensionari...... vreo doua miloane de bugetari....si un milion care muncesc.
    Pensiile si salariile sunt platita din bani imprumutati dela FMI.
    Deci aceasta clasa sociala neproductiva si conservatoare sa fie lasata sa voteze ? Rezultatele se vad de 20 ani. Pana cand domnule sobolan de cazarma ?
    Pana cand urat mirosutorule ?

    RăspundețiȘtergere
    Răspunsuri
    1. SHOBOLANE ESTI PROST ! De ce nu vrei si in Ro ca in USA!!

      Ștergere
    2. ..si de ce ti-ai ascuns profilul SHOBOLANE???!!!

      Ștergere
  27. R(a)H(atule) ... daca voi , jigodiile fugite din tara , sinteti Romania cea adevarata , de ce nu-l luati la voi pe seful pe care-l iubiti ? De ce-l lasati aici , sa ne futa pe noi , si noi , ca niste nemernici , sa-l injuram ? Luati-l , pupati-l in cur , si spalati-va pe cap cu el !

    RăspundețiȘtergere
  28. R(a)H(atule) , tu esti mai prost chiar si decit pari !
    Parca ai fi un patefon cu placa zgiriata !
    Cu cit te plateste andreea vass ca sa-i propagi timpeniile ? Sau te simti rasplatit indeajuns numai prin faptul ca iti da voie sa-i lingi pozele ?

    RăspundețiȘtergere
  29. russels, Brussels Hoofdstedelijk Gewest
    viewed "ARMYIA -: NEW-2009 Sukhoi Su-47 Berkut Golden Eagle - HQ - High QUality" 8 hours

    RăspundețiȘtergere
  30. Sobolan puturos

    Confunzi alegerile cu referendumul. In constitutia SUA presedintele nu poate fi
    demis prin vot popular.

    Invata sa folosesti hartia higenica.....apoi mai discutam.
    Am tras apa asupra anonimilor.

    RăspundețiȘtergere
    Răspunsuri
    1. Sugi mielu lui Baselu si sugi putza lui Elena Udrutza!

      Ștergere
    2. visitor from Barcelona, Catalonia
      viewed "ARMYIA -: Celor care se vaita ca nu mai pot plati ratele la vila si jipan,celor care mai spera in ingroparea L-119 si prorogarea L164 Guvernul le

      Ștergere
    3. Da bine !! Si la referendum cum este? Nu pentru demiterea presedintelui ci pentru legalizarea prostitutiei, sa zicem ? Apatridule

      Ștergere
  31. Romanii americani in numar de 2 milioane au votat 1 la suta. Cinste lor.
    Pucistii au supt cariciul. Sugator principal : Cezar

    RăspundețiȘtergere
  32. FELICITARI C.C.R !! O decizie corecta, rationala !
    A tinut cont de toate elementele de frauda ale lui Basecu!
    Totsi era obligata sa decida pe ,,LISTE electorale"
    A pus jugurile la treaba (INSTITUTIILE) se refac listele si daca se confirma numarul redus ,rezulta cvorum = Basecu -OUT ! Daca nu -NU!!
    INCA O DATA FELICITARI CCR!
    RH+ APATRIDULEW- esti un BOU!!

    RăspundețiȘtergere
  33. A visitor from Puchheim, Bayern
    left "ARMYIA -" via plano10.com 57 mins ago
    A visitor from Puchheim, Bayern
    viewed "ARMYIA -" 1 hou

    RăspundețiȘtergere
  34. Robert Horvath - baga-ti unghia in gat ca pitigoiul -Apatridule!!

    RăspundețiȘtergere
  35. Cezar
    Doua cuvinte trei injuraturi. A-ti faci de rusine parintii si armata !

    RăspundețiȘtergere
  36. @ SCURSURA
    Mamuca citeste blogul tau ? Dar tatu ? Ceausescu a scos taranii si i-a transformat in lumpeni proletari....altii au luat calea calea armatei creind lumpenul militar. Niste scursori .........

    RăspundețiȘtergere
  37. SOLUTIE MORALA CU EFECT PRACTIC PENTRU ROMANIA !
    Statul trebuie sa investeasca intr-o inchisoare pentru
    politicieni. Ea va fi poreclita ....LA FELIX !
    Sprijinul iinternational asigurat.

    Uniunea Europeana, va asigur ca știe tot. Știe si de corupția din USL, si de aia din PDL. Știe ca daca se face intr-adevăr reforma justiției, praful se alege de toata clasa politica româneasca. Intr-o tara normala, cu judecători normali, Blaga si Videanu vor înfunda pușcăriile, alături de Dan Voiculescu, Daniel Chițoiu, Relu Fenechiu, Victor Ponta, Liviu Dragnea, Dan Șova ETC .

    RăspundețiȘtergere
  38. @Anonim
    Cezar este un simbol al manelismului militar care face de rusine o meserie
    onorabila plina de demnitate. El trebuie lasat de camarazi in fund de curte
    fara hartie higienica. Oricum nu stie cum sa o intrebuinteze.......

    RăspundețiȘtergere
    Răspunsuri
    1. Shobolane de ce ti-ai ascuns Identitatea ,blogul ...tot .tot !
      Te cauta baietii mascati ? Adica cu cai mascati....

      Ștergere
  39. ago
    A visitor from Madrid
    viewed "ARMYIA -: Romania Moca - Imnul sfarsitului crizei" 9 hours 10 mins ago
    A visitor from Europe
    viewed "ARMYIA -" 9 hours 12 mins ago

    RăspundețiȘtergere
  40. Gandire de gaina beata ,adica daca doi tembeli se aduna si apun ceva inseamna ca reprezinta 100%.fraieri au fost cei ce s-au prezentat si au votat NU.

    RăspundețiȘtergere

HAI, UIMITI - MA !
Comentariul va evidentiaza starea..naturala si capacitatea de analiza si sinteza!